اخبار و تازه های دنیای کامپیوتر آرشيو


asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
راه اندازی سایت "اعلام قیمت

36.gif
همزمان با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه*ها و در راستای اجرای طرح*های نظارتی و صیانت از حقوق مصرف*کنندگان، سازمان حمایت سایت "اعلام قیمت " را به آدرس www.124.ir راه*اندازی کرد.

همزمان با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه*ها و به منظور نظارت بر عرضه صحیح کالا و خدمات در بازار، جلوگیری از هرگونه اخلال در تثبیت قیمتها و ایجاد ثبات قیمتها و ممانعت از برخی سوءاستفاده*های احتمالی توسط افراد سودجو و فرصت*طلب ، سایت " اعلام قیمت " با هدف اطلاع*رسانی دقیق و لحظه*ای قیمتها به هموطنان در خصوص کالاها و خدمات در کشور ، راه*اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد.
این گزارش حاکیست؛سایت طراحی شده یک پایگاه خبری و اطلاع*رسانی بروز قیمت تمامی کالاها و خدمات در سراسر کشور است که قادر است قیمت کالاها در استانهای سراسر کشور را به تفکیک به عزیزان هموطن اطلاع*رسانی کند.
این گزارش اضافه می*کند: طبق برنامه*ریزیهای صورت گرفته از این پس همه واحدهای تولیدی ، کالایی و مراکز ارائه کننده خدمات و همچنین توزیع کنندگان در سراسر کشور ضمن رعایت ضوابط قیمت*گذاری، ملزم هستند آخرین قیمت*های کالاها و خدمات مرتبط در سطح بازار را جهت درج در سایت مذکور به این سازمان اعلام کنند.
عدم اعلام قیمت*ها در سایت مذکور توسط واحدهای مذکور به عنوان عدم درج قیمت قابل پیگیری است.
اطلاع از قیمت* نان از طریق پیامک
تهران - شرکت بازرگانی دولتی ایران، شماره پیامک 30001518 را برای اطلاع از قیمت جدید نان در اقصی نقاط کشور اعلام کرد.
مردم استانهای مختلف کشور می توانند برای اطلاع از قیمت نان کد مخابراتی شهر مورد نظر را به شماره پیامک 30001518 ارسال کنند تا از قیمت آن مطلع شوند.
براساس اعلام شرکت بازرگانی دولتی ایران، مردم همچنین برای شکایت از گرانفروشی نان می توانند با شماره تلفن 124 تماس بگیرند.
 

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سونی، توشیبا را می خرد

شرکت الکترونیکی توشیبا برای فروش یکی از کارخانه های ساخت نیمه هادی خود با سونی وارد مذاکره شده است.

به گزارش شبکه تلویزیونی اِن اِچ کِی، شرکت الکترونیکی توشیبا قصد دارد یکی از کارخانه های نیمه هادی خود در ژاپن را به علت رکود بازار و کاهش تقاضا واگذار کند.

این شرکت هم اکنون برای واگذاری کارخانه خود با شرکت سونی وارد مذاکره شده است. توشیبا در کارخانه خود در استان ناگاساکی در جنوب غرب ژاپن، نیمه هادی هایی را که صرفا در ساخت کنسول بازی های رایانه ای پلی استیشن 3 سونی کاربرد دارند، تولید می کند.

توشیبا در سال دو هزار و هشت میلادی این کارخانه را با قیمتی معادل یک میلیارد دلار از سونی خریداری کرد.

با وجود این، مقامات توشیبا می گویند میزان تقاضا برای محصولاتشان انگونه که پیش بینی شده بود، افزایش نیافته است و توشیبا تصمیم گرفته است تا تلاش خود را روی تولید محصولات چند کاره متمرکز کند.

سونی نیز اعلام کرده است که تراشه های لازم را برای ساخت دوربین های دیجیتال با کیفیت بالا و گوشی های اسمارت فون را که میزان تقاضا برای انان به سرعت در حال افزایش است، تولید خواهد کرد.
 

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
بهترین موبایل*ها و لپ*تاپ*های2010 به انتخاب تایم / گزارش تصویری

نشریه تایم به رسم هر سال، 500 مورد از برترین*های سال 2010 را در دسته*بندی*های مختلف معرفی کرده که در فهرست برترین ابزارهای فناورانه، بیشترین جایگاه*ها به محصولات اپل اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه تایم علاوه بر این*که عنوان فرد اول سال را به «مارک زاکربرگ» بنیان*گذار فیس*بوک و مشهورترین شبکه اجتماعی جهان اختصاص داد، فهرستی از برترین*های سال 2010 را نیز به رسم هر سال منتشر کرد.
در بخش برترین ابزارهای فناورانه سال 2010، عنوان اول به محبوب*ترین محصول شرکت اپل یعنی آی*پد اختصاص پیدا کرد. با وجود این*که آی*پد اولین رایانه تمام لمسی تاریخ رایانه جهان نیست، اما می*توان به جرات گفت موفق*ترین آنهاست، زیرا تنها در ماه*های اول عرضه این محصول بیش از 3 میلیون دستگاه آی*پد در جهان به فروش رسید.
apple_ipad_3g.jpg

گوشی هوشمند گالکسی شرکت سامسونگ رتبه دوم برترین ابزارهای فناورانه سال 2010 را کسب کرد. می توان گفت سال 2010 در زمینه تلفن*های همراه هوشمند، سال آندروید گوگل بوده؛ زیرا در سه ماه سوم سال این سیستم*عامل گوگل بر روی بیش از 9 میلیون تلفن هوشمند نصب شد. این بدان معنی است که در حدود 44 درصد از تمام تلفن*های هوشمند جدید تحت سیستم*عامل اندروید هستند، در حالی که این میزان در سال گذشته تنها پنج درصد بود. یکی از برترین تلفن*های اندرویدی سال 2010 نیز گالکسی سامسونگ بوده که مهم*ترین ویژگی آن، نمایشگر درخشان و شفاف آن عنوان شده است.
Samsung-Galaxy-S-cell-phone.jpg

رتبه سوم تایم باز هم به یکی دیگر از محصولات پرطرف*دار اپل اختصاص یافته است. مک*بوک ایر به عنوان یکی از سبک*وزن*ترین لپ*تاپ*های جهان با وزنی برابر یک کیلوگرم، با وجود قیمت نسبتا بالایش از طرفداران متعددی برخوردار است.
jobs.jpg

تلویزیون گوگل که در سال جاری عرضه شد، قدمی مثبت و رو به جلو در راستای ارائه تلویزیون*های اینترنتی به شمار می*رود. تلویزیون Logitech Revue Box که در میان برترین*های تایم رتبه چهارم را به دست آورده، می*تواند امکان جستجوی تصاویر ویدیویی را بر روی اینترنت، انتخاب تصاویر و پخش آنها بر روی دستگاه به وجود آورد.
Logitech_revue.jpg

رتبه پنجم برترین ابزارهای فناورانه سال 2010 نیز در اختیار شرکت گوگل و اولین تلفن همراه ویژه این شرکت یعنی گوشی «نکسوس یک» قرار گرفت. این گوشی که گوگل از آن به عنوان یک اَبَرگوشی یاد می*کند، به اندازه ای که این شرکت انتظار داشت با موفقیت مواجه نشد؛ با این حال توجه تایم را برای انتخاب در فهرست برترین*هایش برانگیخت.
nexus-one-1269816018-806.jpg

با این حال به نظر می*رسد شرکت اپل با در اختیار گرفتن رتبه ششم و اختصاص آن به گوشی آی*فون4 تلاش*های گوگل را برای به انحصار درآوردن برترین محصولات جهان با شکست مواجه کرده است. در سه روز اول فروش آی*فون4 در حدود 1.7 میلیون دستگاه از این گوشی هوشمند به فروش رسید. ویژگی غیر قابل رقابت این گوشی وضوح نمایشگر 960 در 640 پیکسلی آن است که تاکنون بیشترین وضوح تصویری ایجاد شده در نمایشگری 3.5 اینچی بوده است.
apple-iphone-4-91.jpg

تایم رتبه هفتم فهرست خود را نیز به تلویزیون شرکت اپل اختصاص داده که به نوعی، تلاش در راستای ایجاد تغییر در مالکیت محتوای رسانه*ها به شمار می*رود. این ابزار در واقع تنها جریان اطلاعات را در اختیار کاربران قرار می*دهد و دانلود کردن یا مالکیت دائمی بر روی اطلاعات در آن مفهومی ندارد.
appletv-07-01-09-2.gif

لپ*تاپ لیبرتو شرکت توشیبا با داشتن دو نمایشگر لمسی، انحصار شرکت*های اپل و گوگل را در فهرست برترین*های سال 2010 شکسته و رتبه هشتم را به دست آورده است. این لپ*تاپ با داشتن دو نمایشگر هفت اینچی و تمام*لمسی در تعدادی محدود ساخته و با قیمت هزار و 100 دلار به فروش رسید. می*توان از این لپ*تاپ در حالت عمودی به عنوان یک کتاب و در حالت افقی به عنوان یک لپ*تاپ معمولی استفاده کرد.
toshiba_liberto_w100_dual_touch_screen_mini_laptop.jpg

شرکت مایکروسافت نیز در نهایت رتبه*ای را در میان برترین*های تایم از آن خود کرد و پس از عرضه دیرهنگام محصول کینکت توانست رتبه نهم فهرست تایم را به خود اختصاص دهد. کینکت، ابزاری جدید برای کنسول بازی ایکس*باکس360 است که با استفاده از آن، برای انجام آن نیاز به ابزار خاصی نخواهد بود و تنها با کمک حرکات بدن می توان آن را کنترل کرد. در واقع کنترل اصلی این بازی، بدن کاربر است، ویژگی*ای که می*تواند این بازی را به مرور زمان به بازی محبوب*تر از نینتندو Wii تبدیل کند.
chevrolet_volt_microsoft_xbox_360_kinect_main.jpg

دهمین ابزار فهرست تایم، نوک*کالر، کتاب*خوان الکترونیکی شرکت بارنز اند نوبل است که مشابه آی*پد از نمایشگر لمسی برخوردار بوده و تمام رنگی است. در واقع این کتاب*خوان اولین کتاب*خوان تمام رنگی با وضوح تصویری بالا است.
barnes-noble-nook-color-android-tablet-ebook-reader.jpg
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
برای تماس با آیفون خود در روزهای سرد، بینی خود را به کار بیندازید!

شما چرا باید هزینه اضافی برای خرید دستکش*های مخصوص، دستگاه*های بلوتوث جانبی ویزه و یا قلم*های مخصوص کنید تا بتوانید در اوقات سرد زمستان از گوشی آیفون خود به راحتی استفاده کنید، وقتی که می*توانید از ابزاری که درست جلوی چشمان شماست بهره بگیرید!
زیاد دور و بر را نگاه نکنید منظور من بینی شماست که این بار می*تواند به کار شما بیاید! تعجب نکیند! اخیرا برنامه*ای آلمانی در فروشگاه آیتونز اپل به بازار عرضه شده است که لیست تماس شما را در آیفون به دکمه*های بزرگی تبدیل می*کند که بتوانید به راحتی آن را با نوک بینی یخزده خود لمس کنید.
NoseDial.jpg
البته وقتی بخواهید لیست تماس خود را بالا و پایین کنید و یا صفحه منو خود را جابجا کنید نیازی به تکان دادن عجیب و غریب سرتان در خیابان نیست و می*توانید گوشی خود را در دو جهت افقی و یا عمودی تکان دهید.
این برنامه اکنون در فروشگاه آیتونز با قیمتی کمتر از یک دلار یعنی ۹۹ سنت عرضه شده که شاید شما به این نتیجه برسید که بینی بلند بالاخره به کار می*آید!
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اوباما استیو جابز را مثال موفق «رویای آمریکایی» توصیف کرد!

باراک اوباما رییس*جمهور آمریکا روز چهارشنبه و در جریان کنفرانس خبری، در پاسخ به سوال خبرنگاران استیو جابز را به عنوان نمونه موفق رویای آمریکا و کسی که باید او را گرامی داشته و به او افتخار کرد، نام برد.
رییس*جمهور آمریکا اعلام کرد: “در حقیقت در حدود یک درصد از افراد در آمریکا به عنوان مهم ترین و بالاترین طبقه شهروندان مطرح هستند و از میان این یک درصد، ده درصد بهترند و یا یک صدم آن یک درصد بهترینند که بزرگترین سهم را از درآمد و ثروت از دهه ۱۹۲۰ تاکنون داشته*اند.
obama-press-conference-12-22-2-small.jpg
اوباما با اشاره به اهمیت پیشرفت اقتصادی طبقه متوسط در جامعه آمریکا و نقش آن در تحقق آنچه که آن را رویای آمریکا خواند افزود: چطوری می*توانیم فرصتی را برای همه ایجاد کنیم؟ به طوری که ثروتی ارزشمند ایجاد کنیم. ما باید افرادی مانند استیو جابز را گرامی بداریم که دو یا سه محصول متحول*کننده را خلق کرده است. ما انتظار داریم افراد ثروتمند باشند و این چیز خوبیست. ما انگیزه می*خواهیم که بخشی از بازار آزاد است.
Stive-Jobs.jpg
اوباما با استیو جابز در ماه اکتبر دیداری داشتند که در خصوص رقابت و آموزش در آمریکا با یکدیگر بحث کردند و بنا بر اعلام رابرت گیتس سخنگوی کاخ سفید، اوباما اشتیاق فراوانی به گفتگو با استیو جابز داشت.
استیو جابز اخیرا در لیست سالانه مجله فوربس، در میان ثروتمندترین شهروندان آمریکایی قرار گرفت و با یک پله صعود در رده ۴۲ قرار گرفت و طبق اعلام همین مجله ثروت استیو جابز از ۵٫۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۹ به ۶٫۱ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است.
در همین حال مجله فاینشنال تایمز آمریکا استیو جابز را به عنوان مرد سال آمریکا برگزیده است.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
کنترل کردن آی پد با استفاده از حرکات دست

نمایشگاه CES یا سرگرمی های دیجیتالی همواره مملو از محصولات جدید و متنوعی است که توجه همگان را به سمت خود جلب می کند.



ipad-touchless-dock.jpg


حالا در تازه ترین محصولی که گفته می شود در این نمایشگاه قرار است به نمایش در آید، محصولی برای استفاده از حرکات دست و نه لمس جهت ارتباط برقرار کردن با آی پد عرضه می شود.

با استفاده از این جایگاه (dock) کاربر می تواند کنترل کامل آی پد با استفاده از حرکات دست انجام دهد و دستورات وی توسط یک سنسور خاص ضبط و به اجرا در می آید.

البته پیش از این نیز شرکت لاجیتک یک هشدار دهنده ساعت برای آی پد درست کرده بود که بدون استفاده از لمس دگمه کار می کرد.

این محصول همچنین با آیفون نیز کار می کند.

در همین حال خبر دیگری نیز حاکی از عرضه محصول جدیدی تحت عنوان IPAD IKLIP به بازار است که به عنوان گیره ای می تواند آی پد را به صورت نت ها یا کنترل کننده های صوتی موسیقدانان و خوانندگان در آورد.

این محصول جدید با قیمت 39.99 دلار به فروش می رسد.


ipadiklip.jpg
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
سونی در تلاش برای فروش 15 میلیون دستگاه پلی*استیشن 3

48.gif
به گفته مدیر عامل شرکت سونی این شرکت درصدد است در سال آتی میلادی و تا تاریخ 31 ماه مارس 2011، بیش 15 میلیون دستگاه پلی*استیشن 3 را به فروش برساند.

سونی برروی سیستم کنترل حرکتی جدید خود به نام موو سرمایه*گذاری کرده و انتظار دارد این سیستم حرکتی به افزایش فروش پلی*استیشن 3 تا سقف 15 میلیون دستگاه در سال آتی میلادی کمک کند. در سال مالی گذشته 13 میلیون دستگاه از این محصول فروخته شده است.
مدیر عامل شرکت سونی در این باره گفت: افزایش فروش پلی*استیشن 3 در ماه آخر سال 2010 پیش*بینی شده بود.
شرکت مایکروسافت که تولیدکننده سیستم کنترل حرکتی کینکت است و شرکت سونی، در تلاشند جایگاه شرکت نینتندو را در صنعت بازی*های رایانه*یی متزلزل کنند.
هم*اکنون شرکت نیتندو در دنیا صنعت بازی*های رایانه جایگاه نخست را به خود اختصاص داده است.
شرکت سونی در تاریخ 30 ماه نوامبر اعلام کرد: پس از گذشت دو ماه از عرضه سیستم کنترل حرکتی موو 4.1 میلیون دستگاه از آن فروخته شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت مایکروسافت نیز در ماه نوامبر اعلام کرد: سیستم کنترل حرکتی کینکت ساخت این شرکت در طول 25 روز اول عرضه خود 2.5 میلیون دستگاه فروخته است.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اعمال محدودیت*های جدید اینترنتی در کره*جنوبی

11.png
دولت کره*ی جنوبی قصد دارد محدودیت*های بیش*تری برای دسترسی شهروندانش به وب*سایت*هایی که طرفدار کره*ی *شمالی هستند ایجاد کند.

وزارت دادگستری کره جنوبی در تشریح برنامه*های خود در سال 2011 اعلام کرد:* مانع فعالیت*های تبلیغاتی کره شمالی در شبکه*های اجتماعی مانند توییتر خواهد شد.
وزارت دادگستری کره جنوبی در حالی خبر محدودیت*های جدید اینترنتی را اعمال کرد که دو کره در اوج تنش با یکدیگر به سر می*برند.
در طول چند سال گذشته وب*سایت*هایی که با کره شمالی همدردی می*کردند، توسط دولت کره جنوبی در این کشور مسدود شده*اند؛ این وب*سایت*ها عموما متعلق به سازمان*های مستقر در چین و ژاپن هستند که با کره شمالی مرتبط*اند.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
بهترین تلویزیون های سه بعدی


تلویزیون های سه بعدی نسل جدیدی اند که در حال جایگزین شدن با تلویزیون های فعلی هستند. تا به حال برای انتخاب مناسب از میان تلویزیون های پلاسما، ال سی دی و LED در مطالب مختلفی خوانده اید. اما اگر بخواهید یک تلویزیون سه بعدی انتخاب کنید سراغ کدام سازنده ها می روید؟ قرار است در این مطلب پاسخ این سوال را پیدا کنید.

‏Panasonic TC-P50VT25 ‏ ‏​


در بازار سه بعدی ها، پاناسونیک در حال حاضر حرف اول را می زند. مدل ۵۰ اینچی Panasonic TC-P50VT25 در واقع از نسل دوم تلویزیون های سه بعدی این شرکت محسوب می شود و فعلا بهترین تلویزیون سه بعدی است که می توانید بخرید. با رزولیشن 1920 در 1080 و Refresh Rate: 96 Hz معمولا در میان تلویزیون های همیشه ایرادهایی پیدا می شود اما این تلویزیون صحنه های سریع را بدون هیچ مشکلی به صورت سه بعدی تحویل شما می دهد و داشتن اش شما را کاملا راضی خواهد کرد. قیمت این مدل حدود ۱۷۰۰ دلار است. ‏

‏Samsung UN46C8000 ‏ ‏​


این محصول سامسونگ با طراحی زیبا و کیفیت عالی برای پخش تصاویر سه بعدی در تمام آزمایش ها نسبتا عالی عمل کرده است. صحفه ۴۶ اینچی آن دارای رزولیشن 1920 در 1080 است و Refresh Rate: 240 Hz دارد. می توانید آن را با قیمت ۱۹۰۰ دلار داشته باشید. ‏

‏ Sony XBR-52HX909 ‏ ‏​


رتبه سوم لیست متعلق به تلویزیون گران قیمت ۵۲ اینچی سونی است. رزولیشن این یکی هم مانند قبلی ها است اما نوبت به قیمت که می رسد شما با یک عدد ۳۶۰۰ دلاری طرف هستید که ممکن است به راحتی سراغ اش نروید. این تلویزیون در حالتی که تصاویر دو بعدی هم پخش می کند یک تلویزیون عالی محسوب میشود و تنها مشکل اش در پخش بعضی تصاویر سه بعدی با پس زمینه برخی صحنه ها است که ممکن است آنها را با کمی ایراد نشان دهد. ‏

‏Panasonic TC-P50VT20 ‏ ‏​


باز هم یک محصول دیگر از پاناسونیک. این یکی جزو نسل اول این شرکت به حساب می آید اما همچنان جزو بهترین های سه بعدی محسوب می شود. هر چند در پخش تصاویر سه بعدی به خصوص در پخش تصاویر با کنتراست بالا کمی مشکل دارد اما از آنجایی که حدود یک سال است به بازار ارایه شده می توانید سایز ۵۰ اینچی اش را با قیمتی حدود ۱۷۰۰ دلار بخرید و نسبت به بقیه ارزان تر محسوب میشود. ‏

‏Samsung UN55C7000 ‏ ‏​


نفر آخر در این لیست ۵ تایی محصولی از سامسونگ است با سایز ۵۵ اینچ، رزولیشن 1920 در 1080 و Refresh Rate: 240 Hz. طراحی این یکی هم جزو بهترین ها محسوب می شود. این تلویزیون در بیشتر صحنه ها تصاویری عالی به صورت سه بعدی تحویل شما می دهد اما این یکی هم در بعضی نقاط، با کنتراست بالا، مشکلاتی دارد. می توانید این محصول را با قیمتی حدود ۲۰۰۰ دلار بخرید. ‏​
 

sina4312

مدیر بازنشسته
2010-01-27
1,427
5,840
ولخرجی گوگلی در آستانه کریسمس!

به گزارش فارنت و به نقل از پایگاه اینترنتی افتردان ،غول دنیای جستجو یعنی گوگل امروز به صورت رسمی اعلام اعلام کرد که این شرکت بزرگترین معامله ساختمانی را در سال ۲۰۱۰ در کشور آمریکا با موفقیت به سرانجام رسانیده است.

گوگل این ملک ۲٫۹ میلیون فوتی را به قیمت یک میلیارد دلار و ۹۰۰ میلیون دلار را در پلاک ۱۱۱ در محله چلسی نیویورک و در خیابان هشتم خریداری کرده است تا بتواند فضای کاری بهتر برای پرسنل شعبه نیویورک خود به وجود بیاورد.

9pw7kr5zr7g32anukxg9.jpg

ساختمان فعلی گوگل دارای مساحتی ۵۰۰ هزار فوتی بوده که این مکان نیز به صورت اشتراکی با شرکت نایک،شرکت کابل سازی لایف تایم و شرکت مخابراتی تلکام در حال استفاده مشترک و مشاع هستند.

این غول دنیای جستجو قرار دادش با ساختمان فعلی در پایان سال جاری میلادی به پایان می رسید و اتمام قرار داد ممکن بود ودیعه ۲۰۰ میلیون دلاری این شرکت را نیز به خطر بیاندازد.

syskbixr0cjpj3z2ll40.jpg

دفتر گوگل در شهر نیویورک با یک نفر در سال ۲۰۰۰ آغاز به کار کرد در حالیکه در حال حاضر شعبه گوگل در نیویورک دارای ۲ هزار نفر پرسنل گوگلی از مجموعه ۲۱ هزار پرسنل این شرکت در سرتاسر جهان است.

شرکت گوگل به صورت رسمی در ۴ سپتامبر سال ۲۰۰۸ با شعار “ساماندهی تمام اطلاعات دنیا “تاسیس شد و به صورت رسمی وارد بازار جستجو گرهای اینترنتی شد و به طور کلی آنرا متحول کرد



askfy115hx9ckwptk6ws.jpg


صفحه آغازین گوگل در سال ۱۹۹۸​
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
اپل زبان «سرخپوستان» را به آیفون اضافه می*کند

شرکت اپل در پی تلاش اعضای جوان قبیله های سرخپوستی که خواهان حفظ میراث فرهنگی خود و زبان اصیل خود معروف به زبان چروکی (Cherokee) fبودند آنرا به سیستم عامل آیفون اضافه می*کند.
گفتنی است که در حال حاضر سیستم عامل آیفون دارای پشتیبانی از ۵۰ زبان بین المللی است که هیچ کدام به بومیان آمریکایی تعلق نداشته است (جای زبان سلیس پارسی خودمان هم خالیست).
12090767_BG2.jpg
چاد اسمیت رئیس قبایل بومی آمریکا که برای اضافه کردن زبان چروکی سفرهای متعددی به شمال کالیفرنیا مقر شرکت اپل داشت در این مورد گفت:”ما از ۳ سال پیش تماس های فراوانی را با شرکت اپل در این مورد داشتیم و این شرکت سال ۲۰۱۱ را برای این بروز رسانی تعیین کرده بود”.
در حال حاضر در حدود ۱۰ هزار نفر در کشور آمریکا به زبان چروکی صحبت می*کنند و اکثر اعضای قبیله نیز هیچ وقتی برای یادگیری زبان باستانی خود ندارند.
250px-Ftrob_ch.JPG
مقبره اسب دیوانه از معروفترین روسای قبایل سرخ پوستی

به طور کلی سرخ پوستان آمریکایی به بومیانی که در ایالات متحده و الاسکا اسکان داشته و یا زیسته اند اطلاق می*شود و جمعیت کل قبایل در حدود ۲٫۵ میلیون نفر تخمین زده می*شود.
سرخ پوستان آمریکایی با ورود اروپاییان با بیماریهای واگیردار،نابودی فرهنگ و از دست دادن موطن روبرو شده و به مدت دوقرن در بردگی سفید پوستان بودند.
اضافه کردن این زبان به سیستم عامل آیفون در حالی صورت می*گیرد که زبان چروکی با ۸۵ کاراکتر از سال ۲۰۰۳ به سیستم عامل مکینتاش اضافه شده بود.
758px-1990census_americanindian-fr.jpg


 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
بیشترین دانلودهای غیرقانونی سال ۲۰۱۰

11.bmp
افسانه علمی تخیلی آواتار در لیست فیلمهای سینمایی که بیشترین دانلود غیر قانونی یا به عبارتی سرقت از آنها صورت گرفته رتبه اول جهان را به دست آورده است.


اینترنت و کاربردهای متعدد و نامحدودش با ایجاد بستری مناسب برای به سرقت بردن محصولات سینمایی همچنان در حال ضربه زدن به صنعت فیلم سازی جهان است و در حالی که جیمز کامرون کارگردان فیلم پرفروش آواتار امیدوار بود صنعت فیلم سازی سه بعدی به عنوان ابزاری برای کنترل به سرقت رفتن آنلاین محصولات سینمایی به کار گرفته شود، فیلم خودش در لیست بیشترین دانلودهای غیر مجاز جهان رتبه اول را به دست آورده است.
فیلم پر فروش "جیمز کامرون" در سال رو به پایان 2010 تنها از روی یک وب سایت اشتراک اطلاعات اینترنتی بیش از 16 میلیون و 600 هزار بار دانلود غیر قانونی شده است.
رتبه دوم این لیست به یک فیلم کمدی اختصاص یافته که 11.4 میلیون بار از این وب سایت دانلود شده و سپس فیلم "آغاز" با 9 میلیون و 700 هزار بار دانلود غیر مجاز رتبه سوم لیست را به دست آورده است. به سرقت رفته ترین فیلم سال گذشته فیلم "آغاز دوباره جنگهای ستاره ای" بود که در حدود 11 میلیون دانلود غیر قانونی را تجربه کرده بود.
در حالی که کارگردان فیلم آواتار، کامرون، معمولا از صنعت فیلم سازی سه بعدی به عنوان بهترین امید برای مقابله با سرقتهای اینترنتی از فیلمها یاد کرده است، به نظر نمی آید ابزار وی توانسته باشد مانع از میلیونها دانلود غیر قانونی شود. با وجود اینکه فیلم آواتار بیشترین میزان دانلودهای غیر قانونی را به خود اختصاص داده اما در عین حال تا کنون در حدود 2.8 میلیارد دلار در سرتاسر جهان به فروش رسیده و به پرفروشترین فیلم تاریخ سینما تبدیل شده است.
بر اساس لیست به سرقت رفته ترین فیلمهای جهان در سال 2010 فیلم شاتر آیلند با 9 میلیون و 490 هزار دانلود رتبه چهارم، مرد آهنی 2 با 8 میلیون و 810 هزار دانلود رتبه پنجم، نبرد تایتانها با هشت میلیون و 40 هزار دانلود در رتبه ششم، محدوده سبز با هفت میلیون و 700 هزار دانلود در رتبه هفتم، شرلوک هلمز با هفت میلیون و 160 هزار دانلود غیر مجاز در رتبه هشتم، قفسه درد با 6 میلیون و 850 هزار دانلود در رتبه نهم و "سالت" با 6 میلیون و 700 هزار دانلود رتبه دهم را به دست آورده اند.
بر اساس گزارش بی بی سی، بیشتر این فیلمهای دانلود شده به شکل فیلمبرداری در سالنهای سینمایی به سرقت رفته و بر روی اینترنت قرار داده شده اند تا کاربران متخلف آنها را به صورت رایگان دانلود کنند.​
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
بار دیگر اینترنت کشور دچار اختلال شد

29.png
در حدود یک هفته است که اختلالات اینترنت در کشور مجددا باعث بروز نارضایتی*های بسیاری برای کاربران این شبکه شده است.


از اواسط روز دوشنبه هفته گذشته کیفیت پهنای باند اغلب شهرهای کشور بار دیگر دستخوش افت و خیزهای متعدد شد. بنا به گزارش*های رسیده از شهرهای مختلف، به*نظر می*رسد یکی از علل اصلی بروز اختلالات اخیر، ارتباط با کشور ترکیه است که شرکت زیرساخت با اعمال تغییراتی کلی، قصد دارد میزان بروز اختلالات را به حداقل برساند اما به*دلیل ضعف در خطوط پشتیبان، در حال حاضر این مشکل به قوت خود باقی است.
این اختلالات از ظهر چهارشنبه پیش به اوج خود رسید به*نحوی که امکان خدمات*رسانی به کاربران مخصوصا در آن روز تقریبا غیرممکن بود.
در حقیقت وقتی میزان ریزش بسته*های اطلاعاتی از ۳درصد تجاوزکند، برخی از خدمات اینترنتی بسته به میزان اختلال و مدت زمان وقوع آن، دچار چالش می*شوند. متأسفانه در اختلالات روز چهارشنبه، میزان ریزش بسته*ها از ۲۶درصد تا ۵۸درصد در نقاط مختلف کشور در نوسان بود.
این قطعی*ها و نارضایتی*ها همچنان ادامه دارد ولی مسؤولان شرکت زیر ساخت و وزارت ارتباطات هرروز وعده افزایش بهبود سرعت و کیفیت شبکه اینترنت را در مصاحبه*های تکراری خود می*دهند، این در حالی است که طی چند شب گذشته کاربران اینترنت با حداقل 3 نوبت قطعی در بخش*هایی از شبکه تهران مواجه بودند که هنگام تماس با مسؤولان پشتیبانی فنی شرکت زیر ساخت، علت این امر را مشکلات فنی و اختلالات دستگاه سوئیچ در رینگ تهران دانستند.
یکی دیگر از موضوعاتی که ازچند روز گذشته مطرح شده، از بین رفتن آدرس اینترنتی سایت*های مورد نظر کاربران است که بنابراظهارات کارشناسان اینترنت این اختلال فنی به طوری است که، بسته*های اطلاعاتی مسیریاب، به سمت مقصد حرکت نکرده و در تداوم پویش مسیر به سمت تهران به ناگاه باز می*ایستد، که شاید علت این امر هم باز مشکل BGP Routingهای شهر و یا آسیب*دیدگی فنی آنها باشد.
براساس این گزارش، به هر حال در طی چند روز گذشته اختلالات نامنظمی در سطح شبکه اینترنت کشور وجود دارد که تاکنون هیچ مقام مسؤولی در این مورد اظهارنظر نکرده است که این امر باعث بروز اعتراض شدید انجمن صنفی شرکت*های اینترنتی کشور به کیفیت پائین پهنای باند و قطعی*های مکرر اینترنت کشورنیز شده است.
علیرضا علمی نائب رئیس و دبیر صنفی انجمن شرکت*های اینترنتی ایران با اعلام این خبر و بیان این که بخش*های فنی و LCT به هیچ*وجه پاسخگوی شرکت*های اینترنتی نیست، گفته است: به محض بروز اختلال در ارتباط اینترنتی کشور، تلفن*های بخش مربوطه اشغال شده و شرکت*های اینترنتی در برابر اعتراض مکرر کاربران پاسخ قابل قبولی نمی*توانند ارائه کنند. ثانیا SLA هم با ۷ سال تاخیر هنوز آماده نشده که تامین*کنندگان و سرویس*گیرندگان تکلیف خود را بدانند.
علمی اظهارداشت: در کدام کشور این مقدار مشکل ارتباط اینترنتی وجود دارد؟ شرکت زیرساخت باید یک مرکز پاسخ*گویی تلفنی ۲۴ساعته با افراد کاملا مسلط و فنی داشته باشد تا تمامی مشکلات شبکه به آنجا منعکس و در کمتر از یک ساعت تحلیل و مرتفع شود. این گونه خدمات در شرکت*های کوچک هم به راحتی قابل ملاحظه است اما به دلیل برخی سوءمدیریت*ها، استفاده بهینه و درستی از منابع و ظرفیت*های ملی صورت نمی*گیرد.
به گفته دبیر صنفی انجمن شرکت*های اینترنتی ایران، علی*رغم این*که بیان می*شود چهار مسیر پشتیبان برای ارتباط اینترنتی کشور فراهم شده اما باز هم به راحتی شاهد افت سرعت اینترنتی در بخش*های قابل توجهی از کشور هستیم.
علمی توضیح می*دهد: ما اعتقاد داریم باید در شیوه تامین پهنای باند کشور بازنگری صورت پذیرد. متاسفانه به دلیل تفکیک غیراصولی در حوزه فعالیت شرکت*های ارائه دهنده خدمات اینترنت این بحران تشدید شده است.
وضعیت اینترنت ایران
طبق آمارهای سال گذشته، تا آبان سال گذشته کشور ایران از لحاظ اپلود در مکان149و ازلحاظ دانلود در مکان186در دنیا است، پهنای باند ورودی به ایران از دو منبع عمده، یکی ماهواره*ها (از طریق ماهواره*های W۵، W۶ و اینمارست) و دیگری فیبر نوری (از ترکیه، فجیره و کویت) تامین می*شود، پهنای باند ورودی به ایران توسط شرکت ارتباطات زیرساخت تهیه می*شود و قیمت فروش آن به شرکت*های ارائه*کننده خدمات اینترنتی یکی از دلایل قیمت بالای دسترسی به اینترنت در ایران دانسته می*شود.
سه عامل اساسی برای توسعه فناوری اطلاعات در کشور منابع انسانی، توانایی و قابلیت بخش دولتی، خصوصی و زیر ساخت*های ارتباطی و مخابراتی است ولی با وجود زیرساخت*های ارتباطی مناسب در کشور به دلیل برخی محدودیت*ها هنوز در برخی موارد با کندی سرعت مواجه هستیم.​
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
ابداع فناوری جدید برای ذخیره اطلاعات روی گوشی

154.png
محققان به فناوری جدیدی برای ذخیره سازی اطلاعات دست یافته اند که به کاربران امکان می دهد به عنوان مثال صدها فیلم سینمایی را با کیفیت خوب بر روی گوشی ذخیره کنند.


این فناوری که به racetrack memory مشهور شده توسط آی بی ام ابداع شده و تلاش برای تکمیل آن از سال 2004 تاکنون در جریان است.

در جریان استفاده از این فناوری از هارد درایو استفاده نمی شود و به جای آن جریان الکتریکی مجموعه ای از الکترون ها را هدایت کرده و موجب خلق یک دیوار مغناطیسی می شود که برای ذخیره سازی اطلاعات قابل استفاده است.

این دیوار مغناطیسی بسیار نازک بوده و همین مساله موجب می شود که بتوان از آن در وسایل الکترونیکی بسیار کوچکی مانند گوشی، رایانه های جیبی و لوحی استفاده کرد. در نمونه های اولیه طراحی شده ضخامت این دیوار 30 نانومتر بوده است.

در کنار افزایش حجم اطلاعات قابل ذخیره سازی با استفاده از این فناوری همچنین می توان با سرعت بسیار بیشتری به اطلاعات دسترسی یافت و لذا سرعت قرائت و همین طور نگارش اطلاعات هم افزایش می یابد. کارشناسانی که بر روی این فناوری کار می کنند می گویند فناوری یاد شده سرعت قرائت اطلاعات را تا چند میلیون بار افزایش می یابد و مصرف انرژی را هم کاهش می دهد.​
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
۱۷ چیزی که گوگل با لوگوی تعطیلات خود به شما معرفی می*کند!

لوگوی پایان سال میلادی گوگل می*تواند لوگویی بسیار زیبا باشد تا جایی که طراحان لوگوهای گوگل در حدود ۶ ماه را برای طراحی ۱۷ طرح، برای این لوگو وقت گذاشته*اند تا لوگوی کنونی ترکیبی از تمام آنها باشد که لوگوی گوگل را تشکیل داده*اند.
شما اکنون تنها با بردن اشاره*گر موس بر روی هر یک از این تصاویر، تصویر کاملی از آن را می*بینید و با کلیک کردن بر روی این تصاویر، اطلاعات کاملی از مکان تصویر شده را در صفحه جستجوی گوگل خواهید دید.
اما ۱۷ چیزی که گوگل در تصاویر خود به تصویر کشیده کجا هستند؟ این مکان*ها عبارتند از :
1223-google-doodle-holiday-card_full_600.jpg
- کلیسای جامع سنت باسیل ،
-اکروپلیس یونان
- کوه فوجی
- دیوار بزرگ چین
- بابا نوئل
- رقص های هندی
- صحرای آفریقا
- بندر سیدنی استرالیا
- بنای تاریخی پیروگی
- عودهای خوشبو
- فلفل*های تند شیلی
- بناهای ونیز
- نپال
- باغ*های انگور شیلی
-لباس*های رنگارنگ آفریقایی
-آهنگ کریسمس «Up on the House Top»
-«Henna lamp» نوعی لامپ دکوری در مراکش
مایکل لوپز رئیس بخش طراحی لوگوهای گوگل در این خصوص اعلام داشته است که او و ۵ طراح دیگر نزدیک به ۲۵۰ ساعت بر روی این طرح ها کار کرده*اند و البته در طرح*های خود بسیار آزاد بوده*اند و سعی داشته*اند تا تصاویری را گردآوری کنند که بیانگر گستردگی جشن آغاز سال نو باشد.
لوگوی آغاز سال نو گوگل با آغاز سال نو میلادی در صفحه گوگل نقش خواهد بست و بیشتر از یک روز در این صفحه خواهد ماند چرا که بنا بر اعتقاد مدیر طراحی گوگل کمتر کسی در روز کریسمس در برابر رایانه*های خود حاضر است بنابراین این دوره زمانی طوری خواهد بود که همه این لوگو را ببینند.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
عرضه رایانه*های ویژه بازی مایکروسافت همزمان با «ویندوز هشت»

به نظر می*رسد غول نرم افزاری جهان خود را آماده نبرد در یک جبهه و پلت فرم دیگر می*کند.
البته پیش تر از این مایکروسافت علاقه خود را به دنیای بازی نشان داده بود و آن با عرضه کنسول بازی ایکس باکس بود که با عرضه نسخه بعدی آن یعنی ایکس باکس ۳۶۰ به عنوان پرفروشترین کنسول نسل جدید مطرح شد.
Windows81.jpg
ولی خوب کاربرانی بودند که یا اصلا به کنسول*های بازی علاقه ای نداشته و از بازی*های رایانه ای استفاده می*کردند و یا اینکه دارای چنان امکانات مالی نبودند که در کنار رایانه شخصی خود یک کنسول را نیز به جمع گجت*های خود اضافه کنند حالا مایکروسافت قصد طراحی یک سری رایانه*های خانگی مختص بازی های ویدیویی دارد و برای غافلگیری کاربران رایانه*های خانگی قصد دارد تا بازی های دنده های جنگ ۲یا همان Gears of War 2 را به همراه بازی هالو که برای رایانه های شخصی عرضه نشده بود را به همراه رایانه*های مخصوص خود عرضه کند .
سیستم عامل این رایانه*های مخصوص بازی سیستم عامل ویندوز ۸ خواهد بود که به محض ارائه رسمی ویندوز هشت روانه بازار دنیای سرگرمی خواهد شد .
مایکروسافت پیش از این قصد داشت تا در زمان عرضه ویندوز ویستا این کار را انجام دهد که با شکست مفتضحانه این ویندوز این امر را به تاخیر انداخت.
Cryengine3_screenshot-728-75.jpg
مایکروسافت چندی پیش با استخدام “راهول سود” بنیانگذار رایانه*های بازی موسوم به Voodoo PC کار بر روی این پروژه را آغاز کرده بود و البته راهول سود عقیده دارد که مایکروسافت به صورت انحصاری در حال اختصاصی کردن ویندوز هشت برای بازی*های رایانه*ای است.
در ضمن مایکروسافت قصد دارد در فروشگاه نرم افزاری آنلاین خود بازی*های رایانه*ای مختص محصول خود بفروش برساند و البته قصد دارد تا عناوین انحصاری و اختصاصی را نیز برای آن تولید کند.
به هر حال شایعات در مورد ویندوز هشت بسیار است و باید منتظر بمانیم تا گذشت زمان همه نکات را مشخص کند.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
کَلک با یک کلیک...

21.png
درحال*حاضر، نود درصد ایمیل*های ارسال شده در دنیا را اسپم*ها تشکیل می*دهند، از هر صد ایمیل یکی به ویروس آلوده است و از هر 150 سایت اینترنتی یکی حاوی بدافزار است. اما واقعیت دیگر آن است که اشاره به این موارد و ساختن سیاهه*ای از نمونه*های مشابه بیشتر به درد کتاب*های تاریخ می*خورد. حتی شاید تمرکز و توجه بیش از حد به این حساب و کتاب*ها به*نوعی نادیده گرفتن زحمات و نوآوری*های خلافکاران و تبهکاران فضای سایبر نیز باشد!


درحال*حاضر، نود درصد ایمیل*های ارسال شده در دنیا را اسپم*ها تشکیل می*دهند، از هر صد ایمیل یکی به ویروس آلوده است و از هر 150 سایت اینترنتی یکی حاوی بدافزار است. اما واقعیت دیگر آن است که اشاره به این موارد و ساختن سیاهه*ای از نمونه*های مشابه بیشتر به درد کتاب*های تاریخ می*خورد. حتی شاید تمرکز و توجه بیش از حد به این حساب و کتاب*ها به*نوعی نادیده گرفتن زحمات و نوآوری*های خلافکاران و تبهکاران فضای سایبر نیز باشد! به این معنا که با نگاهی صلب و کمی به این موضوع و اتکا به آمار و ارقام ونمودار و شیب صعود و نزول و این*جور چیزها، شاید ناشیانه تصور کنیم، رشد فعالیت*های مخرب تنها ناشی از گسترش شیوه*های مرسوم خرابکاری است؛ نگاهی که به منزله نادیده*انگاشتن تکنیک*های مدرن و غیرقابل تصور نفوذگران و به تبع آن کم*اهمیت پنداشتن پیشرفت*های فنی سازندگان راه*حل*های تأمین*امنیت است. پیشرفت*هایی که باعث شده تا امروزه بتوان تا حد زیادی از معضلات قرن بیست *ویکمی فضای سایبر در امان ماند. واقعیت اما این است که اوضاع امنیتی امروز بسیار پیچیده*تر از این*ها است. تنها شنیدن این خبر که دو بدافزار روی سیستم شما بر سر تقسیم منابع و غنائم در رقابت با یکدیگر هستند، جدا از ایجاد حسی ناخوشایند و حتی منزجرکننده، نشانه وجود سطحی از درماندگی و استیصال در کاربر است که پیش*تر قابل*تصور نبود.
برگزاری کنفرانس خبری کسپرسکی با موضوع «تهدیدهای امنیتی فضای سایبر در سال 2009: نتایج، گرایش*ها و چشم*انداز» در مسکو از 28 تا 31 ژانویه امسال فرصتی بود تا وضعیت کنونی تهدیدهای امنیتی، شیوه*های مقابله با آن*ها و... از نگاه متخصصان این شرکت مورد بررسی قرار گیرد. آنچه در گزارش پیش*رو و در گفت*وگوهایی که در ادامه آمده، می*خوانید چکیده*ای از این کنفرانس خبری است.
چه اتفاقی افتاده؟
فعالیت*های بی*وقفه سازندگان محصولات امنیتی و نوآوری*های صورت*گرفته از یک*سو و پیشرفت خلافکاران اینترنتی از سوی دیگر در چندسال اخیر با همین رقابت پایان*ناپذیر در تاریخ چنددهه*ای آن تفاوت*های قابل*ملاحظه*ای کرده است. بخش عمده*ای از این تفاوت*ها در سال 2009 ایجاد شد. از نگاهی کمی وضعیت توسعه بدافزارها دستخوش تغییراتی جزئی شده است. طبق تحقیقات کسپرسکی در فاصله بین سال*های 1992 تا 2007 حدود دومیلیون بدافزار شناسایی*شده*بود، اما طی سال*های 2007 و 2008 شاهد رشد انفجاری انتشار بدافزارها بودیم. به*طوری که در سال 2008 این رقم به حدود پانزده میلیون بدافزار رسید. نکته جالب*توجه این است که انگار وضعیت رکود اقتصادی به جامعه بدافزارنویسان نیز سرایت کرده است و در سال 2009 برخلاف سال پیش از آن شاهد یک رشد مختصر در تعداد بدافزارها بوده*ایم(شکل1).

click1_s.jpg

شکل1- وضعیت رشد بدافزارها از سال 2003 تا 2009


الکساندر گوستف، مدیرگروه تحقیق و تحلیل شرکت کسپرسکی در سخنان خود با اشاره به این کاهش نرخ رشد، اجرایی*شدن هرچه بیشتر سازوکارهای قانونی و مقررات جدید در این زمینه و عملکرد مطلوب صنعت راهکارهای امنیتی را در کنار کاهش علاقه بدافزارنویسان به زمینه*هایی مانند تروجان*های ویژه بازی*های کامپیوتری، از مهم*ترین عوامل این تغییر برمی*شمرد.
درعین*حال، جدا از جنبه*های کمی، رشد بدافزارهای پیچیده که عملکرد مؤثری داشته*اند نیز به نوعی میان کیفیت و کمیت تهدیدها در سال 2009 تأثیرگذار بوده است.چهارکرم Conficker ،Brontok ،Mabezat و Sohanad دو ویروس Sality و Parite.b، ویروس باتِ Virute.ce و بوت*کیت TDSS.z هفت بدافزار شناخته شده*ای هستند که در سال 2009 بیش از یک میلیون کامپیوتر را آلوده*کرده*اند. خود Conficker به تنهایی به یک معضل فراگیر تبدیل شد تا جایی که این کرم خطرناک براساس آمارهای کسپرسکی تا ماه نوامبر سال گذشته میلادی بیش از هفت میلیون کامپیوتر را آلوده کرده و همچنان درحال فعالیت است.

دوران ضدویروس*های جعلی
تعداد سایت*های*آلوده به انواع بدافزارها هرروز بیشتر می*شود. درعین*حال، حمله و نفوذ به این روش نیز درحال پوست*اندازی است. زیرا از یک*سو اکنون بسیاری از کاربران از خطر دانلود یک فایل اجرایی، به*عنوان مثال Exe، در یک سایت غیرمعتبر یا ضمیمه یک ایمیل آگاه شده*اند و از سوی دیگر با وجود سرعت زیاد به*وجود آمدن سایت*های آلوده و خطرناک، بسیاری از آن*ها ازطریق برنامه*های امنیتی شناسایی می*شوند. بااین*اوصاف، هکرها به راه دیگری متوسل شده*اند: دزدیدن دامنه*های اینترنتی معتبر و استفاده از آن*ها برای حمله.

به گفته دیمیتری بستوژف، مدیر پژوهش*های منطقه امریکای*لاتین این روش یکی از گرایش*های مهم و خطرناک نفوذگران است و چندین نمونه از آن روی داده است. خطرناک*تر از این مسئله، جدی*ترشدن مشکل ضدویروس*های جعلی است که خود با هدف نفوذ و دسترسی به اطلاعات کاربر طراحی*شده*اند. علاوه بر افزایش تعداد این بدافزارها شباهت آن*ها به نمونه*های حقیقی*تر نیز بیشترشده*است. این برنامه*های مخرب ازطریق آگهی*های آنلاین یا کرم*هایی مانند Conficker منتشر می*شوند. گوستف با تأکید به خطر زیاد این برنامه*ها می*گوید: «تنها در سال 2009 میلادی، کسپرسکی بیش از سیصد ضدویروس جعلی را شناسایی کرده است.»

شما چه*قدر می*ارزید؟
آنچه که سخنرانان کسپرسکی در کنفرانس خبری این شرکت بیش از هرچیز بر آن تأکید می*کردند، تجارت و سود حاصل از نفوذها و کلاهبرداری*های اینترنتی است. بنابراین، بی*جهت نیست که هر نفوذگری پیش از رخنه به سیستم یک کاربر این پرسش را از خود می*پرسد: « ارزش نفوذ و سرقت اطلاعات این کاربر چه*قدر است؟»

با طرح این سؤال بلافاصله مسئله کارت*های اعتباری و حساب*های الکترونیکی به ذهن خطور می*کند. حمله*های مربوط به کارت*های اعتباری باتوجه به این*که امروزه برای کارهای بیشتری از آن*ها استفاده می*شود، درحال افزایش است. در سال 2009 میلادی PayPal ،eBay به ترتیب 41 و 16 درصد از حمله*های مربوط به حساب*های الکترونیکی را به خود اختصاص داده و درصدر اهداف شکارچیان کارت*های اعتباری قرار گرفته*اند(شکل3-الف).
click3_s.jpg

الف- بیست هدف اصلی هکرها در سال 2009


نکته جالب*توجه اینجا است که چین در رتبه دوم قرار گرفته و برزیل توانسته است با پشت*سرگذاشتن این کشور پهناور رتبه نخست را درمیان کشورهایی که در آن*ها هکرها دست به چنین کاری می*زنند، به خود اختصاص *دهد. پس از برزیل و چین نیز، اسپانیا ، روسیه و مکزیک قرارگرفته*اند (شکل3-ب).
click4_s.jpg

ب- موقعیت جغرافیایی نفوذگران بر اساس آمارهای کسپرسکی

اما آیا تنها پول نقد حاصل از نفوذ به یک سیستم کامپیوتری در رمزعبور کارت اعتباری کاربر نهفته است. شاید همین مسئله و طرح این پرسش در ذهن هکرها که «ما که همه کاری کردیم؛ دیگر چه می*توان از یک کاربر دزدید؟» روش*های سرقت جدیدی را در اختیار آن*ها قرار داده است. درواقع، طی سال*های اخیر هکرها به سرقت از کارت*های اعتباری اکتفا نکرده*اند، بلکه به اکانت*های جی*میل، اسکایپ، شبکه*های اجتماعی پرطرفدار، یاهو و حتی اکانت*های شبکه*های اشتراک فایل روی آورده*اند. اما دلیل این مسئله چیست؟ زیرا این اکانت*ها بسیار پول*ساز هستند و هم*اکنون خرید و فروش حساب*های*کاربری به سرقت*رفته یک بازار زیرزمینی بزرگی ایجادکرده*است. بستوزف با تأیید این موضوع و اشاره به این*که حساب*های کاربری پرطرفدار شبکه*های اجتماعی به*واسطه مزایای تبلیغاتی و... با قیمت*های بسیار بالایی فروخته می*شوند، می*گوید: «چندی پیش، یک حساب کاربری به*سرقت*رفته متعلق به یک شبکه مایکرووبلاگ پرطرفدار که بیش از سیصد دنبال*کننده (Follower) داشت با قیمتی نزدیک به هزار دلار فروخته شد.» این اکانت*ها در فروم*های هکرها، ازجمله در روسیه فروخته می*شوند. بستوزف می*افزاید در سال 2009 کسپرسکی هفتادهزار بدافزاری را که انواع اطلاعات را از کامپیوترها سرقت می*کنند، شناسایی*کرده که این تعداد در مقایسه با سال گذشته دوبرابر شده است.
حالا تصورکنید که یک هکر با نفوذ به یک سیستم و فعال*کردن چنین بدافزاری چه تعداد حساب کاربری را به*دست آورده و به چه درآمدی دست پیدا می*کند. بستوزف درطول سخنرانی خود و با یک محاسبه منطقی برمبنای یک کاربر عادی با استفاده*های مرسوم و متداول امروزی از سرویس*های اینترنتی (جی*میل، اسکایپ، شبکه*های اجتماعی، مایکرووبلاگ و...) به یک رقم جالب*توجه می*رسد: امروزه، یک هکر با نفوذ به هر کامپیوتر و سرقت اطلاعات آن به*طور متوسط هزاردلار پول به*دست می*آورد!درحال حاضر، بیش از شصت درصد تروجان*هایی که رمزهای*عبور را به سرقت می*برند، چنین هستند. رتبه بعدی به کشوری تعلق دارد که دفاتر اصلی کسپرسکی در پایتخت آن واقع شده*اند (شکل3-پ).
click5_s.jpg

پ- موقعیت جغرافیایی سازندگان تروجان*هایی که حساب*های بانکی را به سرقت می*برند.

جیب*های ویروسی
رشد سریع بازار اسمارت*فون*ها طی سال*های اخیر به*ویژه از سال 2007 به این سو بر کسی پوشیده نیست. با افزایش رقابت سازندگان این دستگاه*ها و پیشرفت*های نرم*افزاری رخ*داده، سیستم*عامل*های جدید موبایل درعمل این دستگاه*ها را به کامپیوترهای جیبی پرطرفداری تبدیل کرده است که توانایی انجام ده*ها کار مختلف را دارند. همین ویژگی درکنار تعداد پرشمار کاربران اسمارت*فون*ها، سرزمین بکر و تازه را پیش*روی بدافزارنویسان قرار داده است، به*گونه*ای که به اعتقاد اغلب کارشناسان امنیتی موبایل جولانگاه جدید نفوذگران است. همان*طور که گوستف اشاره می*کند، در سال 2009 نخستین بدافزار آی*فون (کرم Ike)، نخستین جاسوس*افزار آندروئید و نخستین بدافزار نوع Crypto-Signe برای سیمبیان منتشرشدند. این «نخستین*ها» نشان می*دهد که سال*های پیش*رو برای دنیای موبایل پرتلاطم و مخاطره*آمیز خواهدبود. گوستف معتقد است، مهم*ترین هدف نفوذگران موبایل در سال آینده دو پلتفرم آی*فون و آندروئید خواهندبود که دلیل این مسئله نیز به موفقیت آن*ها در بازار بازمی*گردد. نکته حائز اهمیت آن که گوستف می*گوید، سیاست*های محدودکننده اپل درقبال نوع برنامه*های ارائه*شده در App Store این شرکت، به*رغم انتقادهای فراوان، یک عامل بازدارنده در راه ورود بدافزارها به آی*فون محسوب می*شود. به زعم وی، اپل با اتخاذ این خط*مشی سخت*گیرانه درباره تأیید برنامه*های قابل ارائه در فروشگاه آنلاین برنامه*های خود می*تواند از ورود اغلب نرم*افزارهای مخرب به گوشی خود جلوگیری کند. درمقابل، نبود رویه*های امنیتی مشابه برای کنترل برنامه*های قابل*نصب روی آندروئید سبب می*شود تا آندروئید آسیب*پذیرتر از آی*فون باشد. البته، کسپرسکی اذعان دارد که تثبیت بازار ضدویروس*های موبایل و احساس نیاز کاربران به این برنامه*ها، به*ویژه با توجه به خطرهایی مانند شنود تلفنی، استفاده غیرمجاز از اعتبار سیم*کارت و... به زمان بیشتری نیاز دارد.

خطرهای اجتماعی
با تولد هر سایت و سرویس اجتماعی جدید و استقبال از آن بی*درنگ توجه هکرها نیز به آن جلب می*شود. برای نمونه هنوز چندی از زمان سرویس Google Wave نگذشته بود که یک بدافزار چینی باعث آلوده شدن تعدادی از کاربران آن شد. از سوی دیگر، باتوجه به اطلاعات زیادی که از کاربران شبکه*های اجتماعی وجود دارد، نفوذگران می*توانند ازطریق مهندسی اجتماعی با سهولت بیشتر خرابکاری کنند. استفاده از عناوین جذاب و فریبنده*ای مانند «ویدیوی تکان*دهنده امروز» یکی از روش*های مرسومی است که عملاً کاربران پرشماری را به دام انداخته است. این وضعیت با گسترش بیشتر این شبکه*ها و افزایش کاربران آن به*واسطه درآمدهای تبلیغاتی شکل حادتری به خود گرفته است. برای نمونه به گفته استفان تاناس، پژوهشگر ارشد کسپرسکی، ارزش تبلیغات آنلاین منتشرشده در تنها یکی از شبکه*های اجتماعی پرطرفدار از 435 میلیون دلار در سال 2009 به بیش از ششصد میلیون دلار در سال 2010 خواهدرسید. بررسی*های کسپرسکی نشان می*دهد، تعداد بدافزارهایی که شبکه*های اجتماعی را هدف قرار داده*اند هرسال دوبرابر می*شود(شکل2).

click2_s.jpg

شکل2- تعداد بدافزارهایی که شبکه*های اجتماعی را هدف می*گیرند هر سال دوبرابر می*شود.

تاناس در این*باره می*گوید: «تهدیدهای امنیتی شبکه*های اجتماعی عمدتاً از آنجا ناشی می*شود که سرعت تغییر این شبکه*ها باتوجه به نیازهای کاربران بسیار زیاد است و این مسئله کار توسعه*دهندگان شبکه*های اجتماعی را درجهت پیاده*سازی روش*های امنیتی در آن*ها با مشکل مواجه می*کند.» با این اوصاف، بحث امنیت شبکه*های اجتماعی فعلاً داغ باقی خواهدماند.

چه خواهدشد؟
آنچه کارشناسان امنیتی کسپرسکی درباره آن اتفاق*نظر دارند، تنوع*طلبی نویسندگان بدافزار و ورود آن*ها به قلمروهای تازه است. جدا از شبکه*های اجتماعی و اسمارت*فون*ها، پلتفرم*های غیرویندوزی نیز درگیر مشکلات امنیتی شده*اند. به گفته کسپرسکی در سال 2009 نخستین تروجان سیستم*عامل Mac OSX و نخستین Back door برای دستگاه*های ATM (با هدف سرقت پول و اطلاعات حساب*های بانکی) شناسایی شدند و با افزایش سهم سیستم*های غیرویندوزی دور از انتظار نیست که سال آینده این روال شدت بگیرد.

به*علاوه گوستف معتقد است، در سال جدید شاهد رشد چشم*گیر حمله*هایی خواهیم بود که ازطریق شبکه*های اشتراک فایل مانند تورنت صورت می*گیرند. درمقابل صنعت راهکارهای امنیتی نیز برای جلوگیری از حملات پیچیده امروزی راه*حل*های جدیدی را در سر می پروراند. به گفته کسپرسکی به زودی شاهد حرکت بسیاری از توسعه*دهندگان محصولات امنیتی به ارائه سرویس*های امنیتی ابری خواهیم بود.شاید در چنین وضعیتی استفاده از سرویس*های تحت*وب استفاده از این شبکه عظیم را به همان اندازه سودمند کند که برای جامعه بدافزارنویس مفید افتاده است.
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
20 میلیون دلار می گیریم، لپ تاپ تعمیر می کنیم؛ حماقت تا کجا!!!

133.png
یک زوج نیویورکی از یک موسیقی دان ثروتمند و این ادعا که لپ تاپ او را از یک ویروس خطرناک پاک کرده اند، حدود 20 میلیون دلار از او کلاهبرداری کردند.


باور این داستان مشکل است اما شروع آن به سال 2004 برمی گردد زمانی که راجر داویدسن پیانیست از دارندگان فروشگاه کامپیوتر مونت کیسکو که ویکرام بدی 36 ساله و دوست 39 ساله اش خواست تا کامپیوترش را ازشر یک ویروس پاکسازی کنند.

این دو صاحب فروشگاه هم با اطلاع از ثروت بسیار زیاد آقای داویدسون با جعل یک اسکم مهندس اجتماعی ساختگی از آقای داویدسون حدود 6 میلیون کلاهبرداری کردند، در حالیکه پلیس این مقدار کلاهبرداری را بالغ بر 20 میلیون دلار تایید می کند.

به گفته پلیس این دو داویدسون را متقاعد کرده بودند که این ویروس در حقیقت علامتی از یک حیله بزرگتر است که او را از جانب آژانس های دولتی هوشمند، و سازمان کشیشان کاتولیک مذهب طراحی شده و او و ثروتش را تهدید می کند.

از این رو قربانی فریب خورده حاضر شده بود تا 160000 دلار ر برای حفاظت 24 ساعته از او در برابر تهدیدهای خیالی پرداخت نماید.

در واقع این دو کلاهبردار که باید محکومیت 8 تا 25 ساله را در زندان سپری کنند، با روش شستشوی مغزی به چپاول ثروت این قربانی نگون بخت پرداخته بودند.​
 

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
عملیات کابل برگردان و اختلال در ارتباط تلفنی مشترکان

148.png
با اجرای عملیات کابل برگردان ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات شهید صدوقی (فردیس) با پیش شماره*های 650 الی 655 از ساعت 23 به مدت 6 ساعت دچار اختلال می*شود.

عملیات کابل برگردان با هدف توسعه در مراکز مخابرات شهید آل اسحاق، شهید محلاتی از تاریخ چهارم دیماه آغاز شده و مراکز مخابرات پیام نور، سیدالشهدا، الغدیر، جماران، آیت ا... ایروانی، سلمان فارسی، شهدای لواسان در شهر تهران و مرکز مخابرات شهید صدوقی( فردیس) در محدوده مخابرات البرز از تاریخ پنجم دی*ماه آغاز می*شود.
طبق اعلام روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، با اجرای عملیات مذکور ارتباط تلفنی مشترکان در مرکز مخابرات شهید آل اسحاق با پیش شماره*های 7700، 7730، 7731 در محدوده بلوار بهار، خیابانهای بهشت، ارکیده و شکوفه و در مرکز مخابرات شهید محلاتی با پیش شماره های 2244 الی 2249 در محدوه شهرک صدف، بلوک مروارید و در مرکز مخابرات پیام نور با پیش شماره*های 4440 الی 4449، 4460، 4461 در محدوده خیابان*های شهید بصارتی( هفتم شرقی)، شهید مخبری ( 35 متری گلستان)، شهیدکبیری ( شاهین شمالی)، سوسن آبادی و در مرکز مخابرات سیدالشهداء با پیش شماره های 5570 الی 5579، 5513، 5514 در محدوده احمد پهلوانی، قزوین، بهمن نوروزی، پارک تهرانی و در مرکز مخابرات الغدیر با پیش شماره*های 3300 الی 3303، 3369 الی 3373 در محدوده منصور، شهید اردستانی، شهید انورزاده، شهید جعفر نامی و در مرکز مخابرات جماران با پیش شماره*های 2280 الی 2283، 2228، 2229، 2610 الی 2612 در محدوده خیابانهای سوده ، هاشمی، امیریان، نیایش، عرفاتی به مدت 72 ساعت دچار اختلال می*شوند.
هم*چنین در خطوط خصوصی: 76529، 14363، 80035، 77712، 77704 و در مرکز مخابرات آیت*الله ایروانی با پیش شماره*های 5524، 5527 در محدوده بلوار صنایع و کاوه، خیابانهای هفتم آهنکاران، ساحل و در مرکز مخابرات سلمان فاسی با پیش شماره*های 2206 الی 2209، 2211 الی 2214، 2234 الی 2237 در محدوده مجتمع آتی ساز و در مرکز مخابرات شهدای لواسان با پیش شماره*های 2654 الی 2656 در محدوده میدان لواسان حداکثر به مدت 72 ساعت دچار اختلال می*شود.
 
بالا