http://www.mediafire.com/?5mgzgrlztm3با سلام./ ببخشيدا قرار بود يك فلشي بياد كه y4 black رو پشتيباني كنه/ پس چي شد؟ با تشكر
دوست گلم سلامبا این فایل چیکار کنیم؟
سلام دوست گلممن اپلودر دارك مي خوام اگه آدرس داري بده
دوست عزیز دیگه نمی آید چون 22ماه این دانگل کار کرد که واقعا جای سپاس داره.سلام خبرجديدازقطعيy4blackچي داريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید من دانگل دارک 2 رو خریدم و با اخرین برنامه اپگرید کردم و مسیر دبیلو 6 رو گرفتم اما با دوستی که ازش خریدم گفت باید دبیلو6 در این فرکانس حتما سیگنال بده که متوسفانه من هر کاری کردم نتونستم این فرکانس رو با سیگنال بگیرم من فرکانس 11530 v رو با کوالتی 64 درصد بیشتر نتونستم بگیرم همون کانال الرای بود ولی هیچ کانالی با دانگل باز نمیشه چراغ قرمز روشن هست ولی چراغ سبز روشن نمی شه من خیلی سعی کردم ولی نتونستم این فرکانسی رو که دوستمون گفت (10962و 10792 ) رو بگیرم لطفا درضمن فرکانس 11617 که مربوط به دیتای این مسیر می باشد رو با 77 درصد تونستم بگیرم ولی نه چراغ سبز روشن شد نه کانالی باز شد من چکار باید بکنم
دوست گلم سلاماسم ريسيور x95usb مي باشد من در فروم هاي ديگه خوندم كه بايد بالاي 82 درصد باشه و ايا اين گفته درسته چون من هرچه زور زدم بيشتر از 78 نشد كه نشد اگر نكته فني داره كه من نمي دونم لطفا راهنمايي بفرمائيد
اولا با تشكر از اينكه به سوالات من سريع پاسخ مي دهيد و من خيلي ممنون هستم
در تاپيك هاي ديگه خوندم كه بايد سيگنال 11617 بالاي 82 درصد باشد ايا چنين چيزي صحت داره چون اين سيگنالها در همه دستگاها يكسان نيست
دوست عزیز:اولا با تشكر از اينكه به سوالات من سريع پاسخ مي دهيد و من خيلي ممنون هستم
در تاپيك هاي ديگه خوندم كه بايد سيگنال 11617 بالاي 82 درصد باشد ايا چنين چيزي صحت داره چون اين سيگنالها در همه دستگاها يكسان نيست