پرسش وپاسخ مشکلات اپگریدی وغیر سخت افزاری ریسیورهای 3500/560/550 در این تاپیک مطرح کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
دوست من شما تو همین سایت بگردی لودر مورد تظرتون رو پیدا میکنی

و

یه مشکل عجیب برام پیش اومده؛هم کمک میخوام هم میخوام شما رو هم در جریانش بزارم شاید به دردتون خورد:

یه 550D Super به پستم خورد که مشکل بوت داشت ( باید دوشاخه رو چن بار در میآوردی و میزدی تا بیاد )اومدم نرم افزارش رو به ورژن جدیدتری ارتقاء دادم
یه مشکل ضخیم براش پیش اومد ؛ دیگه شبکه Manoto و Gem رو نمیگیره ( در صورتی که قبلا" میگرفت )

عجیب اینجاست که بردم یه جا دیگه که همون جهتها رو داشت تست کردم هیچ مشکلی نبود

چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرا ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: kyzar

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
با سلام
یه دستگاه استارست 550d هست که ورژنش 301 سونی ست Twin Protocol هست
الان که چک کردم دیدم که کانالهای PG , PB واقع در ماهواره Sirius 4 @ 4.8° East که با سیستم Cryptoworks کد شده هستند رو باز نمیکنه
وارد قسمت کد دهی دستگاه شدم دیدم که کدهاش هست و با آخرین سافتکم هم چک کردم دیدم درسته
کد:
W 0d0020 00 A40403143ECB6220DA180E54851451EF ; PB(4.8E) PG(4.8E) Romantica1(4.8E) Romantica2(4.8E) Travel(4.8E) SEVMEK46 2009-10-29 04:47:05

هر کاری میکنم با KeyEditor1.2 هم سافتکم نمیگیره؟؟؟

1.با توجه به اینکه نمیخوام ورژن دستگاه رو تغییر بدم چیکار کنم که این دو کانال باز بشه؟؟؟
2.اگه باید ورژن تغییر کنه چه ورژنی باید بریزم؟؟؟؟

lolomehrban

کاربر
2006-10-26
48
114
پچ برا 550 برا دانگل میکرو 2 رو میخواستم

پچ تبدیلی یا هر کدوم هست برام بزارین ممنون که میکرو 2 جواب بده روش و چه جوری فعالش کنم ؟

:dast:

ali_dongel

کاربر
2010-12-07
199
943
سلام وخسته نباشید لطفا سافتکمی جهت باز کردن شبکه 3 در مسیر بدر ( فرکانس 11900 )قرار گرفته در بخش مر بوط به سافتکمهای 550 اگر هست قرار دهید :eek:ky:با تشکر :dast:
...................................................................................................................
در تصاویرحکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید
هیچکس بدخوی نیست
هیچکس سوار بر اسب نیست
هیچکس را در حال کرنش نمی بینید
در بین این صدها پیکر تراشیده شده
حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد.
“این ادب اصیلمان است:سر به زیر - مهربان- خوشرو
یادمان بماند چه بودیم و چه شدیم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 1 person

gha3mflash

Banned
2008-06-02
24
36
سلام . رسیور 560 دارم که وقتی روشن میشه ver L319میاد بعدش wellcome و دوباره همین مسئله تکرار میشه. اگر امکان داره مشکل و راه حل اون رو لطف کنید ممنون میشم

reza1559

کاربر
2008-02-15
26
29
560 بدون تصویر؟!!

560 الترا فقط صدا داره تصویر کاملا سیاهه! پچ 369 روش بود 373 رو ریختم روش کاملا آپ شد ورژن تغییر کرد اما مشکل حل نشد فکر کنم مشکل سخت افزاریه! اما مشکلشو نمیدونم !!
لطفا کمک کنید دوستان

• Like

khoon_2012

کاربر
2011-02-02
6
5
با عرض سلام و تبریک سال نو من دستگاه استارست مدل 550 الترا دارم چند وقته خود به خود ریسیت میشه یعنی کانال ها رو خود به خود پاک میکنه و فرمت میشه بعد وقتی میام دستگاه رو روشن میکنم میبینم اومده رو زبان کشورها و میگه کانال ها پاک شده کمکم کنید

• Like

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با عرض سلام و تبریک سال نو من دستگاه استارست مدل 550 الترا دارم چند وقته خود به خود ریسیت میشه یعنی کانال ها رو خود به خود پاک میکنه و فرمت میشه بعد وقتی میام دستگاه رو روشن میکنم میبینم اومده رو زبان کشورها و میگه کانال ها پاک شده کمکم کنید

سیستم خود را چک کنید اتصالی نداشته باشد

دستگاه خود را پروگرام نمایید

• Like

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام . رسیور 560 دارم که وقتی روشن میشه ver l319میاد بعدش wellcome و دوباره همین مسئله تکرار میشه. اگر امکان داره مشکل و راه حل اون رو لطف کنید ممنون میشم
سیم انتن را از دستگاه جداکنید اگر مشکل رفع نشد با اخرین پچ موجود اپگرید کنید باید مورد رفع بشود والا ایراد سخت افزاری داره باید به تعمیرکار مراجعه کنید
560 الترا فقط صدا داره تصویر کاملا سیاهه! پچ 369 روش بود 373 رو ریختم روش کاملا آپ شد ورژن تغییر کرد اما مشکل حل نشد فکر کنم مشکل سخت افزاریه! اما مشکلشو نمیدونم !!
لطفا کمک کنید دوستان
ایراد دستگاه شما متداول وسخت افزاری هست در بخش تعمیرات بررسی کامل شده است
پاک شدن کانالها مربوط به خرابی فلش هست وایراد سخت افزاری با برنامه زدن درست نمیشود

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با درود فراوان در یک مورد ودر همین دستگاه همین مشکل را داشت با تعویض خود ای سی فلش در ست شد قبلا پروگرام کرده بود ..شما هم ای سی فلش را تعویض کنید.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917

سلام عزیز احتمال داره کابلی سه راهی خیلی خوبی نداری باید 2 شاخه رسیور خوب کیپ باشه ولقی نداشته باشه شما فبل از هر کاری سه راهی خوب وبعد یکبار فایل اورجینال یا بوت را بریز ودر اخر از لیست کانالهای چیده شده استفاده کن اگر مشکلی بود از ای سی فلش شما هست وبه یک تعمیرکار خوب نشان بده بنظر من دنبال یک دستگاه جدید باش .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام .چطوری میتونم jsc +1 ... +10 رو روی starsat 550 ultra ببینم ؟
لطفا تاپیک بهم معرفی کنید .

با درود
دوست گرامی شما در رویا پرسش مطرح میکنید!
دستگاه 550 مدتهاست که از رده خارج شده ودر حال حاضر پکیج الجزیره هم با نرم افزار روی هیچ دستگاهی باز نیست دوران آپگرید ونرم افزار دیگه تمام شده است:sadwalk:

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
سلام .چطوری میتونم jsc +1 ... +10 رو روی starsat 550 ultra ببینم ؟
لطفا تاپیک بهم معرفی کنید .

اگر به اينترنت دسترسي داريد ميتوانيد از شيرينگ اينترنتي استفاده كنيد .
اول بايد پچ301 سوني ست را كه مخصوص ساپورت دانگل است روي رسيور خود بريزيد ( درقسمت استارست سايت موجود است ) .
بعد ميتوانيد به قسمت شيرينگ رايگان سايت مراجعه كنيد و از برنامه Rshare يا برنامه Obox كه مخصوص سيستم TWIN است و بوسيله پچ 301 پشتيباني ميشود استفاده كنيد و كانالهاي الجزيره اسپورت را باضافه كانالهاي ديگر تماشا كنيد .
كليه آموزشها بصورت كاملا واضح در قسمت موجود ميباشد .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
اگر به اينترنت دسترسي داريد ميتوانيد از شيرينگ اينترنتي استفاده كنيد .
اول بايد پچ301 سوني ست را كه مخصوص ساپورت دانگل است روي رسيور خود بريزيد ( درقسمت استارست سايت موجود است ) .
بعد ميتوانيد به قسمت شيرينگ رايگان سايت مراجعه كنيد و از برنامه Rshare يا برنامه Obox كه مخصوص سيستم TWIN است و بوسيله پچ 301 پشتيباني ميشود استفاده كنيد و كانالهاي الجزيره اسپورت را باضافه كانالهاي ديگر تماشا كنيد .
كليه آموزشها بصورت كاملا واضح در قسمت موجود ميباشد .

سلام عزیز من با مدل س و پ ر تست کردم باز بود یکی از دوستانم گفت با مدل الترا نمیشه شما اگر تست کردید ومطمعن هستید قبوله ومن به تمام کاربران احترام می گذارم موفق باشی ..

نرم افزار جدید استارست 3500-3100-650-550 سوپر و الترا ساپورت دانگل میکروباکس

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=24293

masoud45

کاربر
2008-11-13
15
58
سلام استاد طغرل سال نو مبارك:
دستگاه من هم550d-sup است .
بدليل يكي بودن بيشتر برنا مه هاي اين 2مدل بي احتياطي كردم اين مطلب را نوشتم .
من با مدل 550d-sup هر دو برنامه را استفاده ميكنم .
اگر دوست شما روي مدل الترا امتحان كرده و ميگويد نميشود از دوستان صاحب مدل الترا عذر خواهي ميكنم .

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام استاد طغرل سال نو مبارك:
دستگاه من هم550d-sup است .
بدليل يكي بودن بيشتر برنا مه هاي اين 2مدل بي احتياطي كردم اين مطلب را نوشتم .
من با مدل 550d-sup هر دو برنامه را استفاده ميكنم .
اگر دوست شما روي مدل الترا امتحان كرده و ميگويد نميشود از دوستان صاحب مدل الترا عذر خواهي ميكنم .

سلام با تشکر از فهم بالا شما عزیز ..

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام 550آلترا دارم که زمانی به دیش وصل میکنم نه قدرت النبی ونه سیگنال میاد مشکل چیست راهنمایی کنیدوکانالی هم سرج نمیکنه
s

سلام عزیز قبل از هر کار یک ریست فاکتوری دستگاه خودت را بزن . از ورودی سر سیم به رسیور و ورودی به المبی مطمعن هستی ایا دیش خودت تنظیم هست با یک دستگاه دیگه سرچ کن ببین درسته در مرحله بعد از سویچی که استفاده میکنی نگاه کن ببین نیم سوز نشده یکی از خانه ها از کار افتاده باشه ودر مرحله اخر ...اگر تست کردید مشکل بود..

بعد از تمام مراحل بالا اگر نشد .. مانند جواب برای این دوست دادم عمل کن .
سلام سوال شما مشابه این دوستمان هست که قبلا توضیح دادم .

سلام دوستان عزیزم .دستگاه 550من اصلا سیگنال نمیده .بازش کردم متوجه شدم آی سی ال ام ای 317کنارتیونر اونقدر داغ میشه که الومنیوم دورش بو بلند میکنه وفوری دست رو میسوزونه.من چون خودم توتعمیرواردم تا حدودی دایود های سه تای بالا رو عوض کردم نشد.دوتا مقاومت پایین رو هم بازم نشدوآی سی رگلاتور سه پایه 7805روهم ...وبالاخره خودشم دوبار تعویض کردم خازن کنارس 220 ..10ولت رو هم عوض کردم .درست نشد که نشد.دوستان ازکدوم قسمت میتونه باشه راهنمایی بفرمایید .درضمن پاور یک رسیور سالم رو روش گذاشتم قبل از همه اینها همین مشکلو بازم داشت.

دوست عزیز وقتی ال ام317 داغ میکنه یعنی در مدار ولتاژ خروجی تیونر اتصالی وجود داره.
شما باید قطعات را تک تک تست کنید تا مشکل را پیدا کنید.
...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا