مشکلات خود را در رابطه با تعميرات پاورهاي رسيورهاي استارست در اين تاپيک مطرح کنيد

x-29

کاربر
2010-08-30
2
3
سلام
متشکرم از کمکتون
من با مولتی متر چک کردم تو ثانویه اطلاع ولت نداریم.
تنها خازنی که تو اولیه هست کد (c2) و یک ic که به هدسینگ پیچ شده ممکنه سوخته باشن یه برم سراغ سیم پیچ.

sop_g

کاربر
2010-08-20
1
2
44
یه دستگاه 550 دی سوپر دارم هنگام اتصال ان به برق پنل جلو روشن نمیشه قبلا چندبار که دوشاخه را به پریز میزدم اتفاقی روشن میشد ولی حالا دیگه استارت نمیشه بوتش مشکلش چیه؟

GLXGLX

کاربر
2010-03-16
5
7
اشکال در پاور srx4000

رسیور من مدل srx4000میباشد وکلا خاموش شده و ولتاژهای خروجی برد تغذیه از مقدار واقعی کمتر است کلیه مقاومت و دیودها تست شده اند
لطفا مرا راهنمایی کنید

siavash_x18

کاربر
2009-09-01
5
16
34
ببخشید دستگاه x95
کلا خاموش شده به هر وسیله روشن نمیشه دلیلش بخاطر قطعی برق بوده
می خواستم بپرسم مشکلش فقط از پاوره یا مشکل دیگه ه ای هم می تونه داشته باشه

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
رسیور من مدل srx4000میباشد وکلا خاموش شده و ولتاژهای خروجی برد تغذیه از مقدار واقعی کمتر است کلیه مقاومت و دیودها تست شده اند
لطفا مرا راهنمایی کنید
دوست عزیز ولتاژهای خروجی تغذیه چقدر کمتر از مقدار واقعی است؟ مثلا برای 33 ولتاژ تا 30 هم قابل قبول است شما اول ولتاژهای خروجی رو روی مولتی متر ببین چقدر است و بگو تا من بیشتر راهنماییت کنم اگر ولتاژها خیلی بالاتر و یا خیلی پایینتر از مقدار واقعی باشد احتمال این که ترانس تغذیه سوخته باشه هست

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک دستگاه استارست 190 هست که تمام ولتاژهای ان در زمانی که سوکت تغذیه رو از برد اصلی جدا میکنیم درستند اما به محض اتصال سوکت به برد ولتاژها نوسان شدید داشته و به مقدار زیادی کم و زیاد میشوند من فتوکوپلر را هم تعویض کردم فرقی نکرد ایا ایراد از برد اصلی است یا تغذیه؟

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
با سلام
یک دستگاه استارست 190 هست که تمام ولتاژهای ان در زمانی که سوکت تغذیه رو از برد اصلی جدا میکنیم درستند اما به محض اتصال سوکت به برد ولتاژها نوسان شدید داشته و به مقدار زیادی کم و زیاد میشوند من فتوکوپلر را هم تعویض کردم فرقی نکرد ایا ایراد از برد اصلی است یا تغذیه؟

سلام

بهتره شما دستگاه رو اول با یه تغذیه دیگه ازمایش کنی از هر دو میتونه باشه.

ممکنه تغذیه امپر کافی برای راه اندازی دستگاه رو نداشته باشه و یا در برد اصلی اتصالی وجود داشته باشه. :eek:k:

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
سلام به همه دوستان .من x95usb دارم .این دستگاه نو بود تازه از کارتونش در آوردیم کهboot نمیشد .دز واقع مشکلش boot بود.با کابل هم اولش پچ قبول نمیکرداما با تکرار زیاد بالاخره قبول کرد .حالا نه تنها مشکل کاملا برطرف نشده بلکه بصورت جدیدتری در اومده.به اینصورت که :اگه زمان زیادی (چند ساعت )از کلید پشت خاموش بوده باشه بخواهیم روشنش کنیم .چند بار اول بازم روی boot ریستارت میکنه . ولی بعد ازحدود 5بار از بوت رد میشه ودر مرحله بعدی که تصویر باشه ریستارت میکنه !البته کمتر 1ثانیه تصویر هم میاد وبعد ریستارت میشه.این عمل هم شاید 15 بار تکرار میشه و بعد دیگه تصویر میمونه وتقریبا نرمال میشه .در طول این 15بار زمان باقی موندن تصویر کم کم زیادتر از قبل میشه !(تاحدود 3ثانیه )مرحله بعدی اینه که بعضی وقتها کانال رو عوض میکنیم صدا هست ولی تصویر نیست که با ید چندبار کانال رو جابجا کنیم تا تصویر اون کانال هم بیاد .
ببخشید که خیلی طولانی شد .
در بخش دیگر سوال کردم گفتند مشکل سخت افراریه .حالا بنظر استادان راه حل چیست ؟لطفا رهنمایی کنید .

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
دوست عزیز دو خازن 1000 میکرو در تغذیه این رسیور ها قرار داره که باعث چنین مشکلاتی میشه
شما خازن ها را عوض کن انشاالله مشکلتون حل میشه
سلام من کلیه خازنهای موجود در برد تغذیه رو بلا استثنا عوض کردم ولی بازم بگیر ونگیر داره .مثل اینکه ایراد در تغذیه نباشه .البته من با اجازه شما آی سی فلش رو با پروگرامر برنامه هم زدم ولی بازهم همونطوریه .من در سه حالت ولتاژگیری کردم نتیجه باین صورت بود :
1:در حالت بی باری (سوکت تغذیه از برد اصلی جدا) : 30v=28.6 و 22v=22.2 و 5v=5.4 و12v=11 و 3.3v=3.4
2:سوکت وصل ولی روی boot ریستارت میشه :30v=32.6 و 22v=24.9 و 5v=5.2 و 12v=12.6 و 3.3v=3.2
3سوکت وصل ولی boot رد شده وتصویر هم اومده:30v=33.6 و 22v=25.6 و 5v=5.3 و12v=13.3 و 3.3v=3.3
امیدوارم با این ولتاژگیری نتیجه ثمربخشی هم بگیریم .لطفا دستور بدید !

mr_hamid

کاربر
2010-11-13
3
4
سلام.من چند دستکاه x95 دارم که روی بوت مانده.وعیب از تغذیه است چون با پاور دستگاه سالم کار می کند. ای سی.خازنها.دیودها.چوک.مقاومت های وردی برق.بیشتر قطعات پاور را عوض کردم.ولی درست نشد.دوستان اگر این مشکل را حل کرده اند.راهنمایی کنید.تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی نتایج ولتاژگیری شما نشان میدهد مورد به احتمال زیاد برمیگرده به ثابت شدن ولتاژ3.3 که در حالت سالم بودن ان دستگاه روشن میشود.
به احتمال زیاد مورد برمیگرده به جنس خازن های روی این ولتاژ چه روی کیت پاور یا برد اصلی
احتمال شل بودن سوکت پاور روی برد هم موجود است.
بهتره اول پین داخل سوکت مربوط به3.3 را که روی برد وصل میکنید همون داخل لحیم کنید با هویه از بالا قلع بدهید مورد داشتیم اینطوری رفع شده است.
اگر نتیجه نگرفتید خازن ها را با جنس مرغوب تعویض کنید خصوصا 1000 میکرو مربوط به 3.3 را با2200 تعویض کنید

nsahzabi

کاربر
2010-01-08
58
159
با درود
دوست گرامی نتایج ولتاژگیری شما نشان میدهد مورد به احتمال زیاد برمیگرده به ثابت شدن ولتاژ3.3 که در حالت سالم بودن ان دستگاه روشن میشود.
به احتمال زیاد مورد برمیگرده به جنس خازن های روی این ولتاژ چه روی کیت پاور یا برد اصلی
احتمال شل بودن سوکت پاور روی برد هم موجود است.
بهتره اول پین داخل سوکت مربوط به3.3 را که روی برد وصل میکنید همون داخل لحیم کنید با هویه از بالا قلع بدهید مورد داشتیم اینطوری رفع شده است.
اگر نتیجه نگرفتید خازن ها را با جنس مرغوب تعویض کنید خصوصا 1000 میکرو مربوط به 3.3 را با2200 تعویض کنید
با سلام مخصوص به دوست گلم جناب شهرام عزیز
من در حین انجام ولتاژگیری متوجه شلی یکی از سیمها شدم ودر نتیجه کل سوکت را ترمیم نمودم. الان مدت دو روز است که هیچ مشکلی نداشته و ظاهرا مشکل بطور کامل برطرف شده .باز هم از زحمات شما وجناب admin کمال تشکر را دارم .
شاد باشید

amen

کاربر
2007-05-15
31
79
سلام X97 TITANIUM usb دارم خروجی ویدئو ندارد لطفا راهنمایی کنید باتشکر

سلام x97 titanium usb دارم خروجی تصویر ندارد لطفا راهنمایی کنید باتشکر
سلام دوستان کسی نیست جواب بده

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام در مورد پاور استارست4000دی یه ترانزیستور پروات کنار اپتی کوپلر وجود دارد که متاسفانه ترکیده و شمارش معلوم نیست لطفا شماره اونو اعلام فرمائید ممنون

بالا