Sr-x95-97usb-titinum > مقالات آموزشي

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان
SR-X97USB-TITINUM > این رسیور در تهران هم موجود و تست شد
منوها سیستم دانگل کلیدهای مخفی و .....
غیر از خروجی اچ دی
هیچ فرقی با x97 معمولی نمیکنه

دستگاه دارای خروجی اچ دی و کابل اچ دی میباشد
ولی سیستم کانال مثل 97 معمولی قابلیت اچ دی ندارد
این دستگاه برای رقابت با دستگاهای که کابل اچ دی دارد ولی قابلیت اچ دی ندارد تولید شده
قیمت حدود 15% از 97 معمولی گرانتر میباشد
روی دستگاه ساخت کره نوشته شده
تاریخ 2/3/89
ضمنن من فروشنده نیستم

تعجت که این دستگاه به این سرعت وارد تهران شده ولی پس از 6 ماه از 1000HD خبری نیست!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hmd-sat

Banned
2006-10-30
15
27
1000 اچ دی داشتم اونم متاسفانه با هر پچی یه نوع مشکل داشت 97 جدید هم سیگنال ضعیف تر جابه جایی کانال مشکل دارد با سوییچ کمی مشکل دارد تا پچ جدید چی بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mehrdad s

کاربر
2010-03-31
3
12
متاسفانه من هم نتونستم با کابل HD تصویر بگیرم! درحال حاضر بر روی Hiotbird کدوم کانالها بصورت فری و با کیفیت HD فعال میباشند ؟؟

farshad111000

کاربر
2007-01-21
33
34
ايا كسي تونسته با كابل اچ دي ام اي تصوير بگيره لطفا راهنمايي كنيد
من بوسیله کابل hd تصویر گرفتم . کار خاصی نکردم فقط کابل رو وصل کردم . ممکنه رسیور شما مشکل داشته باشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
متاسفانه من هم نتونستم با کابل HD تصویر بگیرم! درحال حاضر بر روی Hiotbird کدوم کانالها بصورت فری و با کیفیت HD فعال میباشند ؟؟

شرکت استارست هنوز یه مدل hd خوب و به در بخور تولید نکرده حتی مدل 1000

من بوسیله کابل hd تصویر گرفتم . کار خاصی نکردم فقط کابل رو وصل کردم . ممکنه رسیور شما مشکل داشته باشه

سلام من یک رسیور x97 hd خریدم که usb مشکل داره وقتی فلش رو وصل می کنم هنگ می کنه لطفا راهنمایی کنید.
با درود
مثل اينكه كاربران به نوشته ها هيچ توجهي ندارند!
بغير از1000HD
استارست هيچ دستگاه رسيوري كه كانالHD باز كند نساخته وندارد
اين دستگاه ها فقط خروجي معمولي كانالهاي عادي را از خروجي يك كارت دروني خودشان با ورودي HD تلويزيون سازگار ميكنند
باز بپرسيد كدام كانال مجاني HD پخش ميكنه!
دستگاهي كه اكبند با فلش هنگ كنه دوست گرامي اگر با فلش ديگه همان ايراد داشت به فروشنده پس بدهيد چون فعلا لودري دركار نيست واپگريد نميشود:eek:k:

bm90

کاربر
2006-10-16
89
158
با سلام یک استارست ایکس 97 تیتانیوم دارم اونو به تلویزیون ال سی دی سامسونگ وصل کردم ولی دکمه اچ دی را که میزنم روی اچ دی نمیره لطفا راهنمایی کنید

vafadar1

کاربر
2007-05-16
18
40
با درود یکدستگاه 97 تیتانیوم اچ دی بدست من رسید که جلو پنل آن ارور eaa میومد و هر نرم افزاری با لودر بهش زدم درست نشد و بالاخره آیسی فلش آنرا پروگرامر کردم و عیبش رفع شد . این نکته جهت اطلاع دوستان ارایه شد. موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا