190

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1abolfazl

کاربر
2007-07-25
32
80
باسلام من یک دستگاه 190D دارم که موقعی روشن میکنم فقط یک لحظه تصویر میاد دوباره سریع خاموش میشه و دوباره روشن میشه واین عمل تا زمانی که رسیور توبرقه تکرار میشه ( ایسی فلش عوض کردم که البته برنامه سوبر روش بود وبا جیتک بوت 190D ریختم روش پاور چک کردم ولتها دقیق هستند باز هم خازنهای خط 5 و 3 را عوض کردم 431 و اپتوگوبلر عوض شد و برنامهای مختلفی روش ریختم فرقی نکرد ) اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده راهنمایی کنه متشکرم :confused:

as77

کاربر
2006-12-03
9
26
باسلام من یک دستگاه 190D دارم که موقعی روشن میکنم فقط یک لحظه تصویر میاد دوباره سریع خاموش میشه و دوباره روشن میشه واین عمل تا زمانی که رسیور توبرقه تکرار میشه ( ایسی فلش عوض کردم که البته برنامه سوبر روش بود وبا جیتک بوت 190D ریختم روش پاور چک کردم ولتها دقیق هستند باز هم خازنهای خط 5 و 3 را عوض کردم 431 و اپتوگوبلر عوض شد و برنامهای مختلفی روش ریختم فرقی نکرد ) اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده راهنمایی کنه متشکرم :confused:
[FONT=&quot]

سلام دوست عزيز ترانزيستور
[/FONT][FONT=&quot] TIP42مربوط به سويچينگ ال .ان.بي راتعويض كنيد تا مشكلتان برطرف شده وما را دعا كنيد. موفق باشي[/FONT][FONT=&quot]د[/FONT]

آخرین ویرایش:

1abolfazl

کاربر
2007-07-25
32
80
[FONT=&quot]سلام دوست عزيز ترانزيستور[/FONT][FONT=&quot] TIP42مربوط به سويچينگ ال .ان.بي راتعويض كنيد تا مشكلتان برطرف شده وما را دعا كنيد. موفق باشي[/FONT][FONT=&quot]د[/FONT]
تعویض کردم فرقی نکرد 317 هم تعویض شد در ضمن پنل جلو روشن نمیشه ولی برنامه میگیرد

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
salam

تعویض کردم فرقی نکرد 317 هم تعویض شد در ضمن پنل جلو روشن نمیشه ولی برنامه میگیرد
دوست عزیز من هم چنین موردی داشتم فلش رو ایریز کردم و بعد جیتک کردم روشن شد امتحان کن حتما درست میشه

as77

کاربر
2006-12-03
9
26
دوست عزیز من هم چنین موردی داشتم فلش رو ایریز کردم و بعد جیتک کردم روشن شد امتحان کن حتما درست میشه

بله من هم بانظر شما موافقم تاحالا موارد زيادي راباتعويض ترانزيستور LNBودو مورد را با ERAZED FLASH اصلاح كرده ام.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز ابتدا دستگاه راجیتک کنید واز فایل بوت مربوطه استفاده کنید اگر درست نشد مشکل از قلع مردگی قطعات است بعضی مواقع نوسان ولتاژهای تغذیه هم این عیب را به وجود می آورد موفق باشید

آخرین ویرایش:

as77

کاربر
2006-12-03
9
26
دوست عزيز همين امروز به موردي شبيه مشكل شمابر خوردم البته 190 اولترا كه روشن شده وبلا فاصله ري استارت مي شد .
همه كارها را انجام دادم ولي موفق نشدم بالاخره عيب پيدا شد مربوط به اتصالي يكي از ميكروسويچها بود .كه قبل از تعمير با آزاد كردن سوكت صفحه كليد مشكل رفع خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا