برای اولین بار به صورت جامع و کامل رفع مشکلات سخت افزاری رسیورهای هایویون

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

srtdigital

کاربر
2009-10-01
18
32
ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه L میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم موقعی که رسیور سالم بود خودش کانال عوض میکرد

2007-06-19
1,872
19,341
سلام
من تا حالا 3 مورد با همین پیغام داشتم که هر 3 مورد با تعویض ای سی فلاش درست شده و تا حالا برنگشته حالا اگر شما میگید از ایسی فلاش نیست خوب حتما نیست ولی شما به قسمت هویت دستگاه که وارد بشید وقتی که این پیغام روی تصویر نشان دادن میشه همه مشخصات دستگاه درسته به غیر از ایدی دستگاه که 129 زده شده در صورتی که برای سایر دستگاه ای دی 126
من از صاحبان این دستگاه که پرسیدم همگی گفتند یک دفعه این عیب دستگاه برداشته ولی همگی از فلاش برای ضبط فیلم استفاده میکردند حالا این مسائل به کنار کسی در اینجا ادرس رسمی هایویژن را بلد نیست که من یک نرم افزار از سایت دانلود کنم
مرسی

سلام

دوست عزيز من هم دارم مي گم اگر از يک فايل فلش که آپگريدش قديمي باشه استفاده کنيد مشکل حل ميشه ولي اگر يک فلش که آپگريد جديد داره استفاده کنيد به مشکل ميخوريد ، البته ممکنه چند روز اون پيغام نياد ولي يکدفعه سر و کلش پيدا ميشه ! خودم تست کردم / موفق باشيد .

سايت رسمي هايويژن :

http://hv-softwares.ifrance.com

آخرین ویرایش:

Sepehr220

کاربر افتخاری
2010-06-14
101
431
44
سلام

دوست عزيز هيچ ربطي به آي سي فلش دستگاه نداره .

البته اگر آي سي فلش رو با يک فلش قديمي پروگرام کنيد درست ميشه ولي در کل به آي سي فلش و پاک کردن کامل و دوباره پروگرام کردن ربطي نداره .

من هم يکي داشتم همه قطعاتشو از روي يک نمونه سالم برداشتم و روي برد ديگه گذاشتم ولي درست نشد ، البته مشکلش اين بود که گاهي اوقات روشن ميشد و گاهي اوقات چراغ قرمز بود ......... ؟
سلام
با تشكر از معاونت محترم سايت كاملا حق با شماست كساني كه مي خواهند پيغام قلابي بودن را حذف كنند بايد از فايل فلش ايكلاس 9595 كه در سايت هست استفاده كنند وبعدش هم نرم افزار 11160 يا 11190 جديدتر استفاده نكنند اطمينان داشته باشيد ديگه پيام برنمي گرده!

ایکلاس 9696 با ورژن لودر 1.6 به برق که میزنم یه L میزنه یه تیره هم کنارش میچرخه روی تلویزیون هم یه صفحه میاد مینویسه ورژن لودر 1.6 بعد رویه پنل on که می نویسه دوباره ریست میشه و این کار تکرار میشه آپگرید که میکنم برنامه تا آخر میره و کامل آپگرید میشه نرم افزار کارخانه زدم فایل کلین زدم نرم افزار قدیمی زدم نشد که نشد من فایل این مدل تغلبی را میخواهم که از یه رسیور تغلبی که هنوز آپگرید نشده باشه و همون فایل اصلی روی رسیور باشه میخواهم لطفا راهنمایی کنید این رسیور را چطور بالا بیارم موقعی که رسیور سالم بود خودش کانال عوض میکرد
دوست عزيز شما هم از فايل فلش ايكلاس 9595 استفاده كنيد اگر به پروگرامر هم دسترسي نداريد جيتگ كنيد ونرم افزار جديد هم ديگه نبايد بزنيد!

سلام دستگاه روي يك كانال مونده وهيچ عكس العملي نداره فايل ركاوري رو زدم ولي تاثيري نداشت فايل كلين تو سايت رو قبول نميكنه ميزنه no mach id

دوست عزيزاين مدلها فايل كلين درست وحسابي نداره وفقط بايد با فايل فلش 9595كه قديمي هست جيتگ كنيد ديگه اپگريد جديد هم نزنيد:eek:ky:
سلام

دوست عزيز من هم دارم مي گم اگر از يک فايل فلش که آپگريدش قديمي باشه استفاده کنيد مشکل حل ميشه ولي اگر يک فلش که آپگريد جديد داره استفاده کنيد به مشکل ميخوريد ، البته ممکنه چند روز اون پيغام نياد ولي يکدفعه سر و کلش پيدا ميشه ! خودم تست کردم / موفق باشيد .

سايت رسمي هايويژن :

كاملا حق باشماست اگر بعد از جيتگ يا فلش كردن بافايل قديمي اپگريد جديدتر از 11160يا 11190 استفاده نكنند به هيچ وجه برنمي گرده به پيام تقلبي بودن:eek:ky:

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
سلام
با تشكر از معاونت محترم سايت كاملا حق با شماست كساني كه مي خواهند پيغام قلابي بودن را حذف كنند بايد از فايل فلش ايكلاس 9595 كه در سايت هست استفاده كنند وبعدش هم نرم افزار 11160 يا 11190 جديدتر استفاده نكنند اطمينان داشته باشيد ديگه پيام برنمي گرده!

دوست عزيز شما هم از فايل فلش ايكلاس 9595 استفاده كنيد اگر به پروگرامر هم دسترسي نداريد جيتگ كنيد ونرم افزار جديد هم ديگه نبايد بزنيد!

كاملا حق باشماست اگر بعد از جيتگ يا فلش كردن بافايل قديمي اپگريد جديدتر از 11160يا 11190 استفاده نكنند به هيچ وجه برنمي گرده به پيام تقلبي بودن:eek:ky:
سلام

بله صیحیح است اما راه دیگر رفع مشگل استفاده از فایل فلشی چینی است این فایل در بخش گذاشته شده است منتها پس از انتقال فایل فلش به هیچ عنوان از پچ استفاده نشود
موفق باشید

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
سلام

سايت رسمي هايويژن :

سلام: فایل فلش Iclass 9696 XPVR که پچ کارخانه ای روش هست و با پروگرامر س و پ ر پرو 3000 توسط خودم رید شده

این فایل فلش مخصوص کاربرانی هست که دستگاهشون تقلبی هست و با پیغام زیر :

security-chip filure
security-chip of your receiver
is damaged please
return your receiver to th place of purc hasing for
warranty servce

(که مبنی بر تقلبی بودن دستگاه می باشد ) مواجهه هستن

می توانید با این فایل ، فلش رسیورتون را (چه از طریق جی تگ و چه از طریق دستگاه پروگرامر ) دوباره احیاء کنید

فقط یادتون باشد که دیگر نباید از نرم افزارهای جدید که برای این دستگاه ارائه می شود استفاده کنید چون باز دستگاه به همون مشکل مواجهه خواهد شد

می توانید از نرم افزارهای قدیمی 11130 و 11160 و 11190 استفاده کنید

پیوست‌ها

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Reza99

Banned
2006-10-22
36
59
جناب ALI.RISIVER چی شد؟
با سلام

یه دستگاه iclass 9595x pvr با مدل آیدی s9f2a12
6 با ورژن 11231 (آخرین ورژن) آپگرید کردم
متاسفانه بعد از آپگرید پیغام تقلبی بودن دستگاه روی صفحه میاد
چک کردم مدل آیدی دستگاه s9f2a12
9 شده
چیکار کنم؟

کد:
[/SIZE][COLOR=navy][CENTER][B][COLOR=red][SIZE=2][B]security-chip filure[/B][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=2][B]security-chip of your receiver[/B][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=2][B]is damaged please [/B][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=2][B]return your receiver to th place  of purc hasing for[/B][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][SIZE=2][B]warranty servce
[/B]
[/COLOR][/B][/CENTER]
[/COLOR]

اگه مشکل سخت افزاریست راه حل چیست؟

amiric

سرپرست فروشگاه امیر آی سی
2007-09-29
670
6,121
جناب ali.risiver چی شد؟
با سلام

یه دستگاه iclass 9595x pvr با مدل آیدی s9f2a126 با ورژن 11231 (آخرین ورژن) آپگرید کردم
متاسفانه بعد از آپگرید پیغام تقلبی بودن دستگاه روی صفحه میاد
چک کردم مدل آیدی دستگاه s9f2a129 شده
چیکار کنم؟

کد:
[center][color=navy][b][color=red][size=2][b]security-chip filure[/b][/size][/color][/b]
[b][color=red][size=2][b]security-chip of your receiver[/b][/size][/color][/b]
[b][color=red][size=2][b]is damaged please [/b][/size][/color][/b]
[b][color=red][size=2][b]return your receiver to th place  of purc hasing for[/b][/size][/color][/b]
[b][color=red][size=2][b]warranty servce[/b][/size][/color][/b][b][/center]
[/b][/color]

اگه مشکل سخت افزاریست راه حل چیست؟
دوست عزیز به پستهای بالا توجه کنید

iroveb

کاربر
2010-07-07
2
5
31
مشکل

سلام ؛ منم یه رسیور 9595xPVR دارم که آپگریدش کردم و سکیوریتی ارور رو داد و مدلش به 129 تغییر کرد ؛ هیچ پچی روش ریخته نمیشد . طبق سرچ هایی که کردم و اینا ؛ نصفه کلین ش کردم . الان وصل می کنم به تلویزیون میگه No software اما می خوام با Emupgrade 2.25 که نصب کنم پچ 11160 یا هرچی ؛ میگه Model id not matched . چیکار کنم ؟ راه حل چیه ؟ تمام پست ها رو خوندم . چیزی دستگیرم نشد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام ؛ منم یه رسیور 9595xPVR دارم که آپگریدش کردم و سکیوریتی ارور رو داد و مدلش به 129 تغییر کرد ؛ هیچ پچی روش ریخته نمیشد . طبق سرچ هایی که کردم و اینا ؛ نصفه کلین ش کردم . الان وصل می کنم به تلویزیون میگه No software اما می خوام با Emupgrade 2.25 که نصب کنم پچ 11160 یا هرچی ؛ میگه Model id not matched . چیکار کنم ؟ راه حل چیه ؟ تمام پست ها رو خوندم . چیزی دستگیرم نشد .
با درود
دوست گرامی بارهاگفتیم اینمورد فقط باپروگرام فلش با جیتگ یا پروگرام کردن فلش دستگاه توسط تعمیرکار وپروگرامر امکان پذیر هست
اگر به تعمیرات اگاهی ندارید باید به یک تعمیرکار وارد مراجعه کنید
با اپگرید کاری درست نمیشود درضمن بعد از درست کردن دستگاه دیگه نباید نرم افزار جدیدتر از 11190 استفاده شود:busted_red:

iroveb

کاربر
2010-07-07
2
5
31
خب چجوری پروگرام فلش کنم ؟ یا جیتگ ؟ یادش میگیرم بالاخره . کسی نمیشناسم تعمیرکار :(
خب 11160 میریزم دیگه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
خب چجوری پروگرام فلش کنم ؟ یا جیتگ ؟ یادش میگیرم بالاخره . کسی نمیشناسم تعمیرکار :(
خب 11160 میریزم دیگه

دوست گرامي براي پروگرام کردن نياز به دستگاه پروگرامر داريد که فقط هم تعميرکار موجود هست به اين راحتي ها که فکر ميکنيد نيست بايد ic دستگاه خارج شود و از نو پر شود يک کار کاملا تخصصي ميباشد .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
خب 11160 میریزم دیگه
با درود
استفاده از گزینه تشکر حداقل کاری هست که میتوانید برای کسی برای شما وقت گذاشته انجام بدهید!
درباره جیتگ این رسیور هم توضیح کامل داده شده است:
http://1.irantks.biz/showthread.php?t=31588
اگراز تعمیرات سررشته دارید اقدام کنید اگر نه کار را با اقدام ناشیانه خراب تر نکنید برای پروگرام هم نیازبه دستگاه مخصوصی هست که شما ندارید وگران هم هست:eek:k:

pyramid1356

کاربر
2010-04-08
150
331
50
من 9696 دارد با ورژن 11235 اون رو آپ کردم و پیعام تقلبی ظاهر شد با توجه به اطلاعات این سایت همه روشها رو امتحان کردم ازقبیل کلین کردن " آی سی فلش دستگاه رو با یک پروگرام سالم توسط کامپیوتر پرو گرام کردم " آی سی فلش رو کامل پاک کردم با پروگرامر و یک دستگاه که طبق عکسهای موجود در سایت باید دستگاه اصلی باشه رو پیدا کردم که اتفاقا ورژن کارخانه ای داشت و برنامه رو از روی آی سی فلش دستگاه سالم کپی برداری کردم و روی دستگاه معیوب امتحان کردم ولی مشکل حل نشد که نشد . نتیجه گرفتم که این کارها همش برای این هست که خریداران همیشه دنبال تعویض دستگاه خود باشند و به یک دستگاه به مدت طولانی بسنده نکنند تا همیشه بازار پر باشه از این خرید و فروشها نکته اساسی این هست که این دستگاههای هایویون و آی کلاس با این قیمت پایین که بصورت قاچاق هم هست تو کشور سازنده چه قیمتی داره که ادعا می کنند اینها اصلی و تقلبی داره ؟ به نظر من این دستگاهها ارزش تقلبی زدن رو نداره چون قیمتش خیلی پایین هست .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
طریقه رفع مشکل پیغام تقبلی بودن رسیور

همان طور که اطلاع دارید از چندی پیش با ارائه نرم افزارهای متفاوت از سوی پچ نویسان جهت از کار انداختن رسیورهای تقلبی بیشتر دارندگان رسیورهای هایویون بعد از استفاده از ورژن های جدید با ارور زیر مواجه می شوند

>>تراشه امنیتی رسیور شما آسب دیده لطفا مراجعه کنید به محل خرید برای استفاده از سرویس گارانتی >>

غیر از ای سی فلش ای سی دیگری با حافظه 512 mb در بردهای رسیورهای hivion به کار رفته به نام dream 4 که جنب کریستال قرار دارد این قطعه مربوط به اطلاعات امنیتی و مچ نشدن نرم افزار با اطلاعات این قطعه باعث این ایراد می شود شرکت تولید کننده رسیورهای هایویون و ای کلاس اخیرا اطلاعات این قطعه تغییر داده جهت جلوگیری از سوء استفاده تولید کنندگان و ممکن اگر برای رسیورهای تولید اخیر نرم افزارهای جدید استفاده شود عیب های زیر مشاهده کنید

1-جابه جایی خودکار کانالها
2-هنگ رسیور
3-عدم ساپورت نرم افزارهای جدید
4-پیغام تقلبی بودن رسیور

طریقه رفع این عیب به شرح زیر است

برای رفع مشکل به صورت کلی باید قطعه dream4 تعویض شود این قطعه قابل خواندن و نوشتن اما فعلا دارای الگوریتم انحصاری البته راه دیگری هم وجود دارد که نیاز به تعویض این قطعه نیست استفاده از فایل فلش مخصوص که خودم تهیه کردم و نتیجه داد این فایل برای تمامی مدلها قابل استفاده و بزودی آپلود می شود

البته این فایل red شده از ای سی دیگری نیست بلکه با توجه به الگوریتم dream 4 شبیه سازی شده و تا به حال چندین مورد توسط این فایل رفع عیب شده

آخرین ویرایش:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
اول كه منتظر فايل شما هستيم
مورد ديگه سري اخر9696 تقلبي اصلا ايسي دريم وكناريش را هم برداشتند ولي باز هم اگرنرم افزار جديد بزنيد ايدي 129 شده وپيام تقلبي بودن مياد ولي با پروگرام ونرم افزار قديمي درست ميشود
در موردتك چراغ قرمز شدن دستگاه هاي اصلي هم برخي حتي با تعويض پردازنده راه نمي افتد
بنظر بوت شدن اين دستگاه مشكل پيدا ميكنه
چون يكسري هستند مثلا بايد 10بار كليد پاور بزنيد تا روشن بشه بياد بالا

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

یه دستگاه iclass 9696 HDMi با مدل آیدی s9f4a126 با اخرین ورژن 11262 آپگرید شده بود که رسیور چند روز قبل بالا نیومد و software damage میزد دوباره که ابگرد کردم رسیور روشن میشد ولی یه لحظه لوگوی کره میاد و دیگه تصویر نمیداد وقتی ریست فکتوری کردم کلا رسیور بالا نیومد..

ایسی فلش رو دراوردم و دادم با پروگرامر پرش کردن وقتی اونو جا زدم مدل ایدی رسیور عوض شده وبه s9f2a129 تغییر پیدا کرده هر چی برنامه هم بخوام بدم رسیور قبول نمیکنه..
متاسفانه الان پیغام تقلبی بودن دستگاه روی صفحه میاد
برای این رسیور چکار کنم؟ hdmi هستش ..فایل فلش رو هم از انجمن تازه گرفتم چون ظهری تایید نشده بود..

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

یه دستگاه iclass 9696 HDMi با مدل آیدی s9f4a126 با اخرین ورژن 11262 آپگرید شده بود که رسیور چند روز قبل بالا نیومد و software damage میزد دوباره که ابگرد کردم رسیور روشن میشد ولی یه لحظه لوگوی کره میاد و دیگه تصویر نمیداد وقتی ریست فکتوری کردم کلا رسیور بالا نیومد..

ایسی فلش رو دراوردم و دادم با پروگرامر پرش کردن وقتی اونو جا زدم مدل ایدی رسیور عوض شده وبه s9f2a129 تغییر پیدا کرده هر چی برنامه هم بخوام بدم رسیور قبول نمیکنه..
متاسفانه الان پیغام تقلبی بودن دستگاه روی صفحه میاد
برای این رسیور چکار کنم؟ hdmi هستش ..فایل فلش رو هم از انجمن تازه گرفتم چون ظهری تایید نشده بود..
راه حل:
http://1.irantks.biz/showthread.php?p=160421#post160421

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
متاسفانه این روشی که فرمودین ایراد داره و رسیور رو از کار انداخت..
فایل اول تبدیل ایدی رو که منتقل کردم تا90% رفت و سیو نمیداد 10 دقیقه هم منتظرشدم ولی پسغامی نداد مجبور شدم رسیور رو خاموش کنم وقتی هم خاموش کردم no software میزنه و دیگه هیچ برنامه ای قبول نمی کنه:busted_red:

---
بهترین روش همون تعویض ایسی دریم هست بجای اینکه اینقدر وقت و هزینه از ما بگیره ..یه سوال؟
اگه ایسی دریم تعویض بشه با ابگرد مجدد رسیور ایا باز این پیغام تقلبی بودن ظاهر میشه یا نه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
متاسفانه این روشی که فرمودین ایراد داره و رسیور رو از کار انداخت..
فایل اول تبدیل ایدی رو که منتقل کردم تا90% رفت و سیو نمیداد 10 دقیقه هم منتظرشدم ولی پسغامی نداد مجبور شدم رسیور رو خاموش کنم وقتی هم خاموش کردم no software میزنه و دیگه هیچ برنامه ای قبول نمی کنه:busted_red:

---
بهترین روش همون تعویض ایسی دریم هست بجای اینکه اینقدر وقت و هزینه از ما بگیره ..یه سوال؟
اگه ایسی دریم تعویض بشه با ابگرد مجدد رسیور ایا باز این پیغام تقلبی بودن ظاهر میشه یا نه؟
با درود
من خودم روی 3رسیور این روش تست کردم هیچ مشکلی نبود احتمالا فایل فلش موردی داشته والا تا بحال کسی برای استفاده از نرم افزارهای تبدیل با مشکل مواجه نشده است چون این ایراد خود شرکت روی دستگاه ها انداخته وراهش را هم خودشان ارایه کردند.
هنوز که ایسی دریم وفایل اون راتوی بازار نداده اند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا