**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با عرض سلام
رسيور يكي از دوستام (مدل استرانگ 4610ii)، ديشب بعد از اينكه برق مي ره و مياد دچار مشكل ميشه.
به اين ترتيب كه هر 3 ال اي دي پنل رسيور (Remote, TV/Sat, Standby) روشن ميمونه و ال سي ديِ كانال چهار خطه شده.

اگه ممكنه لطف كنيد و منو راهنمايي بكنيد
(براي امروز-> منظورم اينه كه اگه چيزي هست كه از دست خودم بر بياد، اونوقت خودم انجام ميدم وگرنه بايد براي تعمير بفرستمش)

دوست عزیز در این مورد عیب ابتدا از سالم بودن تغذیه مطمئن شوید ولتاژ3/3 و 5 ولت نباید افت داشته باشد اگر تغذیه مشکل نداشت عیب مربوط به فلش و باید رسیور را جیتک کنید موفق باشید

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mahyar.FF

Cannavaro

کاربر
2007-11-18
14
3
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر بخش استرانگ و سایر دوستان

من یک دستگاه 4620x اصل را می خواهم آپگرید کنم ولی هر موقع می خواهم با لودر مخصوص اش آن را آپگرید کنم روی پنل رسیور 4 تا خط را مشاهده می کنم که در حال حرکت از چپ به راست هستند ولی روی کامپیوتر و در داخل پنجره لودر عبارت Connect Your Receiver And Turn It On را مشاهده می کنم ( از سالم بودن برنامه و کابل و لودر و پورت و روش آپگرید نیز مطمئنم ) و حتی موقع ریختن لیست کانال نیز همینطور می شود و بعد حتی از فلش مموری Usb 2 نیز استفاده کردم ولی این بار موقع آپگرید روی صفحه تلویزیون عبارت Memory Error را مشاهده کردم.....باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
باسلام من يك رسيور استرانگ4620x دارم كه سيگنال ندارد وجلو پنل

qwerty

کاربر
2006-10-04
13
5
باسلام من يك رسيور استرانگ4620x دارم كه سيگنال ندارد وجلو پنل مي نويسدLnbf

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر بخش استرانگ و سایر دوستانمن یک دستگاه 4620x اصل را می خواهم آپگرید کنم ولی هر موقع می خواهم با لودر مخصوص اش آن را آپگرید کنم روی پنل رسیور 4 تا خط را مشاهده می کنم که در حال حرکت از چپ به راست هستند ولی روی کامپیوتر و در داخل پنجره لودر عبارت Connect Your Receiver And Turn It On را مشاهده می کنم ( از سالم بودن برنامه و کابل و لودر و پورت و روش آپگرید نیز مطمئنم ) و حتی موقع ریختن لیست کانال نیز همینطور می شود و بعد حتی از فلش مموری Usb 2 نیز استفاده کردم ولی این بار موقع آپگرید روی صفحه تلویزیون عبارت Memory Error را مشاهده کردم.....باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟================
شما برنامه قدیمی 4620 ایکس مانند 133 رو اول بزن بعد برنامههای جدید رو موفق باشید در ضمن کابل اراس232 رو چک کنید

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
باسلام 4652قلابی رو که در اثر ریختن پچ فلش پریده بود رو پروگرام کردم ولی بعد پروگرام دستگاه خوب کار می کند وکانالها رو ذخیره می کند اما وقتی رسیور رو با کنترل خاموش می کنم بعد از روشن شدن اثری از کانال نیست ای سی فلش رو دوباره لحیم کاری کردم ولی متاسفانه فرقی نکرد در ضمن اطلاعات دستگاه بعد از پروگرام اس ارتی4622 شد علت چیست ممنون

moein4410

کاربر
2008-03-30
1
0
سلام خسته نباشید
من یه رسیور ssrt 4610 lll دارم وقتی به برق می زنم و روشنش می کنم یه خط همش رو بنلش دور می زنه لطفا وخواهشن منو راهنمایی کنید
ممنونم

123456kh

کاربر
2008-02-25
1
0
با درود
استاد عزيز من امروز دستگاه استرانگ 3741 خودم را با پچ 12.8.2007 آپگريد كردم بعد كه آپگريد تمام شد روي پنل دستگاه فقط كلمه boot رامينويسد وهيچ چيز ديگر ي را قبول نمي كند زماني كه خوستم با پچ ديگري آنرا مجددا" آپگريد كنم در هنگام زدن setup comm در لودر پيغام connection error مي دهد و در نتيجه نميتوانم هيچ پچ ديگري را به دستگاه انتقال دهم لطف كنيد و راهنمايي فرماييد.و سوال ديگر اينكه در لودر وقتي كه تب upgrade 4 ويا تب upgrade 3را مي زنيم از ما پسورد ميخواهد يعني مي نويسد :insert password بفرماييد چه پسوردي را با يد وارد كنم ضمنا" رمز دستگاه را به عنوان پسورد وارد كردم كه قبول نكرد .خواهشمندم اين دو سوال مرا جواب مشروح بدهيد .

با سپاس فراوان

golstan

کاربر
2007-03-03
3
7
کمک در مورد استرانگ 4400

سلام دوستان عزیز
دستگاه استرانگ4400 سرچ نمیکند نشانگر کیفیت و قدرت سیگنال 0 است ولتاز خروجی تیونر نیز درست می باشد لطفا راهنمایی بفرمایید:in_love:

golbor

کاربر
2008-08-20
5
0
با عرض سلام دوست عزیز رسیور استرانگ مدل 4652 من چرا چراغ قرمزش روشنه و هیچگونه نرم افزاری را دریافت نمیکنه چگونه این مشکل را حل کنم با تشکر

golbor

کاربر
2008-08-20
5
0
با سلام علت اینکه رسیور استرانگ 4620x من بعد از اینکه آپگریت کردم خاموش شد و دیگه روشنه نمیشه چیست با تشکر راهنمایی بفرمائید

golbor

کاربر
2008-08-20
5
0
با سلام دوست عزیز من یک رسیور 4652 دارم که مدتی است چراغ قرمزش روشنه و هیچگونه نرم افزاری را قبول نمیکنه علت چیست باتشکر

masood dj

کاربر
2008-09-13
1
0
رسیور من استرانگ 4610است درقسمت ریموت رسیوراعداد شمارش می شه و سه چراغ اونم روشن می شه و رسیور بالا نمیاد چی کارکنم کمکم کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوست عزیز من یک رسیور 4652 دارم که مدتی است چراغ قرمزش روشنه و هیچگونه نرم افزاری را قبول نمیکنه علت چیست باتشکر
با سلام دوست گرامي به احتمال قوي رسيور شما ازنوع تقلبي بوده وبا پچ 191 به بعد مشكل داره وتك چراغ قرمز ميشود بايد انرا جيتگ يا فلش دستگاه را پروگرام كنيد.
به بخش مربوطه مراجعه كنيد توضيح كامل موجود هست.
http://1.irantks.biz/forumdisplay.php?s=&daysprune=-1&f=124

:eek:k:

alidodar

کاربر
2008-09-13
3
1
سلام بچه ها
ترو خدااااااااااااااا اگه میتونید کمکم کنید.
77.gif
دعاتون میکنم
رسیور من استرانگ 4620II است من دیروز اومدم فایل tps.bin رو با نرم افزار SRT~X Loader V.2.0.1 وارد ریسیورم کنم بعد از اینکه 100% شد من رسیور رو از کابل کشیدم بهد از اینکه وصل و روشنش کردم یه چیز عجیب دیدم...
رسیور دیگ روی تلوزیون هیچ تصویری نداشت و روی Kنمایشگر آن فقط یک خط سبز وجود داشت و خبری از ساعت نبود حتی کنترل هم دیگه عمل نمیکرد.تنها چیزی که از این رسیور مونده همین تصویریه که میبینین.
upload2world_3d02d.jpg

اگه میشه بگین مشکل از کجاست و چه ایرادی پیدا کرده (مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری) چه جوری میتونم درستش کنم.منظورم اینکه با فایل خاصی میشه درستش کرد یا باید بدم بیرون درستش کنم
شما رو به این ماه عزیز قسمتون میدم اگه میدونین بگین منم تا عمر دارم دعاتون میکنم
12.gif
77.gif
108.gif

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
سلام بچه ها
77.gif
دعاتون میکنم
رسیور من استرانگ 4620ii است من دیروز اومدم فایل tps.bin رو با نرم افزار srt~x loader v.2.0.1 وارد ریسیورم کنم بعد از اینکه 100% شد من رسیور رو از کابل کشیدم بهد از اینکه وصل و روشنش کردم یه چیز عجیب دیدم...
رسیور دیگ روی تلوزیون هیچ تصویری نداشت و روی kنمایشگر آن فقط یک خط سبز وجود داشت و خبری از ساعت نبود حتی کنترل هم دیگه عمل نمیکرد.تنها چیزی که از این رسیور مونده همین تصویریه که میبینین.
upload2world_3d02d.jpg

اگه میشه بگین مشکل از کجاست و چه ایرادی پیدا کرده (مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری) چه جوری میتونم درستش کنم.منظورم اینکه با فایل خاصی میشه درستش کرد یا باید بدم بیرون درستش کنم
شما رو به این ماه عزیز قسمتون میدم اگه میدونین بگین منم تا عمر دارم دعاتون میکنم
12.gif
77.gif
108.gif

با یک پیچ قدیمی اپدیت کن اگر نشدباید ای سی فلش شود و یا تعویض کن

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام بچه ها
77.gif
دعاتون میکنم
رسیور من استرانگ 4620II است من دیروز اومدم فایل tps.bin رو با نرم افزار SRT~X Loader V.2.0.1 وارد ریسیورم کنم بعد از اینکه 100% شد من رسیور رو از کابل کشیدم بهد از اینکه وصل و روشنش کردم یه چیز عجیب دیدم...
رسیور دیگ روی تلوزیون هیچ تصویری نداشت و روی Kنمایشگر آن فقط یک خط سبز وجود داشت و خبری از ساعت نبود حتی کنترل هم دیگه عمل نمیکرد.تنها چیزی که از این رسیور مونده همین تصویریه که میبینین.
upload2world_3d02d.jpg

12.gif
77.gif
108.gif

سلام عزیز

شما یکبار نرم افزار یایه مخصوص دستگاه خودت را با لودر زیر بریزوبعد اخرین پچ ودر اخر با همین نرم لودر اخرین tps بین را بریز واگر دستگاه شما چینی هست دنبال یک دستگاه دیگر برو چون دیگر ارزش درست کردن را ندارد

راهنماي آپديت استرانگ :
برای آپديت کردن اين دستگاه و ريختن پچ جديد مراحل زير را دنبال کنيد:
1)برای انتقال کدها به دستگاه نياز به لودر مخصوص اين دستگاه داريد
وآن را ازاين سايت بگيريد

از اولین فایل بگیرید

2)دستگاه را از طريق کليد پشت آن خاموش کنيد سپس ارتباط بِين
رسيور خود را با پورت کامپيوتر از طريق کابل rs_232 برقرار نماييد.
3)برنامه download (همان لودر) رااجرا کنيد و به قسمت فايل برويد
و پچی که می خواهيد را انتخاب کنيد حال بايد درقسمت download file
که در پايين لودر قرار دارد نام فايل را ببينيد.
4)درقسمت comport پورت موردنظر را انتخاب کنيد
5)حال در قسمت main menu روی start کليک کنيد و از طريق کليد
پشت دستگاه را روشن کنيد در لودر پيغام send data pocket وروی
پنل رسيور r001,r002,…… را مشاهده خواهيد کرد.
6)صبر کنيد تا ارسال فايل خاتمه يابد که دراين صورت پيغام success
روی رسيور ديده خواهد شد.دستگاه را دوباره از طريق کليد پشت آن
خاموش کنيد.سپس به سيم آنتن وصل کنيد و دستگاه را روشن کنيد.
7)برای باز کردن کانالهای کارتی روی يکی از اين کانالها برويد و کد6969
رابزنيد صفحه رمزی باز می شود که مجددا همين کد را تکرار کنيد.
8)برای اديت کدها هم کد 8282 را بزنيد.
مشکلات حين کار:
ممکن است هنگامی که استارت را می زنيد پيغام stb does not ask! را ببينيد
که برای رفع اين مشکل بايد ورژن پاِيين تر پچ را ابتدا روی دستگاه بريزيد
ممکن است پس از روشن کردن پيغام no signal را ببينيد که برای
رفع مشکل دستگاه را تنظيم کارخانه ايی کنيد.
2)اگر روی برخی فرکانس ها سيگنال داشتيد و روی برخی ديگر نه
به قسمت تنظيمات lnb برويد و lnb type را روی universal قرار دهيد.
3)اگر پچ ورژن بالاتر را روی دستگاهی ريختيد (مثلا پچ 4610II راروی 4610
معمولي بريزيد) و دستگاه دچار مشکل 4 خط شد متاسفانه تنها راه حل مشکل
پروگرام کردن فلش است که برای تهيه اين فايل به گروه اسامه مراجعه كنيد.
----------------------------------------------------------------------
راهنماي رفع ايرادات فني براي رسيورهاي استرانگ:
1)پاک شدن مشخصات lnb و قرار گرفتن x به جاي نام ماهواره ها
براي حل اين مشکل بايد فايل dcl را روي دستگاه ريخته و مجددا فايل اصلي را
روي دستگاه بريزيد.
2)نداشتن منو و يا بالا نيامدن تصوير کانالها که براي رفع مشکل بايد مقاومت يا خازن
ويديو تعويض شود ممکن هم هست ايراد از منبع تغذيه باشد و ولتاژ قطع شده باشد
3)پس از ريختن پچ روي برخي فرکانس ها مثلا کانال vox سيگنال نداشته باشيد که بايد
Lnb type دستگاه را روي universal قرار دهيد
اگر هم روي هيچ فرکانسي سيگنال نداشتيد دستگاه را تنظيم کارخانه ايي کنيد.
4)روي پنل جلو دستگاه فقط چراغ ريموت کنترل روشن شود که دليل آن اين است که
cpu آي سي فلش دچار قلع مردگي شده که بايد لحيم کاري شود
5) دستگاه هر چند لحظه يک بار هنگ مي کند که دليل آن اين است که دستگاه داغ کرده
و بايد محل آنرا عوض کنيد هم چنين ممکن است آي سي فلش دچار مشکل شده باشد.
6)در صورتي که روي يکي از قطبيت ها سيگنال نداشتيد بايد آي سي کنار رگلاتور ولتاژ
تعويض شود.
7)در صورتي که پسورد خود را فراموش کرديد هنگامي که دستگاه در حالت standby است
Key up& menu را همزمان نگاه داريد صفحه ايي باز مي شود که مي توانيد به قسمت
Passwordفته و آنر ا مشاهد کنيد
8)اگر تغديه ها تعمير شد و هنگامي که lnb را وصل مي کنيد فيوز تعذيه ترکيد ايراد
از چوک مي باشد.
9)اگر در اثر ريختن نرم افزار اشتباه دستگاه دچار مشکل 4 خط شد تنها راه پروگرام کردن مجدد
فلش دستگاه مي باشد.
10)اگر دستگاه روشن نمي شود ممکن است ايراد از منع تغذيه يا cpu و يا فلش رم باشد
و بايد موارد ياد شده را چک کرد تا معلوم شود مشکل از کجاست.

--------------------------------------------------------------------------
استرانگ اصل يا تقلبي
راههای تشخيص استرانگ اصل از تقلبي:
1)قسمت زيرين استرانگ های تقلبی عمدتا پلاستيکی مي باشد
2)معمولا در استرانگ های اصل در پشت دستگاه يک بارکد وجود دارد و اگرهم دستگاهی مستقيما از خود نمايندگی بيروت
يا دوبی خريده شده باشد در زير کليد قطع و وصل جريان برق
يک T به صورت برجسته وجود دارد.
3)محل قرار گرفتن اجزای داخلی در استرانگ اصل و تقلبی
به طور کاملا واضح با هم فرق می کند.
مثلا برد داخلی تقريبا تغيير کرده است
4)اين مورد خيلی مهم تلقی شده و نمی دونم چرا روش اين قدر
تاکيد کرده اند: منبع تغذيه رسيورهای تقلبي عمدتا با مارک هيوندا می باشد.
5)يک آی سی سه پايه در نزديکی تيونر قرار دارد که نمی دونم
کارش چيه و در استرانگ های تقلبی هم چنين چيزی را نمی بينيم.(لابد به درد نمی خوره ديگه !)
6) آرم دستگاه در پنل جلو نبايد در اثر اصطکاک از بين برود.

1)موارد بالا موارد تقريبا قطعی بود ولی به اين موارد هم توجه کنيد:در استرانگ های تقلبي ساخت کشور چين دستگاه قابليت
هماهنگی با diseqe را از دست داده است.
2)دستگاه حتما بايد دفترچه راهنما آنهم با زبان های انگليسی
فارسی و عربی داشته باشد.
3)دستگاه های مونتاژ شده در بحرين کنترل های سياه رنگ دارند(چه عقلی دارن!)
4) اين هم تجربه شخصی خودمه که استرانگ های تقلبی ماله
هرکجاهم که می خواهند باشند صفحه digon را ندارند.
5)اين رو هم ديگه همه می دونند که استرانگ های تقلبی پچ
قبول نمی کنند.
6)استرانگ های ساخت جنوب شرق آسيا با آی سی فلش
Amd هستند.البته تقلبی محسوب نمی شوند.
Err000
علت: برنامه لودر رسيور خراب شده.
را حل: فقط از طرق جي تگ سخت افزاري قابل ريختن است و با پورت سريال امكان پذير نيست.

Err001
علت: نرم*افزار رسيور پاك شده. فقط لودر موجود است.
راه حل: نرم*افزار را بار ديگر از طريق پورت سريال آپگريد كنيد.

Err002
علت: رسيور قابل راه*اندازي نيست. مشكل ايراد در سخت*افزار مثلا ايراد در SDRAM
راه*حل: نياز به تعمير سخت*افزار. (خدا به سر هيچ پناه بنده*اي نياره)

Err003
علت: ايجاد ايراد در حين آپگريد، دلايل از قرار زير است:
1- قطع شدن ارتباط حين آپگريد.
2- عيب در سخت*افزار
3- كابل رابط ايراد دارد.
4- خرابي كامپيوتر يا رسيور مستر (رسيوري كه از طريق اون داريد آپگريد مي*كنيد).
5- قطعي يا قفل شدن OTA (آپگريد از طريق ماهواره)
راه حل: بررسي ايراد و آپگريد مجدد

Err004
مراجعه شود به Err003

Err005
علت: سازگار نبودن نرم*افزار با رسيور.
راه*حل: نرم*افزار را چك كنيد كه آيا مال رسيور هست يا نه.

Err006
علت: پايين يا يكسان بودن نرم*افزاري كه قرار است آپگريد شود با آنچه كه روي رسيور هست. اين يكي از قابليتهاي3630 و 3620 است.
راه*حل: دو راه حل وجود دارد:
1- نرم*افزار جديد تهيه كنيد.
2- لودري كه روي رسيور هست را با لودري كه در اين تاپيك آوردم جابه*جا كنيد. توجه داشته باشيد كه اين لودرها هم مال خود شركت استرانگ هست و از خود شركت استرانگ مستقيما توسط اينجانب تهيه شده و خيالتان راحت باشد تنها تفاوت اينست كه اجازه مي*دهد نرم*افزارهاي ورژن پايينتر يا مشابه نصب شود ه چن كه مهندسي ه براي من فرستاده بود پيشنهاد كرد كه نرم*افزار ورژن پايينتر ريخته نشود ولي به هر حال گاهي لازم است. طريقه ريختن لودر هم به اين ترتيب است كه:
ابتدا برنامه آپلودر 3630 يا 3620 را از سايت استرانگ گرفته
و اجرا كنيد رسيور را به برق زده ولي از پشت خاموش كنيد رو آي****** استرانگ گوشه سمت چپ بالا رايت كليك كنيد Upgrade loader را انتخاب كنيد فايل لودر را كه از اينجا دانلود كرديد بدهيد حال رسيور را روشن كنيد وقتي برنامه كامل آپلود شد رسيور را خاموش كنيد و كابل لينك را جدا كنيد.

Err007
علت: كابل رابط ايراد دارد. معمولا بعد از Err003 و Err004 هم نمايش داده*مي*شود.
راه*حل: كابل لينك را چك كنيد.

فكر مي*كنم با اين توضيحات كسي ديگر نيازي به سئوال كردن در اين موارد نداشته باشه

فایل 1 لودر

فایل دوم پچ اورجینال مخصوص دستگاه خودت

پچ 4 اخرین پچ برای ابگرید و

در اخر فایل tps بین روزانه تا تاریخ 16 /9 موفق باشید فقط یادت باشد اول با لودر قدیمی تر فایل اورجینال را بریزی بعد پچ مربوطه ودر اخر tps بین روزانه موفق باشید

پیوست‌ها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا