دوست گرامی ممنون از راهنمائیت من این تصور را داشتم که احتمالا فایل خرابه ! میرم برای امتحان کردن نتیجه رو حتما میگم.
موفق باشی k:
saberkhan دوست گرامی با لودر و کامپیوتر برنامه نصب شد دستت درد نکنه خسته نباشی.
دوست گرامی ممنون از راهنمائیت من این تصور را داشتم که احتمالا فایل خرابه ! میرم برای امتحان کردن نتیجه رو حتما میگم.
موفق باشی k:
با عرض معذرت بهتون بگم که مشکل ریسیت استارمکس 10000 روی کانال atv ترکیه حل نشد ریسیت کردم و بعد هم فرکانس رو هم دستی دادم باز خاموش میشه چیکار باید بکنم
با عرض معذرت بهتون بگم که مشکل ریسیت استارمکس 10000 روی کانال atv ترکیه حل نشد ریسیت کردم و بعد هم فرکانس رو هم دستی دادم باز خاموش میشه چیکار باید بکنم
سلام
ضمن تشکر از زحمات دوستان
بنده next2000-x-inf 02.06.2011.rar رو برای یه سوپرمکس ci 6000 super بدون درگاه usb زدم .
امولاتور رو هم روشن کردم اما (°4.8) شرقی رو باز نکرد.
?why
سلام خدمت شماعزیزان چرا همه سایتها فایل فلش starmax 9999 hd plus دارند ولی سایت خودمون نمی زاره
درود عزیز در همان تاپیک که دوستمان گفتن هست چون باید برای فایل فلش حق اشتراک سایت را داده باشید تا بتوانید به بخش های تخصصی دسترسی داشته باشید من اجازه ندارم اینجا قرار بدهم.داداش قربونت خود فایل وبزار نوکرتم بیچاره شدیم چند روز سیستم ندارم تعمیر کارم میگه فایل فلش و ندارم
------------------------------------------------------------دوست عزیز اگر از همه روش ها استفاده کرده اید ولی نتیجه نمیدهد ؟ باید رسیور توسط تعمیرکار ماهر جیتگ یا فلش شود ؟ موفق باشید .یک دستگاه supermax 9200 CXT all in one معمولی را اشتباها با پچ سری S همین مدل پروگرام کردم حالا هیچ چیز روی پنل دستگاه نمیاد بعضی وقت ها هم 7777 یا 8888 یا هر چیز دیگه ای میاد (به جز clon که در بخش آموزش نوشتید) و با آموزش های گفته شده هم پچ قبلی را نمیتونم بریزم وقتی کلید volume up یا channel down را نگه میدارم هر با یه چیزی میاد ولی اکثرا هیچی نمیاد و لودر هم اصلا پورت را نمیشناسه .کمک کمک کمک کمک
داداش مثلا شما وقتی میخوای ایکلاس یا استارست ابگرید کنی منو مخصوص خودشو اجرا میکنی بعد رسیور و به پریز میزنی وشروع به انتقال نرم افزار میکنه اما استارمکس و من با لودر خودش وهمونجوری که تو اموزش هست اجرا میکنم نمیشناسه برای همین پرسیدم که ایا باید منوی ریسیور و دید و تنظیم کرد چون تو تنظیمات رسیور گزینه ابدیت با پورت rs232 هست حالا یا من بلد نیستم یا رسیور بعد فلش کردن به مشکل بر خورده از لودرstblinkاستفاده میکنم نمی دونم از طریق اینترنت ابگرید میشه یا نه من adsl دارم با تشکر از شما
داداش گلم بعد از فلش کردن دستگاه دیگه usb کار نمیکنه وبرنامه دستگاه به تاریخ 2009 برگشته برای همین میخوام از کابل rs232 استفاده کنم واستفاده کردم اما لودر دستگاه و نشناخت از لودر stb link استفاده کردم طبق اموزش جلو رفتم نمدونم برای استفاده از لودر حتما باید منو رسیور تنظیم شود چون توی منو ی رسیور ابگرید هم از طریق usb هم lan یا اینترنت هم rs232وجود دارد با تشکر از شما
با این لودرم قبول نکرد از طریق lan چی داداش میشه من adsl هم دارم یا از طریق ماهواره ایا میشه اگر میشه لطفا توضیح بدین قربان شما تشکر