سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153

دوست عزیز از سویچ 1-8 استفاده کنید
بهتره مارکش دیسکاوری نباشه
سلام آرش عزیز.
قربونت برم سویچرش عالی هست.مارکش ایکس کروزه.وقت سویچر رو تو مدار میبندم کاهشی که نداره هیچ.تازه دو درصد افزایش هم پیدا میکنه.درست مثل بعضی سویچرهای استارگلد واستارست.

ehsan_1029

کاربر
2006-11-15
1,247
455
سلام.
دوست من از نظر من احتمال99% مشکل شما از سویچر پرمیوم است.چون بدترین سویچر در بازار هست.البته انواع معمولیش رو من تست کردم.ولی نوع قاب دارش رو که استاد گفتن من تست نکردم.شاید چیز خوبی باشه.معمولا این سویچر ها با x95 سازگاری ندارند.و در بعضی فرکانسها افت سیگنال خیلی شدیدی به جا میزارند.
تست سویچر ساده ترین تست هست.کافیه شما سیمتون رو که از داخل اطاق به بالا میره از روی سویچر باز کنید و مستقیم به ال ان بی مثلا هاتبرد بزنید وتصویر 12437رو چک کنید.اگه بدون فریز نشون میداد 100% مشکل از سویچر هست.میتونید در منو رسیور هم قبل از باز کردن سویچر وبعد از اون به خط سیگنال نگاه کنید واگه بعد از بستن سویچر افت درجه سیگنالتون زیاد بود مثلا بیشتر از 4-5%(در رسیورx95)مطمئنا سویچر خراب هست.
از نظر من اگه سویچر استارگلد گیرت بیاد 90%مواقع عالی کار میکنه.گزینه های بعدی من ایکس کروز سایز کوچیکش هست.استارست هم شانسی هست.بعضی هاشون افتضاح هستن ولی بعضیاشون هم سالهاست که بدون کوچکترین افت سیگنال دارن کار میکنند.
دوست عزیز من فقط هاتبرد رو دارم .النبی من پرمیوم هست. فرکانس 12437 رو بدون فریز دارم ولی فرکانس های 11727 و 11747 اصلا سیگنال نداره.فرکانس 11054 هم یه روز 70 درصد سیگنال داره ولی یه روز دیگه میشه 55. در صورتی که مثلا فرکانس 11200 هیچ تغییری از نظر پایین آمدن سیگنال نکرده.دوست عزیز مشکل من کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوست عزیز من فقط هاتبرد رو دارم .النبی من پرمیوم هست. فرکانس 12437 رو بدون فریز دارم ولی فرکانس های 11727 و 11747 اصلا سیگنال نداره.فرکانس 11054 هم یه روز 70 درصد سیگنال داره ولی یه روز دیگه میشه 55. در صورتی که مثلا فرکانس 11200 هیچ تغییری از نظر پایین آمدن سیگنال نکرده.دوست عزیز مشکل من کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام. دوست عزیز مشکل شما تاثیر سیگنال مزاحم ( پ.*ا..را.*ز.یت ) بر روی دیش هستش.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

اگر همیشه سیگنال ندارید و 11747 11727

مشکل سیم و ال انبی
ولی اگر در بعضی ساعات همهینطور که دوست و استاد جناب سامست گفتند امواج مززاحم

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام. دوست عزیز مشکل شما تاثیر سیگنال مزاحم ( پ.*ا..را.*ز.یت ) بر روی دیش هستش.

اگر همیشه سیگنال ندارید و 11747 11727

مشکل سیم و ال انبی
ولی اگر در بعضی ساعات همهینطور که دوست و استاد جناب سامست گفتند امواج مززاحم

با سلام به شما وتشکر از اساتید خوب این بخش.
کاملا تایید میکنم.که ابتدا شما یکبار با یک ال ان بی مطمئن وسالم در پشت بام با یک سیم کوتاه تست کنید.اگه سیگنال 11747نیومد یا تیونر رسیور مشکل داره یا از ************** هست.از همسایه ها هم میتونید برای صحت این فرکانس سوال بفرمایید.
موفق باشید.
:eek:k:

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
با سلام به شما وتشکر از اساتید خوب این بخش.کاملا تایید میکنم.که ابتدا شما یکبار با یک ال ان بی مطمئن وسالم در پشت بام با یک سیم کوتاه تست کنید.اگه سیگنال 11747نیومد یا تیونر رسیور مشکل داره یا از ************** هست.از همسایه ها هم میتونید برای صحت این فرکانس سوال بفرمایید.موفق باشید.:eek:k:
متاسفانه هیج کدام ازدوستان جواب کامل ندادند...رسیور های هایویون و هم خانواده ان مثل ایکلاس و... بعدازمدتی تیونر دستگاه ضعیف می شود وربطی به ************** و امواج مزاحم هم ندارد و فرکانس11727 رو باید به صورت دستی بدید نه به صورت blind scan باتشکر

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
متاسفانه هیج کدام ازدوستان جواب کامل ندادند...رسیور های هایویون و هم خانواده ان مثل ایکلاس و... بعدازمدتی تیونر دستگاه ضعیف می شود وربطی به ************** و امواج مزاحم هم ندارد و فرکانس11727 رو باید به صورت دستی بدید نه به صورت blind scan باتشکر

سلام.
آقا احسان چیزی در مورد مارک رسیورشون نگفتند.من نمیدونم شما از کجا متوجه مارکش شدید.در ضمن تیونر اگه ضعیف بشه اولین فرکانسهایی که مشکل پیدا میکنند12437 هست.که آقا احسان گفتند که این فرکانس مشکلی نداره.
بعضی مواقع شما سیگنالهای ضعیف رو دریافت میکنید.ولی بعضی فرکانسهای قوی رو اصلا سیگنال ندارید.که این میتونه از ایرادات تیونری باشه.و گاهی اوقات هم از خرابی ال ان بی هست.
اگه بیشتر توجه میکردید دوست ما آقا احسان گفتند 11727رو سیگنال ندارم که در این حالت چه blind search و چه سرچ دستی هیچکدوم نمیتونن کانالی رو پیدا کنند.از نظر من احتمال زیاد 90%مشکل آقا احسان در ال ان بی یا سیمشون هست.بعد اگه درست نشد در موارد دیگر هست.
با تشکر از شما
:a13IRSAT:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام خدمت دوستان من هرکاری کردم نتونستم کانالهای اکشن و دیگر کانالهای پکیچ بیس رو بگیرم با دیش تکی افست هم امتحان کردم نزدیک 1390 تا کانال از هاتبرد و بیشتر کانالهای hd رو دارم اما فرکانس این کانالهارو ندارم رسیورم هم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم . موفق باشید

BEHROOZ

مدیر بازنشسته
2010-01-01
2,398
13,727
با سلام خدمت دوستان من هرکاری کردم نتونستم کانالهای اکشن و دیگر کانالهای پکیچ بیس رو بگیرم با دیش تکی افست هم امتحان کردم نزدیک 1390 تا کانال از هاتبرد و بیشتر کانالهای hd رو دارم اما فرکانس این کانالهارو ندارم رسیورم هم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم . موفق باشید

فرکانس این شبکه ها به صورت s2
12692
11681

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام.اگه منظورت12692 هست.اگه اشتباه نکنم. خیلی ضعیف هست و باید حتما کل سیستم ماهوارت سالم و قوی باشه.کلا کانالهای اچ دی ضعیف هستند.و مستلزم لوازم خوب.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام خدمت دوستان عزیز من فرکانس 11881 ایران بروی بدر و هرکاری کردم نتونستم بگیرمش رسیورهم فول اچ دی دارم تمام کانالهای دیگه استانی رو با کیفیت خوب دارم .و ایا این فرکانس کیفیتش واقعی و hd هست چون یه جا خوندم نوشته بود کیفیتش با فرکانس دیگه فرقی نداره و فقط s2 شده . با تشکر

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با سلام خدمت دوستان عزیز من فرکانس 11881 ایران بروی بدر و هرکاری کردم نتونستم بگیرمش رسیورهم فول اچ دی دارم تمام کانالهای دیگه استانی رو با کیفیت خوب دارم .و ایا این فرکانس کیفیتش واقعی و hd هست چون یه جا خوندم نوشته بود کیفیتش با فرکانس دیگه فرقی نداره و فقط s2 شده . با تشکر

سلام دوست عزیز این فرکانس یکم ضعیف میباشد البته با دیش مجزا به خوبی قابل دریافته از لحاظ کیفیت هم با فرکانس 11900 تفاوتی نداره وفقط تیونر s2 ساپورت میکنه

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام به کلیه دوستان.
خواستم یه سوال از آرش جان و یا جناب سامست اگه لطف کنن جواب بدند بپرسم.من دو دفعه به این مشکل بر خوردم که خیلی برام عجیب بود.یه بار یه سیستمه کاملا نو رو بستم.فقط رسیور دسته دوم و استارستx95 بود.مابقی همه نو بودند.ال ان بی استارست بود.گفته بودم پرمیوم بگیر ولی استارست گیرش اومده بود.وقتی کاملا راه انداختمش.دیدم سیگنالها یه مقداری پایین هستند.بعد ظهرها تصویر خیلی کانالها میرفت.اومد ال ان بی رو با یک پرمیوم مال خودم عوض کردم.سیگنالهایی که نزدیک به نصف بودند.همه تا آخر پر شدند.و همه چی عالی شد.خودش یه دیسکاوری از قدیم داشت بستم روش سیگنال اون هم بد نبود یکمی کمتر از پرمیوم بود ولی با همین دیسکاوری تا الان هیچ مشکلی نداره.حالا این برام جای سوال هست مشکل در چی بوده که اینقدر اختلاف بین استارست و پرمیوم بود.یعنی ال ان بی نو به نو خراب بوده یا مشکلاته دیگه ای در کار بوده؟
در ضمن من با این مشکل در یک x95 دیگه هم برخورد کردم.که با تعویض ال ان بی مشکل کاملا بر طرف نمیشد.سه تا ال ان بی تست کردم همه تقریبا مثله هم بودند.
فقط با ال ان بی پرمیوم خودم سیگنالهاش عالی میشدند.با بقیه ال ان بی ها هم استرانگ و هم کوالیتی هر دو در بعضی فرکانسها علالخصوص ضعیفها صفر میشد.به نظرتون چه عواملی ایجاد مشکل میکردن؟ممنونم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

اول در مورد ال ان بی های استار ست
اگر توجه کنید میبینید این نوع ال ان بی رو دارند چند شرکت تولید میکنند و کیفیت خیلی پایینی دارد
یکی از دوستان مجبور شد به خاطر پایین بودن کیفیت فقط برای دبلیو3 استفاده کنه
رو جهتهای دیگه مشکل داشت
بعضی ال ان بی ها مخصوصن استارست روی سیمهای بی کیفیت اصلن کار نمیکنند...
نکته2 بعضی دستگاه ها به دلیل طراهی و مدارات داخلی با بعضی ال ان بی ها مشکل دارند
بهتره همیشه از ال ان بی های مرغوبب استفاده کنید
الان یکی از بهترین ال ان بی ها پریمیوم گلد که عکس در قسمت آنتن مرکزی هست
طراحی خوبی داره به راحتی روش 3 قیچی میخوره
کیفیت در حد اینورتو و مدیا لیزر
روی سیم بلند بهترین بازدهی رو داره
سیستمهای قدیمه تغذیه تیونر و... بهتری داشتند و فرکانسها و کانالهای کمتری بود دیشها بزرگتر بود و حتی کیفیت دیش و سویچ و مثل الان افت سیگنال مطرح نبود
عکس
[h=3]معرفي و تست كليه lnb و lnc diseqc هاي موجود در ايران+عكس[/h]

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام. تشکر از ارش عزیز.
همونطور که ارش جان گفتند حتی الامکان سعی کنید از ال ان بی
پرمیوم اچ دی گلد استفاده کنید. چون مدلهای سوپر اچ دی هم ظاهرا با ورود سری تقلبی دارای سیگنال دهی کمتر هستند. موردی که برای خود بنده پیش اومده و در یک مکان و یک سایز دیش , سطح سیگنال دهی ال ان بی سوپر اچ دی تقلبی در بهترین حالت تنظیم 15% کمتر از نوع اصلی بود.
اما مدل اچ دی گلد فوق العاده است. ال ان بی های استارست هم که مثل اکثر محصولات این شرکت بجز چند مدل معدود, کیفیت پایینی دارند.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
خیلی متشکرم از لطفه همیشگی و پاسخ کاملتون.در کل ته دلم هنوز قرص نیست.همیشه میترسم خارج از مشکلاته لوازم مشکلاته محیطی هم وجود داشته باشن.مثلا من از دو واقعه محیطی باخبر هستم که یکیش ************** ودیگریش پدیدهsun outage هست که مقطعیه.حالا خواستم بدونم به نظرتون عوامله محیطی دیگه ای هم غیر از این دو وجو داره که مانع از رسیدن کامل وصحیح امواج به رسیور بشند؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوست عزیز این کار و کارهای فنی دیگر غیر از علم تجربه هم میخواد
آزمون و خطا
یک مقاله دارم که هیچ وقت دیگه تو این کار گیر نکنید
هنوز عکس آماده نکردم
1 سال گذشته...
در مورد وسایل نصب.... که نصفه مونده
وسایلی که میگم داشته باشین هیچ وقط در کاری گیر نمیکنید...

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
دوست عزیز این 2 مورد رو که بهش اشاره داشتید جزو عواملی هستند که دایمی نیستند و باعث قطعی یا افت سیگنال دائم به مقدار ثابت نمیشن. یعنی سیگنال در محدوده چند عدد , متغیر و بالا و پایین میشه. اما سیگنال گیری پایین با یک درصد ثابت مربوط به کیفیت لوازم مورد استفاده است.

مقاله و مطلب آقا آرش هم اگر لطف کنند و در اختیار بزارن 100% خیلی از مشکلات کاربران مرتفع خواهد شد.

آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
با سلام خدمت دوستان عزیز من برای دریافت کانالهای بیس مشکل دارم دیش تکی هم گذاشتم و تونستم کانالهای فرکانس 11681 همین پکیجو بگیرم اما هرکاری میکنم فرکانس 12692 رو نمیتونم بگیرم البته برای لحظه ای سیگینال وصل میشه و دوباره قطع میشه و همینجور قطع و وصل ادامه داره یاداوری کنم رسیورهم full hd هست اگه دوستان راهنمایی کنن راهی هست ممنون میشم . باتشکز

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
عزیزم ایشالله که به چاپ برسونیش.ولی آخرش نگفتی که عوامله دیگه ای هم غیر از این دو مورد که گفتم هست یا اطلاع ندارید؟

بالا