سلام رفتم دوست عزيزسلام به بخش کد گذاری وسیستم بیس مراجعه کنید ...
Star Turkey -Turksat 2A 42°E 11862 H 27500
key : 10 00 00 00 00 00 00 00
نوشته 8280 زدم اين كد را وارد كردم اما باز نميكنه!
سلام رفتم دوست عزيزسلام به بخش کد گذاری وسیستم بیس مراجعه کنید ...
سلام رفتم دوست عزيز
Star Turkey -Turksat 2A 42°E 11862 H 27500
key : 10 00 00 00 00 00 00 00
نوشته 8280 زدم اين كد را وارد كردم اما باز نميكنه!
درود
چجوری میشه تو این رسیور فیلم رکورد کرد؟؟؟؟؟؟
میشه توضیح بدین
من هر فلشی وارد میکنم رکورد نمیکنه در حالی که میرم تو Data transfer تمام فایل ها هستن ولی وقتی میخوام رکورد کنم میگه not ready
چیکار باید کرد؟
طغرل جان سوال مارو جواب نمیدی؟
4902 من با کابل hdmi به lcd سونی وصل نمیشه کمک کنید ودر صورتی که به lg وصل میشه hdmi تلویزیون هم سالمه i هر کاری میکنم نمیشه؟
درود دوست عزیز آقا مهدی در بالا کامل توضیح داده است شما برای وارد کردن کد بیس برای 4902 من امتحان کردم نیازی به off نیست شما کد مورد نظر راببینید درست وارد کردید یا نهمهدي جان وقتي برروي كانال 8280 ميزنم تا كد بيس را وارد كنم اولين گزينه off هست هيچجوري هم نميشه تغيرش داد! بايد off باشه؟
درود دوست عزیز جناب طغرل به پج نویس استرانگ ایمیل زد تا عدم خواندن کابل و هنگ و بسیاری از مشکلات 4902 را که خودم هم دیدم برطرف کند این رسیور بسیار عالی است اما به دلیل نداشتن نرم افزار خوب تا حالا کاربران را راضی نکرده است باید صبر کنید تا پج جدید بیادtoghrol جان احتمال داره با امدن پج جدید برای رسیور 49.2مشکل من حل بشه چون می خوام با کابل hdmi بیبینم
toghrol جان احتمال داره با امدن پج جدید برای رسیور 49.2مشکل من حل بشه چون می خوام با کابل hdmi بیبینم
درود دوست عزیز یک مطلبی را هم بگم که کابل کامپوننت چیزی کمتر از کابل hdmi ندارد البته اگر جنس خیلی خوب مصرف کنی که هم قیمت کابل hdmi میباشد من تست کردم مثل کابل hdmi کیفیت بالاست موفق باشیدالان از componet استفاده میکنم تصویر خوبه ولی فکر کنم با hdmi بهتر باشه
الان از componet استفاده میکنم تصویر خوبه ولی فکر کنم با hdmi بهتر باشه