alirezarose
کاربر
- 2007-05-24
- 32
- 82
زیاد با هم کلنجار نکنید کافی است یکبار نمایشگاه فاز 2 گوانجو بروید انوقت می فهمید دومین اقتصاد جهان اولین تولید کننده محصولات الکترونیک و کامپیوتر در جهان است در ضمن ای کلاس تولید شرکت کره ای است البته اصلی
مهدی دیگه کیه میخوای لینک بدی ؟سلام
ببين عزيزم معلومه که اين حرف برميگرده به خود شما :
معلوم شد شخص ذينفع شما هستيد نه ما !
ضمنا ادمين سايت همچين حرف هايي نزده و شخص من و ادمين سايت هيچ وقت صحبتي از چيپست نکرديم و نوشته هايي که بالاي سايت بود اينها بود :
راستي اينو از کجا فهميديد :
کي همچين حرفي زده !
تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي سوني که با گارانتي شرکت بازرگاني ايران وارد کشور مشين ساخت مالري و تايلند هستند .
تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي سامسونگ و ال جي که با گارانتي سام سرويس و گلديران هستند کره اي هستند و فقط در ايران مونتاژ مي شوند .
تلويزيون هاي ال سي دي و ال اي دي اسنوا داراي شاسي و پنل شرکت Daewoo کره هستند .
پانل و شاسي محصولات صنام هم سامسونگ هست و کره اي ...
محصولات ايکس ويژن هم از پانل هاي سامسونگ استفاده مي کنند و شاسي هاشون هم عمدتا از محصولات ال جي و سامسونگ هست ....
اين ها اکثر مدل هاي ال سي دي و ال اي دي هست که داخل بازار ايران وجود داره !!!!
من حتي محصولات متفرقه ديدم که براي تعمير په تعميرگاهم اومده اکثرا پانل هاشون سامسونگ هست !
شما چطوري متوجه شديد که 99 درصد ال سي دي و ال اي دي ها چيني هستند !
من به صورت پاره وقت در يکي از نمايندگي هاي شهر محل سکونتمون هم کار مي کنم که نمايندگي :
ال جي ، سامسونگ ، صنام ، صاايران ، شهاب ، پارس ، دوو ، اسنوا و ..... داره
تلويزيون هاي CRT صنام و اسنوا شاسي چيني دارند ، تلويزيون هاي ال سي دي و CRT مارشال شاسي و پانل چيني دارند ، بعضي از محصولات CRT پارس شاسي و لامپ چيني دارند ولي موارد بالا شامل اين موضوع نميشه ....
صحبت ما چيني بودن يا نبودن محصولات آي استار نيست ! ما نخوااستيم اين محصول رو با محصولات ديگه مقايسه کنيم ، اما اگر قرار به انتخاب باشه من ترجيح ميدم استارست يا آيکلاس بگيرم تا آي استار !
مسئولين آي استار يک عده آدم دروغگو هستند !!!
حتما يادتون هست که محصولاتشون رو ابتدا به نام رسيور کره اي به مردم قالب مي کردند !
سايتي که راه انداخته بودند هم هنوز هست ! Istar-Korea
و ................
راستي من متوجه اين موضوع نشدم :
حالا کار به جايي رسيده که آي استار رو با دريم باکس مقايسه کني
يادم باشه لينک اين تاپيک رو براي مهدي بفرستم اون هم ببينه !
قصد توهين ندارم اما مطمئن باشيد اگر مغز خر خورده باشند .......
مثل اين ميمونه که کسي رانندگي بلد نباشه بگن چون شما رانندگي بلد نيستي بيا برات ماشين ژيان بخريم ! اين با عقل جور درمياد ؟
کجاش کره ای با اون تیونر شارپ چین و....زیاد با هم کلنجار نکنید کافی است یکبار نمایشگاه فاز 2 گوانجو بروید انوقت می فهمید دومین اقتصاد جهان اولین تولید کننده محصولات الکترونیک و کامپیوتر در جهان است در ضمن ای کلاس تولید شرکت کره ای است البته اصلی
اصلا بیخیال دوستی یه چیز دیگه ای برای چی کل کل میکنیم ؟اصلا شما درست میگید
من که ریسیور vu+duoرو دوست دارم اگر ایراد نداره
بازم ممنونم از زحماتتون
مهدی دیگه کیه میخوای لینک بدی ؟
مثالت خیلی بی خود بود کسی که کامپیوتر بلد نیست ومیخواد فقط باهاش اهنگ گوش بده و...نمیاد سیستم یک ملیونی راه بندازه داداش
من خوم هم یه مدت تو کار تلوزیون بودم بخاطر شما هم شده من از تلوزیون هایی که ار سمت بانه میاد برات عکس میندازم که ببینی میدین چینی که زده .در ضمن شما اثبات کنید که تلوزیون سامسونگ کره اصل یهتنی حتی از اون خازن تولیدیش ساخت کره هست باشه؟مارک با مارک قطعات من نمیخواستم این بحث رو شروع کنم ولی خودتون خواستید.
شما با اون مثالتون دارید میگید یه پیر مرد وپیر زنی که میخواد ریسیور استفاده کنه بیاد دریم باکس بخره؟ داداش الان ریسیور بابا بزرگت چیه؟حتمی 8000اره مردم از خنده
فعلا که شما بودید بالای سایتتون داد میزدید کره ای چی شد پس؟
این ریسیور پشتش نوشته فور کره نگفته کره ای اصل
شما همون ایکلاس رو استفاده کن که چیپ امنیتیش اصلی (هه هه)
در ضمن اگر اشتباه نکنم مدیران شما یا ناظمتون حرف ای استار رو تکید میکرد که اره چیپ ستش خرابه
شما گفتید که شرکت محصولاتشو تموم کرده وکس دیگه ای درست میکنه اینم یه دروغ دیگه با مدرک بگو باشه
مثالت خیلی بی خود بود کسی که کامپیوتر بلد نیست ومیخواد فقط باهاش اهنگ گوش بده و...نمیاد سیستم یک ملیونی راه بندازه داداش
دروددوستان در صورت توهين به همديگر تاپيك بسته ميشه وبا كاربر ي كه تذكر دادم بر خورد خواهد شد موفق باشيد ..