خاموش شدن استارست 190d

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
من یک x95 دارم که وقتی روشن میکنم تصویر نداره ولی بعد از یک ساعت که رسیور روشنه تصویر میاد لطفا منو راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟
با تشکر
با درود همکار گرامی
بهتر است که ایسی 4053 را با هویه هواگرم یا هویه معمولی قلع کشی کنید احتمالا مشکل شما برطرف خواهد شد:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
من یک x95 دارم که وقتی روشن میکنم تصویر نداره ولی بعد از یک ساعت که رسیور روشنه تصویر میاد لطفا منو راهنمایی کنید مشکل از کجا میتونه باشه؟
با تشکر
دوست عزیز ترانزیستور خروجی تصویر تعویض کنید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام
رسیور Star Sat 250 CU که در سمت نایل ست هم در ورتیکال و هم هوریزنتال سیگنال داره و حدود 90 تا کانال جستجو می کنه و در اکثر دسته فرکانس های بقیه سیگنال نداره.
روی جهت هاتبرد تنظیم کردم و جستجو رو زدم الان فقط در هوریزنتال سیگنال داره و روی فرکانس های ورتیکال سیگنال نداره!!!!

خب من ابتدا LM317 را تعویض نمودم باز همون مشکل باقی بود با پچ کارخانه ابگرد کردم درست نشد یعنی پچ را قبول می کنه ولی بالا نمیاد!!!!!!!!! اگه باز پچ رو بش بدم بازم بالا نمیاد و باید با پچ جدیدتر ابگرد کنم در هر حال چند تا پچ دیگه دادم ولی مشکل رفع نشد.
6 عدد ترانزیستورSMD که همه منفی بودند در کنار LM را ابتدا تک تک تعویض نمودم و در اخر همگی را با قطعه نو جایگزین کردم باز درست نشد خازن های الکترولیتی کنار تیونرنداشت من دو عدد 16 ولت 100 میکرو گذاشتم ولی هنوز که هنوزه همون مشکلات باقیه..
پاور هم سالم و موردی نداره...
.

دوست عزیز ابتدا از فایل فلش تست شده که در بخش فایلهای فلش موجود استفاده کنید اگر مشکل رفع نشد و همچنان رسیور خاموش بود یا به خوبی ای سی روی برد نصب نمی شود و یا اینکه هنگام جایگزین کردن فلش پایه های cpu توسط قلع اتصال شده اگر بعد از روشن شدن رسیور همچنان مشکل قبل داشتید یک مقاومت که بین دو پایه خروجی lm317 به کار رفته تعویض کنید مشکل رفع خواهد شد موفق باشید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
majid33m گفت:
اول از فایل majid307 به تازگی گزاشته استفاده نماید تا دستگاه روشن بشه

.

دوست عزیز ابتدا از فایل فلش تست شده که در بخش فایلهای فلش موجود استفاده کنید اگر مشکل رفع نشد و همچنان رسیور خاموش بود یا به خوبی ای سی روی برد نصب نمی شود و یا اینکه هنگام جایگزین کردن فلش پایه های cpu توسط قلع اتصال شده اگر بعد از روشن شدن رسیور همچنان مشکل قبل داشتید یک مقاومت که بین دو پایه خروجی lm317 به کار رفته تعویض کنید مشکل رفع خواهد شد موفق باشید
سلام

از فایل فلش که جناب مجید گذاشتند هم استفاده کردم ولی رسیور روشن نشد.
+++

جناب علی من ایسی رو با دقت جا انداختم بدون هر گونه اتصالی پایه ها حتی باز ذره بین بزرگ نمایی نمودم و تک تک پایه های ایسی رو چک نمودم از بابت ایسی فلش مطمئن مطمئنم که درست جا زدم اما رسیور روشن نشد!!!!!
برا اینکه بازم شکم برطرف بشه بردم بازار هم گذاشتم برام نصب کنند با اینکه من بار اول نیست که ایسی جا می اندازم.ولی مشکل رفع نشد.
یه چیز دیگه الان وقتی رسیور رو ابگرد میکنم راحت ابگرد میشه و این یعنی ایسی درست جا انداخته شده است.
در موردcpu که عنوان داشتید من اصلا دست به cpuنزدم که پایه های اون متصل بشن؟؟!!!!! اصلا cpu اون پایه بیرونی نداره و از زیر خود لحیم می شوند مثل cpuرسیور سامسونگ هست و پایه های اون بیرون نیستند.
نمی دونم چرا بعد اینکه رفتم ایسی رو فلش کردم کلا رسیور بالا نمیاد!!!

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام

از فایل فلش که جناب مجید گذاشتند هم استفاده کردم ولی رسیور روشن نشد.
+++

جناب علی من ایسی رو با دقت جا انداختم بدون هر گونه اتصالی پایه ها حتی باز ذره بین بزرگ نمایی نمودم و تک تک پایه های ایسی رو چک نمودم از بابت ایسی فلش مطمئن مطمئنم که درست جا زدم اما رسیور روشن نشد!!!!!
برا اینکه بازم شکم برطرف بشه بردم بازار هم گذاشتم برام نصب کنند با اینکه من بار اول نیست که ایسی جا می اندازم.ولی مشکل رفع نشد.
یه چیز دیگه الان وقتی رسیور رو ابگرد میکنم راحت ابگرد میشه و این یعنی ایسی درست جا انداخته شده است.
در موردcpu که عنوان داشتید من اصلا دست به cpuنزدم که پایه های اون متصل بشن؟؟!!!!! اصلا cpu اون پایه بیرونی نداره و از زیر خود لحیم می شوند مثل cpuرسیور سامسونگ هست و پایه های اون بیرون نیستند.
نمی دونم چرا بعد اینکه رفتم ایسی رو فلش کردم کلا رسیور بالا نمیاد!!!

دوست عزیز حال با این شرایط رسیور آپدیت می شود کاملا با موفقیت ؟ اگر این طور و پنل رسیور خاموش آیا با وصل شدن به tv هم تست شده ببینید تصویر دارد یا؟ولتاژهای پاور کاملا تست کنید در بسیاری موارد افت یا افزایش ولتاژ 3/3 این مشکل ایجاد می کند همچنین مسفت ابتدا برد به شماره 1117 باید 3/3 ورودی و 7/1خروجی داشته باشد این مورد هم تست کنید در نهایت اگر تمام موارد فوق تست شد مشکل رفع نشد ابتدا ای سی رم تعویض کنید و در نهایت مربوط به cpu یا خراب یا اینکه لحیم سردی دارد

رسیورهای تولیدی استارست 250 معمولی همگی دارای cpu از نوع bga هستند ولی نوع super نیست به سوالات فوق پاسخ دهید تا بهتر نتیجه بگیریم

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز حال با این شرایط رسیور آپدیت می شود کاملا با موفقیت ؟ اگر این طور و پنل رسیور خاموش آیا با وصل شدن به tv هم تست شده ببینید تصویر دارد یا؟ولتاژهای پاور کاملا تست کنید در بسیاری موارد افت یا افزایش ولتاژ 3/3 این مشکل ایجاد می کند همچنین مسفت ابتدا برد به شماره 1117 باید 3/3 ورودی و 7/1خروجی داشته باشد این مورد هم تست کنید در نهایت اگر تمام موارد فوق تست شد مشکل رفع نشد ابتدا ای سی رم تعویض کنید و در نهایت مربوط به cpu یا خراب یا اینکه لحیم سردی دارد

رسیورهای تولیدی استارست 250 معمولی همگی دارای cpu از نوع bga هستند ولی نوع super نیست به سوالات فوق پاسخ دهید تا بهتر نتیجه بگیریم
سلام مجدد

بله علی اقا رسیور راحت ابگرد میشه و مشکلی نداره ولی پنل روشن نمیشه.
یعنی با هر بار خاموش و روشن کردن رسیور از کلید پشت اعداد شکسته سبزی جلو پنل میان یبار دوتا8 یباردوتاخط تیره و یبار هم حرفa و کلا این مورد هر بار عوض میشه.
هیچ تصویری هم در تلویزیون نداره.
ولتاژ3/3 را چک نمودم و خازن های مسیر3/3 را با قطعه نو تعویض نمودم .

لطفا بگید این قطعه1117 در کجای برد قرار دارد؟(چون من ممکنه اونی که دیشب اندازه گرفتم اشتباه باشد)
علی اقا اون قطعه smd هست از یه طرف1پایه و از طرف دیگر3پایه و سمت پاور قرار دارد ؟
امروز رفتم یه ایسی رم گرفتم و تعویض نمودم ولی باز رسیور روشن نشد
در ضمن برطرف نمودن لحیم سردcpu های فوق به چه صورت هست؟ایا cpu رو با هیتر باید حرارت داد؟

با تشکر از پاسخگویی شما

ahmadreza25

کاربر
2008-09-20
10
10
مشکل تصویر 550

یه 550 سوپر هست که تصویرش مات است.q301 و q303 رو عوض کردم جواب نداد.اما q302 رو هر چی گشتم پیدا نکردم که عوضش کنم .لطفا راهنمایی کنید.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
یه 550 سوپر هست که تصویرش مات است.q301 و q303 رو عوض کردم جواب نداد.اما q302 رو هر چی گشتم پیدا نکردم که عوضش کنم .لطفا راهنمایی کنید.
دوست عزیز اگر با تعویض ترانزیستور q301 مشکل رفع نشده به ترتیب مربوط به این قطعات

1-دو ترانزیستور مجاور q301
2-ای سی تصویر
3-مقاومت ها مجاور ای سی تصویر
4- سی پی یو

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
تفاوت رسیوراستارست 4000معمولی اصل از تقلبی چیه؟از نظر ظاهری؟

لطفا اگه عکس برد را هم دارید بگذارید.

با تشکر از دوستان

آخرین ویرایش:

ahmadreza25

کاربر
2008-09-20
10
10
دوست عزیز اگر با تعویض ترانزیستور q301 مشکل رفع نشده به ترتیب مربوط به این قطعات

1-دو ترانزیستور مجاور q301
2-ای سی تصویر
3-مقاومت ها مجاور ای سی تصویر
4- سی پی یو

همه رو تعویض کردم و cpu رو هم هیت گرفتم باز هم تصویر پر رنگ و مات است.

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز اگر تصویر مات فقط مربوط به قطعات smd مقاومت های مرتبط به ترانزیستور خروجی تصویر تعویض کنید و مجدد ترانزیستور خروجی تصویر تعویض کنید و همچنین مقاومت به شماره 750 که مستقیم به خروجی ترانزیستور q301 مرتبط تعویض کنید موفق باشید

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام مجدد

بله علی اقا رسیور راحت ابگرد میشه و مشکلی نداره ولی پنل روشن نمیشه.
یعنی با هر بار خاموش و روشن کردن رسیور از کلید پشت اعداد شکسته سبزی جلو پنل میان یبار دوتا8 یباردوتاخط تیره و یبار هم حرفa و کلا این مورد هر بار عوض میشه.
هیچ تصویری هم در تلویزیون نداره.
ولتاژ3/3 را چک نمودم و خازن های مسیر3/3 را با قطعه نو تعویض نمودم .

لطفا بگید این قطعه1117 در کجای برد قرار دارد؟(چون من ممکنه اونی که دیشب اندازه گرفتم اشتباه باشد)
علی اقا اون قطعه smd هست از یه طرف1پایه و از طرف دیگر3پایه و سمت پاور قرار دارد ؟
امروز رفتم یه ایسی رم گرفتم و تعویض نمودم ولی باز رسیور روشن نشد
در ضمن برطرف نمودن لحیم سردcpu های فوق به چه صورت هست؟ایا cpu رو با هیتر باید حرارت داد؟

با تشکر از پاسخگویی شما

دوست عزیز این عیب معمولا در اکثر موارد مربوط به cpu که در این مورد ولتاژهای ورودی به این قطعه اتصال منفی می شوند تست کنید ببینید دو ولتاژ 3/3 -7/1 خروجی از مسفت اتصالی منفی؟که به احتمال زیاد ولتاژ 3/3 که مستقیم وارد پردازنده می شود اتصال منفی این عیب معمولا ازلحیم سردی نیست اما برای اطمینان بیشتر توسط هیتر و باد نسبتا کم اطراف کاملا حرارت دهید

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
دوست عزیز این عیب معمولا در اکثر موارد مربوط به cpu که در این مورد ولتاژهای ورودی به این قطعه اتصال منفی می شوند تست کنید ببینید دو ولتاژ 3/3 -7/1 خروجی از مسفت اتصالی منفی؟که به احتمال زیاد ولتاژ 3/3 که مستقیم وارد پردازنده می شود اتصال منفی این عیب معمولا ازلحیم سردی نیست اما برای اطمینان بیشتر توسط هیتر و باد نسبتا کم اطراف کاملا حرارت دهید
سلام

با تشکر از شما

یکی از دوستان یه بورد مشابه داشتند که ایسی رو و این قطعه مسفت رو که تعویض نمودم رسیور روشن شد:eek:k:
در مورد اون عیب که کانالهای ورتیکال رو نمی گرفت هم تست کردم باز همین مورد رو داره و بعد از تعویض اون مقاومت بین پایه های خروجی ال ام رسیور نرمال نرمال شد....:eek:ky:

ممنون از توجه و راهنمایی شما جناب علی..........موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1111ali

ahmadreza25

کاربر
2008-09-20
10
10
مشکل پاور 1500 سوپر

سلامیه رسیور 1500 سوپر هست که وقتی روشنش میکنم لامپ قرمز جلوی پانل چشمک میزنه و دستگاه روشن نمیشه.در ضمن از کجا میشه فهمید که عیب مربوط به پاور است.یا فلش لازم دارد؟

• Like

ahmadreza25

کاربر
2008-09-20
10
10
مشکل سیگنال 700 سوپر

سلام رسیور d700 سوپر که فقط کانال های با فرکانس بالا رو سرچ میکنه و بقیه ی کانال ها رو نمیاره.

• Like

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
مشكل lnb 1

با سلام خدمت دوستان

بنده يه رسيور sr-x50cu ultra دارم كه وقتي روشن ميكنم پيغام lnb 1 ميدهد بايد چيكار كنم :in_love:

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان

بنده يه رسيور sr-x50cu ultra دارم كه وقتي روشن ميكنم پيغام lnb 1 ميدهد بايد چيكار كنم :in_love:
با درود دوست گرامی
این پیغام نشان دهنده اتصال در سیم LNB میباشد وشما ابتدا سیم انتن رااز رسیور جدا کنید اگر پیغام رفع شد که مشکل در سیم یا سوییچر انتن شماست.
اگر متاسفانه با جدا کردن سیم پیام رفع نشد مشکل سخت افزاری در تغذیه مربوط به تیونر هست ومقداری اشنایی به تعمیرات واطلاعات نیاز دارید:eek:k:

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با سلام خدمت دوستان وتشكر از آقا شهرام كه من را راهنمايي كردند

من خودم تعمير كارم وسيم lnbبه رسيور متصل نيست ميشه بنده را راهنمايي كنيد كدام قطعه خراب هست كه همچنين ايرادي دارم با تشكر فراوان :eek:k:

• Like

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام خدمت دوستان وتشكر از آقا شهرام كه من را راهنمايي كردند

من خودم تعمير كارم وسيم lnbبه رسيور متصل نيست ميشه بنده را راهنمايي كنيد كدام قطعه خراب هست كه همچنين ايرادي دارم با تشكر فراوان :eek:k:

دوست من ایراد شما مربوط به ترانزیستورهای اطراف lm میباشد ویا از مقاومت های ان و خود lm

از خود تیونر هم میباشد

قبل از انجام هر کاری ابتدا لحیم کشی نماید

electron

کاربر
2008-03-18
27
19
با تشكر فراوان از دوستان

ايراد رسيور من در مقاومت r513 اطراف تيونر بود از راهنمايي شما بسيار متشكرم:dast::eek:ky:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا