با درود دوست گرامیبا سلام
یک رسیور x95 starsat هست که فقط بوت مینویسد و روشن نمی شود پرگرام میشه ولی بالا نمیاد میشه راهنمای کنید.
با تشکر
دوست عزیز ابتدا ای سی فلش را یا توسط پروگرامر و یا جیتک پروگرام کنید اگر مشکل رفع نشد عیب مربوط به تغذیه و یا اینکه سی پی یو مشکل دارد موفق باشیددرود دوستان یه دستگاه 150 پلاس برام اوردن که روی پنلش نوشته l302 با ید چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟
آپگرید هم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
آیا با جی تگ حل می شه؟؟؟؟؟
می شه بفرمایید بنده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان
دوست عزیز آقا شهرام ابتدا ای سی رم تعویض کنید نتیجه نداشت مربوط به تیونر موفق باشیدبا سلام
من یک رسیور x95دارم که بعد از 2دقیقه نشان دادن کل کانالها یواش یواش روی کانالهای ضعیف شطرنجی میشود که در عرض 2دقیقه کل کانالها را شطرنجی کرده وسیکنال ضعیف است میدهد
کارهایی که انجام دادم
با نرم افزارهای گوناگون تست کردم
مجبور شدم اکثر خازها را عوض کنم که جواب نداد وبناچار تغذیه رسیور خودم را که سالم است واز یک نوع هستند با آن عوض کنم که نتیجه نداد
با سلام
من یک رسیور x95دارم که بعد از 2دقیقه نشان دادن کل کانالها یواش یواش روی کانالهای ضعیف شطرنجی میشود که در عرض 2دقیقه کل کانالها را شطرنجی کرده وسیکنال ضعیف است میدهد
کارهایی که انجام دادم
با نرم افزارهای گوناگون تست کردم
مجبور شدم اکثر خازها را عوض کنم که جواب نداد وبناچار تغذیه رسیور خودم را که سالم است واز یک نوع هستند با آن عوض کنم که نتیجه نداد
درود دوستان یه دستگاه 150 پلاس برام اوردن که روی پنلش نوشته l302 با ید چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟
آپگرید هم نمی شه؟؟؟؟؟؟؟
آیا با جی تگ حل می شه؟؟؟؟؟
می شه بفرمایید بنده باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان
با سلام رسیور x50 استارست خروجی lm317 فقط 1.3v است.lm عوض شده تیونر هم سالمه ور.دی LM 24V می باشد.میشه راهنمای کنید که مشکل از کجاست؟ منظ.ور از مقاومت 30A چیه که در ور.دی LM قرار داره؟ با تشکر
با سلام
یک رسیور x95 starsat هست که فقط بوت مینویسد و روشن نمی شود پرگرام میشه ولی بالا نمیاد میشه راهنمای کنید.
با تشکر
سلام دوستان_يهx5دارم سيگنال ميده ولي سرچ نميكنه_درهنگام سرچ ميگه قفل است_ lm317_تيونر_فلش_پاور همشونوعوض كردم ولي نشد_كمكم كنيد ممنون ميشم
سلامسلام
رسیور star sat 250 cu که در سمت نایل ست هم در ورتیکال و هم هوریزنتال سیگنال داره و حدود 90 تا کانال جستجو می کنه و در اکثر دسته فرکانس های بقیه سیگنال نداره.
روی جهت هاتبرد تنظیم کردم و جستجو رو زدم الان فقط در هوریزنتال سیگنال داره و روی فرکانس های ورتیکال سیگنال نداره!!!!
خب من ابتدا lm317 را تعویض نمودم باز همون مشکل باقی بود با پچ کارخانه ابگرد کردم درست نشد یعنی پچ را قبول می کنه ولی بالا نمیاد!!!!!!!!! اگه باز پچ رو بش بدم بازم بالا نمیاد و باید با پچ جدیدتر ابگرد کنم در هر حال چند تا پچ دیگه دادم ولی مشکل رفع نشد.
6 عدد ترانزیستورsmd که همه منفی بودند در کنار lm را ابتدا تک تک تعویض نمودم و در اخر همگی را با قطعه نو جایگزین کردم باز درست نشد خازن های الکترولیتی کنار تیونرنداشت من دو عدد 16 ولت 100 میکرو گذاشتم ولی هنوز که هنوزه همون مشکلات باقیه..
پاور هم سالم و موردی نداره...
سلام
اقا این مشکل من بدتر شد!!!!!!!! اول که وضعیت رسیور رو گفتم روشن میشد مشکلی نداشت فقط فرکانس ورتیکال رو نمی گرفت گفتم برم فلش کنم شاید مشکل از ایسی باشه رفتم ایسی فلش رو با پروگرامر فلش کردم با فایلی که من داشتم و از سایت که کاربران گذاشته بودند هم امتحان کردم ولی الان رسیور اصلا دیگه روشن نمیشه.
جالب اینجاست که وقتی پچ بدم ابگرد میشه اما بالا نمیاد و فقط چراغ قرمز اون روشنه بعضی وقتا هم یا دوتا نقطه یا خط های مقطع و یا دوتا 8 جلو پنل میاد و به صورت چشمک زن!
یه ایسی نو هم جا انداختم ولی اصلا بالا نمیاد. دیگه نمی دونم چکارش کنم حسابی رو دستم مونده!!!