JTAG رسیور Starsat 2000hd hyper

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
رسیور ۲۰۰۰ هایپر سری جدید با آی سی 25q64csig
دستگاه فقط چراغ آبی پاور و چراغ سبز سیگنال روشنه، با لودر EromUpgrade هر کاری میکنم فایل فلش منتقل نمیشه، یعنی با رسیور خاموش وقتی میخوام فایل رو منتقل کنم برنامه گزینه Done رو میزنه ولی بعدش ارور set stb memory error میده، در ضمن جامپر کنار آی سی فلش رو به هم متصل کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.

پیوست‌ها

• 114.8 کیلوبایت بازدیدها: 88
آخرین ویرایش:

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
رسیور ۲۰۰۰ هایپر سری جدید با آی سی 25q64csig
دستگاه فقط چراغ آبی پاور و چراغ سبز سیگنال روشنه، با لودر EromUpgrade هر کاری میکنم فایل فلش منتقل نمیشه، یعنی با رسیور خاموش وقتی میخوام فایل رو منتقل کنم برنامه گزینه Done رو میزنه ولی بعدش ارور set stb memory error میده، در ضمن جامپر کنار آی سی فلش رو به هم متصل کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.

درود :
در رسیور های استارست با این روشها خیلی کم و بندرت جوابگو هستن
(
پیشنهاد میکنم با پرگریمر رسیور رو فلش کنید)
((البته اگر چراغ سبز در حالی که سیم lnb وصل نباشه و چراغ سبز که شاخص سیگناله lnbهست روشن بشه رسیور مشکل سخت افزاری داره مانند خود پردازنده...))

آخرین ویرایش:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719

درود :
در رسیور های استارست با این روشها خیلی کم و بندرت جوابگو هستن
(
پیشنهاد میکنم با پرگریمر رسیور رو فلش کنید)
((البته چراغ سبز که در حالتی که سیم lnb وصل نباشه و رسیور روشن بشه مشکل سخت افزاری داره مانند خود پردازنده))

خب درسته استاد گرامی ولی ما همیشه دوست داریم راه های دیگه رو هم امتحان کنیم کوکا،
اگه کسی تا بحال به همچین مشکلی برخورده و تونسته راهی براش پیدا کنه ممنون میشم راهنمایی کنه.
شاید سخت افزار مشکل داشته باشه ولی مشکل نرم افزاری هم میشه چون تو سری ace هم با توجه به آموزشی که تو همین تالار هست مشکل بوسیله jtag حل شده.

آخرین ویرایش:

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام دوستان
آی سی فلش رو پروگرام کردم ولی بازم فقط چراغ پاور و سیگنال روشنه، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,544
سلام دوستان
آی سی فلش رو پروگرام کردم ولی بازم فقط چراغ پاور و سیگنال روشنه، کسی میتونه راهنمایی کنه؟

درود :
حرارت cpu رو چک کردید عادی هست یا خیر ؟

morady

کاربر افتخاری
2006-10-16
168
221
سلام به دوستان
خواهشن کسی هست لطفآکن دراین مورد راهنمایی کن بنده همین مشکل را دارم بعدازریختن فایل بوت دستگاه روی چراغ آبی وسبزمونده
عملیات جیتک را که انجام میدم eroor com وشناسایی نمیکن
لطفآدوستان راهنمایی کنند
starsat 2000 hd ace

بالا