Clear Flash Tool Istar X99

• نویسنده موضوع Istar-Korea
  • تاریخ شروع

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوستان گرامي
فايلي كه ضميمه شده است شامل لودر و پچ كلين ميباشد
اين فايل زماني كاربرد دارد كه رسيور دچار مشكل شده
موفق باشيد

پیوست‌ها

morteza2255

کاربر
2006-12-07
26
42
سلام استاد عزیز

من یه ای استار ایکس 99 خریدم اما با یواس پی ابدیت نمیشه وپیغام خطای e28میده نمیدونم باید چیکار کنم ...یه لودر هم از توسایت گرفتم وبا کامپیوتر هم زدم همون پیغام رو میده....الان هم فایل فلش بالا رو که شما گذاشتین دانلود نمودم اما متاسفانه بلد نیستم با لودرش کار کنم میشه عنایت کنید واموزش بدین تا مشکل من مرتفع بشه...

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
نرم افزاري كه بر روي رسيور شما نصب شده ميباشد دست كاري شده است.و بايد رسيور را فلش كنيد و فايل اورجينال شركت را نصب كنيد.
به اين آدرس مراجعه نمائيد :http://www.istarkorea.com/Forum/Thread.aspx?ID=56
موفق و پيروز باشيد

vahidjoon3

کاربر
2009-12-30
5
3
سلام دوستان من یه مشکل بد دارم.چند وقت پیش یه ای استار 99 واسه عموم خریدم خوب بود 2 3 روز پیش یکیهم واسه خودم خریدم اپدیت کردم با ورژن 2.04 تا ظهر اون روز شبکه های بسته باز بودم ولی یهو کلا قطع شدن ریست فکتوری هم کردم درست نشد لطفا سریع کمکم کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوست عزیز این نرم افزاری که گذاشته اید تست شد ولی دستگاه بالا نیامد و من نرم افزار پست راhttp://1.irantks.biz/showthread.php?t=36845 ریختم درست شد.
درود این در واقع فایل کلین برای رسیور 99 میباشد که شرکت ای استار قرار داده است اما ورژن قدیمی میباشد جدیدتر و سالم همان لینکی است که شما قرار دادید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
از دوستان کسی فایل فلش istarx99 رو داره که بشه با usb انتقال داد؟

سلام آقا کسری اگر رسیور شما بالا نمیاد از همین فایل کلین استفاده کنید اگر باز هم درست نشد باید دستگاه را به تعمیرکار بدهید تا فلش کنند یا بهتر هست بگم اول نگاه کند فایل فلش ای استار را از لینک زیر دریافت کن

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=43259

amir_

کاربر
2011-12-06
3
4
سلام دوستان
رسیور من تیونر اولش سیگنال نمیاره اما تیونر دوم سیگنال داره به نظر شما مشکل از چیه؟لطفا راهنمایی کنید

aknmhb

کاربر
2012-04-24
1
0
سلام
آقا من یه چند ماهه x99 super hdmi دارم
اولا خیلی خوب بود. ولی جدیدا داره اذیت میکته. یدفه واسه خودش قطع میشه (کلا همه چیز قطع میشه) خودش وصل میشه
داره اذیت میکنه
لطفا راهتمایی کنید
ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام دوستان
رسیور من تیونر اولش سیگنال نمیاره اما تیونر دوم سیگنال داره به نظر شما مشکل از چیه؟لطفا راهنمایی کنید
درود
مشکل دستگاه شما سخت افزاری هست چون این دستگاه با کوچکترین اتصال در سیم انتن مشکل تیونرپیدا میکندویدکی تیونر هم بسیار نایاب هست

سلام
آقا من یه چند ماهه x99 super hdmi دارم
اولا خیلی خوب بود. ولی جدیدا داره اذیت میکته. یدفه واسه خودش قطع میشه (کلا همه چیز قطع میشه) خودش وصل میشه
داره اذیت میکنه
لطفا راهتمایی کنید
ممنون
درود
دوست گرامی مدیر بخش ای استار در قسمت مربوطه توضیح در مورد دستگاه99دادند که سری قدیم که کابل اچ دی ندارند بانرم افزار 2.18 استفاده کنند تا دچار قطع و وصل نباشند.
​مطالب موجود در بخش ها برای استفاده شماست که به نتیجه برسید نه اینکه خاک بخورند وکسی هم سراغشون نرود!

بالا