خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
95استارست

با سلام
یک رسیور x95 starsat هست که فقط بوت مینویسد و روشن نمی شود پرگرام میشه ولی بالا نمیاد میشه راهنمای کنید.

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک رسیور x95 starsat هست که فقط بوت مینویسد و روشن نمی شود پرگرام میشه ولی بالا نمیاد میشه راهنمای کنید.

با تشکر
با درود دوست گرامی
اگر طریق پورت232 اپگرید کامل انجام میشود ولی دستگاه بالا نمی اید دو احتمال وجود دارد :
1-فایل فلش رسیور اسیب دیده که باید فلش دستگاه پروگرام شود
2-اگر با پروگرام فلش هم بالا نیاد معمولا ایسی رم رسیور خراب شده است وباید تعویض بشود.:eek:k:

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
L302 بر روی دستگاه 150

درود دوستان یه دستگاه 150 پلاس برام اوردن که روی پنلش نوشته l302 با ید چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟
آپگرید هم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
آیا با جی تگ حل می شه؟؟؟؟؟
می شه بفرمایید بنده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان

• Like

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
درود دوستان یه دستگاه 150 پلاس برام اوردن که روی پنلش نوشته l302 با ید چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟
آپگرید هم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز ابتدا ای سی فلش را یا توسط پروگرامر و یا جیتک پروگرام کنید اگر مشکل رفع نشد عیب مربوط به تغذیه و یا اینکه سی پی یو مشکل دارد موفق باشید

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
یک مگ با دو مگ؟؟؟؟؟

درود علی عزیز:
بنده تا بحال 3 تا دستگاه 130 جی تگ کرده ام و بدون مشکل کار کرده و درست شده . با توجه به اینکه این دستگاه 150 نیز از خانواده همین دستگاه ها می باشد باید به همان شیوه جیتگ شود در ضمن کابل بنده بافردار است و جیتگ 20 رو تا بحال روی 3 تا دستگاه خوب جواب داده بابرنامه Jkeys by D2 V2[1][1].9.11 بدون هیچ مشکل. فقط مشکلی که هست بنده متاسفانه از شکل و شمایل دستگاه نمی تونم بفهمم دستگاه یک مگ است یا 2 مگ که تصویری از پشت دستگاه برای شما قرار می دهم تا شما بنده حقییر را راهنمایی بفرمایید ودر ضمن تصویری از مدل فلش دستگاه را نیز قرار می دهم خواهشمندم فایل بوت دستگاه رو هم برای بنده قرار دهید.
با تشکر فراوان : سبحان
Poshte-150D%20Plus.jpg

Board%20150D%20Plus.jpg

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز شماره ای سی فلش در عکس فوق مشخص نیست لطفا شماره ای سی عنوان کنید در ضمن هنگام جیتک با چه اروری مواجه می شوید با توجه به عکس های فوق احتمالا رسیور یک میگ دارای ورژن سخت افزاری 7

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
درود مجدد علی آقا:
بنده تست کردم با ارور زیر رو به رو می شم:
Erorr150.JPG

در ضمن شماره فلش رو هم برایزشما قرار میدم تا شما لطف کنید و فایل رو برای بنده قرار دهید
Flash150.JPG

با تشکر

• Like

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
درخواست جی کیز

علی آقا بی زحمت نرم افزار جی کیز که تو قسمت Region اون شماره این فلش هم موجوده برای بنده قرار دهید و همچنین فایل بوت مربوطه را نیز قرار دهید
با تشکر فراوان

• Like

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز ای سی 29w800dt دارای قفل نرم افزاری و هنگام اریز طبیعی که ارور دریافت می کنید زیرا نرم افزار نمی تواند بدلیل قفل بودن ای سی را پاک کنید اگر پروگرامر داشته باشید مشکلی نیست و براحتی می توانید این قطعه پروگرام کنید اگر هم می خواهید توسط جیتک مشکل رفع کنید تا حدودی شدنی نیست زیرا باید وقت زیادی را صرف کنید و همچنین یک سری روش های خاصی که در بعضی موارد هم نتیجه ندارد پیشنهاد می کنم ای سی فلش دیگری با این شماره 39vf800 جایگزین کنید مشکل رفع می شود در ضمن فایل فلش این مدل قبلا در بخش فایلهای فلش در تاپیک فایلهای فلش استارست آپلود شده می توانید از انجا فایل فلش دریافت کنید

آخرین ویرایش:

شهرام11

کاربر
2006-10-03
18
7
با سلام
من یک رسیور x95دارم که بعد از 2دقیقه نشان دادن کل کانالها یواش یواش روی کانالهای ضعیف شطرنجی میشود که در عرض 2دقیقه کل کانالها را شطرنجی کرده وسیکنال ضعیف است میدهد
کارهایی که انجام دادم
با نرم افزارهای گوناگون تست کردم
مجبور شدم اکثر خازها را عوض کنم که جواب نداد وبناچار تغذیه رسیور خودم را که سالم است واز یک نوع هستند با آن عوض کنم که نتیجه نداد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
من یک رسیور x95دارم که بعد از 2دقیقه نشان دادن کل کانالها یواش یواش روی کانالهای ضعیف شطرنجی میشود که در عرض 2دقیقه کل کانالها را شطرنجی کرده وسیکنال ضعیف است میدهد
کارهایی که انجام دادم
مجبور شدم اکثر خازها را عوض کنم که جواب نداد وبناچار تغذیه رسیور خودم را که سالم است واز یک نوع هستند با آن عوض کنم که نتیجه نداد
دوست عزیز آقا شهرام ابتدا ای سی رم تعویض کنید نتیجه نداشت مربوط به تیونر موفق باشید

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام
کارهایی که انجام دادم

lm317 وtuonr جک شود

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
آپگرید هم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟

1= ایسی فلش تست شود

2= پاور

3-ایسی رم تعویض گردد

به ترتیب انجام دهید ببینید با کدام نتیجه میگیرید

من جندین مورد از ای سی رم و فلاش داشته ام

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام رسیور x50 استارست خروجی lm317 فقط 1.3v است.lm عوض شده تیونر هم سالمه ور.دی LM 24V می باشد.میشه راهنمای کنید که مشکل از کجاست؟ منظ.ور از مقاومت 30A چیه که در ور.دی LM قرار داره؟ با تشکر

lm317 خراب است

البته 3 عدد ترانزیستور smd کنار ان جک شود

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام دوستان_يهx5دارم سيگنال ميده ولي سرچ نميكنه_درهنگام سرچ ميگه قفل است_ lm317_تيونر_فلش_پاور همشونوعوض كردم ولي نشد_كمكم كنيد ممنون ميشم

smd اطراف lm317 و لحیم کشی کامل cpu

دست اخر خود cpu

• Like

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور Star Sat 250 CU که در سمت نایل ست هم در ورتیکال و هم هوریزنتال سیگنال داره و حدود 90 تا کانال جستجو می کنه و در اکثر دسته فرکانس های بقیه سیگنال نداره.
روی جهت هاتبرد تنظیم کردم و جستجو رو زدم الان فقط در هوریزنتال سیگنال داره و روی فرکانس های ورتیکال سیگنال نداره!!!!

خب من ابتدا LM317 را تعویض نمودم باز همون مشکل باقی بود با پچ کارخانه ابگرد کردم درست نشد یعنی پچ را قبول می کنه ولی بالا نمیاد!!!!!!!!! اگه باز پچ رو بش بدم بازم بالا نمیاد و باید با پچ جدیدتر ابگرد کنم در هر حال چند تا پچ دیگه دادم ولی مشکل رفع نشد.
6 عدد ترانزیستورSMD که همه منفی بودند در کنار LM را ابتدا تک تک تعویض نمودم و در اخر همگی را با قطعه نو جایگزین کردم باز درست نشد خازن های الکترولیتی کنار تیونرنداشت من دو عدد 16 ولت 100 میکرو گذاشتم ولی هنوز که هنوزه همون مشکلات باقیه..
پاور هم سالم و موردی نداره...

• Like

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور star sat 250 cu که در سمت نایل ست هم در ورتیکال و هم هوریزنتال سیگنال داره و حدود 90 تا کانال جستجو می کنه و در اکثر دسته فرکانس های بقیه سیگنال نداره.
روی جهت هاتبرد تنظیم کردم و جستجو رو زدم الان فقط در هوریزنتال سیگنال داره و روی فرکانس های ورتیکال سیگنال نداره!!!!

خب من ابتدا lm317 را تعویض نمودم باز همون مشکل باقی بود با پچ کارخانه ابگرد کردم درست نشد یعنی پچ را قبول می کنه ولی بالا نمیاد!!!!!!!!! اگه باز پچ رو بش بدم بازم بالا نمیاد و باید با پچ جدیدتر ابگرد کنم در هر حال چند تا پچ دیگه دادم ولی مشکل رفع نشد.
6 عدد ترانزیستورsmd که همه منفی بودند در کنار lm را ابتدا تک تک تعویض نمودم و در اخر همگی را با قطعه نو جایگزین کردم باز درست نشد خازن های الکترولیتی کنار تیونرنداشت من دو عدد 16 ولت 100 میکرو گذاشتم ولی هنوز که هنوزه همون مشکلات باقیه..
پاور هم سالم و موردی نداره...
سلام

اقا این مشکل من بدتر شد!!!!!!!! اول که وضعیت رسیور رو گفتم روشن میشد مشکلی نداشت فقط فرکانس ورتیکال رو نمی گرفت گفتم برم فلش کنم شاید مشکل از ایسی باشه رفتم ایسی فلش رو با پروگرامر فلش کردم با فایلی که من داشتم و از سایت که کاربران گذاشته بودند هم امتحان کردم ولی الان رسیور اصلا دیگه روشن نمیشه.
جالب اینجاست که وقتی پچ بدم ابگرد میشه اما بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز اون روشنه بعضی وقتا هم یا دوتا نقطه یا خط های مقطع و یا دوتا 8 جلو پنل میاد و به صورت چشمک زن!
یه ایسی نو هم جا انداختم ولی اصلا بالا نمیاد. دیگه نمی دونم چکارش کنم حسابی رو دستم مونده!!!

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام

اقا این مشکل من بدتر شد!!!!!!!! اول که وضعیت رسیور رو گفتم روشن میشد مشکلی نداشت فقط فرکانس ورتیکال رو نمی گرفت گفتم برم فلش کنم شاید مشکل از ایسی باشه رفتم ایسی فلش رو با پروگرامر فلش کردم با فایلی که من داشتم و از سایت که کاربران گذاشته بودند هم امتحان کردم ولی الان رسیور اصلا دیگه روشن نمیشه.
جالب اینجاست که وقتی پچ بدم ابگرد میشه اما بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز اون روشنه بعضی وقتا هم یا دوتا نقطه یا خط های مقطع و یا دوتا 8 جلو پنل میاد و به صورت چشمک زن!
یه ایسی نو هم جا انداختم ولی اصلا بالا نمیاد. دیگه نمی دونم چکارش کنم حسابی رو دستم مونده!!!

اول از فایل majid307 به تازگی گزاشته استفاده نماید تا دستگاه روشن بشه

تا بعد

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

من یک x95 دارم که وقتی روشن میکنم تصویر نداره ولی بعد از یک ساعت که رسیور روشنه تصویر میاد لطفا منو راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟
با تشکر

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا