Eurostar-9700 plus کلیه پرسش ها ومشکلات سخت افزاری فقط این تاپیک مطرح کنید

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
دوست عزیز زمانی که امپر ولتاژ3/3 افت کند این مشکل به وجود میاد که در این مورد یا تغذیه خراب است که باید خازن های مسیر این ولتاژ تعویض شود اگر تغذیه هم سالم باشد تیونر را از برد خارج کنید اگر مشکل برطرف شد ای سی انتهایی تیونر را تعویض کنید مشکل برطرف می شود در نهایت اگر تیونر هم سالم باشد تنها CPU مشکل دارد موفق باشید
از توجه شما ممنونم دوست عزیز من تیونر را از برد خارج کردم و هر دوتا رم دستگاه را نیز تعویض کردم کریستال 27000 و6000 را نیز تعویض کردم خازنهای تغذیه را نیز تعویض کردم ولتاز 3.3 ولت <3.4 میباشد ولی بازهم مشکل رفع نشده اول 4 تا خط روی دیسپلی میاد هر سه لامپ کلید ها روشن میشه بعد فقط لامپ پاور سبز میمونه بعد دیسپلی یه خط میشه ودر اخر هم لامپ سبز هم خاموش میشه روی tv هم پیام خوش امد گویی ثابت میمونه ودیگه تکونی نمیخوره

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
دوست عزیز اگر تیونر سالم دارید استفاده کنید به احتمال زیاد مشکل برطرف می شود اگر از سالم بودن تیونر مطمئن هستید عیب فقط از پردازنده می باشد اگر پردازنده bga است تعمیر به صرفه نیست موفق باشید

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
دوست عزیز اگر تیونر سالم دارید استفاده کنید به احتمال زیاد مشکل برطرف می شود اگر از سالم بودن تیونر مطمئن هستید عیب فقط از پردازنده می باشد اگر پردازنده bga است تعمیر به صرفه نیست موفق باشید
من بدون تیونر هم روشنش کردم فرقی نکرد با یه تیونر دیگه هم تست کردم نشد

آخرین ویرایش:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
رسیور یورستار9700 دارم که روشن می شود ولی سیگنال نداره خازن تیونر رو عوض کردم lm317 رو هم تعویض نمودم ولی باز سیگنال نداره...برق14/18ولت در تیونر موجود هست.پاور نیز چک شد و سالم هست....

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
كمك

با سلام خدمت دوستان يه دستگاه يورواستار 9700f دارم وقتي روشن ميكنم چند دقيقه كار ميكند و بعد هنگ و خاموش ميشود ممنون ميشم راهنماييم كنيد ايراد از چي؟

mohamedreza

کاربر
2007-08-15
18
44
با سلام
رسيور يورو استار مدل 9700fسيگنال قدرت دارد ولي كواليتي صفر ميباشد دستگاه رو هم ريست فكتوري كردم درست نشد اين عيب مربوط به سخت افزاره يا نرم افزار؟
با تشكر

2329

Banned
2007-11-19
2
2
درود يوراستار9700 دارم كه تصوير ندارد 3 چراغ روشن ميشود عيب ان نداشتن ويديو است اي سي hc4503 را هم تعويض كردم اما تصوير نيامده عيب چيست لطفا راهنمايي كنيد؟؟؟

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
سئوال

رسیور 9700 پلوس(ایرو بوکس) ورژن 1.5مشکل : فقط یک صفر0یا 8عدد هشت در پانل نشان می دهد.کارها : ولتاژ های خروجی تغذیه درست است خازنها سالم است. به گفته صاحبش درهنگامی که سرچ دوباره برای کانالها می شده این مشکل پیدا کرده. لطفا راهنمایی کنید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیور 9700 پلوس(ایرو بوکس) ورژن 1.5مشکل : فقط یک صفر0یا 8عدد هشت در پانل نشان می دهد.کارها : ولتاژ های خروجی تغذیه درست است خازنها سالم است. به گفته صاحبش درهنگامی که سرچ دوباره برای کانالها می شده این مشکل پیدا کرده. لطفا راهنمایی کنید.
با درود دوست گرامی
اول این دستگاه ارزش تعمیر ندارد!
اگر خیلی مایل به تعمیر ان هستید خازن های پاور را تعویض کنید.
احتمال خالی شدن فلش ان هم هست:eek:k:

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با درود دوست گرامی
اول این دستگاه ارزش تعمیر ندارد!
اگر خیلی مایل به تعمیر ان هستید خازن های پاور را تعویض کنید.
احتمال خالی شدن فلش ان هم هست:eek:k:

رسیور 9700 پلوس(ایرو بوکس) ورژن 1.5مشکل : فقط یک صفر0یا 8عدد هشت در پانل نشان می دهد.با پروگرام فلش 29ال وی 800بی تی درست شد .نکته جالب اینکه وقتی آی سی رانصب کردم روشن نشد با توجه به اینکه از فایل فلش مطمعن بودم دوباره پایه های آی سی را لحیم کردم با این کار روشن ومشکل حل شد. دقت ولحیم کاری دقیق پایه ها ضروری است. باتشکر از راهنمایی دوستان.

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
من بخشی برای رسیور sup er star نیافتم و به همین خاطر چون تقریبا هم نام این بخش است سوالم را اینجا پرسیدم
یک رسیور su per star به شماره مدل 120 s است که سیم کابل انتن از lnb جدا شده و به روی زمین افتاده و به باران و اب خورده بود و بعد از روشن بودن حال کل رسیور قطع است خاموش کامل و تمام ولتازهای تغذیه سالم هستند و برق 3.3 و 5 ولتی به تیونر میرود اما ولتاز بالاتر از ان به تیونر قطع است و خروجی تیونر نیز ولتاژ ندارد و پایه وسط ترانزیستور tip42 نیز ولتاژ ندارد
به نظر شما مشکل ان به کجا بر میگردد ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من بخشی برای رسیور sup er star نیافتم و به همین خاطر چون تقریبا هم نام این بخش است سوالم را اینجا پرسیدم
یک رسیور su per star به شماره مدل 120 s است که سیم کابل انتن از lnb جدا شده و به روی زمین افتاده و به باران و اب خورده بود و بعد از روشن بودن حال کل رسیور قطع است خاموش کامل و تمام ولتازهای تغذیه سالم هستند و برق 3.3 و 5 ولتی به تیونر میرود اما ولتاز بالاتر از ان به تیونر قطع است و خروجی تیونر نیز ولتاژ ندارد و پایه وسط ترانزیستور tip42 نیز ولتاژ ندارد
با درود دوست گرامي
اگر ولتاژها وپاور سالم باشه كه دستگاه روشن ميشود نه اينكه خاموش كامل!
پس اول پاور را چك كنيد وخازن هاي 1000ميكروفاراد را تعويض كنيد تا ببينيد دستگاه روشن ميشود؟

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
با سلام
با سلام
اگر ولتاژ ها در خروجی پاور دارید وسالمند باید دستگاه روشن شود واگر خاموش کامل است وولتاژ دارید.فلش می تواند مورد داشته با شدویا سی پی یو خراب است.با توضیحات شما ولتاژ 26 رابرسی کنید آیا روی 317 ال ام ولتاژ دارید.

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
تمام خازنهای تغذیه را تعویض کردم و ولتاژها هم موردی ندارند و ایسی lm317 نیز پایه ورودی و خروجی تقریبا 17 ولت دارند و پایه adj ان دارای 25 ولت است زمانی که پایه های ترانزیستور tip 42 (پایه وسط و کناری) خروجی تیونر دارای ولتاژ میشود ولی خود رسیور خاموش کامل است و پانل ان روشن نمیشود اگر مورد دیگری به خاطرتان میرسد لطفا راهنمایی کنید ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام یک یورو استار دارم که نه سیگنال و نه کوالیتی میده
با درود
دوست گرامی این دستگاه ارزش تعمیرنداره
ایراد میتواند هم از پاور دستگاه باشه وهم از تیونر اون:eek:k:

بالا