AmirRayane
کاربر
- 2009-07-08
- 28
- 74
- 39
درود
دوست عزیز ایکس کروزر خیلی بد نیست
ایکلاس و ست لینک جدید برنامشون شبیه الکومکسه من پیشنهاد میکنم الکومکس بگیرید
یک توضیح در مورد فایندر های موجود در ایران
فایندرهای موجود در بازار ایران همه در درجه های سه و چهار ... کیفیتی و توسط خط مونتاژ درجه 3 تولید شدند
یعنی قطعات حداقل درجه 2 و دستگاه های مونتاژ و حتی کارکنان و ناظرین این سازندگان درجه 3 هستند و معمولن در این کارگاه ها! از دستگاه های مونتاژ از رده خارج و مستحلک و.... توقع خیلی زیادی نداشته باشید ولی کارتون راه میوفته
اگر حرفه ای میخواهید تکنی ست اشپاین 8tek و....
چندین برابر قیمت...
اینو میدونم که همه درجه 3 هستند ..تاچندروز پیش خودم از دیسکاوری استفاده میکردم که اصلا سخت افزارش به درد نمیخوره ولی برای تنظیم دیش خیلی سریع جهت رو پیدا میکنه و زور چراغ سیگنالش روشن میشه درضمن خط کوآلیتیش هم نوسان نداره.ولی امروز یک ایکس کروزر 9500 گرفتم الان که رفتم تستش کردم اعصابم رو بهم ریخت اولش که با تاخیر سیگنال میداد و بعد از چند ثانیه چراغ سیگنال روشن میشه و دوم اینکه بعد از پیداکردن جهت برای تنظیم دقیق روی هر فرکانسی که میری سیگنالش یکسره بالا پایین میره و بین 30 تا 55 بازی یا نوسان داره که اصلا نمیشه تنظیم دقیق کرد ولی من با دیسکاوری که از این ارزونترم هست همچین مشکلی نداشتم تازه با اون *******گیری هم میکردم به راحتی
حالا قراره فردا با ای کلاس برام عوض کنه میخاستم ببینم ایکلاس هم همینطوره یا تیونرش از این بهتره؟آخه امکان تست ندارم و فروشنده دیگه برام عوض نمیکنه
دوستانی که تجربه دارند کمک کنند لطفا