shahsavar
کاربر
- 2008-03-08
- 660
- 1,516
من ميخواستم امروز فردا 4902 بگيرم اما بوش كه مياد تو عمل مشكلات زيادي داره .
دستگاه خیلی خوبیه و اینقدر مشکل نداره تازه اومده و با پچ های جدیدی که میاد حل میشه واسه همه رسیورهای جدید همچین مشکلی هست.
من ميخواستم امروز فردا 4902 بگيرم اما بوش كه مياد تو عمل مشكلات زيادي داره .
سلام 4902 من با کابل اچدی به تلویزیون سونی وصل نمیشه کسی میدونه چیکار میشه کرد ؟ ولی به lcd LG وصل میشه؟
با 3 فیش وصل میشه ولی با hdmi هیچی نیشون نمیده؟کسی میدونیه چی کار میشه کرد 4902
سعي كن كابل hdmi اصلي سوني را بخري.تقلب زياد داره!سلام 4902 من با کابل اچدی به تلویزیون سونی وصل نمیشه کسی میدونه چیکار میشه کرد ؟ ولی به lcd LG وصل میشه؟
سلام مهدی جان
دفترچه راهنمای فارسی strong 4902 رو داری واسم بزاری؟مر30
من هم این مشکل را دارم چند بار که رسیور را خاموش وروشن میکنم تصویر میاد ویا با زدن چند باره کلید vformat یک دور از 1080p دوباره برمیگردیم روی همان 1080p تا تصویر از طریق کابل hdmi میاد .ریسیور 4902 من با کابل hdmi به lcd سونی وصل نمیشه با کابل اصلی سونی هم امتحان کردم نرم فزار 109وممکنه از نرمافزار باشه
ربطی به نرم افزار رسیور ندارهریسیور 4902 من با کابل hdmi به lcd سونی وصل نمیشه با کابل اصلی سونی هم امتحان کردم نرم فزار 109وممکنه از نرمافزار باشه
یکبار فقط همین کارو رو انجام بدین کافیه واسه دفعه بعد دیگه احتیاجی نیست.من هم این مشکل را دارم چند بار که رسیور را خاموش وروشن میکنم تصویر میاد ویا با زدن چند باره کلید vformat یک دور از 1080p دوباره برمیگردیم روی همان 1080p تا تصویر از طریق کابل hdmi میاد .
لطفا اگه راه حل یا روش دیگری هست اعلام کنید
سلا من می خوام از بانه یه 4902 بخرم میشه در مورد قیمت راهنمایی کنین
كد بيس شبكه استار تركيه چيه؟؟؟؟؟؟ موقع فوتبال قطع شده!