سوالات و مشکلات خود را درباره نصب و جهت یابی در این تاپیک مطرح فرمایید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام خدمت همه دوستان گلم

آقا از صبح من فرکانس 12111 سایروس ندارم.بشدت در حال پرش فرکانس می باشد
این در حالیست که بعید می دونم از پارازین باشه چون اصلا این جهت تو امواج مزاحم نبوده قبلا هاتبرد.یوربرد2 تو امواج مزاحم بودند اما مهارشون کردم.
بعد از ظهری هم هرکاری کردم 12111 احیا نشد.
لطفا اعلام وضعیت بفرمائید
.:eek:
درود عزیز اگر در تهران هستید و اصفهان این دو شهر چیزی حدوده دو هفته میشه که مورد هجوم پ ا را ز یت قرار گرفته دوستان این قدر گفتند که اینها به شبکه های پ و ر ن کاری ندارند آخر زدنش البته من الان تست کردم سیگنال داشت بدون نویز اما سیگنال جدیدا از عصر به بعد کاهش پیدا میکنه اونم من با دیش 120 افست تست کردم

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام دوست عریز هاتبرد - نایلست - یوتل ست و سایروس با یک النبی- بدر- البته استارا رو دیش تکی دارم icc و خدمتتان عرض کردم 12437 مشکلی ندارم گفتم من فقط 12285 استارا را ندارم البته بدون سوییچر هم امتحان کردم نتونستم کانالهای این فرکانسو بگیرم. با تشکر

با سلام دوست عزیز- خدمتتون عرض کنم ایراد از سوییچ و رسیور شما نیست.
این فرکانس
12285 از ماهواره Astra 1M در بیم اروپای این ماهواره قرار داره و در ایران قابل دریافت نیست. در ایران تنها فرکانسهای بیم WIDE این ماهواره قابل دریافته . با مراجعه به سایت Lyngsat میتونید از تعداد فرکانسهای پوشش Wide این ماهواره اطلاع پیدا کنید.
بنده خودم هم با دیش
120 بیشتر از 138 تا کانال نتونستم بگیرم.
موفق باشید.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با تشکر از علیرضای عزیز.
ممکنه ارسال سیگنال مزاحم , منطقه ای باشه. در غرب تهران که مشکلی نیست و فرکانس 12111 سایروس با دیش 120 با قدرت 95 درصد دریافت میشه بدون هیچگونه اشکال در تصویر.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
با تشکر از علیرضا و samsat عزیز

دوستان

اصلا قابل باور نیست منی که با ترفندای مختلف انواع پازیت دفع کردم این یکی بقدری قوی هست سیگنال مزاحم که نمی دونم باید چطور از شرش خلاص شم حتی با جابه جایی دیش به کل پشت بوم هم حل نشد

اصلا مشهد خبری از پ ر ا ز ی ت 12111 نبود اما بقول شما اینم ظاهرا زدند چه جورم زدند

آخرین ویرایش:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام دوست عریز هاتبرد - نایلست - یوتل ست و سایروس با یک النبی- بدر- البته استارا رو دیش تکی دارم icc و خدمتتان عرض کردم 12437 مشکلی ندارم گفتم من فقط 12285 استارا را ندارم البته بدون سوییچر هم امتحان کردم نتونستم کانالهای این فرکانسو بگیرم. با تشکر

سلام.اگه میبینید که از دیش دیگتون سوال میکنم چون مشکلتون رو میتونم از روی اون دیش هم تشخیص بدم.اینجور که متوجه شدم انگار شما 4 ال ان بی بروی دیش ایرانی دارید.تا اونجا که یاد دارم شما گفتید بعضی کانالهام در هاتبرد مشکل شطرنجی شدن دارن.حالا میشه لطف کنید چنتا از اون کانالها رو نام ببرید.البته بروی دیش ایرانی رو میگم.چون در آفست امکانش هست که شما بدون مشکل دریافتشون کنید.
حالا شما بخاطر اینکه زیاد هم معطل نشی با همین دیش مجزا که استارا19 رو میگیری ال ان بیش رو عوض کن و یه ال انبی مطمین وسالم روش ببند.سعی کن مارکش برمیوم باشه.
اونوقت ببین سیگنال12285 میاد یا نه!همیشه تمام آزمایشاتی رو که میگم بدون سوییچر امتحان کن.با عرض معذرت من دو روز دیگه وقت میکنم به سایت سر میزنم وجوابت رو میخونم.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153

با سلام دوست عزیز- خدمتتون عرض کنم ایراد از سوییچ و رسیور شما نیست.
این فرکانس
12285 از ماهواره Astra 1M در بیم اروپای این ماهواره قرار داره و در ایران قابل دریافت نیست. در ایران تنها فرکانسهای بیم WIDE این ماهواره قابل دریافته . با مراجعه به سایت Lyngsat میتونید از تعداد فرکانسهای پوشش Wide این ماهواره اطلاع پیدا کنید.
بنده خودم هم با دیش
120 بیشتر از 138 تا کانال نتونستم بگیرم.
موفق باشید.
آخ استاد عذر میخوام اصلا هواسم به بست های بالا نبود که شما جواب دادید.ولی استاد این فرکانس 12285 بروی باند1m قرار داره و باید قابل دریافت باشه.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با تشکر از علیرضا و samsat عزیز

دوستان

اصلا قابل باور نیست منی که با ترفندای مختلف انواع پازیت دفع کردم این یکی بقدری قوی هست سیگنال مزاحم که نمی دونم باید چطور از شرش خلاص شم حتی با جابه جایی دیش به کل پشت بوم هم حل نشد

اصلا مشهد خبری از پ ر ا ز ی ت 12111 نبود اما بقول شما اینم ظاهرا زدند چه جورم زدند

در منطقه من هم حدود یک سال هست روی این فرکانس ب ار ا ز ی ت محلی انداختن.که در موقع غروب کمه و بعد از ساعت11 شب شدت میگیره و در سیستم های ضعیف کاملا قطع میشه.ولی اگه از دیشهای بزرگ و رسیور های خوب استفاده بشه بدون مشکل دریافت میشه.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
سلام وعرض ادب خدمت همه دوستان

آقا به گفته دوستمان hossein 13 در سایروس قبلا اگر ************** محلی بود همین مشکل بود که موقع غروب شدت فرکانس تضعیف و از 11 شب به بعد تا حدود 1 خیلی ضعیف و گاها قطع می شد که با قرار دادن یک دیش مجزا د جهت از این مشکل تضعیف شدن راحت شدم اما اما الان کلا سیگنالش ************** گرفته بطوری که از 10 صبح کلا قطع می شود .در ضمن از دیروز که 12111 فقط پ ا ر ا ز ی ت گرفته نکته دیگر هم این است به نظر میاد سایروس خیلی ضعیف شدن کلا سیگنالش بطوری که الان فرکانس قویش با یک دیش مجزا 44% است کسی علت می دونه؟

یک نکته دیگه این بود که با کم کردن ارتفاع 90% پ ا ر ا ز ی ت رو مهار کردم در جهت های محتلف فقط سایروس امروز به دلیل ضعیف بودن فرکانس نتونستم تست بزنم

بهترین راه دفع امواج مزاحم به نظر من
:eek:k:
1_کم کردن ارتفاع
2-جابه جایی مکانی

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
آخ استاد عذر میخوام اصلا هواسم به بست های بالا نبود که شما جواب دادید.ولی استاد این فرکانس 12285 بروی باند1m قرار داره و باید قابل دریافت باشه.

با سلام خدمت اقا حسین عزیز.
خدمتتون عرض کنم ماهواره آسترا 1M دارای 2 پوشش و بیم WIDE و Europian میباشد. و تنها فرکانسهای بیم WIDE این ماهواره در ایران قابل دریافته. فرکانس 12285 بر روی بیم Europian قرار داره.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
samsat عزیز

سلام من جوابم نگرفتم

علت افت فرکانس شدید ماهواره sirus 4.8E چیه عزیز؟

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام وعرض ادب خدمت همه دوستان

آقا به گفته دوستمان hossein 13 در سایروس قبلا اگر ************** محلی بود همین مشکل بود که موقع غروب شدت فرکانس تضعیف و از 11 شب به بعد تا حدود 1 خیلی ضعیف و گاها قطع می شد که با قرار دادن یک دیش مجزا د جهت از این مشکل تضعیف شدن راحت شدم اما اما الان کلا سیگنالش ************** گرفته بطوری که از 10 صبح کلا قطع می شود .در ضمن از دیروز که 12111 فقط پ ا ر ا ز ی ت گرفته نکته دیگر هم این است به نظر میاد سایروس خیلی ضعیف شدن کلا سیگنالش بطوری که الان فرکانس قویش با یک دیش مجزا 44% است کسی علت می دونه؟

یک نکته دیگه این بود که با کم کردن ارتفاع 90% پ ا ر ا ز ی ت رو مهار کردم در جهت های محتلف فقط سایروس امروز به دلیل ضعیف بودن فرکانس نتونستم تست بزنم

بهترین راه دفع امواج مزاحم به نظر من
:eek:k:
1_کم کردن ارتفاع
2-جابه جایی مکانی

با سلام.دوست عزیز سیگنال مزاحم یا پ ا ر ا ز یت موجب افت سیگنال به مقدار ثابت نمیشه بلکه در دریافت سیگنال اختلال ایجاد میکنه بطوریکه در زمان ارسال پ ا را زیت میزان سیگنال مثلا بین 80% تا 40% در نوسانه. اما افت سیگنالتون مربوط به تنظیم دیش و ال ان بی هستش. البته منطقه ما به هیچ عنوان مشکل ضعف سیگنال و پا .. ر..ا..ز..یت نداریم و سایروس با قیچی هم با 80% سیگنال دریافت میشه.
بهترین راه فرار از سیگنال مزاحم بردن دیش به پایینترین نقطه ممکنه.
حتی الامکان از ال ان بی مرغوب مثل پرمیوم اچ دی گلد و سوییچ خوب و سیم خوب مثل سیمیا و سیمکو استفاده کنید.

(در صورت امکان شهر محل سکونتتون رو اعلام کنید)

آخرین ویرایش:

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
<strong><font size="2"><font color="#0000cd">سلام مجدد و عرض تشکر<br>
<br>
من مشهد زندگی می کنم<br>
یک دیش مجزا با النبی پرمیوم گذاشتم اما بشدت سیگنال ضعیفه<br>
سیمم بهترین سیم کرمانه<br>
بهترین سویچر چیه؟آخه بعضی شبکه ها افت پیدا می کنند بعد از سویچ</font></font></strong>

آخرین ویرایش توسط مدیر:

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
سلام مجدد و عرض تشکر

من مشهد زندگی می کنم
یک دیش مجزا با النبی پرمیوم گذاشتم اما بشدت سیگنال ضعیفه
سیمم بهترین سیم کرمانه
بهترین سویچر چیه؟آخه بعضی شبکه ها افت پیدا می کنند بعد از سویچ

البته در مشهد سیگنال مقداری ضعیفتر از تهران دریافت میشه.از سوییچرهای قابدار پرمیوم استفاده کن. در ضمن با همون دیش فرکانس 12437 هاتبرد رو چک کن اگر تصویر خوب بود که هیچ در غیر اینصورت علاوه بر مواردی که قبلا گفتم سعی کن با یک رسیور دیگه هم سایروس رو بگیری. ضعف تیونر رسیور هم یکی از دلایل افت سیگناله.

mostafamim

کاربر
2008-03-23
102
517
سلام و درود خدمت دوستان

پشت بام ما 2 طبقه ست در طبقه بالایی بشدت پ ا ر ا ز ی ت داشتیم.اما با آوردن دیش ها به طبقه پایین 100%************** مهار کردم.حتی سایروس.واقعا محشر شد الان همه کانال ها رو بدون یک موج مزاحم دارم
البته یادور بشم بخشی از دفع پ ا ر ا ز ی ت هم به ساختمان های بلند دوربرمونم بر می گردد

فقط یک مشکل باعث کلافه گیه من شده این که در هاتبرد در فرکانس 12437و11642 و یروبرد2 در فرکانس11585در حالت معمولی کانال ها افت ندارند اما همین اینکه به سویچر متصل چند درصد افت و پرش تصاویر و کم شدن زیاد شدن فرکانس می شود که کلا دیگه قابل مشاهده نمی شوند(دقیقا همانند **************)اما همین که ار النبی پرمیموم با وجود سویچر استفاده می کنم همه چی درست می شود

به نظر شما مشکل از چیه؟

اگر از النبی باشه که قبلا با همین النبی های معمولی فرکانس های ضعیف بالا هم درست بودند

سویچرم پرمیموم هست.اگر از سویچر باشه چطور باید تست و اطمینان کسب کنم از خرابیش؟

دستگاهمم قدیمی نیست که بگم تیونرش ضعیف شده حتی تست کردم(x95)

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام و درود خدمت دوستان

پشت بام ما 2 طبقه ست در طبقه بالایی بشدت پ ا ر ا ز ی ت داشتیم.اما با آوردن دیش ها به طبقه پایین 100%************** مهار کردم.حتی سایروس.واقعا محشر شد الان همه کانال ها رو بدون یک موج مزاحم دارم
البته یادور بشم بخشی از دفع پ ا ر ا ز ی ت هم به ساختمان های بلند دوربرمونم بر می گردد

فقط یک مشکل باعث کلافه گیه من شده این که در هاتبرد در فرکانس 12437و11642 و یروبرد2 در فرکانس11585در حالت معمولی کانال ها افت ندارند اما همین اینکه به سویچر متصل چند درصد افت و پرش تصاویر و کم شدن زیاد شدن فرکانس می شود که کلا دیگه قابل مشاهده نمی شوند(دقیقا همانند **************)اما همین که ار النبی پرمیموم با وجود سویچر استفاده می کنم همه چی درست می شود

به نظر شما مشکل از چیه؟

اگر از النبی باشه که قبلا با همین النبی های معمولی فرکانس های ضعیف بالا هم درست بودند

درود ببین عزیز من هم النبی ملاک هست و هم سوییچ و مهتر از همه کابل شما میباشد این سه مورد را رعایت کنید سیگنال بدون افت میباشد البته النبی پریمیوم خوب هست اما مارک حرفه ای تر نیز داریم مثل اینورتو یا اسکای ور که با هر دو تست کردم از النبی معمولی قوی تر میباشد

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام و درود خدمت دوستان

به نظر شما مشکل از چیه؟

سلام.
دوست من از نظر من احتمال99% مشکل شما از سویچر پرمیوم است.چون بدترین سویچر در بازار هست.البته انواع معمولیش رو من تست کردم.ولی نوع قاب دارش رو که استاد گفتن من تست نکردم.شاید چیز خوبی باشه.معمولا این سویچر ها با x95 سازگاری ندارند.و در بعضی فرکانسها افت سیگنال خیلی شدیدی به جا میزارند.
تست سویچر ساده ترین تست هست.کافیه شما سیمتون رو که از داخل اطاق به بالا میره از روی سویچر باز کنید و مستقیم به ال ان بی مثلا هاتبرد بزنید وتصویر 12437رو چک کنید.اگه بدون فریز نشون میداد 100% مشکل از سویچر هست.میتونید در منو رسیور هم قبل از باز کردن سویچر وبعد از اون به خط سیگنال نگاه کنید واگه بعد از بستن سویچر افت درجه سیگنالتون زیاد بود مثلا بیشتر از 4-5%(در رسیورx95)مطمئنا سویچر خراب هست.
از نظر من اگه سویچر استارگلد گیرت بیاد 90%مواقع عالی کار میکنه.گزینه های بعدی من ایکس کروز سایز کوچیکش هست.استارست هم شانسی هست.بعضی هاشون افتضاح هستن ولی بعضیاشون هم سالهاست که بدون کوچکترین افت سیگنال دارن کار میکنند.

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
سلام آرش خان.یه زحمتی داشتم.
مدتهاست رسیور یکی از دوستام کلافم کرده.در بعضی مواقع روز فرکانس 11604 هاتبردش کاملا قطع میشه.واسترانگش کاهش زیادی پیدا میکنه.این مسیله الان شدت بیشتری گرفته و بعضی فرکانسهای دیگش رو هم تحت شعاع قرار داده.مثلا11200هم امروز قطع شده بود.12437هم کلا تعطیل هست.در کل استرانگ تمام کانالهاش پایین هست.البته کوالیتی هم به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده.ولی بعضی مواقع روز تصویر همشون میاد.ولی باز هم استرانگ وکوالیتی مطلوب نیست.12437 هم با فریز میاد.من گفتمش از کابلت هست.ولی دوستم میگه هنوز یک سال نیست که کابل رو خریدیم.کابل هم از جنس خوب وهم مغزی وشیلد مسی هست.فویل آلومینیومی هم داره.یه شب که قطع بودند.رسیور و تلویزیو بردم پشت بوم.وکابل رو از مدار خارج کردم.باورتون نمیشه.تصویر همه اومد.و استرانگ وکوالیتی هر دو چسبیدن به آخر.خیلی عالی شد.رسیورش هاویون9696 بود.حالا استرانگ4902 گرفته.با این رسیور هم همونجوری هست.هی کانالها قطع میشند.حالا به نظر شما میتونه یه سیم به این خوبی در عرض کمتر از یک سال خراب شده باشه؟به نظرتون چه مشکلی در کار هست.آیا ************** محلی هست؟چند خونه اون ور تر بدون مشکل تمام کانالها رو دارن.

samsat

مدیر بازنشسته
2009-06-07
1,212
7,857
47
با سلام. حسین جان با توجه به مشکلاتی که گفتی با تعویض سیم مشکل حل خواهد شد. ممکنه کابل استفاده شده تنها روکش مس داشته و مغزی از جنس دیگست . مقاومت سیم رو با دستگاه و یا اهم متر چک کن و با یک سیم مرغوب دیگه حتی الامکان سیمیا و یا سیمکو مقایسه کن.100% به این نتیجه خواهی رسید که کابل ایراد داره.

طی چند ماه اخیر کیفیت سوییچرها هم خیلی پایین اومده و از همه بی کیفیت تر در حال حاضر سوییچرهای معمولی و 1 به 4 مارک پریمیوم هستش. بنده خودم از 100 تا سوییچ پرمیوم به 55 تا ایراد دار برخورد کردم . سوییچ ها نو و آکبند هستن اما سیگنال دهی صفر. واقعا برای مارک پرمیوم جای تعجب داره. اما از نوع قابدارش بدون هیچ مشکلی میتونید استفاده کنید. کیفیتشون عالیه.
به هر حال سوییچ های خوب بازار در حال حاضر stargold و xcruiser و discovery هستند. استارگلد با رسیورهای iclass خوب جواب میده.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

سلام آرش خان.یه زحمتی داشتم.
مدتهاست رسیور یکی از دوستام کلافم کرده.در بعضی مواقع روز فرکانس 11604 هاتبردش کاملا قطع میشه.واسترانگش کاهش زیادی پیدا میکنه.این مسیله الان شدت بیشتری گرفته و بعضی فرکانسهای دیگش رو هم تحت شعاع قرار داده.مثلا11200هم امروز قطع شده بود.12437هم کلا تعطیل هست.در کل استرانگ تمام کانالهاش پایین هست.البته کوالیتی هم به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده.ولی بعضی مواقع روز تصویر همشون میاد.ولی باز هم استرانگ وکوالیتی مطلوب نیست.12437 هم با فریز میاد.من گفتمش از کابلت هست.ولی دوستم میگه هنوز یک سال نیست که کابل رو خریدیم.کابل هم از جنس خوب وهم مغزی وشیلد مسی هست.فویل آلومینیومی هم داره.یه شب که قطع بودند.رسیور و تلویزیو بردم پشت بوم.وکابل رو از مدار خارج کردم.باورتون نمیشه.تصویر همه اومد.و استرانگ وکوالیتی هر دو چسبیدن به آخر.خیلی عالی شد.رسیورش هاویون9696 بود.حالا استرانگ4902 گرفته.با این رسیور هم همونجوری هست.هی کانالها قطع میشند.حالا به نظر شما میتونه یه سیم به این خوبی در عرض کمتر از یک سال خراب شده باشه؟به نظرتون چه مشکلی در کار هست.آیا ************** محلی هست؟چند خونه اون ور تر بدون مشکل تمام کانالها رو دارن.

دوست عزیز از سویچ 1-8 استفاده کنید
بهتره مارکش دیسکاوری نباشه

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام. حسین جان با توجه به مشکلاتی که گفتی با تعویض سیم مشکل حل خواهد شد. ممکنه کابل استفاده شده تنها روکش مس داشته و مغزی از جنس دیگست . مقاومت سیم رو با دستگاه و یا اهم متر چک کن و با یک سیم مرغوب دیگه حتی الامکان سیمیا و یا سیمکو مقایسه کن.100% به این نتیجه خواهی رسید که کابل ایراد داره.

طی چند ماه اخیر کیفیت سوییچرها هم خیلی پایین اومده و از همه بی کیفیت تر در حال حاضر سوییچرهای معمولی و 1 به 4 مارک پریمیوم هستش. بنده خودم از 100 تا سوییچ پرمیوم به 55 تا ایراد دار برخورد کردم . سوییچ ها نو و آکبند هستن اما سیگنال دهی صفر. واقعا برای مارک پرمیوم جای تعجب داره. اما از نوع قابدارش بدون هیچ مشکلی میتونید استفاده کنید. کیفیتشون عالیه.
به هر حال سوییچ های خوب بازار در حال حاضر stargold و xcruiser و discovery هستند. استارگلد با رسیورهای iclass خوب جواب میده.
سلام جناب سامست.
کاملا حرف دل من رو زدید.و بهترین سویچرهای بازار رو معرفی کردید.دوستان تحت هیچ عنوان سوییچ پرمیوم نخرید.بر خلاف تمام محصولات عالی این شرکت.سویچر هاش افتضاحه افتضاح هستند.هر جا پرمیوم بستم آبروم رفت.

بالا