مشکلات خود رادر رابطه باجیتک هرنوع ریسیور اینجا مطرح کنید

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام دوست عزیز بد بختی این است که سایت مرجعی ندارد که فایل بوت گیر اورد نه فایل فلش یکی از دوستان گفت اگر بتوانی جیتک کنی ویکی ازفایل های ابگرید را پسوند انرا به بین تبدیل کنی واز طریق جیتک فایل را بریزی دستگاه روشن میشود فقط طریقه جیتک ان را اگر بشود ودوستان عکس بردرا ببینند وطریقه اتصال روی برد یاد به دهند ممنون میشوند با تشکر وسپاس
دوست عزیز ای سی فلش این رسیور از نوع bga و امکان استفاده از پروگرامر برای این نوع قطعات نیست جیتگ هم ممکن نیست فعلا ابزاری برای ارتباط با پردازنده این مدل نیست اما نرم افزاری برای ریکاوری ای سی فلش هست و از طریق پورت کام این امکان هست مشخصات دقیق نام و مدل دستگاه بفرستید

fariborz tehrani

کاربر
2006-10-11
103
174
با عرض سلام دوست عزیز نام این دستگاه جلوی رسیور وروی کارتون ان نوشته است (pride hd(high-Definitionودر نسخه ابگرید در نوتپت ان این مشخصه نوشته SH3310-msrشده بود با تشکر وسپاس

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام یک سری رسیور کوچک با مارک های مختلف توی بازار امده چند تا از این رسیورها را برای تعمیر اورده اند که رمز اشتباه زده اند در قسمت عقب این رسیورها ورودی بنام rs-232وجود دارد می خواستم بدانم ایا این رسیورها جیتک میشوند یا رمز مادری برای این رسیورها وجود دارد یا باید ای سی فلش را دراورد و فلش کرد مشکل من فقط رمز چهار رقمی اشتباه که به این رسیورها داده اند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام یک سری رسیور کوچک با مارک های مختلف توی بازار امده چند تا از این رسیورها را برای تعمیر اورده اند که رمز اشتباه زده اند در قسمت عقب این رسیورها ورودی بنام rs-232وجود دارد می خواستم بدانم ایا این رسیورها جیتک میشوند یا رمز مادری برای این رسیورها وجود دارد یا باید ای سی فلش را دراورد و فلش کرد مشکل من فقط رمز چهار رقمی اشتباه که به این رسیورها داده اند
بادرود
دوست گرامی این دستگاه ها نام ونشان درستی ندارند وبا پردازنده وفلش های متفاوت عرضه میشود اگر به هر کدوم سالمش دسترسی داشتید فایل فلش تهیه کنید.
جیتگ هم بستگی به پردازنده دستگاه دارد وهر مدل پردازنده برنامه وروش جیتگ مخصوص به خودش دارد.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
دوست عزیز نام و مدل آن را قید کنید کلیه رسیورها کد مادر دارد

sadegh88

کاربر
2008-04-07
26
39
با سلام
رسیور سوپر مکس 1X1 cx ci master که بالا نمیاید روی پنل کلمه ran p مینویسد که از طریق پورت 232 هم برنامه نمیگیرد آیا نیاز به جیتک دارد لطفا طریقه جیتک و برنامه را در سایت قرار دهید با تشکر .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
رسیور سوپر مکس 1X1 cx ci master که بالا نمیاید روی پنل کلمه ran p مینویسد که از طریق پورت 232 هم برنامه نمیگیرد آیا نیاز به جیتک دارد لطفا طریقه جیتک و برنامه را در سایت قرار دهید با تشکر .
درود دوست گرامی
دربخش سوبرمکس قبلا توضیحی برای رفع این ارور موجود بوده جیتگ رسیورها با توجه به پردازنده انهاست ودر بخش توضیح هست
اما بیشتر کاربران دنبال فایل فلش وپروگرام اون بودند
اطمینان دارید خازن های پاور مشکل نداره

sadegh88

کاربر
2008-04-07
26
39
درود دوست گرامی
دربخش سوبرمکس قبلا توضیحی برای رفع این ارور موجود بوده جیتگ رسیورها با توجه به پردازنده انهاست ودر بخش توضیح هست
اما بیشتر کاربران دنبال فایل فلش وپروگرام اون بودند
اطمینان دارید خازن های پاور مشکل نداره

با تشکر از شما
پاور رسیور بخصوص خازن ها را چک کردم مشکلی نداشت لطفا راهنمایی بفرمایید.

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام و عرض ادب طریقه جیتک رسیور استار ایکس اچ دی ام ای مدل 2121 به شماره ای سی فلاش en25f32 را می خواستم با تشکر

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
با سلام ایا کسی نیست در مورد چگونگی جیتک رسیور استار ایکس مدل 2121 اچ دی ام ای یا روشی که بتوان رسیور را از حالت بوت خارج کرد یا با نرم افزار کارخانه ای یا با ریکاوری ای سی فلاش ممنون می شوم چون 4 عدد از این رسیور را در مغازه دارم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و عرض ادب طریقه جیتک رسیور استار ایکس اچ دی ام ای مدل 2121 به شماره ای سی فلاش en25f32 را می خواستم با تشکر

با سلام ایا کسی نیست در مورد چگونگی جیتک رسیور استار ایکس مدل 2121 اچ دی ام ای یا روشی که بتوان رسیور را از حالت بوت خارج کرد یا با نرم افزار کارخانه ای یا با ریکاوری ای سی فلاش ممنون می شوم چون 4 عدد از این رسیور را در مغازه دارم
درود دوست گرامی
شما نیاز به فایل فلش دستگاه دارید و نمی دانم چطور4 دستگاه خوابیده یعنی همه برنامه خورده ودیگه بالا نیامده؟
تقریبا اکثر دوستان پروگرامر تهیه کرده اند واونهایی هم که ندارند فلش را به دوستانشون می دهند براشون پروگرام کنند
پردازنده های جدید متنوع شده اند وهر کدام مشخصاتی دارند
شرکت aliبرای برخی پردازنده ها لودر انتقال فایل فلش معرفی کرده ولی گاهی با اون هم فلش درست نمیشود وباید پروگرام کرد

zaniar

کاربر VIP
2009-07-29
88
246
44
فایل فلش رسیور استار ایکس 2121 اچ دی را از سایت دانلود کرده ام منتها لودر یا نرم افزاری می خواهم که این فایل را به رسیور انتقال بدهم یا حداقل نرم افزار کارخانه ای این مدل تمام این 4 رسیور مال مشتری است که در اثر ابگرید به این وضع درامده لازم به توضیح است در اسرع وقت یک عدد پروگرامر تهیه خواهم کرد با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
فایل فلش رسیور استار ایکس 2121 اچ دی را از سایت دانلود کرده ام منتها لودر یا نرم افزاری می خواهم که این فایل را به رسیور انتقال بدهم یا حداقل نرم افزار کارخانه ای این مدل تمام این 4 رسیور مال مشتری است که در اثر ابگرید به این وضع درامده لازم به توضیح است در اسرع وقت یک عدد پروگرامر تهیه خواهم کرد با تشکر
درود دوست گرامی
دوست گرامی کلی توضیح دادم باز لودر می خواهید!
باید ایسی های فلش را باز کنید پیش کسی که پروگرامر داره ببرید تا براتون با اون فایل که گرفتید پروگرام کنه برگردونید روی دستگاه ها اگه مشکل نرم افزاری بوده درست خواهند شد.
موفق باشید

khebreh

کاربر VIP
2007-11-06
66
239
با سلام خدمت اساتید محترم :

حقیر دو تا ریسیور استارست دارم یکی 550 و دیگری 560 که بوت نمی شوند تغذیه دوتا ریسیور سالم میباشد .
قبلا از روش جیتگ استفاده میکردم و خوشبختانه هیچ مشکل و اروری هم نمی دادند ولی حالا وقتی که این دوتا ریسیور با با کابل جیتک می خواهم فلش کنم همیشه خطای error reading from IRD (DCU PeeK را میدهد و فلش را شناسایی نمیکند . حتی پایه 115 CPU را هم به زمین متصل کردم ولی باز هم خطای فوق رفع نمی شود . ولتاژ 3.3 ولت CPU هم مشکلی ندارد . حتی آی سی های فلش را هم یک بار بیرون آوردم و با پروگرامر برنامه ریزی کردم و نصب کردم ولی باز هم هیچ یک بالا نمی آیند . حقیقتا دیگه راه به جایی نبردم مزاحم دوستان شده ام تا اگر در این زمینه تخربه ی خاصی دارند این دوست کوچک خود را بی نصیب نگذارند .

با تشکر

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

حقیر دو تا ریسیور استارست دارم یکی 550 و دیگری 560 که بوت نمی شوند تغذیه دوتا ریسیور سالم میباشد .
قبلا از روش جیتگ استفاده میکردم و خوشبختانه هیچ مشکل و اروری هم نمی دادند ولی حالا وقتی که این دوتا ریسیور با با کابل جیتک می خواهم فلش کنم همیشه خطای error reading from IRD (DCU PeeK را میدهد و فلش را شناسایی نمیکند . حتی پایه 115 CPU را هم به زمین متصل کردم ولی باز هم خطای فوق رفع نمی شود . ولتاژ 3.3 ولت CPU هم مشکلی ندارد . حتی آی سی های فلش را هم یک بار بیرون آوردم و با پروگرامر برنامه ریزی کردم و نصب کردم ولی باز هم هیچ یک بالا نمی آیند . حقیقتا دیگه راه به جایی نبردم مزاحم دوستان شده ام تا اگر در این زمینه تخربه ی خاصی دارند این دوست کوچک خود را بی نصیب نگذارند .

با تشکر

ارور فوق مربوط به شناسایی نشدن فلش توسط پردازنده که به احتمال زیاد خراب است پیشنهاد می شود تمام پایه های پردازنده قلع کشی کنید و اگر منبع تغذیه دارید مقدار جریان کشی ولتاژ 3.3 به پردازنده تست کنید اگر بالای 30 باشد پردازنده خراب است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

با تشکر
درود
همانطور که علی آقا توضیح دادند ممکن هست پردازنده زیاد آمپر میکشه
البته شما نوشتید که پاورها سالم هست باید حتما دستگاه مشابه راروشن کنه تا بشود گفت سالم هست
دیگه اینکه اروری که شمانوشتید با شناسایی پردازنده میاد ولی مراحل جیتگ انجام نمیشود
وبه شناسایی فلش نمیرسه
پس بنظر من یکبار برنامهwall2.2را باز کنید بعد از دیدن اون ارور وببندید ودوباره برنامه جیتگ را استارت کنید
من مورد داشتم که فلش پروگرام میشد ولی دستگاه را بالا نمی آورد وبا نصب یک فلش دیگه 29W160et
پروگرام شده 550 بالا آمد

بالا