سلام،چون w3 بالای سمت راست قرار میگیره hot پایین میله میگیره k:با سلام خدمت اساتید
من w3 را به مرکزیت hot به راحتی دریافت می کنم . اما مشکل من در حالت دریافت برعکس این ماهواره ها است که به مرکزیت w3 هنوز hot را نتونسته ام بگیرم . آیا چنین چیزی ممکن است و اگر امکان دارد وقتی که از روبرو نگاه می کنیم lnb هاتبرد که پایین تر از w3 قرار می گیرد بالای میله سمت چپ دیش قرار می گیرد یا پایین آن ؟ ممنون از راهنمایی شما
شما با اضافه کردن یک قیچی میتوانید ماهواره ترکست رو هم دریافت کنید
اگر پشت دیش بایستیم ؟اگر دیش خود را یک ذره براست بچرخانی .
کانالهای روس روی ماهواره ایتلست 904
با سلام و عرض تبریک سال نو .
در مورد تنظیم دیشگردان دایسک سوالی برام پیش اومده که اگر دوستان راهنمایی کنند خیلی متشکر میشم.
در بعضی جاها دیدم که درجه موتور رو روی درجه جغرافیایی اون محل تنظیم نمیکنند و حدودا 10 در جه یا 15 درجه با لاتر و یا پایین تر از درجه latitude اون منطقه گذاشته اند . دلیل این مساله چیست ؟
و سوال دیگرم این هست که پیچ بست پشت دیش آفست که رابط دیش و موتور هست روی چه اساسی باید بسته شود و تنظیم آن موقع اسمبل کردن دیش است یا موقع تنظیم دیش در مدار و آیا اصلا تنظیم کردن میخواد یا حدودی بسته میشه ؟در عکس زیر اون رو قرار دادم تا بهتر منظور خودم رو برسونم .
به طور کل منظورم اینه که در چه حالتی باید اون رو سفت و ثابت کرد؟
با درود دوست گراميسلام دوستان کسی میتونه نحوه گرفتن ماهواره آتلانتیک بیرد 3 5 غربی را برام بذاره؟
با سلام خدمت دوستان گرامی من نصابم در این زمینه میتونم کاری رو که خودم انجام میدم برای شما توضیح بدم اول اینکه تمام اتصالات باید درست نصب شود دوم اینکه بهترین راه برای محکم بودن کار یک لوله گوشتی است که به جای پایه ای است که خود دیش دارد و پیچ میشود من از این پایه استفاده نمیکنم به جای آن یک لوله جون دار را روی یک صفحه ستون جوش داده و و موتور را بر روی آن میبندم البته سفت نمکنم تا تنظیم آخر بعد دیش را بر روی موتور پیچ کرده و درجه ها را تنظیم میکنم که در تهران 35.5 است بعد جهت اکسپرس آم 22 را گرفته و تا آنجای که امکان دارد به سمت چپ تنظیم میکنم و بعد تمام پیچ ها رو سفت میکنم بقیه جهت ها رو میتونید از رسیور بگیریدعکس در صفحه 3 قرار دارد.:dast: