خرابی و مشکلات رسیور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
استاد عزیز من خودم تا به حال بیش از 100 مورد ریسیور به انواع مختلف داشتم که خرابی آنها ازقلع مردگی بوده واگر دوستمان تازه کار نباشه براحتی می تواند ایسی را قلع کشی کند وجواب شما دوست عزیز اول برو سراغ ایسی تصویر با یک اهمتر امتحان کن ببین 12 ولت ولتاژ روی یکی از پایه های ایسی تصویر داری یا نه اگر کمتر از 12 بود یا اصلآ نبود عیب بیشتر از تغذیه است در ضمن ایا ایسی تصویر زیاد داغ می شود؟ اگر داغی آن بیش از حد باشد خرابی از ایسی تصویر است واگر ترانزیستورها را عوض کردی توجه کن شماره همان ترانزیستور خراب را جایگزین کردهباشی ولی در بعضی مواقع تصویر اولیه از خود CPU قطع میکند که شما نیز برای امتحان کردن این کار میتوانی از پایه های 43 و44 تصویر خیلی کم رنگی را دریافت کنی ولی اگر روی این پایه ها جواب نداد به سراغ پایه های دیگر CPU برو زیرا در بعضی از CPU ها فرق می کند خروج تصویر موفق باشی.:p
دوست عزیز
بعضی از موقعها هاویه روی ای سی میگیری درست میشه
ولی این دوست ما همه کارها رو انجام داده
استاد.:p

esh-tk

کاربر
2006-10-17
11
2
سلام به دوستان و اساتید محترم
من یه ریسیور lg از مدل fta دارم(مال چند سال پیش)تا به برق میزنی فقط روی پانل جلو میزنه
8888 وهیچ کاری نمیکنه.لطفا راهنماییم کنید ممنون

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

با تشکر از توجه شما دوستان عزیز

دوست عزیز روی برد من تزانزیستور منفی بود و من هم ترانزیستور منفی گذاشتم
در ضمن یکی از دوستان من گفت که ایسی wm8714de مربوط به صدا هست نه
تصویر ایا این گفته صحت دارد؟

esh-tk

کاربر
2006-10-17
11
2
من یه ریسیور lg از مدل fta دارم(مال چند سال پیش)تا به برق میزنی فقط روی پانل جلو میزنه

esh-tk

کاربر
2006-10-17
11
2
بابا کسی نیست بهم کمک کنه!!!خدا را شکر همه که هستن و چراغ هاشون روشنه!!!
:confused: :mad: :confused: :mad: :confused: :mad:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز esh-tk اول می شود گفت عیب شما در تغذیه است که خرابی از خازن ها می تواند باشد ودوم این که فلش ریسیور شما خراب شده وباید ریسیور را با جیتک درست کنی

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
فلش

دوست عزیز مشکل شما معمولا از فلش میتونه باشه

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز برای یک بار دیگه هم که شده از اول تمام کارهایی را که انجام دادی تکرار کن اول فیش خروج تصویر را دنبال کن ببین به چه قطعهای وصل است در همه ریسیور ها به یک ترانزیستور وصل شده دقت کن ترانزیستوری را که قبلآعوض کردی با ترانزیستوری که الان گذاشتی نوشته های روی هردو ترانزیستور یکی باشد ودر بعضی ریسیورها تصویر مستقیم از ایسی CPU می آید وریسیور ایسی تصویر ندارد ولی اگر ایسی تصویر داشته باشی شماره آن HEF4053 که هر طرف آن هشت پایه دارد که می شود 16 پایه شما برای پیدا کردن ایسی تصویر می توانی با اهمتر قطعاتی که به فیش تصویر مربوط هستند را دنبال کنی ببینی به چه ایسی وصل می شوند بعد معلوم میشود ایسی تصویر داری یا نداری و اگر بخواهی از سالم بودن خروج تصویر از CPU مطمئن شوی کنار پایه های این ایسی شماره دارد توسط یک عدد سنجاق که سیم اصلی ورودی تصویر را به این سنجاق وصل کن ومنفی راهم به بدنه ریسیور واین سنجاق را روی پایه 43 یا 44 بگذار اگر تصویر نداشت روی تمامی پایه ها امتحان کن فقط مواظب باش پایه ها به هم اتصال نشوند اینطوری تصویری کدر وکم رنگ دریافت میکنی با نویز شدید اینکار فقط درست یا خراب بودن CPU را نشان میدهد بازهم اگر جواب نگرفتی بگو ریسیورت صدا دارد یا نه منتظر خبرت هستم موفق باشی;)

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469

بله دوست عزیز
اون ای سی مربوط به تصویر میباشد

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دوست عزیز
مشکل شما از فلش می باشد
رسیور را جیتک کن مشکل حل میشه

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام دوست عزیز

دوست عزیز در قسمت تصویر رسیوذر من فقط دو ایسی هست و این دوتا
یکی هست Lm358 که فکر می کنم مربوط به امپر صدا است 8 پایه داره
دومی هم Wm8714de اینو نمیدونم ایسی صدا هست یا تصویر البته من نتونستم
از پایه های اون تصویر بگیرم 14 پایه داره
دیگه ایسی نداره
در ضمن من صدا هم ندارم
سی پی یو هم داغ میکنه البته نمیدونم طبیعی هست یا نه ولی رسیور روشن میشه بدون مشکل و کنترل هم کار می کند و برنامه هم قبول می کند

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
دیگه ایسی نداره
در ضمن من صدا هم ندارم
سی پی یو هم داغ میکنه البته نمیدونم طبیعی هست یا نه ولی رسیور روشن میشه بدون مشکل و کنترل هم کار می کند و برنامه هم قبول می کند
دوست عزیز
از برق در بیار و چند ساعت دیگه بزن برق
اگه بعد از چند ثانیه cpu داغ کرد cpu خراب شده

esh-tk

کاربر
2006-10-17
11
2
ممنون از پاسختون لطفا فایل فلش و روش فلش(sti cpu) و طریقه ساخت کابل jtag شو بگید.
لطفا زود بذارید چون فردا میخوام درستش کنم.ممنون

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
ممنون از پاسختون لطفا فایل فلش و روش فلش(sti cpu) و طریقه ساخت کابل jtag شو بگید.
لطفا زود بذارید چون فردا میخوام درستش کنم.ممنون
دوست عزیز
مدل دقیق دستگاه و شماره ای سی فلش را مطرح کنید

fffff

کاربر
2006-11-20
2
0
رسیور من 2003 ci هستش بعضی وقتا صفحه کامل روشن نمیشه و بعضی وقتا که کامل روشن می شه روی صفحه 0 میاد 1 بار هم ucr میاد اصلا هم تصویر نمیده اما قبل از اینکه این توری بشه روی تصویر خط می نداخت و بعضی کانال ها رو می گرفت بهضی رو هم نمی گرفت

jalal

کاربر
2006-10-05
2
0
استاد .رسیور 560 تعمیری دارم رو Welcom وامیسه .اگه فلشه فایلش با 550 یکیه .اگه نیست برامون بذار

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
رسیور من 2003 ci هستش بعضی وقتا صفحه کامل روشن نمیشه و بعضی وقتا که کامل روشن می شه روی صفحه 0 میاد 1 بار هم ucr میاد اصلا هم تصویر نمیده اما قبل از اینکه این توری بشه روی تصویر خط می نداخت و بعضی کانال ها رو می گرفت بهضی رو هم نمی گرفت

دوست عزیز شما یک برنامه جدید بریزید و کم را هم آپدیت کنید
استاد.

استاد.

Banned
2006-10-03
503
469
استاد .رسیور 560 تعمیری دارم رو Welcom وامیسه .اگه فلشه فایلش با 550 یکیه .اگه نیست برامون بذار
jalalدوست عزیز
فایل فلش مشابه ای نداره
باید فایل فلش خود مدل را بریزید
در ارشیو میگردم امشب برات تو آرشیوم میگزارم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
Ali.risiver

دیگه ایسی نداره
در ضمن من صدا هم ندارم
دوست عزیز ایسی تصویر شما همان wm8714de است که روی این ایسی هیچ تصویری را نمی شود دریافت کرد زیرا تصویری که از این ایسی بیرون میاید بایدتوسط ترانزیستورها خروج کند وگرنه خود ایسی روی هیچکدام ازپایه ها تصویر ندارد شما این دوکار را انجام بده بعد با دادن جواب نتیجه نهایی را بهت می گویم 1- اول توسط یک اهمتر ولتاژ خروجی فیش تصویر را دقیق بگیر 2- فیش خروج صدا را به یک اسپیکر وصل کن وریسیور را روی یک کانال که مطمئن هستی می گیرد بگذار وبعد ببین ایا صدای داری در ضمن ولوم صدا ریسیور واسپیکر را با لا ببر موفق باشی:hed:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا