sw is wrong please download again 2 در رسیور مدیا استار 1000 فراری

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام خدمت دوستان
یک رسیور مدیا با مشخصات فوق روشن نمیشد که با فلش کردن ایسی فلش الان روشن میشه و روی پیغام ON روی پنل میمونه و در روی صفحه مانیتور تلویزیون هم پیغام
[h=2] sw is wrong please download again 2 میده و هر دکمه ای از کنترل میزنم همین پیام رو مانیتور تلویزیون هست و فلش وای فای هم زدم که با اینترنت بتونم درستش کنم اما نمیشه داخل منو برنامه بشم تا کانکت شم لطفا راهنمایی کنید ممنونم
[/h]

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,546
با سلام خدمت دوستان
یک رسیور مدیا با مشخصات فوق روشن نمیشد که با فلش کردن ایسی فلش الان روشن میشه و روی پیغام ON روی پنل میمونه و در روی صفحه مانیتور تلویزیون هم پیغام
sw is wrong please download again 2 میده و هر دکمه ای از کنترل میزنم همین پیام رو مانیتور تلویزیون هست و فلش وای فای هم زدم که با اینترنت بتونم درستش کنم اما نمیشه داخل منو برنامه بشم تا کانکت شم لطفا راهنمایی کنید ممنونم

درود :

اشکال رسیور شما نرمافزاری هست لذا با یک دامپ فلش پایینترین ورژن مشکل رسیور رو حل کنید بعد یکی پس از دیگری ورژن نرمافزارها را بالا ببرید تا اشکال رفع گردد

آخرین ویرایش:

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
با سلام خدمت شما استاد عزیز
من فایل اورجینال این مدل رو ندارم اگر شما دارید لطفا زحمت اپ ان را بکشید در بخش مربوطه هم فایل برای این مدل نبود ممنونم

درود
شما یک نرمافزار بزنید اگر پیغام باز امد انوقت با وایفا مشکل حل میشود

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
اخرین نرم افزار رو بزنید مشکل حل میشه

اگه قبول نکرد و خطا داد اول فایل sw1 این مدل رو دانلود کنید و منتقل کنید بعد اخرین ورژن رو

با سلام خدمت شما استاد عزیز
لطفا این نرم افزار sw1 رو ادرس بدید تا دانلود کنم من نتونستم پیدا کنم با تشکر

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
سلام مدیا1000 فراری نرم افزار قبول نمیکرد و بعضی از فرکانسها رو نمیداد که همیشه با فلش حل میشد ولی این یکی رو که فلش کردم دیگه بالا نمیاد و پیغام sw danlod میده برانه قبول میکنه بازم بالا نمیاد با وایفای هم کانکت میشه بازم درست نمیشه انواع فایلهای فلش و برنامه تست شده اساتید راهنمایی کنند

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
جواب نداد انجام دادم یه دستگاه دیگه اومد لنگه خودش فلششو جابجا کردم درست شد و لی اون یکی پیغام دانلود میده

درود :

حالا با یک فایل قدیمی بروز رسانی کنید اگر نتیجه نداد با آخرین ورژن بروز رسانی کنید

باز اگر هم نتیجه نداد با وای فای کانکت شوید و بروز کنید ارور sw برطرف میشه

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
درود : حالا با یک فایل قدیمی بروز رسانی کنید اگر نتیجه نداد با آخرین ورژن بروز رسانی کنید باز اگر هم نتیجه نداد با وای فای کانکت شوید و بروز کنید ارور sw برطرف میشه
قبلا با کانکت به اینترنت بالا اوردم این یکی نمیدونم چرا بالا نمیاد کار خاصی باید انجام بدم؟ یکی میگفت برنامه دو مرحله ای باید بزنی sw1 وsw2 شما داری این برنامه رو

آخرین ویرایش:
2007-06-19
1,872
19,347
قبلا با کانکت به اینترنت بالا اوردم این یکی نمیدونم چرا بالا نمیاد کار خاصی باید انجام بدم؟ یکی میگفت برنامه دو مرحله ای باید بزنی sw1 وsw2 شما داری این برنامه رو

درود بر شما

اگر با آی سی دستگاه مشابه درست شده ، باید یک آی سی خام از همون شماره تهیه کنید و بعد قسمت otp آی سی سالم رو کپی کنید و روی آی سی خام رایت کنید و بعد آی سی رو پروگرام کنید تا دسگاه راه اندازی بشه ...

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
سلام دوستان.
منم همین مشکلو با 1000 لیزر دارم. فلشو پروگرام کردم این پیغام اومد.نرم افزارشو از قدیم به جدید یکی یکی آپدیت کردم ولی این ارور پاک نشد.
یو اس بی وای فای بهش وصل کردم منو رو که میزنم 1 صفحه جدید میاد که بالاش نوشته ip setting(cable) ولی وسط صفحه پیام میده no network interface

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
سلام دوستان.
منم همین مشکلو با 1000 لیزر دارم. فلشو پروگرام کردم این پیغام اومد.نرم افزارشو از قدیم به جدید یکی یکی آپدیت کردم ولی این ارور پاک نشد.
یو اس بی وای فای بهش وصل کردم منو رو که میزنم 1 صفحه جدید میاد که بالاش نوشته ip setting(cable) ولی وسط صفحه پیام میده no network interface

?????? رفع مشکل اخطار Wrong در رسیور‌های مدیا استار (تمامی مدل‌ها)

با درود

?????? در بعضی موارد مثل تزریق نرم افزار اشتباه و یا بروزرسانی ناقص ، نرم افزار رسیور دچار مشکل شود. در این حالت عملا دسترسی به منو‌ی رسیور مسدود شده و پیامی‌هایی به صورت زیر در صحفه نمایش نمایان میشود:

?????? SW is wrong،please download again! 2

?????? SW is wrong،please download again! 6

?????? SW is wrong،please download again! 22

?????? SW is wrong،please download again! 24

?????? SW is wrong،please download again! 34

?????? جدای از معنی هر کدام از این اخطار ها ( که خود بحثی جداست) ، با دستور العمل زیر میتوانید مشکل را رفع کنید :

?????? ابتدا آخرین نرم افزار ارائه شده به تاریخ 1394-11-14 را از انجمن پشتیبانی مدیا استار دانلود کنید.

?????? فایل را از حالت فشرده خارج نموده و اسم فایل را به Rom تغییر هید. و فایل را در صحفه اصلی (روت) یک USB کپی کنید. و آنرا به رسیور متصل کنید. (بهتر است USB خالی باشد و فایل نهایی Rom.bin خواهد بود)

?????? کلید Power دستگاه را نگاه‌ دارید و همزمان دستگاه را به برق متصل کنید و یا از کلید پشت روشن کنید.

?????? همچنان کلید Power را فشار دهید منتظر باشید تا نرم افزار توسط دستگاه شناسی شود . کلید Power را رها کنید و منتظر باشید تا مراحل بروزرسانی و انتقال نرم افزار انجام شود.

?????? روش دوم برای انتقال نرم افزار:

?????? به روش بالا نرم افزار را در USB قرار دهید و به دستگاه متصل نمایید

?????? دستگاه را به برق متص کنید و اینبار به صورت مداوم و سریع ، از روی ریموت کنترل کلید USB را بزنید تا وارد منوی USB شوید و از همانجا نرم افزار را به دستگاه تزریق کنید.

?????? توجه داشته باشید که اگر فایل مورد نظر به روش بالا منتقل نشد ، از طریق کابل و لودر نرم افزار را به دستگاه منتقل کنید.

?????? ممکن است بعد از انتقال نرم افزار همچنان پیام Wrong ظاهر شود . توجه نکنید و مراحل زیر را ادامه دهید:

?????? بعد از اینکه نرم افزار منتقل شد و دستگاه بالا آمد. رسیور را از طریق LAN یا WiFi به اینترنت متصل نمایید. برای اتصال دستگاه به اینترنت به روش زیر عمل کنید:

?????? در دستگاه هایی که LAN دارد از طریق پورت لَن دستگاه را به اینترنت متصل کنید.

?????? در دستگاه‌هایی که لَن ندارد و از طریق وایفا به اینترنت وصل میشود ، با زدن کلید menu وارد منوی WiFi خواهید شد و‌ میتوانید دستگاه را از طریق وایفای به اینترنت متصل کنید.

?????? بعد از اینکه دستگاه به اینترنت وصل شد به سرعت و چندین بار از روی ریموت کنترل کلید سبز رنگ را فشتر دهید تا دستگاه به سرور آنلاین متصل شود.

?????? دقت کنید که دستگاه IP بگیرد و به اینترنت متصل شده باشد. سپس چند دقیقه منتظر بمانید تا از طریق اتصال به سرور آنلاین ، سایر اخطار ها هم رفع گردد.‌ تمام !

?????? بدون شک با انجام درست مراحل فوق ، دستگاه رفع مشکل خواهد شد

.

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
فقط مشکل اینه که به اینترنت وصل نمیشه.با 20تا یو اس بی وای فای تست کردم مدلای قدیمی و جدید با هیچکدوم وصل نمیشه

من با همین روش اکثر این مدیا ها که مشکل پیدا میکنن را درست میکنم ...حالا اگر به اینترنت وصل نمیشه با روش usbتست کنید

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
من با همین روش اکثر این مدیا ها که مشکل پیدا میکنن را درست میکنم ...حالا اگر به اینترنت وصل نمیشه با روش usbتست کنید
با ی فایل دیگه فلشو پروگرام کردم بعد آخرین برنامه رو با یو اس بی انتقال دادم الان به اینترنت وضل میشه آی پی هم میگیره ولی هرچی کلید سبز کنترلو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

حافظ محمد

2010-08-15
1,678
5,546
با ی فایل دیگه فلشو پروگرام کردم بعد آخرین برنامه رو با یو اس بی انتقال دادم الان به اینترنت وضل میشه آی پی هم میگیره ولی هرچی کلید سبز کنترلو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته.

درود بر شما :

مشکل نرم افزاری است با آخرین آپدیت رسیور بروز رسانی کنید اگر این نرم افزار نرم افزار آخری بود که استفاده کردید باید صبر کنید

نرم افزار جدید ارائه شود که حتماً بزودی هم خواهد بود تیم شرکت ارائه خواهد کرد.

ویا باز فلش بزنید با نرم افزار قدیمی تر بروز رسانی کنید انتقال نرم اقزار به این شکل ممکن هست .

بالا