dvb offline سوال

david30o

کاربر
2009-08-28
3
0
سلام خسته نباشید . از دوستان کسی هست به این سوالات ابتدایی من جواب بده؟

1-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]رسیور هایی هست که بشه به عنوان کارت [/FONT]dvb[FONT=&quot] استفاده بشه؟ اگه هست چند تا نام ببرید.[/FONT]
2-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]وقتی برای دانلود آفلاین روی یک فرکانس تنظیم میکنیم ، در یک لحظه چند تا فایل دانلود میشه؟ مثلا توی دانلود [/FONT]mp3 [FONT=&quot] با حجم بالای 2 [/FONT]meg[FONT=&quot] فقط یک [/FONT]Mp3 [FONT=&quot] با این شرایط دانلود میشه و بعد از کامل شدن دانلود ، دانلود بعدی شروع میشه؟ یا اینکه هر چقدر [/FONT]mp3 [FONT=&quot] با این شرایط وجود داره همزمان دانلود میشه؟(اگه همزمان دانلود میشه حجم اطلاعات ورودی به [/FONT]Pc[FONT=&quot] زیاد نمیشه؟)[/FONT]
3-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]عمر دانلود آفلاین داره تموم میشه یا نه؟ با توجه به تغییر [/FONT]s2 [FONT=&quot]به [/FONT]s3[FONT=&quot] ؟[/FONT]
4-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot] تو دانلود افلاین میشه نام فایل دریافتی رو مشاهده کرد؟[/FONT]
5-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]میشه از میون فایل های در حال دانلود بعضی ها رو انتخاب کرد؟[/FONT]
6-[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]وقتی یکی فایلی رو داره دانلود میکنه ( مثلا فیلم [/FONT]divx[FONT=&quot] با حجم بالا ) و ما از نصفه بخواهیم دانلود کنیم چه اتفاقی میافته؟ اصلا دانلود میکنه یا نه؟[/FONT]
ممنون
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

david30o

کاربر
2009-08-28
3
0
یکی هست جواب بده ؟
حداقل یکی دو تا رو جواب بدین.
چند جا سرچ کردم ولی جوابمو نگرفتم کمکم کنید .
پیشاپیش ممنون

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
سلام خسته نباشید . از دوستان کسی هست به این سوالات ابتدایی من جواب بده؟

1-[FONT=&quot]رسیور هایی هست که بشه به عنوان کارت [/FONT]dvb[FONT=&quot] استفاده بشه؟ اگه هست چند تا نام ببرید.[/FONT]
2-[FONT=&quot]وقتی برای دانلود آفلاین روی یک فرکانس تنظیم میکنیم ، در یک لحظه چند تا فایل دانلود میشه؟ مثلا توی دانلود [/FONT]mp3 [FONT=&quot] با حجم بالای 2 [/FONT]meg[FONT=&quot] فقط یک [/FONT]Mp3 [FONT=&quot] با این شرایط دانلود میشه و بعد از کامل شدن دانلود ، دانلود بعدی شروع میشه؟ یا اینکه هر چقدر [/FONT]mp3 [FONT=&quot] با این شرایط وجود داره همزمان دانلود میشه؟(اگه همزمان دانلود میشه حجم اطلاعات ورودی به [/FONT]Pc[FONT=&quot] زیاد نمیشه؟)[/FONT]
3-[FONT=&quot]عمر دانلود آفلاین داره تموم میشه یا نه؟ با توجه به تغییر [/FONT]s2 [FONT=&quot]به [/FONT]s3[FONT=&quot] ؟[/FONT]
4-[FONT=&quot] تو دانلود افلاین میشه نام فایل دریافتی رو مشاهده کرد؟[/FONT]
5-[FONT=&quot]میشه از میون فایل های در حال دانلود بعضی ها رو انتخاب کرد؟[/FONT]
6-[FONT=&quot]وقتی یکی فایلی رو داره دانلود میکنه ( مثلا فیلم [/FONT]divx[FONT=&quot] با حجم بالا ) و ما از نصفه بخواهیم دانلود کنیم چه اتفاقی میافته؟ اصلا دانلود میکنه یا نه؟[/FONT]
ممنون

1- نه
2-دوست عزیز این ربطی به حرف شما نداره این نشون میده که در اون زمان فقط یک نفر دلنلود داره- اگه هم زمان تعداد زیادی دانلود داشته باشی باید فضای کافی هم داشته باشی وگر نه فایلها ناقص دانلود می شوند.
3- نه ولی اگر دیگر گروه های افلاین از سیستم s2 استفاده کنند عمر s1 تموم میشه
4- بله اگر اسم فایل درست یا کامل باشه با زدن کلید M
5-بله کلید G با مثبت زدن اونها در سمت چپ اونها انتخاب می شوند.
6- نه اصلا چنین چیزی امکان نداره چون فقط شما میتونید از اول که فایل دانلود میشه از اون استفاده کنید.

ahmadrahemi

کاربر
2009-01-16
11
20
38
1- نه
2-دوست عزیز این ربطی به حرف شما نداره این نشون میده که در اون زمان فقط یک نفر دلنلود داره- اگه هم زمان تعداد زیادی دانلود داشته باشی باید فضای کافی هم داشته باشی وگر نه فایلها ناقص دانلود می شوند.

سلام
من فضای کافی دارم ولی وقتی دانلود می کنم اکثر فایلها ناقص دانلود میشن
مثلا تا 97% میرسن ولی دیگه ادامه پیدا نمیکنه و اون فایل حذف میشه و چیزی رو کامپیوتر من نمیمونه
من از sky grabber استفاده میکنم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
ممنون

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
من فضای کافی دارم ولی وقتی دانلود می کنم اکثر فایلها ناقص دانلود میشن
مثلا تا 97% میرسن ولی دیگه ادامه پیدا نمیکنه و اون فایل حذف میشه و چیزی رو کامپیوتر من نمیمونه
من از sky grabber استفاده میکنم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
ممنون

از اسکاینتی که من در بخش آفلاین گذاشتم استفاده کن مشکلت حل میشه

بالا