كليه سوالات سخت افزاري dvb فقط اينجا

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
مال Skystar S2 PCI streamreade می خواستم .نه مال Skystar-HD2 .این که گذاشته برای این سری کارتها.باهم یکی است.

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
مال Skystar S2 PCI streamreade می خواستم .نه مال Skystar-HD2 .این که گذاشته برای این سری کارتها.باهم یکی است.

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
من پاور را هم عوض کردم ولی مشکل حل نشد ؟ طور به خدا راهنمایی کنید. از شما تشکر مکنم

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
من دیش گردون دارم افست 110 سانتیتمری دارم مشکلم این است که اسکانیت مستقیم اجرار نمی شود حتما باید dvbdream را اجرا کنم بعد برم manual scan فرکانس را وارد کنم بعد بدون اینکه برنامه dvbdream ببندم اسکانیت را اجرا کنم. بااین روشه فقط برنامه اجرار می شود.ایطوری هم دیسی می اندازه. مشخصات سیتم { مادربرد:: P7p55d مدل asus } مدل cpu i5- 750 چهار هسته ای .رم:2g ddr3:1333 .پاور green 480 .مدل کارت :sky satr hd2 . .سیم 18متر .11449 _98 دارم 10971 -98 دارم. النبی لیزر. ) استریم ریدری استفاده میکنم از خود سایت شما داتلو د کر دم. ضمناً جدیدترین درایورش را نصب کردم .پاور را هم عوض کردم گفته بودید پاور خراب است در ضمن با کارت prof مدل 7301 امتحان کردم بدون دیسی حدود 12 ساعت باپید مادر 8192 .بر روی یک سیتم دیگر که ddr2 بودکارت :sky satr hd2 امتحان کردم دیسی می انداخت خیلی کم به نظز شما مشکل از کجاست.اگر برنامه خواستی هست که مشکلم حل بشه .طور به خدا کمک کنید عیب از کارت یا قطعات رایانه چیز دیگری ازشما کمال تشکر دارم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

من دیش گردون دارم افست 110 سانتیتمری دارم مشکلم این است که اسکانیت مستقیم اجرار نمی شود حتما باید dvbdream را اجرا کنم بعد برم manual scan فرکانس را وارد کنم بعد بدون اینکه برنامه dvbdream ببندم اسکانیت را اجرا کنم. بااین روشه فقط برنامه اجرار می شود.ایطوری هم دیسی می اندازه. مشخصات سیتم { مادربرد:: P7p55d مدل asus } مدل cpu i5- 750 چهار هسته ای .رم:2g ddr3:1333 .پاور green 480 .مدل کارت :sky satr hd2 . .سیم 18متر .11449 _98 دارم 10971 -98 دارم. النبی لیزر. ) استریم ریدری استفاده میکنم از خود سایت شما داتلو د کر دم. ضمناً جدیدترین درایورش را نصب کردم .پاور را هم عوض کردم گفته بودید پاور خراب است در ضمن با کارت prof مدل 7301 امتحان کردم بدون دیسی حدود 12 ساعت باپید مادر 8192 .بر روی یک سیتم دیگر که ddr2 بودکارت :sky satr hd2 امتحان کردم دیسی می انداخت خیلی کم به نظز شما مشکل از کجاست.اگر برنامه خواستی هست که مشکلم حل بشه .طور به خدا کمک کنید عیب از کارت یا قطعات رایانه چیز دیگری ازشما کمال تشکر دارم
یک بار دیگر آخرین درایو کارت خود را از سایت رسمی دانلود و نصب کنید
مشکل درایو کارته بیشتر
با این مادر بورد هم تست شده مشکلی نبود
ضمنن بعضی روزها دانلود خوبه فایلها زیاد

بعضی وقتها دیسی زیاد تره

aiwa

Banned
2010-11-07
2
1
این مشکل شما شاید در مورد کارت انترنال (sky star ) کارت لیسور dvb مطرح کردید که کانالها قط میشوند با استفاده آن توسطه کامپیوتر و در جائی دیگری توسطه لیسور استفاده می گردد و از این ال ام بی دو سوزنه
توسطه سیم آنتن جک مخصوص هم به لیسور درون کامپیوتر وصل است و از طرف دیگری توسطه سیم دیگری از خروجی دیگر ال ام بی دو سوزنه توسطه سیم دیگری به لیسوری در مکان دیگری وصل است
مشکل آن کارت لیسور درون کامپیوتر مشکلیش یا می تواند ویروسی بودن کامپیوتر فوق می تواند باشد و یا تروژانی توسطه نرم افزار کارت sky star میتواند باشد یا پلاگین سافکم آلوده به ویروس و تروژان است که شما دانلود کردید در نرم افزار کارت لیسور نصب کردید کامفلید ایجاد می کند یا مشکل میتواند باشد و یا مشکل شما می تواند دو سیم فوق وصل شده اگر پارگی از جائی قطعی داشته باشد یا جنس سیمهای نصب شده ضعیف باشد افت سیگنال شاید باشد و یا نوکته اصلی چشم ال ام بی که شما نصب کردید از نظر ساعت ال ام بی را بصورت دقیق تنظیم نکرده باشید در نصب ال ام بی با لانس نیست امید وارم مشکل شما حل شود با تشکر

amirsalim

کاربر
2010-09-06
3
3
41
سلام skystare2 دارم كه بعد از نصب هم قدرت وكيفيت 0هست.با سيم كوتاه و فايندر تست كردم فايندر روشن ميشه اما تو كامبيوتر قدرت و كيفيت 0 خست.رو رسيور معمولي تصوير دارم.كسي ميدونه مشكل كجاست؟

amirsalim

کاربر
2010-09-06
3
3
41
سلام skystare2 دارم كه بعد از نصب هم قدرت وكيفيت 0هست.با سيم كوتاه و فايندر تست كردم فايندر روشن ميشه اما تو كامبيوتر قدرت و كيفيت 0 خست.رو رسيور معمولي تصوير دارم.كسي ميدونه مشكل كجاست؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

اول چك كنيد درايو درست نصب شده آخرين درايو بدون مشكل 4.6
2 در برنامه پروگ دي وي بي كارت خود را استارت كرده ايد؟؟؟
تنظيمات ال ان بي و سويچ را چك كنيد

aikido123

کاربر
2010-02-20
6
12
سلام
من اطلاعات کمی در مورد کارت های دی وی بی دارم، اگه میشه بهترین کارت رو با ذکر قیمت به من معرفی کنید.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان

سلام
من اطلاعات کمی در مورد کارت های دی وی بی دارم، اگه میشه بهترین کارت رو با ذکر قیمت به من معرفی کنید.
با حدود قيمت زير 150 تومان ميتوانيد يك اسكاي استار اچ دي يا پروف اچ دي تهيه كنيد هر دو عالي هستند
با حدود 70 - 80 هم ميتوانيد يك اسكاي استار معمولي بگيريد
قيمتها حدودي ميباشد

shasasa

کاربر
2008-06-13
65
127
از ip data 1.5 استفاده میکنم مشکل حل شد؟ با عوض کردن جالی کارت و دیگه هنگام باز کردن prof ip data با این ارور مواجه نشدم.Make sure you have installed the Virtual MPE Decoder Adapter Driver. مشکل دیگه هست.وقتی میخواهم به اینترنت ماهواره ای وصل شوم vpn1 را کانت می کنم بعد از چند ثانیه کانت شدن جلوی شبکه را میبند یعنی علامت زرذ رنگی مثل مثلث جلوری ان قرار می گیرد البته در ویندوز 7. ولی در ویندوز xp این طور نیست . بودن هیج مشکلی اینترنت وصل مشه ولی در ویندوز 7 این مشگل را دارم . از شما کمال تشکر دارم من راهنمایی کنید.

snider

کاربر
2011-05-21
227
473
سلام من کارت دی وی بی qbox 8920 hd دارم
چطور می تونم کانال های اچ دی رو تماشا کنم؟

sat2020

کاربر
2008-10-28
196
387
سلام شرمنده من يه کارت دي وي بي sky star 2 دارم کانال ها رو باهاش search مي کنم همه ي کانال ها رو مياره ولي ميخواد نشون بده بلافاصله مانيتور خاموش ميشه.ميخواستم بدونم امکان داره به خاطر اين باشه که من از dvb viewer داخل خود cd اصلي خودش استفاده مي کنم اينطورباشه؟ورژنش يعني به نظرشما پايينه؟1.0.4.101 dvb viewer te2 )کارت گرافیک کامپیوترم 128 هست به نظرشما برای اسکای استار2 که قدیمی هست جواب نمیده؟اگه ميشه راهنمايي کنيد و بگيد بهترين برنامه براي پخش در دي وي بي کدومه اگه لينکشم بزاريد که خيلي عالي ميشه .مرسي ممنون

بالا