Sky star S2 مخصوص دانلود آفلاین روی فرکانسهای S2 با اسکای نت مستقل

irantejaratco

کاربر
2009-02-17
12
44
39
dd.gif

[FONT=times new roman, times, serif]Skystar S2 PCI DVB-S/DVB-S2[/FONT]

فروش این کارت توسط گروه بازرگانی ایران تجارت آغاز شــد - دوستانی هم که قصد همکاری در فروش در شهر خود را دارند اعلام امادگی نمایند. با تراشه قدرتمند B2C2 آلمانی اصل

[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]این رسیور کارت در حال حاضر بهترین کارت S2 در بین تمامی شرکتهای تولید کننده میباشد. و محبوبیت خاصی بین کاربران روسی / ترک / منطقه خلیج فارس و مخصوصاً ایران دارد و توصیه میشود فقط این نوع کارت را خریداری کنید ، زیرا راندمان کاری بسیار بالایی دارد و یک Network Controller واقعی با مک آدرس فیزیکی است که امکان دسترسی به اینترنت آنلاین و آفلاین را مهیا میکند.[/FONT]
4103-3733.1.jpg

1mngx5oxwq2z8hb00pkt.gif

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Attention [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Attention [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]Attention[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تــوجه [/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تــوجه[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تــوجه[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]با توجه به قرار داد انحصاری ایران تجارت با شرکت های تولید کننده از خرید کالای های مشابه از سایر فروشندگان غیر مجاز خودداری نمایید.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]( با ضمانت 6 ماهه ایــران تجارت)[/FONT]
multicolorLine1.gif

یک کارت مخصوص دانلود آفلاین روی فرکانسهای S2

در تصویر زیر عکس برنامه Skynet را برای شما گذاشته ایم

دانلود انجام شده روی ماهواره Eutelsat W6 انجام شده
روی سرویس های KMplus آلمان

فرکانس 11345

سیمبل ریت 28782
قطبیت Horizontal
Skynet%20S2%20PCI.JPG

دیسی کارت فوق العاده میباشد و در 24 ساعت صفر میباشد و کارت نیز گرم نمیکند. فرکانس داده شده یک فرکانس S2 میباشد. جالب است بدانید حتی پوشه Incomplete نیز ایجاد نمیگردد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

irantejaratco

کاربر
2009-02-17
12
44
39
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دانلود آفلاین بی نظیر توسط Skynet مستقل روی فرکانس S2 از کاربران شرکت اینترنتی ماهوره ایی اسکای اوجیک واقع در Sky Park شهر تورین ایتالیا - این سرویس دهنده بزرگ اروپایی بروی 14 ماهواره در حال برادکست Data به تمامی سرویس گیرندگان در سراسر جهان میباشد.[/FONT]

Skylogic.gif

توسط کارت جدید Skystar S2 PCI میتوانید از جدیدترین تکنولوژی دانلود آفلاین از کاربران اروپایی دانلود آفلاین داشته باشید.

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در ادامه برنامه Skynet جدید تنظیم شده روی فرکانس S2 روی ماهواره Eutelsat W6 که یکی از Carrer های 14 گانه شرکت Skylogic بروی این ماهواره میباشد را برای شما خریداران کارت Skystar S2 PCI آماده کرده ایم. از مزایای این کارت قدرتمند نداشتن DC در دانلود آفلاین روی فرکانسهای S2 ارسالی بصورت Multicast میباشد. قابل توجه اینکه تمامی کاربران این اسکای نت تماماً از کاربران اروپایی میباشند و سرعت فوق العاده بالایی در دانلود دارند. در واقع شما ار کاربران سرویسهای اینترنتی شرکت Skylogic (یک سرویس دهنده ایتالیایی) دانلود انجام میدهید. این کارت بهمراه اسکای نت ارائه شده بقدری عالی کار میکند که حتی پوشه Incomplete نیز برای شما ایجاد نمیکند.[/FONT]

توجه داشته باشید این Skynet فقط مخصوص کارتهای Skystar S2 میباشد. و تنظیم شده است.​

روی عکس دیسکت چرخان کلیک کنید به حجم 692 کیلوبایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
دوست عزیز پست شما ویرایش شد
قرار دادن لینک و تبلیغ از سایتتان در فروم irantk خلاف قوانین است. در صورت تمایل به فروش و تبلیغ وسائل خود قبل از هر اقدامی باید با مدیر کل هماهنگ نمایید در صورت صلاحدید ایشان مانعی ندارد در غیر اینصورت پست شما حذف خواهد شد
با تشکر

Sobhan-Tele

کاربر VIP
2007-04-14
29
208
درود بر شما:
اول اینکه ببخشید یک کاربر ساده از کجا می تواند فرق کارت آلمانی با کره ای را بفهمد و دوم اینکه ایا چشمی کارتهای آلمانی شما یو اس بی است؟؟؟؟

irantejaratco

کاربر
2009-02-17
12
44
39
درود بر شما:
اول اینکه ببخشید یک کاربر ساده از کجا می تواند فرق کارت آلمانی با کره ای را بفهمد و دوم اینکه ایا چشمی کارتهای آلمانی شما یو اس بی است؟؟؟؟

به راحتی شما میتوانید با مراجعه به سایت سازنده محصولات مشخصات محصول راببیندید .

athlon64

کاربر
2008-03-28
1
0
این همه سایت آپلود .... شما هم سایت انتخاب کردید برای این فایل ؟
همیشه سایت دآن است و در حال تعمیر

vahid_ranjbar2007

کاربر
2009-09-30
3
2
35
سلام به دوستان عزیز و زحمت کش میخواستم بدونم skystar s2 قیمتش چقدر هست و بعد مزایای دانلود آفلاین روی فرکانس اس 2 چیه به طور مثال کیفیت سیگنالی بهتری داره یا دیسی کمتری داره یا کاربرای که روی اون دانلود دارن صرعتشون بیشتره برای دانلود آفلاین
و اگر کسی بخواد از شما نمایندگی بگیره برای شهر خودشون چطوری باید بگیره

alireza3583

مدیر بازنشسته
2006-12-02
458
1,679
38
با سلام
دوست عزیز سایت که دادی برای دانلود خرابه لطفا راهنمائی کنید

vahid_ranjbar2007

کاربر
2009-09-30
3
2
35
سلام چرا کسی اینجا کمک نمی کنه

سلام به دوستان عزیز و زحمت کش میخواستم بدونم skystar s2 قیمتش چقدر هست و بعد مزایای دانلود آفلاین روی فرکانس اس 2 چیه به طور مثال کیفیت سیگنالی بهتری داره یا دیسی کمتری داره یا کاربرای که روی اون دانلود دارن صرعتشون بیشتره برای دانلود آفلاین
و اگر کسی بخواد از شما نمایندگی بگیره برای شهر خودشون چطوری باید بگیره

vahid_ranjbar2007

کاربر
2009-09-30
3
2
35
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]افتخار با skystar 2.8[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]بنده موفق شدم با اسکای استار ۲.۸ [/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]۱۰ ساعت بدون دیسی و هر روز دانلود آفلاین داشته باشم دوستان و صاحب نظران می دونند که هیچ کارتی وجود نداره که در دانلود آفلاین دی سی ندازه ولی من موفق شدم به یک سری تجربیات خودم و دوستان که در مراحل کار با اسکای استار ۲.۸ بدست آوردم ۱۰ ساعت هر روز بدون دی سی دانلود آفلاین داشته باشم و حتی حاظرم زمان بیشتر از ۱۰ ساعت رو هم بدون دیسکانکتی و دریافت ۱۰۰ ٪ از فایل ها رو رو تظمین کنم[/FONT]

آخرین ویرایش توسط مدیر:

x11416

کاربر
2009-04-14
4
0
بهترین کارت dvb در دنیا همین کارت است من از وقتی که خریدم ( البته از یک نفر معتبر ) خداوکیلی حتی یک بار هم dc نداشتم موقع خرید مطمعن باشید که فروشنتون قابل اعتماد و جنس تقلبی بهتون نفروشند

x11416

کاربر
2009-04-14
4
0
من از سایت زیر خریدم و کارت من هم sky star s2 اصل بوده و تا به حال DC نداشتم

sina_019

کاربر
2009-09-10
3
7
من 48 ساعت یه سر و بیشتر دانلود داشتم بدون دی سی ،به غیر اینکه خود ماهواره قطع میشده 10 ساعت که چیزی نیست.کارتم sky star2.6D

didikh2006

کاربر
2008-07-04
1
0
سلام
این لینکی که برا اسکاینت sky star s2 گذاشتید خرابه
من 1 کارت sky star s2 گرفتم ولی نه prog dvb که بتونه اونو ساپورت کنه پیدا کردم و نه اسکای نتی که اسریم ریدر کارت منو برا w6 داشته باشه
همه سایت ها رو گشتم ولی پیدا نکردم
خواهش می کنم اگر prog dvb همراه با کرک و sky net همراه با stream reader برای کارت sky star s2 دارید تو 1 سایت خوب up کنید مثل سایت 4shared.com خیلی ممنون
به خدا انقد این سایت اون سایت گشتن اعصابم خورد شد
برنامه های sky star s2 خیلی کم یابه
خواهش می کنم کمک کنید

d-z

کاربر
2008-03-18
10
12
[font=arial, helvetica, sans-serif]دانلود آفلاین بی نظیر توسط skynet مستقل روی فرکانس s2 از کاربران شرکت اینترنتی ماهوره ایی اسکای اوجیک واقع در sky park شهر تورین ایتالیا - این سرویس دهنده بزرگ اروپایی بروی 14 ماهواره در حال برادکست data به تمامی سرویس گیرندگان در سراسر جهان میباشد.[/font]

skylogic.gif

توسط کارت جدید skystar s2 pci میتوانید از جدیدترین تکنولوژی دانلود آفلاین از کاربران اروپایی دانلود آفلاین داشته باشید.

[font=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]در ادامه برنامه skynet جدید تنظیم شده روی فرکانس s2 روی ماهواره eutelsat w6 که یکی از carrer های 14 گانه شرکت skylogic بروی این ماهواره میباشد را برای شما خریداران کارت skystar s2 pci آماده کرده ایم. از مزایای این کارت قدرتمند نداشتن dc در دانلود آفلاین روی فرکانسهای s2 ارسالی بصورت multicast میباشد. قابل توجه اینکه تمامی کاربران این اسکای نت تماماً از کاربران اروپایی میباشند و سرعت فوق العاده بالایی در دانلود دارند. در واقع شما ار کاربران سرویسهای اینترنتی شرکت skylogic (یک سرویس دهنده ایتالیایی) دانلود انجام میدهید. این کارت بهمراه اسکای نت ارائه شده بقدری عالی کار میکند که حتی پوشه incomplete نیز برای شما ایجاد نمیکند.[/font]

توجه داشته باشید این skynet فقط مخصوص کارتهای skystar s2 میباشد. و تنظیم شده است.​

روی عکس دیسکت چرخان کلیک کنید به حجم 692 کیلوبایت

لطفا این فایل را جای دیگه ا÷لود کنید
با تشکر.

بالا