**تاپيك تعميرات *فقط رسيور هاي استرانگ **

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
متاسفانه این سری از استرانگها از کیفیت خوبی برخوردار نیست شما باید دستگاه خود را فلش کنید که برای این کار باید ایسی فلش را از برد اصلی خارج کرده و به وسیله پرگرامر انرا پرگرام نمایید.
:)

شعبانيان

کاربر
2006-12-24
23
74
كمك دوباره براي استرانگ 4620 خواهشمندم جواب بدهيد

كمك براي استرانگ

4620 معمولي ميباشد كه به اشتباه پچ را ريخته اندودستگاه level ان 075% و qual ان 10% ميباشد و روي ان هم برنامه ميريزم جواب منيدهد

از دوستان خواهش ميكنم دردر صورت امكان من را راهنمايي كنند و اگر برنامه خواصي است لطفا در سايت قرار دهند متشكرم
وايا اين دستگاه قابل اپگرد هست يا خير :}::}::}::}:

خواهشمندم جواب بدهيد

ladan-mtv

کاربر
2008-01-21
5
0
باسلام جوابم راندادين كدوم smdمال تصوير هستش دست به اچارم خوبه اما قطعات رونميشناسم.ممنون ممنون

mousa1348

کاربر
2006-10-24
3
0
هنگ کردن استرانگ

باسلام خدمت شماوخسته نباشید من مدتی پیش برای رسیورم مدل استرانگ4650 کارت خور مشکلی پیش امد
رسیور هنگ میکند هروقط از کلید پشت خاموش وروشن میکنم رسیور به مدت 5 ثانیه تصوری دارد وبلا فاصله هنگ میکند وروی پانل جلوی دستگاه شماره صفر ظاهر میشود صدا قطع میشود وتصویرتلویزیو همچنان به کار خود ادامه میدهد ولی نه کنترل کار میکند ونه دکمهای روی دستگاه.. رسیور برنامه قبول میکند حتافایل بوت و نرم افزار کار خانه هم ریختم ولی همچنان بعد از 5 ثانیه هنگ میکند درضمن پاور دستگاه را چک کردم مشکلی نبودیکی از دوستا میگفت رسیور شما سی پی یو مرخص شده ودیگر درست نمیشود . از دوستان تقاظا دارم اگر راهی هست من را راهنمائی کند با تشکر فراوان از تمامی کار بران عزیز و زحمت کش این سایت
دوستان کسی نیست به من جواب دهد
باتشکر:}::icon1366::icon1366::icon1366:

روتانا

کاربر
2006-10-05
30
35
نوشته اصلي بوسيله mousa1348 باسلام خدمت شماوخسته نباشید من مدتی پیش برای رسیورم مدل استرانگ4650 کارت خور مشکلی پیش امد رسیور هنگ میکند هروقط از کلید پشت خاموش وروشن میکنم رسیور به مدت 5 ثانیه تصوری دارد وبلا فاصله هنگ میکند وروی پانل جلوی دستگاه شماره صفر ظاهر میشود صدا قطع میشود وتصویرتلویزیو همچنان به کار خود ادامه میدهد ولی نه کنترل کار میکند ونه دکمهای روی دستگاه.. رسیور برنامه قبول میکند حتافایل بوت و نرم افزار کار خانه هم ریختم ولی همچنان بعد از 5 ثانیه هنگ میکند درضمن پاور دستگاه را چک کردم مشکلی نبودیکی از دوستا میگفت رسیور شما سی پی یو مرخص شده ودیگر درست نمیشود . از دوستان تقاظا دارم اگر راهی هست من را راهنمائی کند با تشکر فراوان از تمامی کار بران عزیز و زحمت کش این سایت

دوسته عزیز دوره ایسی CPU و فلاش را لحیم کاری کن مشکل حل میشود 100 /100

ladan-mtv

کاربر
2008-01-21
5
0
باسلام 4640lm317استرانگرو عوضكردم الان ديگه سيگنال دارم وكانال تااخرسرج ميشه ولي دستگاه خاموش ميشه وكانال ذخيره نميشه ابگرد هم تانصفه ميره وقفل ميكنه مشكل ازكجاست.باتشكر

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
باسلام 4640lm317استرانگرو عوضكردم الان ديگه سيگنال دارم وكانال تااخرسرج ميشه ولي دستگاه خاموش ميشه وكانال ذخيره نميشه ابگرد هم تانصفه ميره وقفل ميكنه مشكل ازكجاست.باتشكر

بیشتر توضیح بدهید که دستگاه شما چه مشگلی داشته و چه کارهای انجام دادید

ladan-mtv

کاربر
2008-01-21
5
0
باسلام 4640فركانسهاي ورتيكال كارنميكرد lm317روعوض كردم خوب شد اماديگه هم ابگرد رو قبول نميكند وهم كنال روسرج مكنداما دستگاه خاموش وكانالسرج شده رو نگه نميدارد.ممنون ممنون

hossin_assadi

کاربر
2007-02-13
137
284
باسلام 4640فركانسهاي ورتيكال كارنميكرد lm317روعوض كردم خوب شد اماديگه هم ابگرد رو قبول نميكند وهم كنال روسرج مكنداما دستگاه خاموش وكانالسرج شده رو نگه نميدارد.ممنون ممنون

این مشکل ار فلش دستگاه می باشد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SAT-BOY

ss.nastaran

کاربر
2008-01-03
6
0
کمک 4620x

دستگاه من زمانی که طوی منو هر تغیری میدی مییای بیرون مثل رمز عوض کردن یا زبان دستگاهو عوض کردن زمانی که از منو میای بیرون درست ولی دستگاهو خاموش میکنی روشن می کنی همه جیز برگشته به حالت اولش من دستگاهو ریست کردم درست نشد دوباره برنامه 139 زدم درست نشد boot 4620x زدم درست نشود برنامه کارخونه هم زدم درست نشد من چیکارکنم کمکم کنید دستگاهو خاموش روشن میکنم هر تغیری طوی منو داده بشم برمیگرده به حالت اولش

Reza_Sadeghi

کاربر
2007-01-29
23
65
سلام.
يه دستگاه Strong 4610 -2 داريم كه روشن نميشه.
يعني وقتي به برق مي زنيم فقط 3 تا دكمه رنگي روي Panel اون ظاهر ميشه و هيچ تصويري نمياد
و گاهي اوقات هم فقط روي 4 تا خط ثابت ميمونه

مشکل شما در تغذیه می باشد .3.3ولت را چک کنید
دوست خوبم در واقع من فقط يك اهم متر دارم كه نمي دونم چي جوري بايد باهاش 3.3 ولت رو چك كنم. من اصلا بلد نيستم. ميشه يه راهنمايي كوچيك كنيد ما رو؟

ضمنا من در اين مدت چون نمي دونستم چطوري بايد 3.3 ولت رو چك كرد و اصلا اين 3.3 ولت چي هست و كجاست بنابراين تصميم گرفتم Jtag كنم Strong 4610 ii رو.

من كابل Jtag رو ساختم.
به محل مورد نظر روي رسيور لحيم كردم. (كار خيلي خيلي حساس و ظريفيه و واقعا دقت فوق العاده اي رو مي طلبه چون با توجه به كوتاه بودن اندازه كابل هر لحظه سيم ها كنده ميشن)
بعد از حدود 4 تا 5 ساعت وقت گذاشتن حين اجراي برنامه Jkey خوشبختانه دستگاه شناسايي ميشه اما قسمت IRD اون خالي ميمونه كه يك بار گزينه String Srt4610 ii رو انتخاب مي كنم و ميرم جلو و يك بار ديگه گزينه STi55xx_2M رو انتخاب مي كنم.
اما....
وقتي از قسمت Flash Programming و در حالي كه در قسمت IRD/Flash Selection گزينه Flash روي Flash Dump - Full هست گزينه Erase رو ميزنم و بعد از يك پيغام تاييد شروع مي كنه پاك كردن.
تا اينجا فكر مي كنم كه مشكلي نيست.
بعدش كه ميخوام فايل فلش اصلي رو بهش بدم از طريق گزينه Program ميگه كه Flash Selected is not Currently Blank. Continue Enyway ؟
و من OK مي كنم و تا آخر ميره جلو و 100 در صد كامل ميشه اما وقتي كه رسيور رو روشن مي كنم همچنان 4 خطه است.

نمي دونم ديگه بايد چي كار كرد؟
اشكال كار اون طور كه مسلمه از همون 3.3 ولتي هست كه شما ميگي اما من نمي دونم منظورتون كجاست.
اين روزها خيلي علاف شدم و سعي كردم با دقت مراحل رو برم جلو و خدا رو شكر هيچ Error اي براي اتصالات ناقص و عدم شناسايي دستگاه و فلش رو نداد فقط نمي دونم با وجود اينكه Erase ميشه چرا همچنان ميگه كه فلش مورد نظر خالي نيست.
گيج شدم.

واقعا بعد از اين همه مدت مصمم هستم كه اين دستگاه رو درست كنم و بايد درست بشه.
راستي شايد بد نباشه اين موضوع رو هم اشاره كنم كه :
وقتي ديدم پيغام خالي نبودن فلش رو قبل از Program كردن فايل فلش جديد ميده سعي كردم به طور دستي و يكي يكي Section ها شو Erase كردن.

درست تا شماره 29 همه رو بدون اشكال Eraseمي كنه و از شماره 30 به بعد كه 6 تا ديگه باقي مونده پيغام error ميده كه Flash timeout - DQ5 Set و فقط ميشه OK كرد و بعد از اون ميگه كه Error detected erasing sector .
حتي از Unlock هم استفاده كردم و سعي كردم كه Unlock كنه و اين پيغام رو داد.
با اين وجود چندين بار در Jkeys نسخه 2.09.11 هم Full رو زدم اما قبل از ريختن فايل فلش جديد پيغام Not Blank رو ميده.

يه سئوال ديگه اي كه هست اينه كه آيا بعد از اين كه اين مراحل Jtag
انجام شد بايد برق رسيور رو بكشم و دوباره كه روشنش كنم رسيور بايد بياد بالا يا نه اين كه دقيقا بعد از خاتمه Jtag بايد فايل كارخانه اي رو هم انتقال بدم با كابل Jtag يا كابل Upgrade ؟

در اين صورت فايل كارخونه اي رو كه ميخوام با كابل آپگريد و با Downloader انتقال بدم باز هم هيچ فايلي قبول نمي كنه اما يه بار با همون كابل Jtag كامل منتقل شد اما بعد از روشن كردن مجددا همون 4 تا خط همراه 3 تا دكمه رنگي مياد و روشن نميشه.
تا اين مرحله رفتيم جلو.
حالا چي كار بايد كرد؟
ممكنه خواهش كنم دقيق تر راهنماييم كنيد.

آخرین ویرایش:

orang

کاربر
2007-10-30
27
24
دستگاه من زمانی که طوی منو هر تغیری میدی مییای بیرون مثل رمز عوض کردن یا زبان دستگاهو عوض کردن زمانی که از منو میای بیرون درست ولی دستگاهو خاموش میکنی روشن می کنی همه جیز برگشته به حالت اولش من دستگاهو ریست کردم درست نشد دوباره برنامه 139 زدم درست نشد boot 4620x زدم درست نشود برنامه کارخونه هم زدم درست نشد من چیکارکنم کمکم کنید دستگاهو خاموش روشن میکنم هر تغیری طوی منو داده بشم برمیگرده به حالت اولش

آی سی 8 پایه ایپرام خرابه اگه نشد فلش را تعویض کنید

majid0307

کاربر
2006-10-06
131
539
استرانگ 3620

دستگاه استرانگ 3620 روشن نمیشد پس از برسی به ای سی فلش مشکوک شدم دستگاه را جیتگ کردم وسط کار ارور میداد ای سی فلش را عوض کردم و جیتگ کردم دستگاه روشن شد اما عیبی که حالا دارد این است که موقعی که دستگاه را به دیش وصل میکنم دستگاه ریست میشود
درضمن تیونر سالم میباشد و وقتی که دستگاه به دیش وصل میشود برق ال ان بی را داریم ولی دستگاه ریست میشود
لطفا دوستان کمک کنند

SAT-BOY

کاربر
2006-10-15
43
63
دوست خوبم در واقع من فقط يك اهم متر دارم كه نمي دونم چي جوري بايد باهاش 3.3 ولت رو چك كنم. من اصلا بلد نيستم. ميشه يه راهنمايي كوچيك كنيد ما رو؟

ضمنا من در اين مدت چون نمي دونستم چطوري بايد 3.3 ولت رو چك كرد و اصلا اين 3.3 ولت چي هست و كجاست بنابراين تصميم گرفتم Jtag كنم Strong 4610 ii رو.

من كابل Jtag رو ساختم.
به محل مورد نظر روي رسيور لحيم كردم. (كار خيلي خيلي حساس و ظريفيه و واقعا دقت فوق العاده اي رو مي طلبه چون با توجه به كوتاه بودن اندازه كابل هر لحظه سيم ها كنده ميشن)
بعد از حدود 4 تا 5 ساعت وقت گذاشتن حين اجراي برنامه Jkey خوشبختانه دستگاه شناسايي ميشه اما قسمت IRD اون خالي ميمونه كه يك بار گزينه String Srt4610 ii رو انتخاب مي كنم و ميرم جلو و يك بار ديگه گزينه STi55xx_2M رو انتخاب مي كنم.
اما....
وقتي از قسمت Flash Programming و در حالي كه در قسمت IRD/Flash Selection گزينه Flash روي Flash Dump - Full هست گزينه Erase رو ميزنم و بعد از يك پيغام تاييد شروع مي كنه پاك كردن.
تا اينجا فكر مي كنم كه مشكلي نيست.
بعدش كه ميخوام فايل فلش اصلي رو بهش بدم از طريق گزينه Program ميگه كه Flash Selected is not Currently Blank. Continue Enyway ؟
و من OK مي كنم و تا آخر ميره جلو و 100 در صد كامل ميشه اما وقتي كه رسيور رو روشن مي كنم همچنان 4 خطه است.

نمي دونم ديگه بايد چي كار كرد؟
اشكال كار اون طور كه مسلمه از همون 3.3 ولتي هست كه شما ميگي اما من نمي دونم منظورتون كجاست.
اين روزها خيلي علاف شدم و سعي كردم با دقت مراحل رو برم جلو و خدا رو شكر هيچ Error اي براي اتصالات ناقص و عدم شناسايي دستگاه و فلش رو نداد فقط نمي دونم با وجود اينكه Erase ميشه چرا همچنان ميگه كه فلش مورد نظر خالي نيست.
گيج شدم.

واقعا بعد از اين همه مدت مصمم هستم كه اين دستگاه رو درست كنم و بايد درست بشه.
راستي شايد بد نباشه اين موضوع رو هم اشاره كنم كه :

وقتي ديدم پيغام خالي نبودن فلش رو قبل از Program كردن فايل فلش جديد ميده سعي كردم به طور دستي و يكي يكي Section ها شو Erase كردن.

درست تا شماره 29 همه رو بدون اشكال Eraseمي كنه و از شماره 30 به بعد كه 6 تا ديگه باقي مونده پيغام error ميده كه Flash timeout - DQ5 Set و فقط ميشه OK كرد و بعد از اون ميگه كه Error detected erasing sector .
حتي از Unlock هم استفاده كردم و سعي كردم كه Unlock كنه و اين پيغام رو داد.
با اين وجود چندين بار در Jkeys نسخه 2.09.11 هم Full رو زدم اما قبل از ريختن فايل فلش جديد پيغام Not Blank رو ميده.

يه سئوال ديگه اي كه هست اينه كه آيا بعد از اين كه اين مراحل Jtag انجام شد بايد برق رسيور رو بكشم و دوباره كه روشنش كنم رسيور بايد بياد بالا يا نه اين كه دقيقا بعد از خاتمه Jtag بايد فايل كارخانه اي رو هم انتقال بدم با كابل Jtag يا كابل Upgrade ؟

در اين صورت فايل كارخونه اي رو كه ميخوام با كابل آپگريد و با Downloader انتقال بدم باز هم هيچ فايلي قبول نمي كنه اما يه بار با همون كابل Jtag كامل منتقل شد اما بعد از روشن كردن مجددا همون 4 تا خط همراه 3 تا دكمه رنگي مياد و روشن نميشه.
تا اين مرحله رفتيم جلو.
حالا چي كار بايد كرد؟
ممكنه خواهش كنم دقيق تر راهنماييم كنيد.​
دوست عزیز شما 2 عدد خازن 1000 میکرو 16 ولت در تغذیه را تعویض نمایید مشکل 3.3ولت بر طرف میگررد ولی چون شما فلش را پاک کردی مجددا بعد از بر طرف کردن مشکل تغذیه فلش را پرگرام نمایید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا