بسیار مهم در رابطه با ساپورت رسیورهای استارست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]با سلام اگر به یاد داشته باشید مدتی قبل در مورد بازگشایی پکیج های متفاوتی توسط رسیورهای استارست مطالبی را در وبلاگ قرار دادم که بزودی رسیورهای استارست توسط تیم دیگری ساپورت می شوند بله درسته تیم جدید ما با نام اختصاری satsw قبل برای اینکه کاملا تمامی موارد در حال بررسی بود و امکان داشت انجام نشود سعی کردم موضوع را به صورت سربسته عنوان کنم حال با خرید open source تعدادی از رسیورهای استارست به مبلغ بسیار بالا در حال تشکیل یک تیم قدرتمند برای ساپورت رسیورهای استارست هستیم تیم ما ربطی به هیچ یک از تولید کنندگان رسیور ندارد و غیر از من 3 نفر دیگر که تا به حال در هیچ فروم ماهواره ای فعالیت نداشتند و جزء برنامه نویسان مطرح می باشند در این پروژه فعالیت دارند ساپورت توسط یک سرور اختصاصی انجام می شود و شما برای دریافت نرم افزارها باید مانند سایر فروم ها ثبت نام کنید و مبلغی را سالانه پرداخت کنید بدلیل تامین شدن هزینه های این کار توجه داشته باشید این کار صرفه فقط جهت بازشدن پکیج ها نیست بلکه سعی بر این است بسیاری مشکلات نرم افزارهای حال حاضر را رفع کنیم یا اگر امکان پذیر باشد مواردی را اضافه کنیم شاید بسیاری این مطالب را به تمسخر بگیرند و باور نکنند اما من برای اینکه ثابت کنم ایرانی هم می تواند در این موارد پیشرفت کند این کار انجام دادم متاسفانه قیمت خرید سورس 4مجموعه بسیار هزینه بالایی را در برداشت و غیر از این تعهدات غیر قابل قبولی را قبول دار شدم باور کنید کار بسیار سختی وما هنوز اول راه هستیم استفاده از زبان ماشینی برای نرم افزارها کار بسیار دشوار کرده و کمتر کسی در ایران آشنایی با این نوع زبان برنامه نویسی دارد خلاصه اینکه نهایتا با توجه به این مشکلات پیش بینی می شود از چند ماه آینده حدود اواسط سال میلادی رسما شروع کنیم اواسط امسال 2009 اولین نرم افزارها ارائه می شوند شدیدا تمامی وقت خود را برای این مسئله گذاشتم و امکان دارد زیاد نتوانم در فروم فعالیت داشته باشم اما تمام سعی بر این است بتوانیم بهترین ارائه دهیم دوستان عزیز این کار بسیار جدی و هیچ دروغی در کار نیست و سایت بزرگ irantk اولین میزبان تیم ما می باشد[/FONT]

[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای که ساپورت می شوند البته غیر از مدلهای زیر مدلهای مشابه هم شامل می شوند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای استارست سری جدید پردازنده CONEXANT [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif],CHIP CONEXANT:X90,X95,X60,230,250,290,1200,1400,550CX[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای استارست سری قدیم استارست سری 550 پردازنده STI [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]CHIP STI:550,560,3200,3500,650,570,530,2200[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]

moen7000

Banned
2008-05-28
85
51
با سلام

من از طرف خودم به شما دوست گرامي تبريك عرض ميكنم واميدوارم درهمه مراحل موفق باشيد و بتوانيد راهي را كه شروع كرده ايد با موفقيت به پايان برسانيد و ايراني ها را در اين ضميه سر بلند كنيد

موفق باشيد

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام یکی از اصول اصلی برای برنامه نویسی بر پایه زبان اصلی نرم افزار آشنایی کامل با سخت افزار که بسیار مهم شاید بسیاری در این فکر هستند با داشتن سورس کار تمام است و ما با هر استایلی که طراحی کنیم نرم افزار کارایی خواهد داشت اما متاسفانه این طور نیست و تمامی موارد به سخت افزار و فرکانس های پردازنده بستگی دارد تغییر استایل کامل نرم افزار به اضافه داشتن سورس اصلی احتیاج به دانش کامل در مورد تشریح مدارات سخت افزاری دارد کاری که پچ نویسان مشکل اصلی را در این زمینه دارند به همین دلیل استایل نرم افزارها تغییر نمی کند اما تیم ما سعی در تغییر استایل کامل نرم افزارهای موجود دارد تحولی جدید در دنیا ماهواره قبلا هم توضیح دادم ارائه نرم افزار جدید فقط برای باز شدن کانالها نیست بلکه ست کردن بیشتر نرم افزار با سخت افزار که متاسفانه در این امر همیشه مشکلاتی وجود دارد مواردی را اگر دوستانی که نرم افزارها را ادیت می کنند و نهایتا می توانند چک سام توسط ادیتورها فیکس کنند هیچ یک ربطی به تحلیل مدارات سخت افزاری ندارد اما جالبه که اکثر این افراد این ادعا را دارند ما می توانیم توسط همین ادیتورها استایل تغییر دهیم یا اطلاعات یک پکیج توسط ادیتور در در پچ اضافه کنیم زمانی که پچ استخراج و کامپایلر می شود به هیچ وجه امکان اضافه کردن بایت جدید افزایش یا کم کردن حجم نرم افزار توسط ادیتورها امکان پذیر نیست مگر اینکه جایگزینی که این مورد هم به علت تناقض در اکثر موارد فریموارهای که دارای چک سام هستند امکان پذیر نیست من در حال راه اندازی یک سایت با سرور اختصاصی هستم که اولین و جامع ترین سایت ساپورت در آینده نزدیک خواهد شد راستش مدت زیادی وقت خود را برای این کار گذاشتم و مطمئن هستم با تلاش های دوستان عزیز این امر تحقق خواهد یافت

آخرین ویرایش:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
[font=arial, helvetica, sans-serif]توضیحاتی در مورد اصول پچ نویسی رسیورها توسط سورس [/font]​

[font=arial, helvetica, sans-serif][font=arial, helvetica, sans-serif][font=arial, helvetica, sans-serif]با سلام با توجه به اینکه زیاد میلی راجب توضیح دادن این مسائل همکاران عزیز ندارند اما برای اینکه کمی سطح اطلاعاتی کاربران عزیز در این موارد بیشتر شود توضیحات زیر را کاملا بخوانید [/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]بسیاری این سوال می کنند آیا نرم افزاری برای ساخت پچ رسیورهای مختلف وجود دارد توسط چه نرم افزارهایی این کار انجام می شود کجا می توانم خریداری کنم آیا شما برای فروش دارید !!![/font]
[font=arial, helvetica, sans-serif]ابتدا اینکه نرم افزارهایی که برای تولید و کامپایلر کردن پچ های رسیور به هیچ وجه از در دنیای نت قابل دریافت نیست مانند بیسک نیستند که انواع ورژن های مختلف را براحتی در دسترس باشند کاملا اختصاصی و فقط این نرم افزارها تیمی دارد که برای کارخانه های سازنده فعالیت می کنند و خود این سورس ها توسط نرم افزارهای معروف برنامه نویسی ساخته می شوند که از زبان برنامه نویسی پاسکال برای اکثر سورس ها استفاده می شود و محدود ساخته می شوند حال بر مبانی تشریح مدارات سخت افزاری و با توجه به نیاز سخت افزار سورس مربوطه ساخته می شود اگر ما بخواهیم تغییرات عمده ای را در نرم افزار انجام دهیم باید مجدد سورس بازسازی شود یعنی ما با داشتن سورس ابتدایی پیش فرض تنها قادر به انجام هرکاری در نرم افزارها نیستیم و باید با توجه به نیاز خود سورس تغییر دهیم که بسیار کار دشواری بزودی سعی می کنم مطالب کاملتری در این مورد قرار دهم البته اگر استقبال شود بنابراین نظرات خود را عنوان کنید ادیتورها فقط قادر به جایگزینی هستند و نهایتا اگر بتوانید کدهای امنیتی فیکس کنید زمانی که پچ تغییر داده شد جهت استفاده کامپایلر می شود با حجم خاصی در مورد بعضی رسیورها حجم پچ همیشه یک سان نیست و با توجه به تغییراتی که اعمال می شود حجم کم و زیاد می شود اما بعد از کامپایلر کردن نرم افزار به هیچ وجه توسط هیچ ادیتور یا سورس قابلیت اضافه یا کم کردن یک بایت نیست در این مورد نرم افزار مشکل پیدا می کند و حتی با فیکس کردن کدهای امنیتی نرم افزار قابل استفاده نخواهد بود[/font]
[/font][/font]

آخرین ویرایش:

reza_20007

کاربر
2007-06-01
4
4
با سلام خدمت علي اقاي گل وتبريك به خاطر اين كار مهم وبا ارزش به شما هموطن عزيز .بي صبرانه منتظر رسيدن روزي هستيم كه شما كاري را كه گفتيد به انجام رسانده وارائه دهيد در ضمن علي اقا ميشه بگيد شما اهل كدوم شهر ايران هستيد؟ اگر اشتباه نكنم قبلا محل سكونتتان شيراز بود والان در امريكا هستيد علي اقا ما به داشتن هموطناني مثل شما افتخار ميكنيم واميدوارم روز بروز در كارتان موفق تر وسر بلند تر باشيد اگر ممكن هست عكس خودتون را هم بزارين چون خيلي دوست دارم چهره شما راببينم. ارادتمند شما رضا:s13::dast:

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
از همه دوستان عزیز که در این تاپیک نظر خود را عنوان کردند تشکر می کنم ما همچنان در حال تلاش هستیم که هرچه زودتر به وعده های داده شده عمل کنیم

marivan88

کاربر
2009-03-18
1
2
36
با سلام امیدوارم موفق باشید و ما هم از این اراده شما احساس غرور و سربلندی میکنیم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام و تشکر از همه عزیزان که در این تاپیک نظرات خود را عنوان کردند بزودی نرم افزار یک سری رسیورها به صورت اختصاصی ارائه می شود که کاملا متفاوت با نرم افزارهای قبل فعلا که سخت مشغول هستیم

mmas

کاربر
2009-04-25
1
1
24
سلام ايراني ميتواند بهترين باشد اكر بخواهد با ارزوي موفقيت شما ايران قلب ماست .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ابیس

gsg

کاربر
2009-05-11
2
1
54
درباره رسیوراستارست 3200اولتراومعمولی

سلام.
خواهشمندم اولا بفرمایید که ایا رسیور استارست 3200معمولی مال شرکت استارست هست یاخیر.
اگرمال انشرکت نیست که هیچ عرضی ندارم.
ولی اگرچنانچه مال شرکت استارست می باشد چراهمیشه به بدترین شکل ممکن سابورت می کنند یا اینکه اصلا سابورت نمیکنند ماچه گناهی کردیم که رسیور فوق راخریداری نمودیم لطفا بفرمایید که گناه ماچیست که دیگر تکرارنشود .متشکرم.

zest

کاربر
2007-06-13
62
58
به امید موفقیت شما.فقط علی جان میکروباکس هم یادت نره

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
با سلام خدمت شما ایرانی فیلسوف ودانشمند که اطلاعات سودمند خود را در اختیار هم وطن های خودت قرار می دهی امیدوارم که در این فعا لیت هم موفق باشی درود بر کورش وداریوش بزرک وسلام بر علی رسیور پر تلاش وموفق

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا