خازن های تغذیه را چک کنید
استاد.
باسلام و تشکر تغذیه سالمه مطمعن در ضمن رم و کریستال هم عوض کردم فرقی نکرد خیلی وقت روی این دستگاه گذاشتم که اینقدر مزاحمتون میشم بازم شرمنده
خازن های تغذیه را چک کنید
استاد.
دوست عزیز اگه میشه یه کم توضیح بدید کجا رو باید دستکاری کنمدوست من اگر کد اخرشون یکی باشه بهم می خوره وگر نه باید یکم دستکاریش کنی .تا جواب بگیری.
دوست من در مورد خاموش بودن که از فلش هست که باید جیتک کنی یا فلش پروگرام کنیبا سلام خدمت دوستان واستادان عزیز
دستگاه ریسیورstasat sr-x5dهستش اصلاسیگنال نمی دا دتیونرش سوخته بود
تیونرخراب رابرداشته وبه جای ان تیونردستگاه استارستsr x190d super رابه جای ان زدم که ازنظرسخت افزاری با هم یکی است
حالاسیگنال میده ولی کانال سرج نمیکند دکمه ابی که درمنوی نصب وظیفه جستجوی ترانس پاتدررا به عهده دارد کارنمی کند بازگشت به کارخانه کردم ریست کانال ونرم افزارو...انجام دادم مشکل باقی است.
درمنوی اصلی عبارت
RE CEIVER!!! THIS IS A COPY
نوشته شده. ایسی رگلاتور KIA 317 سالم است دستگاه را با اخرین نرم افزارکارخانه ای ابگریدکردم فرقی نکرد تیونرسالم است پس چرا سیگنا ل دارد ولی شبکه نمیاد وجستجوی ان کارنمیکند؟
درلیست فعال سازی مدلاتوربرای استارست برنامه ای نگفته فقط نوشته دستگاه را به برق میزنیم مدولاتوران خودش فعال میشود! ایا برای فعال سازی تیونرراهی وجوددارد؟
بعد ازمدتی کارکردن دراین وضعیت دیگرروشن هم نشد وبالا نیامدولتاژهای تغذیه درست است وایسی اسیلاتورسیپیوهم سالم است اشکال ازکجا میتواندباشد؟خواهشمندم راهنمایی فرمایید
دوست عزیزبا سلام
دو دستگاه استارست 190 دارم که یکی تصویرش پررنگ است ودیگری تصویرش نصفه وکج میباشد با برنامه و منشا کارخانه هم مشکل حل نشده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزبا سلام یک رسیور 190 هست که وقتی روشن میکنی بر میگرده روی حالت standby لطفا راهنمایی کنید
دوستات عزیز tip42 یا a1273با سلام یک رسیور 190 هست که وقتی روشن میکنی بر میگرده روی حالت standby لطفا راهنمایی کنید
با سلام
استارست 200 v7 دارم که 3دقیقه کار میکند وریست میشود وبعضی وقتها دو نقطه میشود ای سی فلش و رم را عوض کرده ام اما فایده ندارد
از دوستان تقاضای کمک دارم:ُّـ
پاور هم چک شده است ایرادی نداردمشکل از قسمت پاور می باشد
با سلام و تشکر از جناب استاددوست عزیز
ترانزیستور ای ام دی Q9 رو عوض کن
یا ای سی Cd4053 رو عوض کن
استاد.
خواهش میکنم دوست عزیزبا سلام و تشکر از جناب استاد
هر دو دستگاه با تعویض Q9 درست شد از شما سپاسگذارم
اقای استاد؟با سلام
استارست 200 v7 دارم که 3دقیقه کار میکند وریست میشود وبعضی وقتها دو نقطه میشود ای سی فلش و رم را عوض کرده ام اما فایده ندارد
از دوستان تقاضای کمک دارم:ُّـ