istar 20000

شوش

کاربر
2010-06-06
33
65
دستگاه روی بوت مانده است . لطفا کمک کنید چکار کنم ؟ نحوه اپگرید با کابل چگونه است ؟ از راهنمایی شما ممنون میشوم ؟؟

I

Istar-Korea

Guest
سلام دوست گرامي
چي شد كه اين مشكل به وجود آمد
كامل توضيح دهيد تا من شما را راهنمايي كنم .
موفق و پيروز باشيد

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي اگر اشتباه نكنم شما آمديد فلش را زديد و وقتي آپگريد تمام شد در هنگام لود كردن فلش را در اورديد و ديگر بالا نيامده و الان هم پيغام Loading بر روي پنل ظاهر شده است.درست
( خواهشا پاسخ دهيد )

I

Istar-Korea

Guest
دوست گرامي
اين لودر را دانلود كن ( با اين لودر رسيور ريست ميشود و با فلش مجدد برنامه ريزي خواهد شد ).
istar x20000 loader.rar
موفق و پيروز باشيد

lalehbaneh

کاربر
2007-10-01
4
1
کار با این بوت لودر چگونه است خواهش می کنم کاملا توضیح دهید طبق راهنمایی که همرا ه این بوت لودر به زبان انگلیسی درگزینه چها ر آمده منظور ازعبارت زیر چیست
با تشکر فراوان
.Pls input "run menu " ,you will see four selection,pls select the forth option

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست گرامي
اين لودر را دانلود كن ( با اين لودر رسيور ريست ميشود و با فلش مجدد برنامه ريزي خواهد شد ).
istar x20000 loader.rar
موفق و پيروز باشيد

با تشکر از شما . درست شد .
با درود
نماینده محترم ای استار ویا کاربرگرامی که بالودر کار کردید ونتیجه گرفتید لطفا دوستان را برای استفاده صحیح از برنامه ریست فلش را هنمایی کنید.

مخي

کاربر
2010-12-11
2
5
سلام دانگل هايتك سوپر روي w3تنظيم بود وداشت كار ميكرد يه دفعه قظع شد وديگه باز نمي كنه ميتونيد كمكم كنيد ممنون ميشم

se7en-ehsan

کاربر
2009-07-04
35
94
38
آقا جان مادرت بگو اين لودر چه جوري كار ميكنه ؟
رسيور مردم برنامه بد زدم رو loading مونده .دستم به دامنتون كمك كنيد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
لینک لودر کتر نمیکنه لطفا در سایت اپ کنید
درود دوست گرامی
در بخش تعمیرات سخت افزاری قسمت تجربیات همکاران در تعمیر رسیورها من یک تاپیک قرار دادم قبلا که برای راه اندازی 20000روی بوت مونده توضیح کامل داره مراجعه کنید

بالا