سلام منتظر راهنمایی شما هستمسلام دوست گرامی
با سپاسky:
دوست عزیز ولتاژهای خروجی تغذیه چقدر کمتر از مقدار واقعی است؟ مثلا برای 33 ولتاژ تا 30 هم قابل قبول است شما اول ولتاژهای خروجی رو روی مولتی متر ببین چقدر است و بگو تا من بیشتر راهنماییت کنم اگر ولتاژها خیلی بالاتر و یا خیلی پایینتر از مقدار واقعی باشد احتمال این که ترانس تغذیه سوخته باشه هسترسیور من مدل srx4000میباشد وکلا خاموش شده و ولتاژهای خروجی برد تغذیه از مقدار واقعی کمتر است کلیه مقاومت و دیودها تست شده اند
لطفا مرا راهنمایی کنید
با سلام
یک دستگاه استارست 190 هست که تمام ولتاژهای ان در زمانی که سوکت تغذیه رو از برد اصلی جدا میکنیم درستند اما به محض اتصال سوکت به برد ولتاژها نوسان شدید داشته و به مقدار زیادی کم و زیاد میشوند من فتوکوپلر را هم تعویض کردم فرقی نکرد ایا ایراد از برد اصلی است یا تغذیه؟
سلام من کلیه خازنهای موجود در برد تغذیه رو بلا استثنا عوض کردم ولی بازم بگیر ونگیر داره .مثل اینکه ایراد در تغذیه نباشه .البته من با اجازه شما آی سی فلش رو با پروگرامر برنامه هم زدم ولی بازهم همونطوریه .من در سه حالت ولتاژگیری کردم نتیجه باین صورت بود :دوست عزیز دو خازن 1000 میکرو در تغذیه این رسیور ها قرار داره که باعث چنین مشکلاتی میشه
شما خازن ها را عوض کن انشاالله مشکلتون حل میشه
با سلام مخصوص به دوست گلم جناب شهرام عزیزبا درود
دوست گرامی نتایج ولتاژگیری شما نشان میدهد مورد به احتمال زیاد برمیگرده به ثابت شدن ولتاژ3.3 که در حالت سالم بودن ان دستگاه روشن میشود.
به احتمال زیاد مورد برمیگرده به جنس خازن های روی این ولتاژ چه روی کیت پاور یا برد اصلی
احتمال شل بودن سوکت پاور روی برد هم موجود است.
بهتره اول پین داخل سوکت مربوط به3.3 را که روی برد وصل میکنید همون داخل لحیم کنید با هویه از بالا قلع بدهید مورد داشتیم اینطوری رفع شده است.
اگر نتیجه نگرفتید خازن ها را با جنس مرغوب تعویض کنید خصوصا 1000 میکرو مربوط به 3.3 را با2200 تعویض کنید
سلام دوستان کسی نیست جواب بدهسلام x97 titanium usb دارم خروجی تصویر ندارد لطفا راهنمایی کنید باتشکر
سلام. شماره ایسی اس تی ار چهار پایه در پاور استارست 550d superرو میخاستم.با تشکر...