Bootماند در استارست 95

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام
یک استارست اکس 95 معمولی دارم
وقتی به برق میزنم فقط بوت میزنه و هیچ عکس العمل دیگه نمیده
پاور سالمه با پاور دیگه امتحان شد همونه
فلاش پروگرام کردم و حتی عوض کردم/با پروگرام و کلید پاور هم نشد
البته بعضی مواقع روشن میشود ولی از برق در بیاری دوباره بزنی بوت میزنه و کلید پاور فشار بدم باید a000بزنه که نمیزنه
رم عوض کردم نشد
تغذیه 3.3.و همه چی سالمه
از چی متونه باشه؟
کسی تا حالا همچون موردی داشته؟
با تشکر

aliavr

Banned
2010-02-13
173
673
سلام
دوست عزيز شما با اين نرم افزار تست كنيد چون بنده با اين نرم افزار چندتا رو راه انداختم اگه نشد بايد آي سي كوچك 8 پايه كنار سوكت پاور جلو پنل تعويض شود.

پیوست‌ها

adel2009

مدیریت کل سایت
2009-06-15
10,502
47,860
درود
اول نرم افزار کارخانه ای رامنتقل کن اگر نشد 1.99 منتقل کن
اگر دوباره مشکل پابرجا بود کریستال را عوض کنید احتمال خیلی زیاد درست خواهد شد
موفق باشید...

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام
ممنونم از جواب دوستان
در پست اول گفتم که از پاور و برنامه نیست
چون پائرهای استارست نو درام با اون تست شد فرقی نکرد
از برنامه هم نیست چون برنامه های مال بوت دارم زدم نشد حتی خود فلاشش هم عوض کردم نشد تو پست اول گفتم از اینها نیست مطمعنم
کریستال و ایسی 8 پایه هم عوض شد همون مشکل داره

2007-06-19
1,872
19,347
سلام
ممنونم از جواب دوستان
در پست اول گفتم که از پاور و برنامه نیست
چون پائرهای استارست نو درام با اون تست شد فرقی نکرد
از برنامه هم نیست چون برنامه های مال بوت دارم زدم نشد حتی خود فلاشش هم عوض کردم نشد تو پست اول گفتم از اینها نیست مطمعنم
کریستال و ایسی 8 پایه هم عوض شد همون مشکل داره

سلام

دو تا ديود مسير پنج ولت و 3.3 ولت رو از برد جدا کن و باهم موازي کن و به جاي ديود مسير 3.3 ولت بگذار و به جاي ديود مسير پنج ولت يک ديود rgp30 قرار بده ........... بعد نرم افزاري که ضميمه کردن با کابل انتقال بده .......

پیوست‌ها

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سلام
پایه های cpu را هم هیت بگیر
ولتاژ روی آی سی فلش هم تست کن .چک کن ببین در مسیر usb اتصالی ندارد. می توانی فیش آن را جدا کنی وبعدا تست کنید.

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
چهار عدد smd در کنار ای سی فلش هم هست که در صورت نشتی بسیار کم یکی از آنها نیز این مشکل پیش می آید . لطفا بعد از دستورات اساتید بزرگ این مورد رو هم چک کنید. موفق باشید

آخرین ویرایش:

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
سلام

دو تا ديود مسير پنج ولت و 3.3 ولت رو از برد جدا کن و باهم موازي کن و به جاي ديود مسير 3.3 ولت بگذار و به جاي ديود مسير پنج ولت يک ديود rgp30 قرار بده ........... بعد نرم افزاري که ضميمه کردن با کابل انتقال بده .......

سلام
امروز صبح همینکار کردم یک 5 ساعتی کار کرد و دوباره روی بوت افتاد
مجدد اینکار کردم ولی هنوز روی بوت گیر کرده

sozuki

عضو فعال
2006-10-04
106
377
چهار عدد smd در کنار ای سی فلش هم هست که در صورت نشتی بسیار کم یکی از آنها نیز این مشکل پیش می آید . لطفا بعد از دستورات اساتید بزرگ این مورد رو هم چک کنید. موفق باشید

سلام
این مشکل مال چراغ قرمز هست.
در هر صورت تعویض شد مشکل برطرف نشد
ترامزیستورها منفی میباشند

2007-06-19
1,872
19,347
سلام
امروز صبح همینکار کردم یک 5 ساعتی کار کرد و دوباره روی بوت افتاد
مجدد اینکار کردم ولی هنوز روی بوت گیر کرده

سلام

ممکن هست يکي از ديودهاي همين مسير مشکل داشته باشند ، بهتره ديودهاي رو با دوعدد ديود Schottky عوض کنيد دقت کنيد خروجي مسير پنج و 3.3 ولت ديودهاي Schottky هستند ، البته اگر مسير پنج رو ديود فرکانسي معمولي بگذاريد مشکلي پيش نمياد اما براي مسير 3.3 ولت حتما بايد از ديود Schottky استفاده کنيد ، به نظرم از نمونه هاي زير ميتونيد استفاده کنيد :

SR3100

1N5822

MBR5100

SR5A0

SB560

SR506

ديودها بايد بين سه تا پنج آمپر و 40 تا 100 ولت باشند .......

براي مسير 3.3 ولت هم حتما دو عدد ديود باهم موازي کنيد .

يک نکته ديگه که فراموش کردم اين هست که حتما خازن هاي 1000 ميکرو فاراد مسير 3.3 ولت و پنج ولت رو با دو عدد خازن 3300 ميکروفاراد 16 ولتي جنس خوب تعويض کنيد . توي مسير 3.3 ولت و پنج ولت هم براي هر مسير يک سلف قرار دادند و بعد از سلف هم معمولا يک خازن 330 ميکرو يا 470 ميکرو براي هر خط ولتاژ قرار داند که اونها رو هم بايد با يک خازن 1000 ميکروي 16 ولت جنس خوب تعويض کنيد . روي خود برد دستگاه هم خازن هاي الکتروليتي مسير 5 ولت و 3.3 ولت حتما تعويض کنيد . روي برد کارت دستگاه که به پنل متصل هست هم معمولا يک خازن الکتروليت هست که اگر استباه نکنم به خط پنج ولت متصل هست و اون هم بايد تعويض بشه و نرم افزار هم حتما همين ورژني که گذاشتم روي دستگاه باشه ........... ديگه فکر نکنم مشکلي پيش بياد

بالا