اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
چرا اینقدر راجع به میکروباکس 1و2 هی پست وتاپیک جدید باز میکنید قبلا من خدمت دوستان گفتم که دوره میکروها تموم شده حالا اینکه هر چند ماه یک نرم افزار دست وپا شکسته در ساینها بزارن ویکی دوتا یا چها پنج تا کانال برای مدت یکی دوروز یا کی دو هفته ویکماه باز کنه که دردی را دوا نمیکنه هنوز یک عده ای هستند که دنبال باز کردن کانال با میکرو هستند خودشون رو علاف دارن دوره اش تموم شده واین رو باید چه بخاین چه نخاین قبول کنید دانگلها فقط بدرد تبدیل به رسیور میخوره وبس برین دنبال دستگاههای دوشرینگه که بدون قطعی حتی یکساعتی الان مدت یکساله تمامی پکیجها را باز دارن وحالا حالاها از قطعیشون خبری نیست بابا اینقد خودتون رو علاف نکنید سالی چندصدهزار تومان پول برای رفاه خودتون میدید اینم روش

خرگوش

کاربر
2008-11-20
35
55
کسی که پست 682 من رو حذف کرد ذره ای درک و فهم انتقادی نداره! خودش می دونه که چطوری الکی تو برنامه ها دست می بره و اسم خودش رو جایگزین می کنه!!!!!!!

می شه این آقا لطف کنن لینک اونی سایتی رو که ادعا می کنن متعلق به میروباکسه رو بذارن ما هم ببینیم کجاش هی وعده می ده بزودی برنامه جدید میاد؟!!!! یا .........:confused:

farshad-ldi

کاربر
2010-01-23
310
793
سلام
لطفا ساین منبع خبر رو به ما اعلام کنین تا ما باورمون بشه!کدوم سرور گفت تا چند روز دیگه میکرو 2 دوباره راه اندازی میشه والا من از وقتی میکرو 2 خریدم همش وعده وعید الکی شنیدم!!!تا خرخره سر هممون کلاه گذاشته این شرکت میکروباکس!!!!!!!!!!!

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
کسی که پست 682 من رو حذف کرد ذره ای درک و فهم انتقادی نداره! خودش می دونه که چطوری الکی تو برنامه ها دست می بره و اسم خودش رو جایگزین می کنه!!!!!!!

می شه این آقا لطف کنن لینک اونی سایتی رو که ادعا می کنن متعلق به میروباکسه رو بذارن ما هم ببینیم کجاش هی وعده می ده بزودی برنامه جدید میاد؟!!!! یا .........:confused:

سلام
لطفا ساین منبع خبر رو به ما اعلام کنین تا ما باورمون بشه!کدوم سرور گفت تا چند روز دیگه میکرو 2 دوباره راه اندازی میشه والا من از وقتی میکرو 2 خریدم همش وعده وعید الکی شنیدم!!!تا خرخره سر هممون کلاه گذاشته این شرکت میکروباکس!!!!!!!!!!!

کلاهبرداری شرکت میکروباکس چه ربطی به این سایت داره مگه این سایت نماینده شرکت میکروباکسه لطفا اینجا انتقاد نکنید؟

بالا