باز شدن ميكرو قديمي و ميكرو 2

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
دوست خوبم parsin عزیز سلام

من هرکاری می کنم نمی تونم شیرینگ را برقرار کنم . قبلاً از همین نرم افزار چکی بتا که در سایت هست استفاده کرده و شیرینگ داشتم .مدتهاست که قطع شده و هرکاری می کنم نمی تونم وصل بشم .
تمام مراحل را با دقت انجام دادم. ولی افسوس .
زحمت می کشی لودر و نرم افزاری که خودت استفاده کردی را بذاری ؟

استاد وسرورگلم سلام
پست 66همین تایپک برنامه راقراردادم مراجعه کنید ابتدافایل کلین وسپس نرم افزاررامنتقل کنید

ffel

کاربر
2011-12-10
14
45
والا ما خودمونو کشتیم نتونستیم سیگنال تو مسیر nb بگیریم یک ماهی هست که اینجوریه . با دیش 90 جداگانه که رو فرکانس ورتیکال 11189 تا 50 درصد سیگنال و تصویر دارم ولی از شیرینگ خبری نیست . اگر مطلبی هست راهنمائی کنید . با تشکر

parsin

کاربر افتخاری
2009-08-30
1,615
3,366
34
والا ما خودمونو کشتیم نتونستیم سیگنال تو مسیر nb بگیریم یک ماهی هست که اینجوریه . با دیش 90 جداگانه که رو فرکانس ورتیکال 11189 تا 50 درصد سیگنال و تصویر دارم ولی از شیرینگ خبری نیست . اگر مطلبی هست راهنمائی کنید . با تشکر
دوست گلم سلام
توی جنوب من بوسیله قیچی این سیگنال روبخوبی دارم ببینید شما میتونید کانالهای خبری فارسی زبان روروی این ماهواره بگیرید اگه تونستید پس یقینا باید سیگنالتون سبز باشه لطفا جواب رواعلام کنید

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49
دوست گلم سلام
توی جنوب من بوسیله قیچی این سیگنال روبخوبی دارم ببینید شما میتونید کانالهای خبری فارسی زبان روروی این ماهواره بگیرید اگه تونستید پس یقینا باید سیگنالتون سبز باشه لطفا جواب رواعلام کنید

سلام

والله من هم مثل دوستمون هرکاری می کنم . نمی تونم شیرینگ را برقرار کنم . توجه کنید من قبلاً با همین دیش ، همین دانگل و برنامه ای که روی اون ریخته بودم ، کانال ها را باز داشتم . ولی حدوداً 20 روزی میشه که هیچ کانالی را ندارم .
برنامه را دوباره ریختم ، کلین ریختم و خلاصه هر کاری می کنم ، شیرینگ برقرار بشو نیست. نمی دونم چطور شما می فرمائید برقراره ؟!؟!؟!!؟
به هر حال اگر کسی راهنمائی می تونه بکنه ، استقبال می کنم .
ممنون

masoud1354

کاربر افتخاری
2010-02-28
1,480
5,010
49

دوست خوبم من هم مثل تو نمی تونم شیرینگ را برقرار کنم .همونطور که گفتم قبلاً داشتم . ولی الان ؟؟؟؟؟؟

ffel

کاربر
2011-12-10
14
45
دوستان گرامی . دقت کنید علاوه بر اینکه سیگنال شیرینگ بازی زیادی داره و گهگاهی کامل قطع میشود . بنابر این روی شبکه ای مثل پرس تی وی باید سگنال بالای 70درصد داشته باسید و دیگر به انتن دست نزنید چون ممکنه گمراه شوید . سیگنال شیرینگ بسیار ضعیف و ناپایدار است . بنابراین زیاد خودتان را اذیت نکنید . چون مدت زیادی رو این جریان وقت گذاشتم . با ارزوی موفقیت برای همه دوستان

sam_electronic

کاربر
2007-08-30
13
37
دوستان گلم با نرم افزار چکی بازه اول کلین کنید بعد نرم افزار رو بدید روی nbباید سیگنال بالا باشه 37 باز میکنه من خودم دیش خارجی 4تا ال ان بی زدم تونستم بگیرمش با دیش ایرانی باید تک دیش بزاری تا بگیره ساعت2:04شنبه 2/9/دستگاه K9K9 FULL HD[video]
8qux1351p0a4z7umfpl.gif
[/video]

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
با درود :
دوستان عزیز گویا سرور NSO نرم افزار Cheeky-beta17 در مسیر یوتلست W3A مجدداً فعال گشته است، و متعاقباً دارندگان دانگل میکروباکس1 قدیمی که شماره سریال دانگل آنها با شماره های 09 & 90 شروع می شود می توانند از این سرور استفاده نمایند،
به همین منظور آن عده از دوستانی که مایل هستند می توانند از شرینگ این سرور استفاده نمایند،

ابتدا یکبار فایل کلین را به دانگل انتقال داده و یکبار هم دانگل را Erase نمائید، سپس نرم افزار بتا 17 را به دانگل منتقل کنید،
در منوی دانگل سرور NSO را انتخاب نمائید،
و دانگل را با کنترل خاموش کنید واز شرینگ لذت ببرید سرور NSO خیلی قویتر از سرور NB است و تقریباً در تمام ایران قابل دریافت می باشد، امیدوارم دوستان محترم برای دریافت سیگنال مشکل نداشته باشند،

در ضمن برای تنظیمات لودر جهت انتقال نرم افزار به دانگل از تنظیمات زیر استفاده کنید تا با مشکل تصویر نداشتن منو دانگل مواجه نشوید،

i492521_5461169.png

نکته بسیارمهم=> لطفاً به این نکته توجه داشته باشید، که احیاناً اگر بعضی از دوستان مشاهده نمودند با تنظیمات تصویر فوق برای لودر دانگلشان کماکان با مشکل عدم تصویر منو مواجه بود، مجدداً یکبار دیگر مراحل ذکر شده را از ابتدا انجام دهید با این تفاوت که اینبار تنظیمات لودر را به شکل زیر تنظیم نموده و اقدام به آبگرید دانگل نمائید،

سرور NSO نرم افزار بتا 17
تنظیمات لودر
chip type: gx6102
xtal: 13.5mb
flash inter face: spi-flash
flash model:
sst25vf032b
dram type: sdram
dram size: 64mbite

موفق باشید :eek:k:

Champion

کاربر
2009-02-05
101
545
دوستان erase کردن یعنی چه و چگونه این کار رو انجام بدیم ممنون

با درود مجدد : دوست عزیز جنابعالی مطالب زیر را دقیقاً مرحله به مرحله انجام دهید؛
1= ابتدا لودر GxDownloaderIII V2.004 را از سایت دانلود و از حالت زیپ خارج نمائید، بر روی لودر دابل کلیک نموده تا لودر اجرا شود، 2= سپس از گزینه Mode که در لودر مشاهده می کنید و با کلیک بر روی زبانه منوی کشویی همین گزینه، گزینه دوم را که Erase نام دارد را انتخاب نموده و بدون انجام دادن هیچ کار اضافه ای، فقط بر روی کلید مستطیل شکل Erase یکبار کلیک می کنید و در نهایت آدابتور دانگل را به برق وصل می نمائید و تا پایان فرایند این کار به هیچ چیز دست نمی زنید تا عمل Erase ( تخلیه ) آی سی فلش به پایان برسد، در پایان با مشاهده کلمه Mission completed بر روی لودر بر روی 100% که نشانه کامل شدن فرایند کار می باشد، ابتدا لودر را می بندید و سپس آدابتور را از برق خارج می نمائید، توصیه بنده به شما این است که در صورت امکان این مراحل را 2 مرتبه انجام دهید، در پایان با خیال راحت نرم افزار مورد نظر را به دانگل انتقال دهید،

موفق باشید.

بالا