**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali sky

کاربر
2008-03-22
2
0
سلام من يه ريسيور چيني دارم كه قابليت راه اندازي و عوض كردن پورت رو نداره يعني فقط روي lnb 1 هست و پورتهاي ديگه رو باز همون lnb 1 ميدونه .البته فكر كردم شايد از نرمافزاش باشه كه توسط نرو افزار مخصوص اون رو به نرم افزار اصلي تبديل كردم و ورژن 144 روي اون ريختم ولي باز مشكل حل نشد .خواهشا راهنمايي كنيد.

ali sky

کاربر
2008-03-22
2
0
سلام من يه ريسيور 4620x چيني دارم كه قابليت راه اندازي و عوض كردن پورت رو نداره يعني فقط روي lnb 1 هست و پورتهاي ديگه رو باز همون lnb 1 ميدونه .البته فكر كردم شايد از نرمافزاش باشه كه توسط نرو افزار مخصوص اون رو به نرم افزار اصلي تبديل كردم و ورژن 144 روي اون ريختم ولي باز مشكل حل نشد .خواهشا راهنمايي كنيد.

hano

کاربر
2008-02-05
2
1
سلام من یه دستگاه 4620x دارم با usbدوبار پیاپی آبگرید کردم .دستگاه روشن میشود قدرت سیگنال هم داره ولی کیفیت سیگنال پر نمیکنه .دیش تنظیمش درسته با دستگاه دیگه چک کردم
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام من یه دستگاه 4620x دارم با usbدوبار پیاپی آبگرید کردم .دستگاه روشن میشود قدرت سیگنال هم داره ولی کیفیت سیگنال پر نمیکنه .دیش تنظیمش درسته با دستگاه دیگه چک کردم
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟

از برنامه اصلی و ارجینال استفاده نماید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام من يه ريسيور 4620x چيني دارم كه قابليت راه اندازي و عوض كردن پورت رو نداره يعني فقط روي lnb 1 هست و پورتهاي ديگه رو باز همون lnb 1 ميدونه .البته فكر كردم شايد از نرمافزاش باشه كه توسط نرو افزار مخصوص اون رو به نرم افزار اصلي تبديل كردم و ورژن 144 روي اون ريختم ولي باز مشكل حل نشد .خواهشا راهنمايي كنيد.

برنامه دستگاه شما خراب است برنامه و پج جدید استفاده نماید تا کلیه تظیمات شما به روز شود

najm

کاربر
2007-12-06
1
0
سلام
دستگاه من 4620x ميباشد و به اشتباه پچ 116 را از طريق usb ريختم ولي پس از متوجه شدن اشتباه وقتي پچ 171 رو خواستم بريزم ارور حافظه داد
لطفا" جهت رفع اين مشكل راهنمائي فرمائيد
با تشكر

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام
دستگاه من 4620x ميباشد و به اشتباه پچ 116 را از طريق usb ريختم ولي پس از متوجه شدن اشتباه وقتي پچ 171 رو خواستم بريزم ارور حافظه داد
لطفا" جهت رفع اين مشكل راهنمائي فرمائيد
با تشكر

شما از طریق port rs232 پروگرام کن نشد باید فلش بشه

omiddd

کاربر
2007-11-20
5
1
با سلام
من یک رسیور استرانگ 4800II دارم . چند مدت ازش استفاده نمی کردم چون هیچ سیگنالی نداشت ( تقریبا یک سال یا بیشتر ) اما بهش برنامه دادم دیدم کهکار میکنه اما برخی سیگنال ها فعاله و برخی دیگه فعال نیست . مشکلم رو جایی مطرح کردم گفتند اول تنظیم کارخانه ای کنم و بعد dcl وارد کنم و بعد از اون نرم افزار کارخانه ای بدم و در آخر آخرین نرم افزار ارائه شده برای این مدل وارد کنم تا مشکلم حل بشه . مراحل فوق را انجام دادم اما پس از انجام مراحل فوق دستگاه دقیقا برگشت به همون حالت اولیه یعنی هیچ سیگنالی در اون فعال نبود . چند با ریست فکتری کردم . چند بار به طور مستقل فقط نرم افزار کارخانه ای دادم اما بازم نشد . این در حالیه که من یک دستگاه تیتانیوم 10000 دارم و از این دستگاه تمامی کانال ها رو دارم و از اتصالات دیش و ال ان بی و تنظیمات دیش نیز مطمئنم . lnb type دستگاه هم روی universal قرار داره اما بازم فایده نداره . بهر حال ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . ولتاژ ال ان بی هم 72 % دارم اما سیکنال از 10% بالاتر نمیره یعنی هیچ .

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام
من یک رسیور استرانگ 4800ii دارم . چند مدت ازش استفاده نمی کردم چون هیچ سیگنالی نداشت ( تقریبا یک سال یا بیشتر ) اما بهش برنامه دادم دیدم کهکار میکنه اما برخی سیگنال ها فعاله و برخی دیگه فعال نیست . مشکلم رو جایی مطرح کردم گفتند اول تنظیم کارخانه ای کنم و بعد dcl وارد کنم و بعد از اون نرم افزار کارخانه ای بدم و در آخر آخرین نرم افزار ارائه شده برای این مدل وارد کنم تا مشکلم حل بشه . مراحل فوق را انجام دادم اما پس از انجام مراحل فوق دستگاه دقیقا برگشت به همون حالت اولیه یعنی هیچ سیگنالی در اون فعال نبود . چند با ریست فکتری کردم . چند بار به طور مستقل فقط نرم افزار کارخانه ای دادم اما بازم نشد . این در حالیه که من یک دستگاه تیتانیوم 10000 دارم و از این دستگاه تمامی کانال ها رو دارم و از اتصالات دیش و ال ان بی و تنظیمات دیش نیز مطمئنم . Lnb type دستگاه هم روی universal قرار داره اما بازم فایده نداره . بهر حال ممنون میشم راهنمایی بفرمائید . ولتاژ ال ان بی هم 72 % دارم اما سیکنال از 10% بالاتر نمیره یعنی هیچ .

