مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام در یک رسیور هاویون 9191xpvr در حال فلش کردن با نرم افزار spi 1.6 وکابل جیتک lpt به جای اینکه فلش پر کند به طور کلی خالی شده قبلا روی تصویرno software مینوشت وهیچ پجی قبول نمیکرد و ارور no mach id رو میداد اما حال هیچ تصویری نشون نمیده با تشکر فراوان هر کس توان حل این مشکل را دارد لطفا جواب بده؟؟؟؟؟
و ذارای سی پی یو ali m3329e
و
فلش:mx25l1605am می باشد
به این تاپیک مراجعه کنید لودر توضیحات نرم فزارهای کارخانه ای موجود هست باید از طریق پورت سریال رسیور را کلین وبعد با پچ کارخانه ای اپگرید کنید:eek:k:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=23326

اگر موفق نشدید بعید است با جیتگ نتیجه بگیرید باید فلش پروگرام کنید با پروگرامر:eek:k:

mohammadmusician

کاربر
2009-06-11
5
1
تشكر از پاسخ سريع شما

با درود دوست گرامی
شما احتمالا پورت را پیدا نکرده اید مثلا در سری4620 روی پورت جیتگ یک کاغذ چسباندند وباید انرا جدا کنی تا جای لحیم سیمهای جیتگ مشخص شود.
اما اگر پایه های113-114 وفبلی بعدی cpu را ادامه بدهید به پورت جیتگ میرسید بصورت بسیار نادر بعضی رسیورها جای برای لحیم کاری نگذاشته اند.
این شماره فلش براحتی جیتگ شده شما میتوانید از برد جدا کنید وبرروی یک دستگاه دیگه مثل 550 یا 150 استارست یا متاباکس لحیم وپروگرام کنید وبعد انرا بر روی برد اصلی انتقال بدهید.
یادر نهایت اگر دسترسی به پروگرامر دارید پروگرامش کنید:eek:k:

تشكر و همچنين درورد بر شما دوست با تجربه و كاردان

ممنونم امتحان ميكنم و جوابش رو اعلام ميكنم

در مورد پورت بر چسب دار كه فكر ميكنم چيزي روي برد به اين صورت مشاهده نكردم قبلا هم دقت كرده بودم چيزي نديدم

اما از روشهايي كه فرموديد امتحان خواهم كرد.

باز هم ممنون

mohammadmusician

کاربر
2009-06-11
5
1
فقط يه سوال ديگه!

با درود دوست گرامی
شما احتمالا پورت را پیدا نکرده اید مثلا در سری4620 روی پورت جیتگ یک کاغذ چسباندند وباید انرا جدا کنی تا جای لحیم سیمهای جیتگ مشخص شود.
اما اگر پایه های113-114 وفبلی بعدی cpu را ادامه بدهید به پورت جیتگ میرسید بصورت بسیار نادر بعضی رسیورها جای برای لحیم کاری نگذاشته اند.
این شماره فلش براحتی جیتگ شده شما میتوانید از برد جدا کنید وبرروی یک دستگاه دیگه مثل 550 یا 150 استارست یا متاباکس لحیم وپروگرام کنید وبعد انرا بر روی برد اصلی انتقال بدهید.
یادر نهایت اگر دسترسی به پروگرامر دارید پروگرامش کنید:eek:k:

آيا ممكنه چون اين نو آي سي فلش كه شما فرموديد در استار ست ها استفاده ميشه!

من بايد از كابل جي تگ به روش استار ست ها كه از همون مقاومت هاي 100 اهم جاي 150 اهم استفاده ميشه استفاده كنم.

يا به صورت ساده تر بگو براي اين نوع آي سي فلش از پورتهاي
( 9-11-13-15-19) كه بيشتر براي مدل هاي استرانگها ست استفاده نكنم از روش همون استار ست استفاده كنم؟

mohammadmusician

کاربر
2009-06-11
5
1
پيدا شد اما!!!

پورت جيتگ روي برد اين 4820 اذيت كن رو پيدا كردم به همون روشي كه گفتيد پايه ها رو دنبال كردم يه پورت 10 تايي بود اما با يه ترتيب كذايي كه به هيچ كدوم از روشهاي پين 10 تايي جي تگ گفته شده و مرسوم پين هاي 10 تايي نبود و بلاخره سي پي يو رو شناخت و جي تگش كردم اما اينجا يه مشكل اساسي ديگه هم وجود داره...

و اونم اينه كه دستگاه گاهي روشن ميشه و كامل بالا مياد گاهي هم نميشه و گاهي هم به همون صورت (4 خط ميشه)

طبق آزمايشهايي كه انجام دادم وقتي چند دقيقه در همون حالت 4 خط روشن ميمونه و گرم ميشه با يه بار خاموش روشن كردن كاملا بالا مياد و در غير اينصورت اگه مدتي خاموش باشه و سرد شه باز موقع روشن كردن 4 خط ميشه

به نظر شما مشكل از كجاست؟

آيا ممكنه از منبع تغذيه باشه؟:busted_red:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
نحوه اتصال کابل جیتگ به پورت استارست 1400d رو میخواستم.
خودم طبق عکسی که گذاشتم تست کردم ولی جواب نداد. جالب اینه که اتصال شماره 11 منفی است و به شاسی دستگاه راه میده.
اگه ممکنه نحوه صحیح اتصالات رو بگین. ممنون میشم

پیوست‌ها

• 104 کیلوبایت بازدیدها: 92

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
پورت جيتگ روي برد اين 4820 اذيت كن رو پيدا كردم به همون روشي كه گفتيد پايه ها رو دنبال كردم يه پورت 10 تايي بود اما با يه ترتيب كذايي كه به هيچ كدوم از روشهاي پين 10 تايي جي تگ گفته شده و مرسوم پين هاي 10 تايي نبود و بلاخره سي پي يو رو شناخت و جي تگش كردم اما اينجا يه مشكل اساسي ديگه هم وجود داره...

و اونم اينه كه دستگاه گاهي روشن ميشه و كامل بالا مياد گاهي هم نميشه و گاهي هم به همون صورت (4 خط ميشه)

طبق آزمايشهايي كه انجام دادم وقتي چند دقيقه در همون حالت 4 خط روشن ميمونه و گرم ميشه با يه بار خاموش روشن كردن كاملا بالا مياد و در غير اينصورت اگه مدتي خاموش باشه و سرد شه باز موقع روشن كردن 4 خط ميشه

به نظر شما مشكل از كجاست؟

آيا ممكنه از منبع تغذيه باشه؟:busted_red:
با درود دوست گرامي
اين ديگه ربطي به فلش نداره خازن هاي 1000 پاور تعويض كنيد!:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
خودم طبق عکسی که گذاشتم تست کردم ولی جواب نداد. جالب اینه که اتصال شماره 11 منفی است و به شاسی دستگاه راه میده.
با درود دوست خوبم اقا يعقوب
اين تصوير كه شما گذاشتي ميبينم CPU-Conexant
راستش را بخواهي من تا بحال 1دونه از اين سري را جيتگ نكردم همه شان را با پروگرامر راه انداختم چون اول كمي وقت گذاشتم ديدم اذيت ميكنه مگر ديگر دوستان چيزي اضافه كنند:eek:k:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
کسی نمی خواد جواب ما رو بده؟

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام یک رسیور دسی2000 دارم که تیونر بی انرا ابدید کردم وقتی ابدید کردم دیگر تیونر بی ان داعم خاموش وروشن میشود میخواستم بپرسم که باید جیتک شود یا نه لطفا در این مورد راهنمای کنید که چگونه این مشکل را حل کنم باتشکر وسپاس

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام یک رسیور دسی2000 دارم که تیونر بی انرا ابدید کردم وقتی ابدید کردم دیگر تیونر بی ان داعم خاموش وروشن میشود میخواستم بپرسم که باید جیتک شود یا نه لطفا در این مورد راهنمای کنید که چگونه این مشکل را حل کنم باتشکر وسپاس
با درود
دوست گرامی اگر منظور شما خروجی ولتاژ تیونر هست که مشکلی نیست ومدتهاست نرم افزار دو تیونره ها اینکار را با تیونر بی انجام میدهد وبرنامه اینجوری نوشته شده است.
اصل ماجرا کار کردن وباز شدن کدها توسط رسیور است:eek:k:

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام این نوع رسیور تا تیونر ان روشن نشود کانالهارا باز نمیکند واز کسی که خریده ام میگوید ایسی فلش پریده باید ایسی فلش ان پروگرام شود در ضمن من یگ پروگرامر تی ان 2000 دارم آیا با ان مشود پروگرام کرد چجوری لطف کنید راهنمای کنید باتشکر وسپاس فراوان

mrzed

کاربر
2008-08-21
4
1
سلام مشکل من اینه وقتی برای جی تگ ejtag tiny ,srt4620IIرو اجرا میکنم ایراد زیرو میده:
CPU ID = 10490013

- - - -
ARM part number = 0x0490
- - - -
Halting ARM CPU ... Error
قابل ذکره که یه بار موقع رایت کردن حدود 20% ایراد گرفت بعد از اون ارور بالا رو میده
البته توی CPU ID = 10490013 بعضی وقتا عدد 90490013 دیده میشه
ممنون میشم اگر عزیزان کمک کنن

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام این نوع رسیور تا تیونر ان روشن نشود کانالهارا باز نمیکند واز کسی که خریده ام میگوید ایسی فلش پریده باید ایسی فلش ان پروگرام شود در ضمن من یگ پروگرامر تی ان 2000 دارم آیا با ان مشود پروگرام کرد چجوری لطف کنید راهنمای کنید باتشکر وسپاس فراوان
با درود دوست گرامی
برای شما توضیح دادم که ولتاژ تیونر بی همینطور قطع ووصل میشود.
مگر شما به نرم افزاری که زدی اشنایی نداشتید؟
ایا همان نرم افزار را دوباره میگیرد؟
اگر همان نرم افزار را دوباره قبول میکنه که تیونر بی شما مشکل فلش نداره
بیشتر دو تیونره ها با شیرینگ در حال حاضر مشکل دارند ایا رسیور دیگری از همان مدل سراغ دارید که در حال کار باشد وشیرینگ ان مشکلی نداشته باشه؟
اگر شما نرم افزار اشتباهی روی تیونربی ریخته باشی وقبول هم کرده باشه وهمان نرم افزاررا دوباره قبول نکنه باید فایل فلش سالم ان دستگاه برای تیونر بی را داشته باشید وبعد از جدا کردن فلش انرا پروگرام کنید ونصب کنید وبعد دوباره با نرم افزار صحیح اپگرید کنید.

mrzed

کاربر
2008-08-21
4
1
سلام مشکل من اینه وقتی برای جی تگ ejtag tiny ,srt4620iiرو اجرا میکنم ایراد زیرو میده:
cpu id = 10490013
- - - -
arm part number = 0x0490
- - - -
halting arm cpu ... Error
قابل ذکره که یه بار موقع رایت کردن حدود 20% ایراد گرفت بعد از اون ارور بالا رو میده
البته توی cpu id = 10490013 بعضی وقتا عدد 90490013 دیده میشه
کسی برای این مشکل راه حلی نداره؟

karim_9

کاربر
2008-01-13
11
20
سلام دوست عزیز
بنده استارست 190 چینی رو جیتک کردم ولی وقتی میخوام نرم افزارمربوطه با لودر انتقال میدم هیچ اکثل عملیی انجام نشون نمیده الان هم دستگاه خاموشه مگه بعد ریختن بوت دست گاه نباید خاموش بشه اگه راهنمای کنین ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ام دوست عزیز
بنده استارست 190 چینی رو جیتک کردم ولی وقتی میخوام نرم افزارمربوطه با لودر انتقال میدم هیچ اکثل عملیی انجام نشون نمیده الان هم دستگاه خاموشه مگه بعد ریختن بوت دست گاه نباید خاموش بشه اگه راهنمای کنین ممنون میشم
با درود دوست گرامی
اگر شما توانستید در4مرحله فلش را پاک کنید بعد بوت را بریزید نرم افزارfinished مینویسه
پاور را خاموش کنید بعد ازروی لودر نرم افزار چینی ها را که مربوط به سال2005 استارت کنید وبعد رسیور را روشن کنید.
اگر نگرفت چند بار کلید پاور را قطع ووصل کنید از پشت تا عمل انتقال نرم افزار شروع بشود:eek:k:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
سلام مشکل من اینه وقتی برای جی تگ ejtag tiny ,srt4620IIرو اجرا میکنم ایراد زیرو میده:
CPU ID = 10490013
- - - -
ARM part number = 0x0490
- - - -
Halting ARM CPU ... Error
البته توی CPU ID = 10490013 بعضی وقتا عدد 90490013 دیده میشه

دوست عزیز این ارور نشانه مشکل داشتن تغذیه یا لحیم سردی پردازنده ابتدا ولتاژها خروجی تست کنید اگر مشکل رفع نشد رفع لحیم سردی cpu

karim_9

کاربر
2008-01-13
11
20
دوست عزیز میشه نرم افزار سال 2005 مربوط به لودر استارست چینی هست بزارین
ممنون

gadogaresabz

Banned
2009-10-26
10
15
46
:sadwalk:با سلام به همه ی دوستان
من به اشتباه پچ hi-teachرو روی استارست 550 ریختم وحالا هم پچ قبول نمیکنه و جلوی پتل هم 8888 نوشته ویه 8 به اینطرف و اونطرف میره میخواستم کمکم کنید که باید چیکار کنم تا درست بشه
آیا باید فلش کنم
با چه نرم افزاری
لطفا کمکم کنید

بالا