اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوستان با نرم افزاری که آقا یوسف تو سایت گذاشتن شیرینگ در جهت w3 فعال شد

دوست من با چه لودری این نرم افزار رو تزریق کردی..من با لودر 2 و اچدی باکس زدم نشناخت؟

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
دوست من با چه لودری این نرم افزار رو تزریق کردی..من با لودر 2 و اچدی باکس زدم نشناخت؟
دوست عزیز چون برنامه به صورت bin نیست با گزینه allfile رو انتخاب کنی بعد انتقال انجام میشه
موفق باشید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوست عزیز چون برنامه به صورت bin نیست با گزینه allfile رو انتخاب کنی بعد انتقال انجام میشه
موفق باشید

با تشکر از شما
عزیز اگه منظورت در تنظیمات لودر گزینه section هست که روی all هستش ولی ......

naavid

کاربر
2009-12-31
50
122
39
با تشکر از شما
عزیز اگه منظورت در تنظیمات لودر گزینه section هست که روی all هستش ولی ......
دوست عزیر شما وقتی از گزینه فایل میخوای برنامه رو به لودر معرفی کنی قسمت file of type رو روی allfile بزار

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوست عزیر شما وقتی از گزینه فایل میخوای برنامه رو به لودر معرفی کنی قسمت file of type رو روی allfile بزار

دوست عزیز من این کار رو انجام دادم.نرم افزار رو شناخت ولی وقتی گزینه دانلود رو میزنم و آدابتور را از برق میکشم و دوباره به برق میزنم نرم افزار تزریق نمیشه چند بار امتحان کردم نشد که نشد؟

ali4u

کاربر
2010-07-11
1
1
38
اینجا تایپیک اعلام وضعیت شیرینگ هست یا پرسش و پاسخ دوستان یه خورده رعایت کنید

hasa2005

کاربر
2006-10-04
225
1,074
با سلام وعرض ادب در تمام جهات تمامی میکروهای 2و3 با تمامی نرم افزارها همچنین با جدیدترین نرم افزارها قطع کامل است میکروها از رده خارج شدند ودیگه هیچ نرم افزای برای میگروها نخواهد آمد .با آرزوی توقیق برای خریدن یک دستگاه دوشرینگه برای تمامی دوستداران irsat

موشموشک

کاربر افتخاری
2011-06-01
994
1,811
سرکاری سرکاری سرکاری
دادش برو تیمارستان بخدا مریضی
دوستان چرا ساده هستید
میکرو دو مرد سالگردشم دادن رفت الان تو جهنم داره برای یزید مولتی ویژن واسپیک پلاتنیوم وتی پی اس پخش میکنن

ali5u

کاربر
2011-12-16
91
194
سرکاری سرکاری سرکاری
دادش برو تیمارستان بخدا مریضی
دوستان چرا ساده هستید
میکرو دو مرد سالگردشم دادن رفت الان تو جهنم داره برای یزید مولتی ویژن واسپیک پلاتنیوم وتی پی اس پخش میکنن

دوست عزیز نکنه رئیس شرکت میکروباکس 2 هستی که اینجور به حرفات ایمان داری.مثل اینکه علی ریسیور عزیز گفته بودن شرکت میکرو 2 اطلاعیه جدید داده دانگل تا 1 هفته دیگه وصل میشه.شاید الان وصل نباشه اما مطمعن باش همین روز هاست که وصل بشه اولین دانگلی نیست که برای مدت طولانی قطع شده.یکیش دانگل هایتک سوپر که 5-6 ماه پیش برای 2-3 ماه قطع شد اما با قدرت برگشت و هنوز داره به کارش با قدرت ادامه میده و رقیب دانگل مینی 1 و َa100 شده.پس تا از چیزی مطمعن نیستی اینجور با قاطعیت حرف نزن .
و هیچ دانگلی رو نفرست بیمارستان:a09IRSAT:

آخرین ویرایش:

موشموشک

کاربر افتخاری
2011-06-01
994
1,811
ما که راضیم به رضای ریس شرکت میکرو باکس ما که بخوایم یانه با یزید هم سنگریم تو جهنم
حالا اگه نرم افزار هم امدیکم بار گناه هامون سنگین میکنیم بشیم هم سنگر معاویه وعمر عاص

بالا