دوست عزیز مشکل رسیور شما از سخت افزار و در بسیاری از رسیورهای استرانگ مربوط به تیونر که باید تعویض یا تعمیر شود موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: majid33m

mst2008

کاربر
2008-02-19
2
0
با سلام
من ریسیور 4810 iii دارم که بعد از چند دقیقه کار کردن فرکانسهای عمودی قطع میشن. خروجی lnb رو هم با اهم متر تست کردم مشکلی نداشت یعنی هم 18 ولت و هم 13 ولت رو نشون میداد. lnb و سویچر هم مشکلی ندارن.تنظیمات دستگاه رو هم به حالت اولیه برگردوندم درست نشد. در ضمن فقط ماهواره نایلسات اینجوری شده. اگر ممکنه منو راهنمایی کنید .ممنون.

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
srong4620

با سلام خدمت استادان محترم . مشکلی که من داشتم این است که یک دستگاه استرانگ 4620دارم که وقتی روشن میکنم روی پانل دستگاه سه چراغ زرد قرمز و سبز چشمک زن است و روشن نمیشود برد تغزیه را با سالم عوض کردم درست نشد مشکل از مدار است شاید ..لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم ....

prestige

کاربر
2007-09-11
87
135
strong 6420ii

با سلامی دوباره خدمت استادان گرامی مشکل این دستگاه strong 6420ii این است که تصویر ندارد ای سی تصویر و خازنهای اطراف فیش ورودی تصویر را عوض کردم ولی درست نشد لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم .....

marmor1000

کاربر
2007-10-02
4
1
سلام خدمت دوستان من يک رسيور 4620ii دارم که بعد از چند بار کانال عوض کردن هنگ مي کنه و ديگه کاناها نعويض نمي شه گاهي اوقات هم فقط عدد 0 ميزنه (*قسمت شماره کانالها) با خاموش و روشنکردن براي مدتي حل مي شه ولي مجددا همين مشکل لطفا راهنمايي کنيد ممنون

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
سلام خدمت دوستان من يک رسيور 4620ii دارم که بعد از چند بار کانال عوض کردن هنگ مي کنه و ديگه کاناها نعويض نمي شه گاهي اوقات هم فقط عدد 0 ميزنه (*قسمت شماره کانالها) با خاموش و روشنکردن براي مدتي حل مي شه ولي مجددا همين مشکل لطفا راهنمايي کنيد ممنون

دستگاه شما ایراد فلش دارد

با تعمیرکار مجرب مشورت کن

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام خدمت استادان محترم . مشکلی که من داشتم این است که یک دستگاه استرانگ 4620دارم که وقتی روشن میکنم روی پانل دستگاه سه چراغ زرد قرمز و سبز چشمک زن است و روشن نمیشود برد تغزیه را با سالم عوض کردم درست نشد مشکل از مدار است شاید ..لطفا راهنمایی فرمایید متشکرم ....

این نوع دستگاه ولتاز 3.3 داخل می ساخته میشود

ان را چک نماید

در ضمن ایراد 90 درصد از فلش میباشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: prestige

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام
من ریسیور 4810 iii دارم که بعد از چند دقیقه کار کردن فرکانسهای عمودی قطع میشن. خروجی lnb رو هم با اهم متر تست کردم مشکلی نداشت یعنی هم 18 ولت و هم 13 ولت رو نشون میداد. Lnb و سویچر هم مشکلی ندارن.تنظیمات دستگاه رو هم به حالت اولیه برگردوندم درست نشد. در ضمن فقط ماهواره نایلسات اینجوری شده. اگر ممکنه منو راهنمایی کنید .ممنون.

ایراد از سوئیچ ویا ال ام بی میباشد

uu99

کاربر
2009-03-22
1
0
سلام
رسیور 4620ii دارم که گویا باید فلش بشود تا درست شود. تعمیرکار خوب و مطمئن اینجا کسی هست(از تهران)؟

nat

کاربر
2008-11-08
1
1
50
با سلام ریسورمن که استرانگ4620ایکس میباشد دچار مشکل چهار خط شده است. یعنی چهار خط سبز می آیندو می روند لطفا کمکم کنید که چه باید بکنم باتشکر.

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام ریسورمن که استرانگ4620ایکس میباشد دچار مشکل چهار خط شده است. یعنی چهار خط سبز می آیندو می روند لطفا کمکم کنید که چه باید بکنم باتشکر.

سلام گل من فایل بوت دستگاه را بریز اگر گرفت از پچهای قبلی که راحت کار می کرد بریز ومن در اخر فکر می کنم شما پچ اشتباه ریختی که باید فایل بوت را بریزی وبا دقت از اخرین پچ مخصوص دستگاه خودت بریزی ممنون از شما گل

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا