کلیه سوالات و مشکلات رسیور Istar X300001G- istar 30000 mega - istar 30000 old

siyamak.atash

کاربر
2012-08-18
41
165
سلام خدمت دوستان و مدیران زحمت کش. من چندتا مشکل دارم امیدوارم زحمت بکشید راهنمایی فرمایید .اول اینکه برای استفاده وای فای چه مدل سازگاری دارد .دوم اینکه برای ضبط کردن بعد از چند بار ظبط کردن گزینه filde روی صفحه تلویزیون ظاهر میشه و باید رسیور رو از کلید پشت دستگاه خاموش روشن کرد و دیگه لیست کانال خود بخود پاک میشه از اساتید ممنون میشم راهنمایی کنند با سپاس

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما اگر از شرینگ هوایی استفاده میکنید از ورژن 2.89 و اگر از شرینگ اینترنتی استفاده میکنی از ورژن 2.79 استفاده کن و بعد از ریختن نرم افزار یه بار دستگاه رو ببر تنظیمات کارخانه و فلش رو یه بار با خود دستگاه فرمت کن و دوباره تست کن . وای فا هم این دستگاه با وای فای کمی سازگاره و از کابل استفاده کن

siyamak.atash

کاربر
2012-08-18
41
165
سلام خدمت دوستان و مدیران زحمت کش. من چندتا مشکل دارم امیدوارم زحمت بکشید راهنمایی فرمایید .اول اینکه برای استفاده وای فای چه مدل سازگاری دارد .دوم اینکه برای ضبط کردن بعد از چند بار ظبط کردن گزینه filde روی صفحه تلویزیون ظاهر میشه و باید رسیور رو از کلید پشت دستگاه خاموش روشن کرد و دیگه لیست کانال خود بخود پاک میشه از اساتید ممنون میشم راهنمایی کنند با سپاس

دوست گرامی استاد ارجمند ممنون که پاسخ دادید ولی دستگاه 30000 مگا 8 جی است این راهنمایی در مورد این دستگاه هم کاربرد دارد

kaskani

کاربر
2007-10-12
46
77
کمک ایستار30000ca

لطفا کمکم کنید نرم افزار جدید ایستار 30000ca رو برام بزارین ممنون میشم که شیرینگ فعال باشه باز هم از همه دوستان ممنون

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
مشخصات کامل روی درب رسیور چی نوشته اگه مگا نوشته خوب ما جلو همه نرم افزار نوشتیم مگا و دیگر نرم افزار 1 گیگ باشه نوشتیم جلو نرم افزار 1 گیگ . شما داخل about stb نگاه کن ببین چه ورژنی رو دستگاه نصب شده

babisat

کاربر
2012-09-13
21
17
مدل x30000 Mega چقدر رم داره ؟ اگه اين دستگاه (منظورم مدل1 giga) رم داره چرا از مشكل سرعتش گله ميكنند؟ بايد خيلي سريع باشه...
راستي اضافه كردن هيت سينك تاثيري در خنكتر شدن و كاركرد بهتر دستگاه داره ؟ منظورم روي چيپ اصليه...چون مال خودش بنظر ضعيف مياد...من مدل X30000 Mega رو دارم.

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
مدل x30000 Mega چقدر رم داره ؟ اگه اين دستگاه (منظورم مدل1 giga) رم داره چرا از مشكل سرعتش گله ميكنند؟ بايد خيلي سريع باشه...
راستي اضافه كردن هيت سينك تاثيري در خنكتر شدن و كاركرد بهتر دستگاه داره ؟ منظورم روي چيپ اصليه...چون مال خودش بنظر ضعيف مياد...من مدل X30000 Mega رو دارم.[/QUOTE

رم تاثیری در سرعت رسیور نداره این cpu و مدل اون هست که تو سرعت تاثیر دراه تنها مشکل این مدل همین سرعت پایین تعویض کانال بود که با نرم افزار 2.79 تا حدودی برطرف شده و الا این مدل مشکل نداره حتی مشکل ضبط از کانالهای کارتی که براحتی در پی سی هم قابل مشاهد هست!

babisat

کاربر
2012-09-13
21
17
ممنون از راهنمييت آقا فرشاد.
فقط يه نكته اي هست...من دستگاهم از نوع مگا هست.. و اخرين ورژن فريم ويرش 1/39 . يعني از اين ورژن استفاده نكنم ؟
نفرموديد مدل مگا چقدر رم داره.
در مورد هيت سينك هم توضيح بديد ممنون ميشم.
جناب h.l.a هم اگه لطف كنند خيلي ممنون ميشم نظر ايشونم بدونم.
باتشكر از شما

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
شما همان آخرین نرم افزار رو انتقال بده فکر کنم همون 1.39 هست .

