X95 Usb همه چيز اوكي صدا دارد ولي تصوير خروجي ندارد!..........

MASTAM

کاربر
2010-01-15
5
20
37
سلام خدمت دوستان
رسيور استارست x95 فقط تصوير خروجي ندارد از رابط اسكارت هم هيچ خروجي ندارم كانل عوض ميكنه صدا هم هست. اگه خدا قبول كنه تعميركار هستم حتي از جاهاي ديگه مين بورد هم تصوير نتونستم پيدا كنم لطفي كنيد كمك بفرماييد مرسي

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
سلام خدمت دوستان
رسيور استارست x95 فقط تصوير خروجي ندارد از رابط اسكارت هم هيچ خروجي ندارم كانل عوض ميكنه صدا هم هست. اگه خدا قبول كنه تعميركار هستم حتي از جاهاي ديگه مين بورد هم تصوير نتونستم پيدا كنم لطفي كنيد كمك بفرماييد مرسي

دوست عزیز ایسی به شماره 4053m رو عوض کنید رسیور درست میشه نداشتن تصویر اکثرا مربوط به این ایسی میشود

MASTAM

کاربر
2010-01-15
5
20
37
دوست عزيز ميتوانید قبل از تعويض آی سی تصوير خروجی تصوير سی پی یو را چک کنييد

دوست عزيز سلام
منظور از خروجي تصوير سي پي يو چيه؟ ميشه بيشتر توضيح بديد؟ در ضمن آپگريد هم كردم فرقي نكرد.........مرسي از شما

MASTAM

کاربر
2010-01-15
5
20
37
دوست عزیز ایسی به شماره 4053m رو عوض کنید رسیور درست میشه نداشتن تصویر اکثرا مربوط به این ایسی میشود

سلام و تشكر از شما
البته رد خروجي تصوير رو كه دنبال كردم روي ترانزيستور هاي smd ميره ولي مثل 550 نيست انگار. اخه تو رسيور 550 بدون تعويض ترانزيستور هم ميشه خروجي تصوير رو از قبل از ترانزيستورها گرفت . اين آي سي كه ميفرماييد 8 پايه بايد باشه درسته؟

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650

سلام و تشكر از شما
البته رد خروجي تصوير رو كه دنبال كردم روي ترانزيستور هاي smd ميره ولي مثل 550 نيست انگار. اخه تو رسيور 550 بدون تعويض ترانزيستور هم ميشه خروجي تصوير رو از قبل از ترانزيستورها گرفت . اين آي سي كه ميفرماييد 8 پايه بايد باشه درسته؟

بله دوست عزیز یه ایسی 8 پایه هست بنده امروز یه مورد مثل شما داشتم با تعویض این ایسی تصویر درست شد شما این ایسی رو تعویض کنید درست میشه البته اگه مشکل از سی پی یو نباشه ولی در مرحله اول ایسی رو تعویض کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بله دوست عزیز یه ایسی 8 پایه هست بنده امروز یه مورد مثل شما داشتم با تعویض این ایسی تصویر درست شد شما این ایسی رو تعویض کنید درست میشه البته اگه مشکل از سی پی یو نباشه ولی در مرحله اول ایسی رو تعویض کنید

درود
ایسی 4053 مربوط به خروجی تصویر بعد از پردازنده هست که 8پایه بیشتر دارد
ترانزیستورهای بعد از 4053تا خروجی فیش تصویر هم چک کنید سابقه خرابی دارند

MASTAM

کاربر
2010-01-15
5
20
37
سلام دوستان

ايسي تصوير رو هم تعويض كردم نشد فقط نزديكيهاي سي پي يو يه تصوير خيلي مات كج و كوله پيدا كردم .به نظر شما اين ايسي تصوير 4053 خودش تصوير ميسازد يا فقط كارش تنظيم كنتراست و ...است؟ و خروجي تصوير سي پي يو بايد كيفيتش تقريبا" خوب باشه ديگه ؟ درواقع ميخوام نتيجه بگيرم كه cpu خراب هست يا نه ؟ مرسي

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام دوستان

ايسي تصوير رو هم تعويض كردم نشد فقط نزديكيهاي سي پي يو يه تصوير خيلي مات كج و كوله پيدا كردم .به نظر شما اين ايسي تصوير 4053 خودش تصوير ميسازد يا فقط كارش تنظيم كنتراست و ...است؟ و خروجي تصوير سي پي يو بايد كيفيتش تقريبا" خوب باشه ديگه ؟ درواقع ميخوام نتيجه بگيرم كه cpu خراب هست يا نه ؟ مرسي
سلام
ترانزیستورهای خروجی خراب است تعویض نمایید مشگل حل میشود
موفق باشید

abbas.sat

کاربر
2009-10-08
1
1
17
سلام من ریسیور استارست دارمکه تصویرو صدا ندارد ایسی تصویر هشت پایه راهم تعویض کردم درست نشد x95

سلام خدمت دوستان

:a3IRSAT1:

بالا