بهترین فایندر دیجیتال به نظر شما چیست...؟

AmirRayane

کاربر
2009-07-08
28
74
39
درود
دوست عزیز ایکس کروزر خیلی بد نیست
ایکلاس و ست لینک جدید برنامشون شبیه الکومکسه من پیشنهاد میکنم الکومکس بگیرید

یک توضیح در مورد فایندر های موجود در ایران
فایندرهای موجود در بازار ایران همه در درجه های سه و چهار ... کیفیتی و توسط خط مونتاژ درجه 3 تولید شدند
یعنی قطعات حداقل درجه 2 و دستگاه های مونتاژ و حتی کارکنان و ناظرین این سازندگان درجه 3 هستند و معمولن در این کارگاه ها! از دستگاه های مونتاژ از رده خارج و مستحلک و.... توقع خیلی زیادی نداشته باشید ولی کارتون راه میوفته
اگر حرفه ای میخواهید تکنی ست اشپاین 8tek و....
چندین برابر قیمت...

اینو میدونم که همه درجه 3 هستند ..تاچندروز پیش خودم از دیسکاوری استفاده میکردم که اصلا سخت افزارش به درد نمیخوره ولی برای تنظیم دیش خیلی سریع جهت رو پیدا میکنه و زور چراغ سیگنالش روشن میشه درضمن خط کوآلیتیش هم نوسان نداره.ولی امروز یک ایکس کروزر 9500 گرفتم الان که رفتم تستش کردم اعصابم رو بهم ریخت اولش که با تاخیر سیگنال میداد و بعد از چند ثانیه چراغ سیگنال روشن میشه و دوم اینکه بعد از پیداکردن جهت برای تنظیم دقیق روی هر فرکانسی که میری سیگنالش یکسره بالا پایین میره و بین 30 تا 55 بازی یا نوسان داره که اصلا نمیشه تنظیم دقیق کرد ولی من با دیسکاوری که از این ارزونترم هست همچین مشکلی نداشتم تازه با اون *******گیری هم میکردم به راحتی
حالا قراره فردا با ای کلاس برام عوض کنه میخاستم ببینم ایکلاس هم همینطوره یا تیونرش از این بهتره؟آخه امکان تست ندارم و فروشنده دیگه برام عوض نمیکنه
دوستانی که تجربه دارند کمک کنند لطفا

AmirRayane

کاربر
2009-07-08
28
74
39
دوستان اشتباهی که من کردم را نکنید.من یک ایکس کروزر 9500 گرفتم که به هیچ دردی نمیخوره و سیگنالدهی افتضاحی داره اصلا نمیشه باهاش نصب کرد به دلیل اینکه خط کوآلیتیش یکسره نوسان داره من که امروز پدرم دراومد حتی نتونستم هاتبرد رو فیکس کنم.
قبل از این یک دیسکاوری sf2000 داشتم که آسی تیونرش سوخت و ایرادش این بود که سخت افزارش ضعیفه ولی خیلی عالی سیگنالهارو نشون میداد و حتی یک درصد هم نوسان نداشت حیف که سوخت
حالا فروشنده بهم گفته فردا بیا یک eclass بهت بدم
میخاستم ببینم از دوستان کسی با ای کلاس کار کرده>؟درمورد خط سیگنال و نواسانش چطوریه؟اگه کسی از دوستان داره لطف کنه منو هم راهنمایی کنه
باتشکر

+2raj

کاربر
2009-11-09
287
883
35
دوستان اشتباهی که من کردم را نکنید.من یک ایکس کروزر 9500 گرفتم که به هیچ دردی نمیخوره و سیگنالدهی افتضاحی داره اصلا نمیشه باهاش نصب کرد به دلیل اینکه خط کوآلیتیش یکسره نوسان داره من که امروز پدرم دراومد حتی نتونستم هاتبرد رو فیکس کنم.
قبل از این یک دیسکاوری sf2000 داشتم که آسی تیونرش سوخت و ایرادش این بود که سخت افزارش ضعیفه ولی خیلی عالی سیگنالهارو نشون میداد و حتی یک درصد هم نوسان نداشت حیف که سوخت
حالا فروشنده بهم گفته فردا بیا یک eclass بهت بدم
میخاستم ببینم از دوستان کسی با ای کلاس کار کرده>؟درمورد خط سیگنال و نواسانش چطوریه؟اگه کسی از دوستان داره لطف کنه منو هم راهنمایی کنه
باتشکر
من خودم الکومکس 8001 گرفتم و ازش خیلی راضی هستم و به همه توصیه میکنم بگیرید پشیمون نمیشید اگه می خواهید عکس و خصوصی یاتش تو سایت هست ولی eclass درسته میگن نرم افزار الکومکس می خره ولی سخت افزارش با الکومکس زمین تا اسمون فرق داره اگه خواستی بگو سایت پشتیبانیشو بگم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
تو بازار بهترین فایندر eclass بود که الان سایت رسمی و شرکتش دیگه جمع شده
و ساپورت نمیکنند اگر کسی خواست بخرد eclass فایندرهاش عالی بود

پژمان

کاربر
2009-08-04
16
40
34
نظرتون در مورد پرمیوم hd چیه خوبه یانه . ......................می ارزه ؟

قیمت زدن در سایت ممنوع است( سرپرست تالار
)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
درود بر دوستان من فایندر xcruiser 9500 دارم 4 ساله دارم باهاش کار میکنم دقتی که داره هیچ دستگاهی ندیدم داشته باشه . فقط گزینه موتور نداره (یعنی حرکت موتور با دستگاه و یا دادن موقعیت جغرافیایی (usals) ).

پژمان

کاربر
2009-08-04
16
40
34
خدمت همه دوستان عزیز سلام. من فایندر پرمیوم اچ دی را دارم . جدیده. ولی بسیار با کیفیت و حساس ساخته شده . به نظر من خیلی با کیفیته .
قیمتش حدود 1 ملیون نا قابله .
بعد از تحقیق فهمیدم اصل این فایندر به نام smartmeter s20 است. که در آلمان تولید می شود.
برنامه آپدیت این فایندر را دارم. سعی میکنم براتون بزارم.

2009-05-15
0
28,977
درود بر دوستان من فایندر xcruiser 9500 دارم 4 ساله دارم باهاش کار میکنم دقتی که داره هیچ دستگاهی ندیدم داشته باشه . فقط گزینه موتور نداره (یعنی حرکت موتور با دستگاه و یا دادن موقعیت جغرافیایی (usals) ).

باسلام....
بدترین ایراد دراین نوع فایندرایکس کروزر9500میباشدکه هردقیقه صفحش خاموش میشه واکثرنصابهاازایرادش مینالن وچندساله هیچکس راهی برا تعمیرش پیدا نکرده.خودم به شخص 6تاش رودیدم این ایراد داشته...

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
86
275
به نام خدا
اساتید یه فایندر خوب معرفی کنید
در حال حاضر چی خوبه
از لحاظ هزینه مشکلی نیست
ممنونم

سعی کنید هرچی میخرید این مشخصات رو داشته باشه
1- عمر باطری بالا و شارژ بیشتری د اشته باشه تا وسط کار نصب شما نیمه تمام نماند
2- فول اچدی باشه تا کانالهای اچدی رو هم ساپورت کنه تا برای تنظیم جهت هائی مثل اینتل ست 902 که اچدی هستند لنگ نشید
3- ساپورت نرم افزاری خوبی داشته باشه تا درصورت بروز مشکل بتونید مشکلش رو در سایتش مطرح کنید
4-از ال سی دی مدل tft برخوردار باشه تا در نور آفتاب ظهر تابستان مجبور نشید روش یه پارچه سیاه یا سایبان نصب کنید
5-بدنام نباشه و از کمترین میزان خرابی برخوردار باشه چون بعضی هاشون کمتر از یکسال سر از تعمیرگاه در میارند

nichicon

کاربر VIP
2012-11-01
49
189
برای من این مهمه که
سرعت بالای داشته باشه
یعنی اگر تو کسری از ثانیه جهتی رو گرفتی
سریعا عکس العمل نشان بدهد
دوما سیگنال رو خوب بتونه نشون بده منظورم درصد سیگنال ها هست
یعنی اگر ال ان بی رو داری ساعتشو تنظیم میکنی
این درصد ها بالا پایین بشند
تیونر قوی داشته باشه
که با مورد یک مشابه هست

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
86
275
برای من این مهمه که
سرعت بالای داشته باشه
یعنی اگر تو کسری از ثانیه جهتی رو گرفتی
سریعا عکس العمل نشان بدهد

به این قضیه حساسیت میگویند دوست عزیز
هرچه فایندر حساسیت بالاتری داشته باشه سریع تر سیگنال رو نشون میده اما باید بدونید هرچه حساسیتش بالاتر باشه احتمال خرابیش هم بیشتره چون سریع تر واکنش نشون میده

من چندین سال با رسیور استارست 200 و تلویزیون 7 اینچ نصب می کردم اما مشکل اینجا بود که مثلا دستم رو به سمت lnb میبردم یا جلوی دیش می ایستادم دستگاه هنگ می کرد یا سیگنال صفر میشد باید میزدم روی exit و دوباره باید میرفتم توی منو !! ضمنا حساسیت دستگاه هم که نگو بسیار بسیار پائین یعنی جهت رو پیدا کرده بودم بعد از 3 ثانیه خطوط سیگنال ظاهر میشد !!
خوب این مکافات بود اما درعوض عمر دستگاه بسیار طولانی و در صورت مراقبت شاید ابدی بود !

بعد از چندی یه رسیور کوچیک استرانگ مدل مینی گیرم اومد حساسیت در حد گلکسی 7 !! هنوز دیش رو نچرخونده بودم که سیگنال اومده بود واقعا حیرت میکردم که چقدر سریع و قوی است اما متاسفانه عمرش کوتاه بود و زود خراب شد
آخرش اومدم به سراغ ترکیب فایندر آنالوگ و تیوی 4 اینچ و رسیور مدیا استار 1000 فول اچدی که کوچیک هم هست
شاید حساسیتش به گرد اون استرانگ مینی نرسه اما خیلی مزایا داره که نمیتونم ازشون چشم بپوشم

آخرین ویرایش:

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
درود
دوستان فایندر دیجیتال خوب از دی که زیاده
ولی فعلا تو بازار ایران در حدود ششصد تا نهصد
پریمیوم اصلی و تقلبی و ایکس استار هست
هر سه کیفیت خوبی هم دارند
سعی کنید شورت نشه
مشکل نداری
باطری هم عالیه
هر سه تست کردم

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
این مارک فایندر هم خوب از اب درامده
photo_2016-03-29_16-57-54.jpgphoto_2016-03-29_16-58-58.jpgphoto_2016-03-29_16-59-35.jpgphoto_2016-03-29_16-59-47.jpgphoto_2016-03-29_16-59-57.jpg
فایندر تصویری جرمنتک ست

مدل : جی تی 20000 COMBO HD

. تشخیص قدرت و کیفیت سیگنالهای

اچدی و اسدی

. تشخیص قدرت و کیفیت سیگنالهای

شبکه های تلویزیونی DVBT

. پخش تصاویر کانالهای اچدی و اسدی

.پخش تصاویر کانالهای تلویزیونی

جمهوری اسلامی

. خواندن نوارونمایش عددی سیگنال

. قفل نور سیگنال

. تن صوتی

. صفحه نمایش ال سی دی 7 اینچی

. کنتل سوییچ ... Diseqc ...

. کنترل دیشهای گردان ... usals ...

. چراغ نمایشگر 13 و 18 ولت

. چراغ نمایشگر 22 khz

. پورت USB برای اپگرید و نمایش

فایلهای صوتی و تصویری

. قابلیت ویرایش کانالها

. قابلیت ویرایش لیست ستلایتها

. خروجی برق 12 ولت برای تنظیم

دوربینهای مداربسته

. ورودی و خروچی HDMI

. ورودی و خروجی AV برای تنظیم

دوربینهای مداربسته

. پنل لایت ... روشن ... برای دید در شب

. چراغ قوه پشت دستگاه برای دید در

شب

. تشخیص اتصالی در کابل

. گزینه سرچ بلایند . دستی و خودکار

. دارای کیف برزنتی بسیار زیبا و با

کیفیت برای محافظت از آسیب دیدگی

. دارای محافظ ژله ای برای محافظت از

فایندر

. قابلیت گرفتن بک آپ از کانالها

farjadpc

کاربر
2010-09-02
31
99
درود.

قصد دارم فایندر اچ دی بگیرم. مدت زیادیه 9500 ایکس کروز دارم. با توجه به قیمت بالا و نبود امکان تست قبل از خرید، میخواستم مشورت بگیرم چه مارک و مدلی خوبه... الان که سال 99 هست با توجه به اجناس موجود در بازار چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟ معایب؟ مزایای مدل پیشنهادی؟

خودم نظرم روی الکوماکس و تریمکس هست اما خب نمیدونم چه مدلی خوبه یا اصلا گیر میاد یا خیر. نظر و تجربه شما؟؟

نکته مهم اینکه از دوستان شنیدم بعضی اچ دی ها سیگنال رو دیر تشخیص میدن و کند و تنبل اند. تجربیاتتونو دریغ نکنید ممنون میشم
:eek:k:

بالا