ALI.RISIVER
کنترل و ناظر ارشد کل سایت
- 2006-10-03
- 2,649
- 21,150
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]با سلام اگر به یاد داشته باشید مدتی قبل در مورد بازگشایی پکیج های متفاوتی توسط رسیورهای استارست مطالبی را در وبلاگ قرار دادم که بزودی رسیورهای استارست توسط تیم دیگری ساپورت می شوند بله درسته تیم جدید ما با نام اختصاری satsw قبل برای اینکه کاملا تمامی موارد در حال بررسی بود و امکان داشت انجام نشود سعی کردم موضوع را به صورت سربسته عنوان کنم حال با خرید open source تعدادی از رسیورهای استارست به مبلغ بسیار بالا در حال تشکیل یک تیم قدرتمند برای ساپورت رسیورهای استارست هستیم تیم ما ربطی به هیچ یک از تولید کنندگان رسیور ندارد و غیر از من 3 نفر دیگر که تا به حال در هیچ فروم ماهواره ای فعالیت نداشتند و جزء برنامه نویسان مطرح می باشند در این پروژه فعالیت دارند ساپورت توسط یک سرور اختصاصی انجام می شود و شما برای دریافت نرم افزارها باید مانند سایر فروم ها ثبت نام کنید و مبلغی را سالانه پرداخت کنید بدلیل تامین شدن هزینه های این کار توجه داشته باشید این کار صرفه فقط جهت بازشدن پکیج ها نیست بلکه سعی بر این است بسیاری مشکلات نرم افزارهای حال حاضر را رفع کنیم یا اگر امکان پذیر باشد مواردی را اضافه کنیم شاید بسیاری این مطالب را به تمسخر بگیرند و باور نکنند اما من برای اینکه ثابت کنم ایرانی هم می تواند در این موارد پیشرفت کند این کار انجام دادم متاسفانه قیمت خرید سورس 4مجموعه بسیار هزینه بالایی را در برداشت و غیر از این تعهدات غیر قابل قبولی را قبول دار شدم باور کنید کار بسیار سختی وما هنوز اول راه هستیم استفاده از زبان ماشینی برای نرم افزارها کار بسیار دشوار کرده و کمتر کسی در ایران آشنایی با این نوع زبان برنامه نویسی دارد خلاصه اینکه نهایتا با توجه به این مشکلات پیش بینی می شود از چند ماه آینده حدود اواسط سال میلادی رسما شروع کنیم اواسط امسال 2009 اولین نرم افزارها ارائه می شوند شدیدا تمامی وقت خود را برای این مسئله گذاشتم و امکان دارد زیاد نتوانم در فروم فعالیت داشته باشم اما تمام سعی بر این است بتوانیم بهترین ارائه دهیم دوستان عزیز این کار بسیار جدی و هیچ دروغی در کار نیست و سایت بزرگ irantk اولین میزبان تیم ما می باشد[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای که ساپورت می شوند البته غیر از مدلهای زیر مدلهای مشابه هم شامل می شوند [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای استارست سری جدید پردازنده CONEXANT [/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif],CHIP CONEXANT:X90,X95,X60,230,250,290,1200,1400,550CX[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]رسیورهای استارست سری قدیم استارست سری 550 پردازنده STI [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]CHIP STI:550,560,3200,3500,650,570,530,2200[/FONT]