اطلاع رساني در مورد محصولات iStar-KOREA

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ب

بهنام ماهوار

Guest
داداش نمیخوام بهت بی احترامی کنم ولی مقصود ما فقط مدل 99نیست درسته فرکانس هاs2شده خوب ریسیوری با قیمت 150 تومان که مدل ای استار 20000باشه داره به راحتی باز میکنه و.... همین پکیجی که گفتی من دارم به راحتی نگاه میکنم

ب

بهنام ماهوار

Guest
ادمین عزیز من فقط یک سوال از شما دارم یه ریسیور بگو که رنج قیمتش 150 باشه وامکانات ریسیور ای استار 20000رو داشته باشه ؟ok
چرا با این افراد که مصرف کننده هستن کل کل میکنید ؟بیاید با من صحبت کنید اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه
ایدی یاهو من تو پروفایلم هست منتظرم

ب

بهنام ماهوار

Guest
فقط خواهشن نگین که ایکسکروز400که کلی مدرک دارم برات اکه ساخت مرکز چینه دبی مارک میخوره پس دیگه نگین خواهشا

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
فقط خواهشن نگین که ایکسکروز400که کلی مدرک دارم برات اکه ساخت مرکز چینه دبی مارک میخوره پس دیگه نگین خواهشا
درود
ببین عزیز تاپیک در مورد اطلاع رسانی محصولات ای استار میباشد سری اول که میگن کره بود ما هم میگیم کره بود اما الان در چند ماه گذشته در کردستان عراق ساخته می شود مثل استرانگهای 4622 که جدیدا وارد بازار شده است در مورد قیمت هم گفتم که رسیور آلمانی نیست که قیمت بالا باشد رسیوری که در عراق تولید شود خدا میداند چه محصولی خواهد شد ببینید چرا استرانگ شرینگ ندارد و گرانتر از ای استار هست؟من جواب را میذارم خودتان بدهید

ب

بهنام ماهوار

Guest
برادر من خوب منم میگم شما یه ریسیور ارزون قیمت معرفی کن که بدون ایراد باشه کره ای باشه قیمتشم کارگری باشه شما سوال رو با سوال جواب میدی؟استرانگ اگر دستگاه بود یه جایی برای پورت لنش میکرد داداش

ب

بهنام ماهوار

Guest
کردستان ادم نیست؟نمیتونن دستگاه تولید کنن؟فعلا ازشون بر میاد درست میکنن

2007-06-19
1,872
19,340
برادر من خوب منم میگم شما یه ریسیور ارزون قیمت معرفی کن که بدون ایراد باشه کره ای باشه قیمتشم کارگری باشه شما سوال رو با سوال جواب میدی؟استرانگ اگر دستگاه بود یه جایی برای پورت لنش میکرد داداش

سلام

عزيزم من گفتم اين تاپيک در مورد آي استار هست .

اما اگر نظر منو بخواي لاشه يک رسيور استرانگ ( نمونه هاي اصلي نه چيني ) بهتر از يک رسيور آي استار هست ........

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
دوستان خواهشا تعصب رو محصولاتی که داریدنشان ندهید ببین بحث اینجاست میگن ای استار کره به ملت ایران اما در عراق تولید می شود و رسیور ارزان قیمت اگر من باشم starmax 9999 hd میخرم که حدود 130 تومان میباشد اما میدونم که از لحاظ نرم افزاری و هم سخت افزاری سرتر از ای استار می باشد

vahid_azad2001

کاربر
2010-03-24
12
7
starmax 9999 hd مثل آی استار شیرینگ داره؟میتونه کانالهای hd رو باز کنه؟ کابل hdmi بهش میخوره؟خواهشا
پاسخ بدید ممنون

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
starmax 9999 hd مثل آی استار شیرینگ داره؟میتونه کانالهای hd رو باز کنه؟ کابل hdmi بهش میخوره؟خواهشا
پاسخ بدید ممنون
درود
خیر عزیز من مثال زدم در مورد خرید شرینگ ندارد من نمیخوام مارک رسیور معرفی کنم یا بگم کدام بهتر است یا کدام بدتر در مورد حدود قیمت گفتم به جای ای استار من استارمکس را ترجیح میدهم رسیور اچ دی میباشد و کابل هم میخوره و کانال های اچ دی را هم مثل ای استار باز میکنه

h.l.a

سرپرست بخش ای استار
2011-03-26
1,381
6,563
من هنوز برام سوال هست که چرا اینهمه از ایستار بد میگید چون اینهمه رسیور بقول شما چینی و خراب تو بازار هست ولی شما هیچ صحبتی نمیکنید اما گیر دادین به این رسیور یه ماه پیش کلی اطلاعبه دادین که شرینگش تمام شده ونخرید کلاه سرتون رفت اما الان پایدارترین شرینگ مال این دستگاه است . الان گیردادین به سخت افزار یعنی از استارست این دستگاه خرابتره که اینهمه سر مردم کلاه گذاشته و دستگاههای بی ارزش دست مردم داده چون خودم دو مدلشو داشتم .و شما تو سایت صفحه اول که باز میکنید رسیورهای استار ستو میبینید یا ایکلاس که فقط ظاهر زیبایی داشت . کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون. موفق باشید

2007-06-19
1,872
19,340
من هنوز برام سوال هست که چرا اینهمه از ایستار بد میگید چون اینهمه رسیور بقول شما چینی و خراب تو بازار هست ولی شما هیچ صحبتی نمیکنید اما گیر دادین به این رسیور یه ماه پیش کلی اطلاعبه دادین که شرینگش تمام شده ونخرید کلاه سرتون رفت اما الان پایدارترین شرینگ مال این دستگاه است . الان گیردادین به سخت افزار یعنی از استارست این دستگاه خرابتره که اینهمه سر مردم کلاه گذاشته و دستگاههای بی ارزش دست مردم داده چون خودم دو مدلشو داشتم .و شما تو سایت صفحه اول که باز میکنید رسیورهای استار ستو میبینید یا ایکلاس که فقط ظاهر زیبایی داشت . کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون. موفق باشید

سلام

قبلا هم گفتم اين تاپيک فقط براي اطلاع رساني در مورد اين دستگاه بوده و قرار نبود در اين تاپيک اين رسيور با رسيورهاي ديگه مقايسه بشه ....

ضمنا برادر عزيز شما نوشتيد :

کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون

خوب مثلا اگر ما بنويسيم يک رسيور بد هست چه نفعي به حال ما داره !

من در پست هاي قبلي توضيح دادم ! ولي ظاهرا شما متوجه نشديد ..........

2007-06-19
1,872
19,340
ادمین عزیز من فقط یک سوال از شما دارم یه ریسیور بگو که رنج قیمتش 150 باشه وامکانات ریسیور ای استار 20000رو داشته باشه ؟ok
چرا با این افراد که مصرف کننده هستن کل کل میکنید ؟بیاید با من صحبت کنید اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه
ایدی یاهو من تو پروفایلم هست منتظرم

سلام

متوجه اين بخش از صحبتتون نشدم :

اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه

ضمنا من آي دي ياهو ندارم .....

ب

بهنام ماهوار

Guest
داداش من خودم نه سازنده این ریسیور هستم و ....ولی خدایش چی شد این چیپست؟میگفتین مدل 99چیپستش ایراد داره؟هه هه هه
اون یکی مدیر تازه وارد برام مثال زده ریسیور استارمکس 9999داداش یه سوال این ریسیور کجاییه؟اصلا میدونی <خوب اینم چینیه ساپورت نرم افزار خیلی ضعیفی داره
شما میگفتین دیگه ریسیورها ساپورت نمیشن میبینیم که دارن هفته ای یک بار پج میدن . هه هه هه
ریسیور ای کلاس کجاییه؟
ریسیور ایکس کروز کجایی؟
ریسیور استارست ومدل های دیگه کجایی؟
ریسیور استارکام کجای؟
ریسیور استارایکس کجایی؟
و.....
یکم چشماتون رو باز کنیید مثلا کره بزنه دیگه حله و...ما چنس چینی هم داریم که سگ شرف داره تا کره ای الان 99درصد تلوزیون های ال اس دی وال ای دی چینی کسی مشکلی داشته؟الان حداقل 50درصد لوزم برقی خانه شما چینی مشکلی دارید؟از سوزن تا اون باد کنک ایران رو چین برداشته کسی نمیگه چطور وفلان ...
داداش اگر شما تعمییر کارید منم تعمییر کارم یه پیرمرد و پیر زن میخوان ریسیور بخر حتمی باید بگی استرانگ ودریم باکس بخر؟
وقتی این ریسیور همون شبکه های رو میده که دریم باکس نشون میده پس مگه مغز خر خورده کسی که از ماهواره سر در نمیاره و...بره دریم باکس بخره که نمیدونه ایمج چیه

ب

بهنام ماهوار

Guest
در ضمن از قدیم گفتن هر چقدر پول بدید انقدرآش میخورید و...این ریسیور که به نظر بنده پول اکانتشم نیست خیلی مفته

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
داداش من خودم نه سازنده این ریسیور هستم و ....ولی خدایش چی شد این چیپست؟میگفتین مدل 99چیپستش ایراد داره؟هه هه هه
اون یکی مدیر تازه وارد برام مثال زده ریسیور استارمکس 9999داداش یه سوال این ریسیور کجاییه؟اصلا میدونی <خوب اینم چینیه ساپورت نرم افزار خیلی ضعیفی داره
شما میگفتین دیگه ریسیورها ساپورت نمیشن میبینیم که دارن هفته ای یک بار پج میدن . هه هه هه
ریسیور ای کلاس کجاییه؟
ریسیور ایکس کروز کجایی؟
ریسیور استارست ومدل های دیگه کجایی؟
ریسیور استارکام کجای؟
ریسیور استارایکس کجایی؟
و.....
یکم چشماتون رو باز کنیید مثلا کره بزنه دیگه حله و...ما چنس چینی هم داریم که سگ شرف داره تا کره ای الان 99درصد تلوزیون های ال اس دی وال ای دی چینی کسی مشکلی داشته؟الان حداقل 50درصد لوزم برقی خانه شما چینی مشکلی دارید؟از سوزن تا اون باد کنک ایران رو چین برداشته کسی نمیگه چطور وفلان ...
داداش اگر شما تعمییر کارید منم تعمییر کارم یه پیرمرد و پیر زن میخوان ریسیور بخر حتمی باید بگی استرانگ ودریم باکس بخر؟
وقتی این ریسیور همون شبکه های رو میده که دریم باکس نشون میده پس مگه مغز خر خورده کسی که از ماهواره سر در نمیاره و...بره دریم باکس بخره که نمیدونه ایمج چیه
درود
عزیز من کوچک تمام مدیران سایت هستم اما اگر سابقه مدیریت من را می خوای بدونی به من پیغام بزن تا بهت بگم چه پست هایی داشتم در مورد رسیور ای استار هم هر چند تا که دوست دارید بخرید من دیگه در مورد این رسیور به کسی کمک نمیکنم شما میگید خوبه حتما خوبه بای

ب

بهنام ماهوار

Guest
داداش من گفتم نمیگم که این ریسیور اخرشه و...من خودم به شخصه از vu+douبیشتر خوشم میاد ولی یه مدت دیدم این فروم شروع کرد مخصوصا از ادمین سایت اومد نوار ابزار سایت رو هم فعال کرد که اره این ریسیور دیگه ساپورت نمیشه این ریسیور چیپ ست ایراد داره و...من فقط از این خندم گرفت و...برادر منم مثل شما مدیر هستم در سایت های همسایه اتفاقا وقتی که دیدم کاندیده مدیریت شدید خوشحال شدم فقط بخاطر این پست دادم که این سایت یه زمونی خیلی تعریف این ریسیور رو کرد وحالایک هو شد دشمن ریسیور خوب این برای شما سوال ایجاد نمیکنه ؟اولش کلی تبلیغ دروغ حالا هم کلی خبر دروغ
نمیدونم منظورم رو رسوندم ؟اگر هم از دست من ناراحت شدید ببخشید

2007-06-19
1,872
19,340
سلام

ببين عزيزم معلومه که اين حرف برميگرده به خود شما :

کمی با هم روراست باشیم نه بفکر منافع خودمون

معلوم شد شخص ذينفع شما هستيد نه ما !

ضمنا ادمين سايت همچين حرف هايي نزده و شخص من و ادمين سايت هيچ وقت صحبتي از چيپست نکرديم و نوشته هايي که بالاي سايت بود اينها بود :

از خرید دستگاههای شرکت ای استار (istar-korea) که جدیدا تولید شده اکیدا" خودداری کنید. سخت افزار کلیه محصولاتی که به اسم istar-korea در بازار ایران وجود دارد چینی و بیکیفیت میباشد که بجای دستگاههای اصلی istar بفروش میرسد. شرکتی سازنده از 4 ماه پیش تولید محصولات istar را متوقف کرده و دستگاههای که جدیدا تولید میشود ساخت شرکتی چینی میباشد .

راستي اينو از کجا فهميديد :

الان 99درصد تلوزیون های ال اس دی وال ای دی چینی کسی مشکلی داشت

کي همچين حرفي زده !

تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي سوني که با گارانتي شرکت بازرگاني ايران وارد کشور مشين ساخت مالري و تايلند هستند .

تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي سامسونگ و ال جي که با گارانتي سام سرويس و گلديران هستند کره اي هستند و فقط در ايران مونتاژ مي شوند .

تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي اسنوا داراي شاسي و پنل شرکت Daewoo کره هستند .

پانل و شاسي محصولات صنام هم سامسونگ هست و کره اي ...

محصولات ايکس ويژن هم از پانل هاي سامسونگ استفاده مي کنند و شاسي هاشون هم عمدتا از محصولات ال جي و سامسونگ هست ....

اين ها اکثر مدل هاي ال سي دي و ال اي دي هست که داخل بازار ايران وجود داره !!!!

من حتي محصولات متفرقه ديدم که براي تعمير په تعميرگاهم اومده اکثرا پانل هاشون سامسونگ هست !

شما چطوري متوجه شديد که 99 درصد ال سي دي و ال اي دي ها چيني هستند !

من به صورت پاره وقت در يکي از نمايندگي هاي شهر محل سکونتمون هم کار مي کنم که نمايندگي :

ال جي ، سامسونگ ، صنام ، صاايران ، شهاب ، پارس ، دوو ، اسنوا و ..... داره

تلويزيون هاي CRT صنام و اسنوا شاسي چيني دارند ، تلويزيون هاي ال سي دي و CRT مارشال شاسي و پانل چيني دارند ، بعضي از محصولات CRT پارس شاسي و لامپ چيني دارند ولي موارد بالا شامل اين موضوع نميشه ....

صحبت ما چيني بودن يا نبودن محصولات آي استار نيست ! ما نخوااستيم اين محصول رو با محصولات ديگه مقايسه کنيم ، اما اگر قرار به انتخاب باشه من ترجيح ميدم استارست يا آيکلاس بگيرم تا آي استار !

مسئولين آي استار يک عده آدم دروغگو هستند !!!

حتما يادتون هست که محصولاتشون رو ابتدا به نام رسيور کره اي به مردم قالب مي کردند !

سايتي که راه انداخته بودند هم هنوز هست ! Istar-Korea

و ................

راستي من متوجه اين موضوع نشدم :

اگر هم میخوایین سایتتون پره اسپم نشه

حالا کار به جايي رسيده که آي استار رو با دريم باکس مقايسه کني :)

يادم باشه لينک اين تاپيک رو براي مهدي بفرستم اون هم ببينه !

قصد توهين ندارم اما مطمئن باشيد اگر مغز خر خورده باشند .......

مثل اين ميمونه که کسي رانندگي بلد نباشه بگن چون شما رانندگي بلد نيستي بيا برات ماشين ژيان بخريم ! اين با عقل جور درمياد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا