سلام دوستان.
منم همین مشکلو با 1000 لیزر دارم. فلشو پروگرام کردم این پیغام اومد.نرم افزارشو از قدیم به جدید یکی یکی آپدیت کردم ولی این ارور پاک نشد.
یو اس بی وای فای بهش وصل کردم منو رو که میزنم 1 صفحه جدید میاد که بالاش نوشته ip setting(cable) ولی وسط صفحه پیام میده no network interface
?????? رفع مشکل اخطار Wrong در رسیورهای مدیا استار (تمامی مدلها)
با درود
?????? در بعضی موارد مثل تزریق نرم افزار اشتباه و یا بروزرسانی ناقص ، نرم افزار رسیور دچار مشکل شود. در این حالت عملا دسترسی به منوی رسیور مسدود شده و پیامیهایی به صورت زیر در صحفه نمایش نمایان میشود:
?????? SW is wrong،please download again! 2
?????? SW is wrong،please download again! 6
?????? SW is wrong،please download again! 22
?????? SW is wrong،please download again! 24
?????? SW is wrong،please download again! 34
?????? جدای از معنی هر کدام از این اخطار ها ( که خود بحثی جداست) ، با دستور العمل زیر میتوانید مشکل را رفع کنید :
?????? ابتدا آخرین نرم افزار ارائه شده به تاریخ 1394-11-14 را از انجمن پشتیبانی مدیا استار دانلود کنید.
?????? فایل را از حالت فشرده خارج نموده و اسم فایل را به Rom تغییر هید. و فایل را در صحفه اصلی (روت) یک USB کپی کنید. و آنرا به رسیور متصل کنید. (بهتر است USB خالی باشد و فایل نهایی Rom.bin خواهد بود)
?????? کلید Power دستگاه را نگاه دارید و همزمان دستگاه را به برق متصل کنید و یا از کلید پشت روشن کنید.
?????? همچنان کلید Power را فشار دهید منتظر باشید تا نرم افزار توسط دستگاه شناسی شود . کلید Power را رها کنید و منتظر باشید تا مراحل بروزرسانی و انتقال نرم افزار انجام شود.
?????? روش دوم برای انتقال نرم افزار:
?????? به روش بالا نرم افزار را در USB قرار دهید و به دستگاه متصل نمایید
?????? دستگاه را به برق متص کنید و اینبار به صورت مداوم و سریع ، از روی ریموت کنترل کلید USB را بزنید تا وارد منوی USB شوید و از همانجا نرم افزار را به دستگاه تزریق کنید.
?????? توجه داشته باشید که اگر فایل مورد نظر به روش بالا منتقل نشد ، از طریق کابل و لودر نرم افزار را به دستگاه منتقل کنید.
?????? ممکن است بعد از انتقال نرم افزار همچنان پیام Wrong ظاهر شود . توجه نکنید و مراحل زیر را ادامه دهید:
?????? بعد از اینکه نرم افزار منتقل شد و دستگاه بالا آمد. رسیور را از طریق LAN یا WiFi به اینترنت متصل نمایید. برای اتصال دستگاه به اینترنت به روش زیر عمل کنید:
?????? در دستگاه هایی که LAN دارد از طریق پورت لَن دستگاه را به اینترنت متصل کنید.
?????? در دستگاههایی که لَن ندارد و از طریق وایفا به اینترنت وصل میشود ، با زدن کلید menu وارد منوی WiFi خواهید شد و میتوانید دستگاه را از طریق وایفای به اینترنت متصل کنید.
?????? بعد از اینکه دستگاه به اینترنت وصل شد به سرعت و چندین بار از روی ریموت کنترل کلید سبز رنگ را فشتر دهید تا دستگاه به سرور آنلاین متصل شود.
?????? دقت کنید که دستگاه IP بگیرد و به اینترنت متصل شده باشد. سپس چند دقیقه منتظر بمانید تا از طریق اتصال به سرور آنلاین ، سایر اخطار ها هم رفع گردد. تمام !
?????? بدون شک با انجام درست مراحل فوق ، دستگاه رفع مشکل خواهد شد
.