راه اندازی شرینگ رایگان 400plus

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
40
[
چرا دوست عزیز به من ربط داره اینجا سایت irsat یکی از بهترین سایت های مخصوص ماهواره هست ما تمامی کاربران چه افتخاری و فعال و عادی و مدیران این سایت بزرگ باید طوری رفتار کنیم که همه مون حرفه ای هستیم در تمام موضوعات و ثابت کنیم که بهترین هستیم؛؛ و یک پست رو چند باز پشت سر هم زدن؛؛؛؛ وقتی یک کاربر سایت دیگه که رقیب این سایت بزرگ باشه میاد پست های الکی که اصلا مفید نیست رو میبینه که کاربرانش چیزای الکی مینویسند به جای اعلام وضعیت علی اقا چی شد چی شد رو مینویسند طرف با خودش فکر میکنه این سایت کلاه برداره و داره از کاربرانش دزدی میکنه نه خیر دوستان به علی رسیور ربطی نداره تازه ایشون محبت میکنه جواب ما رو کم و بیش میده وقتی سرور نرم افزار رو بیرون نمیده علی اقا چطوری نرم افزار بزاره تو سایت در کل من در بیشتر سایت ها عضو هستم و نام کاربریم یکی هست و من فقط در این سایت فعالیت میکنم چون باید بهترین سایت باشه دوستان هم یاد بگیرند فقط به فکر این نباشند که تعداد پست هاشون بالا بره ممنون دوستان گل irsat
دوست عزیز مشکل من کلمه ای که شما گفتین نمیخوات به من یاد بدی که اینجا بهترین سایت من هم سه سال تواین سایتم ولی مشکل من طرز حرف زدنت بود

alishavrde

کاربر افتخاری
2010-01-20
672
1,555
40

دوست عزیز , در منوی اصلی رسیور 4 بخش وجود داره که یکی از بخشها Installation نام داره.
گزینه Network Setting در این بخش وجود داره.
زمانی که رسیور از طریق کابل به اینترنت متصل میشه تنها کافیه که DHCP رو ON و oFF کنید تا رسیور از اینترنت آی پی بگیره .
سپس میتونید در منوی اصلی به بخش PLUGIN برید و اگر از اکانت استفاده میکنید گزینه سیسیکم رو استارت کنید.

ممنون از شما مدیر محترم انجام دادم نشد dns1dns2فعال نشدن ممنون از راهنمایتون

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
ممنون از شما مدیر محترم انجام دادم نشد dns1dns2فعال نشدن ممنون از راهنمایتون

با درود.
پیشنهاد میکنم از لیست کانالهاتون یک Backup بگیرید.
فایل Flash v.6 رو که در سایت هست و مخصوص رفع ایرادات نرم افزاری هست به رسیور منتقل کنید و رسیور رو ریست فکتوری کنید و سپس نرم افزارهای با ورژن بالاتر رو منتقل کنید پس از هر بار انتقال ریست فکتوری فراموش نشه.
در اخر دوباره لیست کانال و پلاگین رو مجدد انتقال بدین.
باز اگر مشکلی بود بنده و مدیران بخش در خدمت هستیم.

بالا