Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
سلام من ای استار 30000مگا دارم تو تنظیمات ضبط و پخش که رفتم نوع ضبط کردن فقط tsوpsداره اگه بخوام mpgضبط کنه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام فقط فرمت ts ساپورت میکند
سلام من ای استار 30000مگا دارم تو تنظیمات ضبط و پخش که رفتم نوع ضبط کردن فقط tsوpsداره اگه بخوام mpgضبط کنه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
این کار برای رسیورهای که بصورت دستی مشکل دارند و باید یه فایل تهیه کنن و به رسیور تزریق کنن در صورتی که ای استار بصورت دستی در یه ان کانکت میشه من خودم چندبار تست کردم با بهترین صورت و سریع کانکت میشه ولازم به اون کار نیست من شخصا تست نکردم ولی این گزینه ssp mode در منوفکر کنم برای همین کارها گذاشته شده
ای استار 30000 هزار مگا با فرمت mpgکه ضبط نمی کند بماند با فرمت tsنیز که ضبط می کند تو کامپیوتر فرمت tsرو نشون نمیده مشکل چیه
همانطور که اشاره کردی من این رسیور رو تازه خریدم تو منوی تنظیمات نمی دونم دقیقا منظورت کدوم قسمت هست ولی من هر چه گشتم چیزی به اسمmpg نبود فقط یک قسمت داره که نوشته نوع ضبط که گزینهtsوpsداره شاید مدلهای دیگه استارست گزینه mpg دارهدوست گرامی فعلا تمامی مدلهای مگا تصویر ضبط شده در کانالهای کارتی رو در کامپیوتر پخش نمیکنه اون بخاطر نوع سی پی یو بکار رفته در این مدلها هست که بدلایل امنیتی رو تصویر قفل گذاری میشه هنگام نصب ولی در مورد کانالهای آزاد شما براحتی با نرم افزار km player میتونی تصاویر ضبط شده رو در کامپیوترتون مشاهده کنی.در ضمن شما برو تو منوی تنظیمات گزینه یکی مانده به آخر مربوط به فرمت ضبط هست شما میتونی شما میتونی اونجا فرمت رو به mpg تغییر بدی.شما مثل اینکه تازه این رسیور رو خریدی!
شما اگه میگشتی لازم نبود تاپیک بزنی . درکل برای دریافت شرینگ اینترنتی بهتر فقط باید پینگ اینترنتتون خوب باشه و کار دیگه ای نمیخواد . یه نقطه کوچیک روی کیبورده اونو بزن همین نقطه که من دوبار استفاده کردم
با تشکر از شماشما از شرینگ هوایی استفاده میکنی اگر اره شرینگ رو غیر فعال کن ببین باز این مشکل رو داری . اگر غیر فعال کردی و درست شد ایراد از سرور شرینگه که کمی دستگاه رو سنگین کرده و تا چند روز اینده قراره نرم افزار بیاد و درست میشه یا اشکال سرور برطرف میشه