سوالات و مشكلات مربوط به Istar X20000

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
من موندم چرا دوستان سوال میکنند پون مدیر محترم از همین رسیور دارند و هیچ مشکلی هم الحمدالله ندارند پس لطفا و قت این عزیز را با این مشکلات الکی نگیرید که در همین حد که رسیورتون روشن میشه خداتون را باید شکر کنید

erfan-8

کاربر
2010-10-06
14
30
34
سلام دوست عزیز
نه تنها مدیر محترم بلکه منم از این رسیور دارم هیچ مشکلی نداره یکم کیفیت کنترلش پایینه همینو بس!!! نه مشکل هنگ داره نه مشکل ری استارت و خاموش شدن!!! اتفاقا من با دیش گردون هم دارمش یعنی رسیورم از صبح ساعت 7 روشن میشه شب ساعت 2 خاموش میشه چون تمام شبکه های سراسری هم با اون میگیریم اما هیچ وقت مشکلی پیش نیومده واسم دو ماهه دارمش

shabikhon

کاربر
2008-01-11
43
124
یکی از دوستان سوالاتی از من داشت که سوال و پاسخ رو برای استفاده سایر دوستان هم اینجا قرار می دم.

سلام دوست عزيز

من ميخوام رسيور اياستار 20000 بگيرم گفتم شما باهاش كار كردين چند تا سوال بپرسم

1 . با اكانت سي سي كم فريز بر روي اسكاي ايتاليا هست ؟
2 . هنگام move كردن كانالها ميتونيم چندين كانال رو با هم جابجا كنيم؟
3 . سرعت تعويض كانال ؟

4 . كانالهاي جمهوري اسلامي بر رو عربست با فركانس 11881 رو ميتوني بگيري با صدا و تصوير چون بر روي بيشتر رسيورها صدا نداره؟

ممنون ميشم كه به اين سوالتم جواب بدين تا با خيال راحت اين رسيور رو تهيه كنم

سلام

1.بله با اکانت سی سی کم روی اسکای فریز داره ولی قابل تحمله.البته روی پکیج اسکای تو ماهواره آسترا تقریبا فریز نداره.

2.بله همزمان میشه چند کانال رو جابه جا کرد.
3.سرعت تعویض کانال خوبه و مشکل خاصی نداره.
4.فرکانس 11811 کاملا برقرار هست با صدا فقط بالای صفجه چندتا مربع شبیه فریز دیده می شه که اون هم مشکل کدک فرستنده صدا و سیماست.

موفق باشید.

amir_york

Banned
2010-11-04
18
14
من موندم چرا دوستان سوال میکنند پون مدیر محترم از همین رسیور دارند و هیچ مشکلی هم الحمدالله ندارند پس لطفا و قت این عزیز را با این مشکلات الکی نگیرید که در همین حد که رسیورتون روشن میشه خداتون را باید شکر کنید
دستمالتو بزار زمين اين عادت بد ايرانياست:busted_red:

lovex

کاربر
2010-01-24
38
55
37
کسی از پکیج sky و کانالهای primefile.. , sky calcio و پکیج های ترکی خبر جدیدی داره هنوز که بسته اند...؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
پكيج اسكاي به زودي باز خواهد شد.
موفق و پيروز باشيد

seyedmori

کاربر
2010-04-02
6
12
61

دوست عزیز من هم یک مصرف کننده هستم
و هیچ مشکل مهمی در رابطه با این دستگاه ندارم( البته ایرادهای کوچکی دارد که امیدوارم در برنامه جدید ایرادها رفع گردد)
و اگر این دستگاه را بفروشم دوباره از سری جدیدش می گیرم
من فکر می کنم باید قلق دستگاه را بدست بیاوری
آن وقت از این دستگاه خوشت می آید
:dast:

amir_york

Banned
2010-11-04
18
14
چرا وقتي روي كانالهاي اچ دي مثلا بي بي سي hd مي ريم دستگاه هم مقاومت هم سرعتش صفر ميشه بايد ان وقت ريست بشه چي كار كنم اين مشكل حل بشه من الان اكثر كانالهاي اچ دي رو ندارم.

آخرین ویرایش:

afsar

کاربر
2010-07-27
23
25
54
چرا وقتي روي كانالهاي اچ دي مثلا بي بي سي hd مي ريم دستگاه هم مقاومت هم سرعتش صفر ميشه بايد ان وقت ريست بشه چي كار كنم اين مشكل حل بشه من الان اكثر كانالهاي اچ دي رو ندارم.
من از این رسیور دارم و هیچ مشکلی نداره از خودت ایراد در نیار

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

توهين و تحقير و فهاشي در اين سايت ممنوعه
icon4.gif

رعايت كنيد در صورت مشاهده دوباره كاربر خاطي براي هميشه از سايت اخراج ميشود
icon8.gif

دستگاه مشكلي داشته باشه يا نه دليل توهين نيست
icon4.gif

I

Istar-Korea

Guest

سلام دوست گرامي
من شخصا مشكلي ندارم .
ولي پيشنهاد ميكنم پچ ورژن 1.83 را نصب كنيد . ( و مرا باخبر سازيد از وضعيت ).
ريست فكتوري فراموش نشود .
موفق و پيروز باشيد

goldenferi

کاربر
2008-07-22
206
519
به نظر من مدیران ارشد سایت یک برسی بکنن ببینن IP های بعضی دوستان تازه وارد ( تازه عضو شده) احیانا با بعضی دوستان یا خدای ناکرده بعضی مدیران! یکی نیست؟!!؟!؟!؟!:busted_red:

asii12345

کاربر
2010-07-13
48
108
36
سلام
اقا این رسیور هم مثل دیگر رسیورها مشکلات زیادی داره مثل ولوم صدا هنگ کردن در ************** تعویض کانالها وفایو بندی ........ به نظر من هرکی بگه خوبه عالی دروغ میگه وشاید هم سودی براش داره و ملاک خوب بودن یک دستگاه این نیستش که یکی بگه برای من که خوبه خیلی میبخشید یعنی دیگران دروغ میگن که فکر نمی کنم چون منم دارم و مشکلم داره پس الکی جانب داری نکنیم در ثانی اینجا محل صحبت و رفع ایرادات به کمک همدیگر هستش نه فروش که تا یکی انتقاد می کنه بهش حمله کنیم پس بیاید کمی انتقاد پزیرتر و صبور تر باشیم و وقتمونو صرف بحبود این سایت و تاپیک بکنیم
با تشکر از همه دوستان

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
اول اينكه پست كاربر goldenferi حذف كرديد . ( به اين علت كه ما قبلا صحبت هامون را با ايشان كرده بوديم ) و من مديريت محترم سايت را در جريان ارسال پست هاي اين كاربر قرار داده بودم .
ايشان نه تنها به فكر بهبود تالار نيستند فقط هدفشون خراب كردن و تمسخر اين بخش است .
همان طور كه من قبلا هم چند بار گفته بودم و الان باز هم اعلام ميكنم ( ما در جريان تمامي مشكلات و كمبودها هستيم ) و بازم ميگم ما حق را به شما ميدهيم ولي شما هم بايد كمي صبر داشته باشيد تا تيم ساپورت كليه اين مشكلات را حل كنند ( ما هم مثل شما عجله داريم و دوست داريم هر چه زودتر تمامي اين مشكلات و كمبودها حل شود ) همين الان كه من اين پست را ارسال ميكنم تيم ساپورت در حال نوشتن برنامه جديد هستند ( خدا رو شكر بسياري از مشكلات istar x98 - x99 برطرف شد ) مطمئن باشد istar x20000 هم تمامي اين مشكلات و كمبودها حل خواهد شد . ( در جريان باشيد تا چند روز آينده ورژن جديد ارائه خواهد شد كه از قابليت هاي خوبي برخوردار است ) .
istar يك شركت يك ساله نيست ( كمتر از 7 ماه هست كه تاسيس شده است ) و در كارنامه كاري خودش تا الان 4 تا مدل را به ثبت و توليد رسانده ( خوب اين مشكلات و كمبودهايي كه در نرم افزار هست طبيعي است ) مگر شركت هاي ديگر از قبيل Hivion در روزهاي ابتدايي كه برندي با نام iclass را روانه بازار كرد آيا مشكلاتي نداشت ؟ واقعا من آن روزها يادم نميرود .
( شما مشتركين عزيز بايد در اين راه با ما باشيد ) تا بتوانيم با كمك هم به تمامي مشكلات پايان دهيم.
نه اينكه بخواهيم وضعيت را بدتر كنيم .
به هر حال من تنها چيزي كه از شما ميخواهم فقط صبر است ( به زودي شاهد خبرهاي خوبي خواهيد بود ).
اين خبرها از هفته آينده به گوش شما خواهد رسيد و مطمئن هستيم كه خواهان اين رسيور بسيار بيشتر خواهند شد .
مطلب آخر اينكه من با هيچ كسي دشمني ندارم ( همين طور Goldenferi ) . من كوچيك تك تك شما سروران گرامي هستم و دوست دارم شما هم شرايط را درك كنيد و در اين راه با ما باشيد .
موفق و پيروز باشيد

M B S

مدیر بازنشسته
2009-06-25
121
566
پاسخ

سلام به همه بزرگان و اساتید بچه اقای ای استار راست میگن این بنده خدا هیچ تقصیری نداره من برای رسیور خودم مشکلی پیش اومده بود خیلی عصبانی شده بودم این اقا هیچ تقصیری نداره و من هم به همه شما حق میدهم توجه کنید این رسیور تازه به بازار عرضه شده است و مطمئن باشید تمامی نقیص ها حل خواهد شد پس عجله نکنید این رسیور که شما دارید جزء بهترینهاست

بالا