کلیه سوالات و مشکلات رسیور Istar X300001G- istar 30000 mega - istar 30000 old

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
ای استار 30000 هزار مگا با فرمت mpgکه ضبط نمی کند بماند با فرمت tsنیز که ضبط می کند تو کامپیوتر فرمت tsرو نشون نمیده مشکل چیه

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
این کار برای رسیورهای که بصورت دستی مشکل دارند و باید یه فایل تهیه کنن و به رسیور تزریق کنن در صورتی که ای استار بصورت دستی در یه ان کانکت میشه من خودم چندبار تست کردم با بهترین صورت و سریع کانکت میشه ولازم به اون کار نیست من شخصا تست نکردم ولی این گزینه ssp mode در منوفکر کنم برای همین کارها گذاشته شده

درود
در مورد گزینه ssp mode باید عرض کنم که برای دریافت شرینگ از طریق کامپیوتر هست من خودم تست کردم ولی نمیدانم چرا شرکت با اینکه لن اترنت رو در پشت رسیور تعبیه کرده این گزینه رو در منو f1+111 قرار داده!!!این برای من جای تعجب داره!

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
ای استار 30000 هزار مگا با فرمت mpgکه ضبط نمی کند بماند با فرمت tsنیز که ضبط می کند تو کامپیوتر فرمت tsرو نشون نمیده مشکل چیه

دوست گرامی فعلا تمامی مدلهای مگا تصویر ضبط شده در کانالهای کارتی رو در کامپیوتر پخش نمیکنه اون بخاطر نوع سی پی یو بکار رفته در این مدلها هست که بدلایل امنیتی رو تصویر قفل گذاری میشه هنگام نصب ولی در مورد کانالهای آزاد شما براحتی با نرم افزار km player میتونی تصاویر ضبط شده رو در کامپیوترتون مشاهده کنی.در ضمن شما برو تو منوی تنظیمات گزینه یکی مانده به آخر مربوط به فرمت ضبط هست شما میتونی شما میتونی اونجا فرمت رو به mpg تغییر بدی.شما مثل اینکه تازه این رسیور رو خریدی!

آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
برای این قرار دادن شاید شما به هر دلیل لن دستگاه مشکل پیدا کرد و با این گزینه هم میتونی کارتو راه بندازی

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
دوست گرامی فعلا تمامی مدلهای مگا تصویر ضبط شده در کانالهای کارتی رو در کامپیوتر پخش نمیکنه اون بخاطر نوع سی پی یو بکار رفته در این مدلها هست که بدلایل امنیتی رو تصویر قفل گذاری میشه هنگام نصب ولی در مورد کانالهای آزاد شما براحتی با نرم افزار km player میتونی تصاویر ضبط شده رو در کامپیوترتون مشاهده کنی.در ضمن شما برو تو منوی تنظیمات گزینه یکی مانده به آخر مربوط به فرمت ضبط هست شما میتونی شما میتونی اونجا فرمت رو به mpg تغییر بدی.شما مثل اینکه تازه این رسیور رو خریدی!
همانطور که اشاره کردی من این رسیور رو تازه خریدم تو منوی تنظیمات نمی دونم دقیقا منظورت کدوم قسمت هست ولی من هر چه گشتم چیزی به اسمmpg نبود فقط یک قسمت داره که نوشته نوع ضبط که گزینهtsوpsداره شاید مدلهای دیگه استارست گزینه mpg داره

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
شما همون با فرمت ts ضبط کنی بهتره چون با با این فرمت ضبط از کانالهای اچ دی با کیفیت بالاتری صورت میگیره تا فرمت mpg!شاید بخاطر همین فرمت mpg رو از منوی تنظیمات حذف کردن.ولی من مدل X30000 1g این مشکلاتی که شما فرمودید رو ندارم!با هر دو فرمت ضبط براحتی انجام میگیره و براحتی در کامپیوتر پخش میشه!

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
بخش پرسش و پاسخ مربوط رسیور آی استار مدلهای hdmi

با سلام

در ابتدا از اساتید و مسئولین محترم سایت به خاطر باز کردن این تاپیک معذرت میخوام.
تو بخش جایی برای پرسیدن سوالم پیدا نکردم اجبارا" این تاپیک رو زدم.

سوال :

1-چطور میشه وضعیت شرینگ اینترنتی رسیور iStar X30000-USB-CA-HDMI رو بهبود داد به شکلی که اکثر شبکه ها رو باز کنه؟؟
پچ IStar30000_V146_20121011_8M_2Tuner رو زدم!!

2-توی قسمت وارد شدن به سایتهای اینترنتی چطور باید ( دات .) بزنم.

هر کاری کردم به این شکل در میومد!! ( www1irantkscom )

متشکرم

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما اگه میگشتی لازم نبود تاپیک بزنی . درکل برای دریافت شرینگ اینترنتی بهتر فقط باید پینگ اینترنتتون خوب باشه و کار دیگه ای نمیخواد . یه نقطه کوچیک روی کیبورده اونو بزن همین نقطه که من دوبار استفاده کردم

mapmap

عضو فعال
2009-10-27
188
639
شما اگه میگشتی لازم نبود تاپیک بزنی . درکل برای دریافت شرینگ اینترنتی بهتر فقط باید پینگ اینترنتتون خوب باشه و کار دیگه ای نمیخواد . یه نقطه کوچیک روی کیبورده اونو بزن همین نقطه که من دوبار استفاده کردم

گشتم نبود شاید دفت نکردم ببخشید.
ممنون از راهنماییتون اما
1-این پینگ چیه؟؟
2-در مورد (. دات ) اینبار رو شما باختی چون دقت نکردین که من دات زده ام ،منظور بنده دات زدن با کنترل رسیور بود نه pc!!

باب مزاح گفتم باختین امیدوارم از ناراحت نشده باشید .

سپاسگذارم

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
پینگ زمان رفت و برگشت داده هاست هرچی کمتر باشه بهتره . برای دات هم وقتی اون کلمات رو که گفتی نوشتی توی اون صفحه گزینه ای است caps on اونو بزن داخل گزینه ها دات هم داره

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام
ایا مشکل دیدن کلنالهای کارتی ظبط شده در رسیور 30000 مگا در کامپیوتر حل شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
راه کار چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
این مشکل در تمام دستگاههای که از cpu ALI استفاده میکنن وجود داره و مختص ای استار نیست و تا حالا حل نشده

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام
دوستان عزيز من يك اي استار 30000 يك گيگا دارم كه وقتي كابل مودم رو به پشت رسيور وصل ميكنم رسيور هنگ ميكنه و بايد كابل رو در بيارم و رسيور رو از پشت خاموش و روشن كنم تا درست بشه من با دو تا مودم tp-link و nexus تست كردم و همچنين با چند برنامه ابگريد كردم ولي هيچ فرقي نكرد و باز هم رسيور هنگ ميكنه لطفا راهنمايي كنيد مشكل از كجا ميتونه باشه ؟
با تشكر

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما برو داخل منو گزینه سیستم و بعد n.d.s ببین روشن نیست اگه روشنه خاموش کن . لیست مودمهای ساپورت شده توسط دستگاههای ای استار تو بخش ای استار موجوده از اونها استفاده کن

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
دوست عزيز گزينه n.d.s خاموش هست و همچنين مودم tp-link جز مودمهاي ساپورت شده است بنابراين اشكال از مودم نيست لطفا اگر راه حل ديگري هست راهنمايي كنيد ؟

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
فقط وقتی شما این مشکل رو داری یه جای کارتون ایراد داره . یه بار دستگاه رو ببر تنظیمات کارخانه از لیست کانال هم استفاده نکن تست کن ببین نتیجه چیه اگه درست نشد از نرم افزار ی که قبلا باهاش مشکل نداشتی تست کن . ببین با نرم افزار مشکل داره یا نه

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام
من 30000 دارم
چند زوریه دستگاه کنترل کند کار میکنه!!
برنامه روی دستگاه 1.55
باطری ها نو میباشد.
دستگاه ریست کردم با همان طوری است!
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر از همگی

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما از شرینگ هوایی استفاده میکنی اگر اره شرینگ رو غیر فعال کن ببین باز این مشکل رو داری . اگر غیر فعال کردی و درست شد ایراد از سرور شرینگه که کمی دستگاه رو سنگین کرده و تا چند روز اینده قراره نرم افزار بیاد و درست میشه یا اشکال سرور برطرف میشه

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
شما از شرینگ هوایی استفاده میکنی اگر اره شرینگ رو غیر فعال کن ببین باز این مشکل رو داری . اگر غیر فعال کردی و درست شد ایراد از سرور شرینگه که کمی دستگاه رو سنگین کرده و تا چند روز اینده قراره نرم افزار بیاد و درست میشه یا اشکال سرور برطرف میشه
با تشکر از شما
از شرینگ اینترنتی استفاده میکنم
مشکل از کجاست که کنترل کند عمل میکند یا بعضی مواقع اصلا عمل نمی کند
با تشکر از شما

بالا