Eurostar-9700 plus کلیه پرسش ها ومشکلات سخت افزاری فقط این تاپیک مطرح کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ارسال بی توجه وتکراری نفرستید

با درود
دوست گرامی این دستگاه ارزش تعمیرنداره
ایراد میتواند هم از پاور دستگاه باشه وهم از تیونر اون:eek:k:

سلام استاد 9700دام که فقط کانالهای pmcمی گیرد 11747
با درود
همانطور که ملاحظه می فرمایید یک پست قبل تر پاسخ شما موجود بوده دوباره پست میزنید!!

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سوییچ 4 به 1 گرفتم ولی سیگنال صفر میشه.وقتی از ال ان بی مستقیم به رسیور وصل میکنم مشکلی نیست.مشکل اینکه با سوییچ سیگنالی ندارم چیه؟ممنون.
:s13:من هم همین مشگل رو دارم.ممنونم.:s13:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سوییچ 4 به 1 گرفتم ولی سیگنال صفر میشه.وقتی از ال ان بی مستقیم به رسیور وصل میکنم مشکلی نیست.مشکل اینکه با سوییچ سیگنالی ندارم چیه؟ممنون.
با درود
این دستگاه عمر زیادی داره وهم تیونر وهم پاور ان میتواند باعث افت شدید سیگنال بشود:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام مهندس جان یک دستگاه یورستار از همان سه لامبهاست دستگاه روشن میشود ولی تصویر ندارد میخواستم اگه زحمتی نیست راهنمایی مخواستیم
با درود دوست گرامی
باید با فیش تصویر تلویزیون چک کنید تا کجا تصویر هست ایا قبل از ایسی خروجی از پردازنده تصویر میاد یا نه؟
این رسیور خرابی تصویر زیاد میزنه وباید با حوصله مسیر تصویر را از فیش خروجی برگردید بسمت ایسی وچک کنید:eek:k:

azad10

کاربر
2009-09-12
10
19
با سلام مهندس جان مشکل من اینکه زمانی که من داشتم دستگاه سرچ میزدم این جور شد قبل از این دستگاه مشکلی نداشت بی زحمتی اگه راهنمایی میکردین ممنون میشدم

با سلام ممنون میشم ایسی تصویر این دستگاه 9700 یوریستار کجاها قرار دارد با کما ل تشکر

لطفا من را راهنمایی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام مهندس جان مشکل من اینکه زمانی که من داشتم دستگاه سرچ میزدم این جور شد قبل از این دستگاه مشکلی نداشت بی زحمتی اگه راهنمایی میکردین ممنون میشدم

با سلام ممنون میشم ایسی تصویر این دستگاه 9700 یوریستار کجاها قرار دارد با کما ل تشکر

لطفا من را راهنمایی کنید

با درود
دوست گرامی متاسفانه شما تجربه تعمیر ندارید واگر هر چه به دستگاه بیشتر دست بزنید کار خراب تر میشود.
اگر دستگاه روشن میشود وبا کنترل کار میکند اما تصویری ندارداز خروجیAV
یکبار هم خروجی RF یا تک فیش را هم تست کنید اگر تصویر نداشتید
خط خروجی تصویرقطع شده وسابقه هم دارد
ایسی خروجی تصویر4053 وچند تا ترانزیستور ریز هم برای تقویت تصویر وجود دارد که ممکن است سوخته باشند:eek:k:

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام خدمت دوستان
رسيور يورستار 9000 دارم كه الان مشكلي براش پيش اومده كه نميدونم سخت افزاري يا نرم افزاري
اينكه الان بيشتر از يك ماهواره رو ساپورت نميكنه به اين صورت كه وقتي سويچر جهت هاتبرد و نيل و يا هر ماهواره ديگه سر راهش قرار بدم هيچ كدوم رو سرج نميكنه اما جداگانه و بدون سويچر كانال يابي ميكنه اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
ههههه حتما گفته ميشه كه اين هم شده ريسيور كه بخوايم جوابش رو بديم حق دارين چون اين نوع رسيور داره عتيغه ميشه هههههراستش رو بخواهي اين رسيور رو جهت گرفتن سيگنال بهتر استفاده ميكردم كه به يكي از دوستان امانت دادم كه الان ديدم اين مشكل براش پيش اومده اگه كسي اطلاعاتي در اين ضمينه داره لطفا راهنمايي كند ممنون ميشم

azad10

کاربر
2009-09-12
10
19
با سلام اساتید محترم سایت یک ریسیور مدل 9700 کوچک هست زمانی که می خواهی کانال عوض کنی قفل میکنه باید از برق بکشی تا یک یا دو کانال عوض بکنه از همکاران محترم سایت ممنو.ن میشم کمکم کنید با تشکر

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
کمک در مورد ریموت کنترل یورستار

با سلام به اساتید
من یک رسیور یورستار پلاتنیوم دارم که کنترل نداره خواستم اگه عکس از ریموت کنترل این مدل موجود میباشد یا دوستان این مدل رو دارن در سایت قرار دهند

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام به اساتیدمن یک رسیور یورستار پلاتنیوم دارم که کنترل نداره خواستم اگه عکس از ریموت کنترل این مدل موجود میباشد یا دوستان این مدل رو دارن در سایت قرار دهند
دوست عزيز آيا باز هم نياز داری

A.Z.A.R

کاربر
2010-06-15
456
1,390
15
سلام خدمت دوستان
رسيور يورستار 9000 دارم كه الان مشكلي براش پيش اومده كه نميدونم سخت افزاري يا نرم افزاري
اينكه الان بيشتر از يك ماهواره رو ساپورت نميكنه به اين صورت كه وقتي سويچر جهت هاتبرد و نيل و يا هر ماهواره ديگه سر راهش قرار بدم هيچ كدوم رو سرج نميكنه اما جداگانه و بدون سويچر كانال يابي ميكنه اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
درود.این مشکل خیلی از دوستان هست که چرا نمیشه از این رسیور با سوییچ تصویرگرفت.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون.

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
39
با سلام و درود - یک راه برای عمل کردن سوئیچ استفاده از سیم و سوئیچ خوب است چون دستگاههای قدیمی معمولا در سوئیچ کردن ضعیف عمل میکنند و راه دوم تعویض خازنهای کنار تیونر میباشد که به خاطر نوسان دار شدن ولتاژ ال ان بی نمیتواند درست فرمان به سوئیچ بدهد . اگر عیب شما خازنی باشد میتوانید با هیتر کمی خازنهای کنار تیونر و تغذیه را گرم کنید و دوباره به سوئیچ فرمان دهید و نتیجه را ببینید چی میشود و برای تست سیم نیز دستگاه را در یک متری سوئیچ قرار داده و بایک سیم یک متری دستگاه را به سوئیچ وصل میکنید . بهر حال ابتدا باید عیب مشخص شود از چه قسمتی است تا رفع شود من هم چنین عیبهایی در تعمیرات داشتم عیبها همه ظاهری عمل نکردن سوئیچ بود اما عمل نکردن سوئیچ عیب آن فرق میکرد و رفع عیبها نیز متفاوت بود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
Eurostar-EUROBOX9700F

باسلام...
رسیورEurostar-EUROBOX9700Fمشکل تصویرداره تصویری دریافت نمیشه.کدوم قسمت روچک کنم...پنل جلودرسته وروشبکه هابادکمه جلو جابجامیشه کانالها
باتشکر
درود
آقا محسن قطع تصویر در یورواستارها به 2 دسته تقسیم میشود

1-خرابی بواسطه خرابی در قطعات خروجی از پردازنده تا فیش خروجی ویدیو
که اگر از پردازنده تصویر به ایسی برسه با فیش تلویزیون می توانید چک کنید که تا کجا سالم هست ومشکل قطعه خراب باشه که پیدا کنید
2-خرابی در پاور که اگر خازن های خط12ولت و5 کهنه وخشک شده باشند تصویر خراب میشود اول این خازن ها را تعویض کنید اگر درست نشد از خروجی تصویر با فیش تصویر تلویزیون به جستجوی تصویر سالم توی مسیر باشید تا پردازنده

بالا