در ضمن همانطوری که بر روی پنل رسیور توشته شده رمش 8مگ هست.

آخرین ویرایش:

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
تو بخش دیگه که جوابتو دادم . از اخرین برنامه استفاده کن 1.39. و مقدار رمش 8 مگ است . 79 مربوط به ای استار 1 گیگ است ربطی به دستگاه شما نداره

babisat

کاربر
2012-09-13
21
17
ممنون آقاي h.l.a .بله ديدم. راستش اولين باره در يك سايت به اين شكل و استايل عضو ميشم و زياد با سايت و كلا" فروم آشنا نيستم و كمي طول ميكشه تا سوال و جوابم رو پيدا كنم. اميدوارم باعث زحمت شما نشده باشم.
راستي مقدار رم 8 مگ با 1 گيگ خيلي تفاوت داره.... از زمين تا آسمون... آيا قابليت هاشونم اينقدر تفاوت داره ؟ اگه جواب منفيه چرا از اين مقدار رم زياد در نسخه 1 گيگ استفاده شده ؟ و اگه تفاوت دارن در چي هست؟

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
درود
بیشتر این مقدار رم زیاد در مدل x30000 1g برای تایم شیفت یا همان جلوگیری از ایجاد فریز بر روی کانالهای پکیج اسکای ایتالیا هست که اگه این گزینه رو در منو گسترش هست رو روشن کنیم بدون نیاز به فلش در داخل روی رم رسیور عمل تایم شیفت انجام میگیره تا فریز بر روی کانالهای اسکای ایتالیا از بین بره.در ضمن چون این مدل نیمه لینوکسی هست لذا نرم افزارش هم حجمش نسبت به مدل شما خیلی بیشتر هست و گاها نزدیک به 40 مگ میرسه!بخاطر همین رم این مدل رو 1گیگ گذاشتن.

babisat

کاربر
2012-09-13
21
17
لطفا بهترين و كم اشكال ترين رسيور hd از برند istar كه حداقل هنگ و مشكل را دارد معرفي كنيد.
من يه X30000 MEGA رو تو اراك 300 تومن خريدم.با همين رنج قيمت ميشه رسيور بهتري خريد كه شيرينگ هوايي ام داشته باشه ؟
اينكه ميگن اين مدل از بقيه دستگاه هاي تو بازار ايران بهتره صحت داره ؟

آخرین ویرایش:

babisat

کاربر
2012-09-13
21
17
سلام به همه دوستان.
علت كم شدن ناگهاني قدرت سيگنال (درحدي كه رسيور عملا" از كار ميفته!) بعداز استفاده از شيرينگ هوايي در x30000 mega و بعضي مدل هاي ديگه چيه ؟
آيا راهي براي غلبه بر اين مشكل وجود داره ؟
يه سوالم از دوستان حرفه اي دارم : چرا گاهي اوقات وقتي موضوعي رو در گوگل و يا همين سايت سرچ ميكنم نتيجه اي نداره اما عملا" در موارد قبلي موجوده ؟

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
شما باید دیشتون دقیق تنظیم باشه و از النبی مرغوب استفاده کنید و اگر شرایطشو داری از دیش تکی برای شرینگ استفاده کنید . شما باید با چند نوع از موضوعی که میخوای سرچ کنی تا نتیجه بده سرچ تو سایت که با جستوجگر گوگل قابل مقایسه نیست

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
آیا میشه اکانت سی سی کم رو بصورت کانفیگ شده در notepad بریزیم و بدون اینکه بصورت دستی به رسیور بدیم از طریق فلش فایل نوت پد رو که داخلش اکانت سی سی کم هست رو با رسیور کانفیگ کنیم.منظروم کانفیگ سیسیکم مثل StarMax 5100 هست که براحتی اکانت سی سی کم رو میشه به رسیور کانفیگ کرد!

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,564
این کار برای رسیورهای که بصورت دستی مشکل دارند و باید یه فایل تهیه کنن و به رسیور تزریق کنن در صورتی که ای استار بصورت دستی در یه ان کانکت میشه من خودم چندبار تست کردم با بهترین صورت و سریع کانکت میشه ولازم به اون کار نیست من شخصا تست نکردم ولی این گزینه ssp mode در منوفکر کنم برای همین کارها گذاشته شده

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
سلام من ای استار 30000مگا دارم تو تنظیمات ضبط و پخش که رفتم نوع ضبط کردن فقط tsوpsداره اگه بخوام mpgضبط کنه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا