سوالات و مشکلات مربوط به دستگاههای استرانگ hd مدل های 4900 و 4910 و 4902 و 4930

skysat2010

کاربر
2010-10-02
44
42
با سلام من يك رسيور 4902 دارم در موقع ظبط كردن پيغاك نبودن فلش را در دستگاه مي دهد در صورتي كه دستگاه فلش را خوانده است

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام من يك رسيور 4902 دارم در موقع ظبط كردن پيغاك نبودن فلش را در دستگاه مي دهد در صورتي كه دستگاه فلش را خوانده است

سلام عزيز يكبار فرمت كن فلش را اگر بار ديگه اين اتقاق افتاد از يك فلش ديگه استفاده كن موفق باشي ...

SONNET

کاربر
2010-09-26
45
125
سلام دوستان من 4902 دارم ولی با قسمت سوییچ مشکل دارم منظورم اینکه وقتی از هاتبرد میرم رو بدر عرب دیگه سیگنال نمیده یا میرم رو یوتل ست فارسی1 نمیگیره چندبارم سوییچ عوض کردم ولی باز افاقه نکرد موندم چیکار کنم آخرین پچم ریختم خلاصه قاطی داره راستش پشیمونم که چرا 4622 رو فروختم .

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوستان من 4902 دارم ولی با قسمت سوییچ مشکل دارم منظورم اینکه وقتی از هاتبرد میرم رو بدر عرب دیگه سیگنال نمیده یا میرم رو یوتل ست فارسی1 نمیگیره چندبارم سوییچ عوض کردم ولی باز افاقه نکرد موندم چیکار کنم آخرین پچم ریختم خلاصه قاطی داره راستش پشیمونم که چرا 4622 رو فروختم .
عزیز همچین مشکلی این رسیور ندارد به نظر من کابل سویچ مشکل دارد چون اگر هم چین مشکلی بود برای همه اتفاق می افتاد سعی کنید کابل سوییچ را جدید بندازید

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام يكبار ريست فاكتوري كن سپس از سويچر قابدار استفاده كن در ضمن شما تك تك به دستگاه امتحان كن اگر مشكلي نبود از ليست چيده شده استفاده كن وبقيه ماهوارهها كه نداري حذف كن موفق باشي ..

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام خدمت دوستان کسی جواب مارا نداد

رسیورم 4902 است با کابل اصلی سونی هم هیچ کانالی بار نمیشه روی کانالهای اچ دی پیغام [بدون صدا وتصویر ]میاد وکانالهای دیگر [سیگنال بد یا ندارد] درصورتیکه دررسیور دیگر تصویر دارد لطفا هرکس میتواند راهنمایی کند قبلا سپاسگزارم

SONNET

کاربر
2010-09-26
45
125
دوستان سلام من فقط میتونم بگم که 4902 یعنی کمرشکن آقایون این شرکت استرانگ یا چین برای ما ایرانیها دستگاه خوب نمیزنن.بگذریم مشکل من با این دستگاه دقیقا بهتون میگم که چیه من سه تا مسیر دارم هاتبرد-بدر-یوتلست 3 وقتیکه این سه تا مسیر رو به تنظیمات سوییچ معرفی میکنم همه چیز حله بعدش میزنم جستجوی اتوماتیک کانالهارو پیدا میکنه ولی وقتی از شبکه 3ایران اسلامی میرم رو pmc دیگه سیگنال نداریم ولی وقتی از یوتلست میرم رو اروپا یا بلعکس،دیگه مشکلی نیست ولی با بدر مشکل داره حتی اومدمو تک به تک وصل کردم اول ایران اسلامی رو گرفتم مثلا شبه دو بعد وقتی کابل رو میکنم و کابل اروپا رو میزنم شبه دو تبدیل میشه به یه شبکه خارجی یعنی با یه فرکانس دوتا شبکه خلاصه من گیج شدم کابلمم مس کرمان صادراتی هستش النبی هم اچ دی هستش سویچم عوض کردم قابدار گرفتمحتی مشکل هنگ رکورد به کنار حالا شما بگین مشکل از چیه؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان سلام من فقط میتونم بگم که 4902 یعنی کمرشکن آقایون این شرکت استرانگ یا چین برای ما ایرانیها دستگاه خوب نمیزنن.بگذریم مشکل من با این دستگاه دقیقا بهتون میگم که چیه من سه تا مسیر دارم هاتبرد-بدر-یوتلست 3 وقتیکه این سه تا مسیر رو به تنظیمات سوییچ معرفی میکنم همه چیز حله بعدش میزنم جستجوی اتوماتیک کانالهارو پیدا میکنه ولی وقتی از شبکه 3ایران اسلامی میرم رو pmc دیگه سیگنال نداریم ولی وقتی از یوتلست میرم رو اروپا یا بلعکس،دیگه مشکلی نیست ولی با بدر مشکل داره حتی اومدمو تک به تک وصل کردم اول ایران اسلامی رو گرفتم مثلا شبه دو بعد وقتی کابل رو میکنم و کابل اروپا رو میزنم شبه دو تبدیل میشه به یه شبکه خارجی یعنی با یه فرکانس دوتا شبکه خلاصه من گیج شدم کابلمم مس کرمان صادراتی هستش النبی هم اچ دی هستش سویچم عوض کردم قابدار گرفتمحتی مشکل هنگ رکورد به کنار حالا شما بگین مشکل از چیه؟
درود عزیز من هم چین مشکلی با این دستگاه نداشتم و نه دیدم به نظرم دوستان دیگر هم که سویچ دارند اعلام کنند اگر برای همه این مشکل باشد یعنی نرم افزار ایراد دارد اگر نه من به شما راه حل دادم

kamiemami

کاربر
2011-04-12
43
87
درود عزیز من هم چین مشکلی با این دستگاه نداشتم و نه دیدم به نظرم دوستان دیگر هم که سویچ دارند اعلام کنند اگر برای همه این مشکل باشد یعنی نرم افزار ایراد دارد اگر نه من به شما راه حل دادم
--------------------
من هم چنین مشکلی دارم ولی به مراتب کمتر. یعنی وقتی از یک ماهواره به یک ماهواره دیگر می رم، یک مدتی سیگنال قطعه بعد سیگنال میده. سوییچ من اکسکروزره. ایا ممکنه مربوط به سوییچ باشه؟ ضمنن مشکل هنگ رکورد احتمالا مربوط به سرعت یواس بی شما است، که برای کانالهای اچدی باید بالای 5 مگ در ثانیه و کانالهای اسدی بالای 3 مگ باشه.

kamiemami

کاربر
2011-04-12
43
87
رسیورم 4902 است با کابل اصلی سونی هم هیچ کانالی بار نمیشه روی کانالهای اچ دی پیغام [بدون صدا وتصویر ]میاد وکانالهای دیگر [سیگنال بد یا ندارد] درصورتیکه دررسیور دیگر تصویر دارد لطفا هرکس میتواند راهنمایی کند قبلا سپاسگزارم
--------------
کابل hdmi را به یک ورودی دیگر hdmi وصل کن ببین مشکل حل میشه.

saman2

کاربر
2010-09-01
10
16
48
درود بر شما دوستان گرامی رسیور 4902 ایراد سخت افزاری در قسمت تیونر و پردازنده داره و با نرم افزارم درست نخواهد شد این محصول دقیقا مثل محصولات ایران خودرو و سایپا خودمونه شانسیه یعنی ایراد در تمامی رسیورها هست ولی شدت و ضعف داره

SONNET

کاربر
2010-09-26
45
125
سلام دوستان من اخر فهمیدم که مشکل از کجاست این استرانگ 4902 مثل تازه عروس میمونه و باید کاملا قوانینش رعایت بشه مال منکه اینطوریه یعنی باید به سوییچ شماره یک ماهواره بدر بعد هاتبرد بعدشم یوتلست رو معرفی کرد یعنی به ترتیب اولویت ماهواره ها.اینطوری درست شد ولی با کمی وقفه کانالهام باز میشه البته فقط تو مسیر بدر اینطوریه ولی بقیه مشکلی ندارن در ضمن از کابل کرمان صادراتی بدون فویل استفاده کنین چون تعداد افشانشم زیاده در مورد یواس بی هم بگم که حتما یبار با رسیور فورمتش کنین بعد بدبد تستش کنه بعدش رکورد کنین فلش من مال 4سال پیشه اول هنگ میکرد ولی با این کار درست شد در ضمن زمانی که سرچ کانالاتون تموم شد یبار کانالاتون رو برزین رو فلش بعدش ریست فکتوری کنین تا از دوباره بالا بیاد بعد کانلارو برزین لذت ببرین .راستی دستگاهای اچ دی در کل یکم سنگینن و کند عمل میکنن نگران نباشین.موفق باشین

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام به دوستان

رسیور 4902 دارم تاکنون دوبار اکانت تست گرفتم ولی موفق نشدم .تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را

انجام دادم ولی نشد دوستانی که این مدل رسیور دارند لطفا زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را

شرح دهند قبلا سپاسکزارم

shahsavar

کاربر
2008-03-08
660
1,516
سلام به دوستان

رسیور 4902 دارم تاکنون دوبار اکانت تست گرفتم ولی موفق نشدم .تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را

انجام دادم ولی نشد دوستانی که این مدل رسیور دارند لطفا زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را

شرح دهند قبلا سپاسکزارم

دوست من تو این تایپ کامل توضیح داده شده با عکس : http://1.irantks.biz/irsat43081/

azama

کاربر
2006-10-22
132
213
سلام دوست عزیز

گفتم تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را

انجام دادم ولی نشد یکجای کار گیر داره دوستانی که این مدل رسیور دارند میدانندبخاطر همین خواستم زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را

شرح دهند تا شاید مشگل حل شود. کسی میگفت 4902 ازاین نظرمشگل دارد بهرحال منتظرراهنمایی دوستان هستم درضمن adslبا سرعت256 دارم
مودم asus

با تشکر و پوزش اززحمت

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام دوست عزیز

گفتم تمام عملیات روی رسیور و کانفینگ را

انجام دادم ولی نشد یکجای کار گیر داره دوستانی که این مدل رسیور دارند میدانندبخاطر همین خواستم زحمت کشیده مرحله به مرحله عملیات را

شرح دهند تا شاید مشگل حل شود. کسی میگفت 4902 ازاین نظرمشگل دارد بهرحال منتظرراهنمایی دوستان هستم درضمن adslبا سرعت256 دارم
مودم asus

با تشکر و پوزش اززحمت
دوست عزیز اول از هر چیز آخرین پج را به رسیور تزریق کنید سپس مودول module را به دستگاه بزنید یک بار ریست کنید و 6969 را بزنید تا فعال شود بعدش کابل لن را وصل کن و به قسمت option sss می روی و روشن میکنی و برای اطمینان خاطر برای اینترنت به قسمت ip setting و مطمعن می شوی که روشن است بعد روی کانال کارتی دوبار 6969 را بزن وقتی که اوکی شد 8281 را میزنی تا سرورلیست بیاد و اکانتی را که خریدی در قسمت اول در address و قسمت بعد هم پروتوکل را میزنی موفق باشی عزیز.

بالا