باز شدن ميكرو قديمي و ميكرو 2

REZA-HD

عضو فعال
2009-10-21
448
1,516
34
با سرور nb با نرم افزار موجود در همین تایپک به خوبی برقراره

دوست عزیز من روی این سرور سیگنال پایین 19 و سیگنال بالا 36 هر دو هم سبز میباشن ولی بعد استندبای کردن بازم کانالی باز نشد ایا سیگنال ضعیفه

آخرین ویرایش:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
صفحه میکرو من سیاه شده و هیج چیزی نشون نمیده از آقای Champion عزیز تقاضای راهنمایی دارم.

با درود :
دوست عزیز اگر قبل از اقدام به انتقال این نرم افزار چکی باکس، دقیقاً بر طبق روشی که بنده قبلاً در پست ارسالی در لینک زیر

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45888&p=289842&viewfull=1#post289842

عنوان نمودم اقدام به تهیه فلش دامپ از آی سی فلش دانگلتان نموده باشید، دیگر جای هیچگونه نگرانی نخواهد بود، و به سادگی با انجام دادن صحیح این مراحلی که خدمتتان عرض می کنم خواهید توانست مجدداً دانگلتان را فعال نمائید،
1= ابتدا به وسیله همان لودری که خدمت شما معرفی نمودم باید دانگل را Erase نمائید، برای این منظور بر روی لودر دابل کلیک نموده تا لودر اجرا شود، 2= سپس از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه دوم را که Erase نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Erase یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل Erase ( تخلیه ) آی سی فلش به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100%
که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید، توصیه بنده به شما این است که در صورت امکان این مراحل را 2 مرتبه انجام دهید، در پایان با خیال راحت آن فلش دامپی را که در ابتدای کار از آی سی فلش دانگلتان تهیه نموده بودید را به دانگل انتقال دهید، مطمئن باشید با انجام صحیح این موارد مشکلتان رفع خواهد شد و دانگل به حالت اولش باز خواهد گشت.

آخرین ویرایش:

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
دوست عزیز من روی این سرور سیگنال پایین 19 و سیگنال بالا 36 هر دو هم سبز میباشن ولی بعد استندبای کردن بازم کانالی باز نشد ایا سیگنال ضعیفه
با این کیفیت نباید مشکلی داشته باشی تنظیمات رسیور رو چک کن

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

با درود :
دوست عزیز اگر قبل از اقدام به انتقال این نرم افزار چکی باکس، دقیقاً بر طبق روشی که بنده قبلاً در پست ارسالی در لینک زیر

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=45888&p=289842&viewfull=1#post289842

عنوان نمودم اقدام به تهیه فلش دامپ از آی سی فلش دانگلتان نموده باشید، دیگر جای هیچگونه نگرانی نخواهد بود، و به سادگی با انجام دادن صحیح این مراحلی که خدمتتان عرض می کنم خواهید توانست مجدداً دانگلتان را فعال نمائید،
1= ابتدا به وسیله همان لودری که خدمت شما معرفی نمودم باید دانگل را Erase نمائید، برای این منظور بر روی لودر دابل کلیک نموده تا لودر اجرا شود، 2= سپس از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه دوم را که Erase نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Erase یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل Erase ( تخلیه ) آی سی فلش به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100%
که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید، توصیه بنده به شما این است که در صورت امکان این مراحل را 2 مرتبه انجام دهید، در پایان با خیال راحت آن فلش دامپی را که در ابتدای کار از آی سی فلش دانگلتان تهیه نموده بودید را به دانگل انتقال دهید، مطمئن باشید با انجام صحیح این موارد مشکلتان رفع خواهد شد و دانگل به حالت اولش باز خواهد گشت.

با سلام به استاد محترم

من همه کارهای فوق را به درستی انجام دادم ، پس از وصل کردن دانگل به تلویزیون و قرادادن روی سرور مذکور و استندبای کردن دانگل هیچ کانالی باز نشد .
لطفاً راهنمائی بفرمائید .

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام به استاد محترم

من همه کارهای فوق را به درستی انجام دادم ، پس از وصل کردن دانگل به تلویزیون و قرادادن روی سرور مذکور و استندبای کردن دانگل هیچ کانالی باز نشد .
استادگلم تالحظاتی دیگه برنامه وکارهایی که من کردم رو براتون میذارم منتظرباشید

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
با سلام به استاد محترم

استاد گلم سلام
ابتدا به لینک زیرمراجعه نموده فایل پنج تایپک1 که مربوط به کلین میکروست رو به دانگلت انتقال بده
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=27674

حال فایل زیررادانلودکرده وبالودر مربوط به داخل پوشه نرم افزارروانتقال بده سپس دانگل روروی سرورnbتنظیم کن بیاگزینه سوم وانراسیوکن حال دانگل رستارت میشه بعدازبالااومدن دانگل راباریموت کنترل خاموش کن برروی یکی ازکانالهای الجزیره اسپورت روی هاتبرد برو .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
استندبای کردن دانگل کی باید انجام داد؟؟؟؟
سلام دوست من وقتی دانگلت را به تلویزیون وصل کردی ، ابتدا آن را روی سرور NB تنظیم کن . بعد Ok را بزن . با انجام این کار دانگل یکبار خاموش و روشن می شود . حالا دوباره که روشن شد و سیگنال سبز شد ، با دگمه قرمز استندبای کن .موفق باشی .

andrea_moline

کاربر
2011-04-22
35
60
من روی 1255 فرکانس ندارم.میشه بگید باید با چه فرکانسی بگیرم تا چکی باکس جواب بده؟قیچی زدم با هاتبیرد و عربست.میشه فرکانسشو بگیرم؟میتونم با وجود قیچی؟

yousef_a25

عضو فعال
2006-11-26
158
1,315
من روی 1255 فرکانس ندارم.میشه بگید باید با چه فرکانسی بگیرم تا چکی باکس جواب بده؟قیچی زدم با هاتبیرد و عربست.میشه فرکانسشو بگیرم؟میتونم با وجود قیچی؟

دوست عزیز با دیش مجزا به سختی دریافت میشه انتظار نداشته باش با قیچی بتونی سیگنال دریافت کنی

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست عزیز با دیش مجزا به سختی دریافت میشه انتظار نداشته باش با قیچی بتونی سیگنال دریافت کنی
دوست گلم من توجنوب قیچی زدم وشرینگم هم باکیفیت مطلوبی برقراره

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم سلام

فرکانسی که باید داشته باشی 12556 v -2900 است . من فعلاً شیرینگ ندارم . ولی اون موقع که داشتم ، با قیچی بود . ضمناً 4 تا ال ان بی هم به قیچی داشتم .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
ممنون با قدرت باز میباشد:a3IRSAT1: سلام دوست گلم اسکای باز جزیره اسپورت باز18باز

دوست عزیز سلام

ممنون . لطف می کنی اعلام وضعیت می کنی . ولی یه نگاهی به اعلام وضعیتت بینداز :

با چه نرم افزاری ؟با چه دانگلی ؟با چه رسیوری ؟ در چه جهتی ؟چه روزی ؟چه ساعتی ؟کجا ؟ با چه قطعه ای ؟ با چه شماره سریالی ؟

ببین چقدر ایراد در اعلام وضعیت شما وجود دارد .

زحمت بکش و کامل اعلام وضعیت کن .

ممنون از توجهی که می کنی و وقتی که میذاری .

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست گلم من توجنوب قیچی زدم وشرینگم هم باکیفیت مطلوبی برقراره

دوست خوبم parsin عزیز سلام

من هرکاری می کنم نمی تونم شیرینگ را برقرار کنم . قبلاً از همین نرم افزار چکی بتا که در سایت هست استفاده کرده و شیرینگ داشتم .مدتهاست که قطع شده و هرکاری می کنم نمی تونم وصل بشم .
تمام مراحل را با دقت انجام دادم. ولی افسوس .
زحمت می کشی لودر و نرم افزاری که خودت استفاده کردی را بذاری ؟

ffel

کاربر
2011-12-10
14
45
من که مدتها ست نمیتونم سیگنال خوبی بگیرم . یه سوال ایا با دیش 90 جدا نباید سیگنال خوبی داشته باشم ؟ پرس تی وی را خوب دارم .

آخرین ویرایش:
بالا