اطلاع رساني در مورد محصولات iStar-KOREA

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
2007-06-19
1,872
19,340
از خرید دستگاههای شرکت ای استار (istar-korea) که جدیدا تولید شده اکیدا" خودداری کنید. سخت افزار کلیه محصولاتی که به اسم istar-korea در بازار ایران وجود دارد چینی و بیکیفیت میباشد که بجای دستگاههای اصلی istar بفروش میرسد. شرکتی سازنده از 4 ماه پیش تولید محصولات istar را متوقف کرده و دستگاههای که جدیدا تولید میشود ساخت شرکتی چینی میباشد .

سلام

حتما اطلاعيه سايت رو خونديد ، ديگه فکر نمي کنم جاي توضيح داشته باشه !

چند هفته اي هم هست که ميبينيد بخش آي استار به بخش رسيورهاي متفرقه منتقل شده ........

البته اگر تعميرکار باشيد و سخت افزار دستگاه آي استار رو ببينيد خودتون متوجه موضوع خواهيد شد ........

موفق باشيد .

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان گل

سلام

حتما اطلاعيه سايت رو خونديد ، ديگه فکر نمي کنم جاي توضيح داشته باشه !

چند هفته اي هم هست که ميبينيد بخش آي استار به بخش رسيورهاي متفرقه منتقل شده ........

البته اگر تعميرکار باشيد و سخت افزار دستگاه آي استار رو ببينيد خودتون متوجه موضوع خواهيد شد ........

موفق باشيد .
از اول هم چيني بودند!! ولي جديدا ديگه خيلي چيني هستند
قرار بود به دلايلي آي استار ديگه ساپورت نشه ولي تا مدتي باز ساپورت ميشه در حد نصفه نيمه و الكي
icon204.gif
البته اصلي هاشو
سري جديد كه وارد شده داراي تغذيه كوچك و آيسي فلاش متفاوت ميباشد ولي برنامه اصلي ميخورد
كيفيت مانند استارستهاي 97 تقلبي حتي كيفيت كنترول متفاوت هست
نوع قبلي 98 و 20000 كه كيفيت بهتري دارد هنوز در بازار موجود است ولي اگر قرار ساپورت نرم افزاري نشود با همين قيمت انتخابهاي بهتري هست
به زودي قراره مدلهاي مشابه استارست و استار ... و.... جايگزين بشه
كه فعلن مدل مشابه آيكلاس وارد بازار ايران شده كه اونم تفاوت زيادي با اي استار نداره
استارست پريميوم و بعد تيتانيوم 20000 كيفيت خيلي بهتري داشت كه مخصوصن استار ست خيلي كم وارد بازار شد
فعلن همه دستگاه ها دارن روي هم رو سفيد ميكنند
دستگاه هاي جديد يا باگ نرم افزاري دارند يا امكانات محدود مثلن لن روي خودشون نيست و...
بازار هم پرشده از دستگاه هاي ريمارك و درجه 3 حتي دريم باكس

جريان پول و آش:IRSATa30:

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دفتر ای استار در دبی هم کلی وقت هست به دلیل کلاه برداری مسئولانش تعطیل شده
و در حال حاظر در اربیل عراق این رسیور ها مونتاژ میشه و قطعاتش هم از شرکت های چینی تامین میشه

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
من كه يه 99 دارم خيلي هم از كيفيت شيرينگش رازي هستم شما كه مي گي كيفيت شيرينگش خرابه تا الان دانگل داشتي،همين ميكرو باكسي كه اسم در كرده هميشه 10 روز وصله يه ماه قعط ولي من 6 ماه اين دستگاه دارم وفقط يك 20 روز قطع شد كه الان دوباره وصل و جواب ميده.اينقدر گفتين سا پورت نميشه پس كي داره هر هفته نرم افزار ميده لابد عراقي ها قبلا كه به غول شما ساپورت ميشد ماهي يك نرم افزار به زور ميداد حالا كه ساپورت نميشه البته به گفته شما،هر 10 روز يه نرم افزار مي ده.هر كي اي كلاس داشته و ديده طالبش شده و خيلي ها پيشنهاد معاوضه دادن همين دانگلش مي عرضه به ايكلاس كه شبكه هاي فري باز ميكنه و فيلماي ابكي نشون ميده كه 10 دقيقه فيلم نشون ميده نيم ساعت تبليغ

2007-06-19
1,872
19,340
من كه يه 99 دارم خيلي هم از كيفيت شيرينگش رازي هستم شما كه مي گي كيفيت شيرينگش خرابه تا الان دانگل داشتي،همين ميكرو باكسي كه اسم در كرده هميشه 10 روز وصله يه ماه قعط ولي من 6 ماه اين دستگاه دارم وفقط يك 20 روز قطع شد كه الان دوباره وصل و جواب ميده.اينقدر گفتين سا پورت نميشه پس كي داره هر هفته نرم افزار ميده لابد عراقي ها قبلا كه به غول شما ساپورت ميشد ماهي يك نرم افزار به زور ميداد حالا كه ساپورت نميشه البته به گفته شما،هر 10 روز يه نرم افزار مي ده.هر كي اي كلاس داشته و ديده طالبش شده و خيلي ها پيشنهاد معاوضه دادن همين دانگلش مي عرضه به ايكلاس كه شبكه هاي فري باز ميكنه و فيلماي ابكي نشون ميده كه 10 دقيقه فيلم نشون ميده نيم ساعت تبليغ

سلام

عزيز من شما بخر و استفاده کن و به بقيه هم پيشنهاد کن بخرند ، مطالبي که اينجا نوشته شده مثل : کيفيت پايين قطعات استفاده شده در اين مدل رسيور و ساير ايراداتي که به اون وارد هست و مونتاژ اين رسيور در کشور عراق و .... همه عين واقعيت هست ، شايد تنها دليلي که کاربران درحال حاضر اين از اين مدل رسيور ميخرند همين شرينگ رايگانش باشه ......

ضمنا شما تا به حال چند تا رسيور تعمير کردي ؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
عزیز جناب ادمین در مورد شرکت ای استار توضیح دادند در مورد شرینگ که چیزی نگفتن شما فقط شرینگ را در نظر گرفتید اما اگر یکم حرفه ای باشید اول از هر چیز سخت افزار رسیور را در نظر میگیرند مثل رسیورهای دریم باکس که هیچ نقصی ندارند حالا شما ایکلاس و ای استار و استارست را در نظر بگیرید که چقدر ضعیف هستند شرکت ای استار فقط محصولات خود را در سه کشوری که ادمین نام بردند فروش دارد من که تو سایتهای اروپایی هستم هیچ نامی از این رسیور ندیدم در صورتی که از استرانگ دیده می شود.تنها دلیلی که ای استار فروش خوبی داشت فقط شرینگ رایگان بود که اونم با خرید یک اکانت cccam می شود بهترین شرینگ را داشت نسبت به ای استار.

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
من ایستار x99 دارم و خیلی هم رازی هستم من تو این مدت نگاه میکردم به شرینگ دانگلها ودستگاه های دیگه .که میتوان گفت ایستار از همشون سر تره و با این پول که ما دادیم یک سال شرینگ هوایی و اینترنتی داره که شاید سی چهل هزار تومان از یه رسیور معمولی گرانتره خدا وکیلی انصاف خوبه اگه میخواستین کارت یکی از پکیج ها رو بخرید برای چند ماه چقدر باید پول میدادیم . ایستار با این پولی که ما دادیم حرف نداره شما که میگید این رسیور خوب نیست .پس استارست یا ایکلاس خویه .شرینگ ایستار هردو رسیورو می ارزه . موفق باشید

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
تو موضوع سخت افزار من الان چندماه دیگه میشه یک ساله که من این رسیورو دارم من چندتا رسیور دیگه هم داشتم تا حالا اون مشکلی که بگید نداشته واگر هم بوده با نرم افزار خیلی هاش حل شده . خیلی از رسیورها هستند که از ایستار خیلی سر تر هستند اما چقدر باید پول بدی . اون کسی که نداره بره 300 یا 400 هزار پول بدن چیکار کنن با توجه به قیمت این رسیور حرف نداره . موفق باشید

2007-06-19
1,872
19,340
من ایستار x99 دارم و خیلی هم رازی هستم من تو این مدت نگاه میکردم به شرینگ دانگلها ودستگاه های دیگه .که میتوان گفت ایستار از همشون سر تره و با این پول که ما دادیم یک سال شرینگ هوایی و اینترنتی داره که شاید سی چهل هزار تومان از یه رسیور معمولی گرانتره خدا وکیلی انصاف خوبه اگه میخواستین کارت یکی از پکیج ها رو بخرید برای چند ماه چقدر باید پول میدادیم . ایستار با این پولی که ما دادیم حرف نداره شما که میگید این رسیور خوب نیست .پس استارست یا ایکلاس خویه .شرینگ ایستار هردو رسیورو می ارزه . موفق باشید

تو موضوع سخت افزار من الان چندماه دیگه میشه یک ساله که من این رسیورو دارم من چندتا رسیور دیگه هم داشتم تا حالا اون مشکلی که بگید نداشته واگر هم بوده با نرم افزار خیلی هاش حل شده . خیلی از رسیورها هستند که از ایستار خیلی سر تر هستند اما چقدر باید پول بدی . اون کسی که نداره بره 300 یا 400 هزار پول بدن چیکار کنن با توجه به قیمت این رسیور حرف نداره . موفق باشید

سلام

يکي از دوستان رفته بود به سوريه و يک رسيور خريده بود از اونجا فکر ميکنم به پول ايران ميشه چيزي حدود 9 هزار تومن ....

خلاصه چند ماهيه که داره از اين ميني رسيور استفاده ميکنه و خيلي ازش راضيه و تازه به بقيه هم پيشنهاد ميکنه که از اين مدل رسيور بخرند حتي به من هم پيشنهاد داد که يکي برام بياره :)

طوري از اين رسيور تعريف ميکنه که اگر کسي با رسيورها آشنايي نداشته باشه ميگه عجب دستگاهي هست اين دستگاه !!!!!!

خوب به اين بنده خدا چي بگم هر چي بگم فايده نداره .......

حالا شما هم آي استار خريدي مبارکت باشه انشاالله خوب باشه و اصلا هم خراب نشه :) ما که حسود نيستيم !؟

اما باز هم اينو ميگم رسيورهاي آي استار رسيورهاي خوبي نيستند و در حال حاضر هم در کشور عراق در حال توليد هستند و تنها دليلي که در حال حاضر باعث فروش اين رسيور شده شرينگش هست ..........

موفق باشيد .

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
با سلام خدمت شما مدیریت محترم

اینکه شما هرچی بگید ما نفهمیم کلمه درستی نیست .که ایا طرف شما چه شخصی هست چه تحصیلاتی داره (منظور از تحصیلات اینه که چقدر قدرت تشخیص داره حرف مخاطبشو بفهمه ) و ایا از رسیور چیزی میفهمه یا نه من با توجه به تجربه خودم این مطالبو نوشتم چون زمانی که رسیور تو خونه ما بود که باید دیش رسیورو هزار جور مخفی میکردی که کسی ندونه شما ماهواره دارید . و خودم چند مدل مختلف از برندهای دیگه رو داشتم با توجه به تجربه این صحبتو عرض کردم . امیدوارم در راه اطلاع رسانی خود موفق باشید.

2007-06-19
1,872
19,340

اینکه شما هرچی بگید ما نفهمیم کلمه درستی نیست .که ایا طرف شما چه شخصی هست چه تحصیلاتی داره (منظور از تحصیلات اینه که چقدر قدرت تشخیص داره حرف مخاطبشو بفهمه ) و ایا از رسیور چیزی میفهمه یا نه من با توجه به تجربه خودم این مطالبو نوشتم چون زمانی که رسیور تو خونه ما بود که باید دیش رسیورو هزار جور مخفی میکردی که کسی ندونه شما ماهواره دارید . و خودم چند مدل مختلف از برندهای دیگه رو داشتم با توجه به تجربه این صحبتو عرض کردم . امیدوارم در راه اطلاع رسانی خود موفق باشید.

سلام

برادر بزرگوار من قصد توهين به کسي رو ندارم !

اما اگر شما تا به حال چند مدل رسيور عوض کرديد من حدود 15 سال هست که دارم کار تعميرات انجام ميدم ، شما نظر داديد من هم نظر دادم !

ضمنا تشخيص خوب بودن يا بد بودن رسيور به ميزان تحصيلات ربطي نداره .......

باز هم نظر من اين هست که اين مدل رسيور رسيورهاي خوبي نيستند .........

موفق باشيد .

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903

درود
ببین عزیز هدف از این سایت اطلاع رسانی به کاربران میباشد و اگر کسی از مدیران نظری میدهد حتما صلاح میداند که میگوید ببینید رسیورهای ای استار یک سال است که شروع به کار کردند و مدل های جدید هم به بازار خواهد آمد مثل istar x 99 super که مدل جدید میباشد گفتم تنها مزیتی که این رسیورها دارند شرینگ رایگان میباشد اما از لحاظ سخت افزار شما نمیتوانید بگویید رسیورهای خوبی هستند هر چند اگر یادتان باشد رسیورهای ایکلاس هم که بازار ایران آمدند تقریبا با این قیمت بودند و اون موقع شرینگی در کار نبود مردم فقط به خاطر ظاهر این رسیور خرید میکردند .

maris

کاربر
2008-06-27
19
21
عزیزان منیک سوال از همه دارم:
ما از یک رسیور چه انتظاراتی داریم.مگر نه اینکه کانالهای بیشتری رو برای ما باز کنند؟خب ای استار هم داره اینکار رو میکنه.تمام.من خیلی سال رسیور دارم.برای من چینی و غیر چینی فرقی ندارد.دارم 100 تومن میدم برای چند سال دارم بهترین کانال ها رو میبینم.مثل میکروباکس که الان 3 سال با 60تومن دارم کانالها رو بدون دردسر میبینم.رسیور خوب رسیوریست که کانال بیشتری رو باز کنه.وگرنه دریم باکس با اون دبدبه چه هزینه ای رو رو دست شما میزاره؟بای

glayflex

کاربر
2009-11-13
23
43
34
سلام دوستان به نظر من خيلي رسيور عالي هست ادم با 100 تومان كه تقريبا مي شه گفت پول يه دانگل هست، داري بهترين شبكه هاي دنيا رو تماشا ميكني اينقدر كه مي گن چيني هست مگه بقيه رسيور ها كه به ما ايراني ها ميدن كجايي هست همه چيني.جنس چيني اگه درجه يكش باشه كه به ما نميدن با جنسهاي اروپايي رقابت ميكنه.منتها به ما جماعت ايراني همون درجه 3 و 4 ميدن

zanjansat

کاربر
2006-10-20
52
189
قصد جسارت در حضور مدیران و اهل فن ندارم
ولی با کندوکاوی که چندین ساله در زمینه رسیور دارم
رسیور ای استار از نظر کیفیت واقعا صفره و مثل یه رسیور استارست 97 میمونه
و فقط به خاطر شرینگ اون هستش که زیاد طرفدار داره البته کیفیت شرینگش هم بد نیست و تا حدودی پایداره
ولی باید توجه داشت که بزودی دیگه اکثر این پکیجها قابل دریافت نخواهند بود وبه سیستم s2میروند
و بزودی دیگه رسیورهای معمولی مثل انالوگ از رده خارج میشن البته زمان میبره
همونطور که پکیچ معروف absat رفت حالا به نظرتون بهتر نیست قدری قبل از خرید تامل کنیم

2007-06-19
1,872
19,340
عزیزان منیک سوال از همه دارم:
ما از یک رسیور چه انتظاراتی داریم.مگر نه اینکه کانالهای بیشتری رو برای ما باز کنند؟خب ای استار هم داره اینکار رو میکنه.تمام.من خیلی سال رسیور دارم.برای من چینی و غیر چینی فرقی ندارد.دارم 100 تومن میدم برای چند سال دارم بهترین کانال ها رو میبینم.مثل میکروباکس که الان 3 سال با 60تومن دارم کانالها رو بدون دردسر میبینم.رسیور خوب رسیوریست که کانال بیشتری رو باز کنه.وگرنه دریم باکس با اون دبدبه چه هزینه ای رو رو دست شما میزاره؟بای

سلام دوستان به نظر من خيلي رسيور عالي هست ادم با 100 تومان كه تقريبا مي شه گفت پول يه دانگل هست، داري بهترين شبكه هاي دنيا رو تماشا ميكني اينقدر كه مي گن چيني هست مگه بقيه رسيور ها كه به ما ايراني ها ميدن كجايي هست همه چيني.جنس چيني اگه درجه يكش باشه كه به ما نميدن با جنسهاي اروپايي رقابت ميكنه.منتها به ما جماعت ايراني همون درجه 3 و 4 ميدن

سلام

بحث اين تاپيک مربط به رسيور آي استار هست و همينطور که از اسم تاپيک معلوم ميشه :

اطلاع رساني در مورد محصولات آي استار

و قرار نبوده که اين رسيور رو با رسيورهاي ديگه يا دانگل هاي ديگه مقايسه کنيم ، اين بحث يک بحث کاملا جدا هست .

اما در مجموع رسيور آي استار رسيور خوبي نيست .

موفق باشيد .

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
تشکر از مدیر کل سایت دوستان بحث را جمع کنیم و اگر ما درباره رسیوری نقد میکنیم صلاح دانسته تا به کاربرانی که قصد خرید رسیور را دارند زودتر اعلام کنیم تا بعد از خرید به مشکل نخورند من خودم یک کارتن از ای استار 20000 داشتم به زور رد کردم رفت پس هنگام خرید رسیور با مدیران سایت مشورت کنید تا بعدا به مشکل نخورید با سپاس

iransoot

Banned
2010-12-17
38
38
سلام

بحث اين تاپيک مربط به رسيور آي استار هست و همينطور که از اسم تاپيک معلوم ميشه :

اطلاع رساني در مورد محصولات آي استار

و قرار نبوده که اين رسيور رو با رسيورهاي ديگه يا دانگل هاي ديگه مقايسه کنيم ، اين بحث يک بحث کاملا جدا هست .

اما در مجموع رسيور آي استار رسيور خوبي نيست .

موفق باشيد .

سلام استاد از چه نظر رسيور اي استار رسيور خوبي نيست؟ مرسي از جوابت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا