اعلام آخرین وضعیت شرینگ Microbox II و S-BOX در جهات مختلف

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
dost aziz shoma yerah darid ta dangelet dorost beshe ba lodere 2.4 erase kon flasheto baad narmafzare 2.30 ro beriz .....ye nokte khili mohem inke vaghti mikhai bargho be micorobox 2 vasl koni khli sari va bemoghe bayad vasl koni in khili nokteye mohemmye

دوست عزیز سلام
لطف کن و فارسی تایپ کن .
نمیدونم با قوانین سایت آشنائی ندارید ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
شما که ماشاءاله عضو قدیمی هستید .

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
با سلام خدمت علی آقا
یه مشکل برای میکروی من ایجاد شده و اونم اینکه بعد از اینکه نرم افزار 2.30 رو انتقال دادم 2 روزی بود که بدون مشکل داشت کار می کرد. دیشت هم بدون مشکل بود بعد از اینکه میکرو رو با کنترل خاموش کردم و بعد رسیور رو خاموش کردم امروز اصلا منوی میکرو بالا نیومد بطوری که حتی میکرو رو فلش کردم و افاقه نکرد و حتی کلین هم قبول نمیکنه و در کل اصلا هیچ برنامه ای قبول نمیکنه. یعنی اصلا منوی ندارد.حالا نمیدونم چکارش کنم. نه فلش قول میکنه نه کلین نه برنامه های قبلی . اگه فلشش سوخته بگید چطور باید اونو تهیه کنم. اگه محبت کنید زودتر جواب منو بدید ممنون میشم.

jafar_klk

کاربر
2010-06-09
140
611
با سلا م

شیرینگ میکرو با کس 2 با دیتای دبلیو 3 با سرور w3a_p0 با ورژن منوی دانگل سیاه کن 2/30

در جهت های نایل ست و آسترا و ها تبرد نه بسیار خوب و لی بر قرار است . به توصیه دوستان

قبل از کشیدن ذانگل از برق حتما سیم کنترل دانگل را وصل و با کنترل دانگل را خاموش و سپس

از بر ق جدا کنید . در ضمن اگر سیم دانگل وصل با شد کنترل بعضی از ریسیور ها تنظیمات

دا نگل را به هم می ریزد . سا عت 00:24 با مداد یکشنبه 24-7- 1390

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
ورژن 2.21 -2.20 که تنها برای 1002 کاربرد داشت غیر فعال شد
شرینگ 1002 توسط نرم افزارهای قدیمی دیگر وصل نمی شود منتظر نرم افزار جدید باشید

Kaveh-HHH

کاربر
2010-12-19
12
36
خب ما که دیشمون رو اینتلسته چیکارش کنیم کدوم نرم افزار رو بزنیم؟نکنه توقع دارید دو ماه صبر کنیم تا شما نرم افزار بدید بیرون!دقیقا مثل دفعه های گذشته......شما بهتر بود اول نرم افزار جدید برا این جهت میدادید بعد اینا رو غیر فعال می کردید،حالا هم بریم جهت رو عوض کنیم رو دبلیو3 بذاریم باز هر روز باید قطع شدنشو تحمل کنیم......

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
با سلام خدمت علی آقا
یه مشکل برای میکروی من ایجاد شده و اونم اینکه بعد از اینکه نرم افزار 2.30 رو انتقال دادم 2 روزی بود که بدون مشکل داشت کار می کرد. دیشت هم بدون مشکل بود بعد از اینکه میکرو رو با کنترل خاموش کردم و بعد رسیور رو خاموش کردم امروز اصلا منوی میکرو بالا نیومد بطوری که حتی میکرو رو فلش کردم و افاقه نکرد و حتی کلین هم قبول نمیکنه و در کل اصلا هیچ برنامه ای قبول نمیکنه. یعنی اصلا منوی ندارد.حالا نمیدونم چکارش کنم. نه فلش قول میکنه نه کلین نه برنامه های قبلی . اگه فلشش سوخته بگید چطور باید اونو تهیه کنم. اگه محبت کنید زودتر جواب منو بدید ممنون میشم.

-----------------------------------------
اين سوالاتو دیروز پرسیدم ولی مثل اینکه کسی نمی تونه جواب منه بده. بهتره برم تو سایتهای دیگه.​

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت علی آقا

-----------------------------------------
اين سوالاتو دیروز پرسیدم ولی مثل اینکه کسی نمی تونه جواب منه بده. بهتره برم تو سایتهای دیگه.

دوست عزیز اگر برنامه قبول نمی کند مشکل از سخت افزار ربطی به ای سی فلش ندارد به تعمیرکار مراجعه کنید

mojtaba2007

Banned
2010-11-18
30
78
دوست عزیز اگر برنامه قبول نمی کند مشکل از سخت افزار ربطی به ای سی فلش ندارد به تعمیرکار مراجعه کنید
------------------------------
علي آقا یه پیام خصوصی بهتون دادم اگه لطف کنید جواب منو بدبد ممنون میشم. ضمنا تعمیرکاری توی شهر مانیست که بتونه دانگلو درست کنه محبت کنید خودتون راهمائیم کنید.

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
خب ما که دیشمون رو اینتلسته چیکارش کنیم کدوم نرم افزار رو بزنیم؟نکنه توقع دارید دو ماه صبر کنیم تا شما نرم افزار بدید بیرون!دقیقا مثل دفعه های گذشته......شما بهتر بود اول نرم افزار جدید برا این جهت میدادید بعد اینا رو غیر فعال می کردید،حالا هم بریم جهت رو عوض کنیم رو دبلیو3 بذاریم باز هر روز باید قطع شدنشو تحمل کنیم......
دوست عزیز یه قیچی و یه النبی مشکل شما را حل میکنه حالا دیش میخواد رو اینتل باشه یا دبلیو 3

ebra3

کاربر
2009-09-02
21
53
38
دوستان با نرم افزار 2.28 جهت اینتلست وصل هست یا نه؟ با تشکر

mehdi.zara

کاربر
2010-08-24
21
94
40
درود

دوستان عزيز در حال حاضر بهترين برنامه براي دريافت شرينگ برنامه ي ورژن 2.20 و بر روي سرور اينتل ست 1002 ميباشد

اعلام وضعيت شرينگ:

شرينگ در مسير اينتل ست 1002

رسيور 9696

ورژن 2.20

برقرار ميباشد

mehrnaznarab

کاربر
2009-06-04
33
62
53
شرینگ 1002 مجدد برای دانگلهای میکرو باکس 2 توسط ورژن های قبل مانند 2.21-2.28 وصل شد
شما فعلا تکلیف این میکروهایی که با نرم افزار 2.30 خراب شدن را روشن کنید سپس برنامه جدید تو سایت بگذارید. مرسی

بالا